Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Prodej štěňátek
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Nahoda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 15:34
- Nahlásit

jira_hera

držím pěsti, ať se vám v Ostravě zadaří a taky doufám, že se všechny v Bráníku nějak sejdeme.
Mě poznáš fotek z www stránek, ale jak já poznám vás obě???
Doufám, že se přihlásíte. . .

meggie26
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 16:34
- Nahlásit

Ahojte uz som tu dlllho nebola pracicka zo stranockami a velka dilema z mojej strany takze nic moc drzim vsetkym palceky na vystavach nech sa dari

Nahoda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 18:48
- Nahlásit

meggie26 ahoj, jaké dilema?????

meggie26
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 19:59
- Nahlásit

nahoda

no vies mala by som ist robit do prahy tym padom musim obetovat asi na pol roka alebo rok vystavy mala by to byt robotka v 5 hviezdickovom hoteli tak si tam nemozem zobrat ani jedneho hafana takze dilema...

inak neviem ci som ti uz podakovala za odkazik v nasej navsetvnej ak nie tak dakujem

Nahoda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 20:29
- Nahlásit

meggie26 no človíčku, tak tuto situaci ti vůůůůůůbec nezávidím, ani ve snu si nedovedu představit, že bych musela řešit takové dilema. Fakt nevím, jak bych to řešila

Ráda jsem zanechala vzkazík na stránkách. . .

Danuš
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 20:47
- Nahlásit

evina
jira_hera

My do Bráníku nejedeme. Jede tam od nás Altcha s Širou. My se budeme snažit v Libni udělat ZMMP. Píská to Stareček. Tak nám taky držte palečky.

Jířo, tobě zítra budu držet všechny palce, co mám. Píská to Dana Kotalová, myslím, že bys neměla mít problém. Pošli SMSku, jak jste dopadly.

evina
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 20:49
- Nahlásit

jira_hera
:tak to držím palečky ať jste úspěšní!Nahoda:myslím,že tě snad poznám podle fotek.A ty mě poznáš dobře také...jistě budu mít toho nejvycválanějšího kníra,co kdy svět spatřil.A až uvidíš kolabovat někoho v kruhu z trošky pohybu,tak to budu také jistě já

evina
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 20:52
- Nahlásit

Danuš:také budu držet palce ať úspěšně složíte zkoušku.Stareček my stačí od pohledu,na to abych se rozklepala předem

dorfa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 21:01
- Nahlásit

Danuš
Endy
Diky, asi se půjdu podívat na tu mezinárodku.

meggie26
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 12:26
- Nahlásit

nahoda

vies najradsej by som tam uz bola aby som toto neriesila lebo ked sa na to pozriem z druhej strany peniazky su potrebne a vyriesilo by sa mi tym vela veci a hlavne by som si zarobila na svetovku v poznani coz u nas v nitre si neviem predstavit vychadza mi tam aj dobry platik tak by to malo byt v poho a k jirinke a heriet si budem chodit doplnat deficit psej lasky mi aj ponukla ze by mi ellis zobrala ved s heriet su nejake sestrernice ci co ale bojim sa toho aby to ellis zvladala tym ze bude v cudzom prostredi a bude ma stale vidiet odchadzat a ze ju tam nechavam ved ona je jak taka zuvacka kde sa pohnem tak tam za mnou este aj pod paplon sa votre aby ma citila a pri tom jej tam je teplo a pachti ...
tak uvidime jak sa to vsetko poriesi

Danuš
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 14:12
- Nahlásit

meggie26

Herunka má svého prvního CAJCe. Hurá.... Gratulujeme

meggie26
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 15:03
- Nahlásit

danus
to je supis gratulujeme nasej heriet

evina
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 16:58
- Nahlásit

Tak to je super novina...moc a moc herrietce gratulujeme

Nahoda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 17:07
- Nahlásit

meggie26, tak to jo, ale stejně ti nezávidím tu situaci.

Nahoda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 17:08 - Změnil/a: Nahoda
- Nahlásit

Danuš

taky já se připojuji k vééééééékééééééé gratulaci.

Danuš
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 18:12
- Nahlásit

nahoda

Díky za gratulace, ale Heriet (Herunka) je Jiřinky. Nick Jira_Hera.
Ale určitě jí tvé gratulace potěší taky. Já jsem to psala, protože, jsem asi byla první, kdo to věděl a ve stejném okamžiku seděl u počítače.

dorfa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 18:31
- Nahlásit

Já jsem z té informace byla tak zmatená, že jsem si říkala raději budu neslušná a gratulovat nebudu. Takže Jira Hera gratulujem a Danuš díky za zprávu. Kdo posuzoval?

Nahoda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 19:47
- Nahlásit

Danuš

dík za opravu, mám v tom nějký zmatek

jira_hera
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 21:23
- Nahlásit

Děkuju za gratulace. Posuzovala Ing. Kotalová.

meggie26
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 12:20
- Nahlásit

zdravim vsetkych nejako zapadame
no bradaci su uz uplne v kybli. v cechach je prvy vrh flakatych bradacov biely z ciernymi platnami. Prosim drzme sa nasich farieb a nepustime medzi seba flakacov.
a este pikoska predava ich za 15000 kc skoro som odpadla

Endy
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 12:26
- Nahlásit

meggie26
Není na ně nějaký odkaz?Ráda bych se na ně podívala.

meggie26
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:30
- Nahlásit

endy
musi prist mamina domov ona ma ten odkaz hned ho sem potom dam

dorfa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:31
- Nahlásit

meggie26
Endy
No velmi zajímavá zpráva.Vlastně ani nevím, zda bych se k novému barevnému rázu tvářila tak příliš kriticky. Dalo se to čekat díky importům, kde křížení barevných rázů je normální praktika. Existují přeci i více barevní pudli, jezevčíci atd. Nejsou sice uznaní FCI ale jejich chov existuje. Nejsem zatím tak přesvědčená o tom, že chov nového barevného rázu by kníračům a jejich propagaci uškodil. Spíš si myslím, že by tomu mohlo být naopak a mohlo by to učinit knírače o něco atraktivnější, o čemž svědčí i ta cena (15.000,-Kč) za kterou chovatel štěně s nestandardní barvou nabízí.

meggie26
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:38
- Nahlásit

http://zvirata-bazar.sbazar.cz/prodam-prodejni-auk ce/svetova-rarita-knirac-maly-cernobily-svitavy-o3 12726.html

to su ti bradaci

meggie26
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:40
- Nahlásit

dorfa
ale aj viac farebny pudly niesu strakaty jak kravy prepac ale je to moj nazor chce sa mi blit a tlacia sa mi slzy do oci ked vidim tie strakate bradace

Endy
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:42
- Nahlásit

dorfa
Proto bych je ráda viděla.Jestli ta cena za to stojí. .-)

Pudlíci a špicové byli taky populární a dneska jsou na výstavách po jednom jedinci.A na ulici je vůbec nepotkáš.No pár lidí se najde,co budou chtít mít doma něco,co se jen tak nevidí.
meggie26
Už se na ně těším.

meggie26
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:54
- Nahlásit

endy
cakam tvoj nazor

dorfa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:56
- Nahlásit

meggie26
Endy
Je to asi věc vkusu a názoru. Samozřejmě, že nové barevné rázy by díky české specifičnosti a libování si v byrokracii musely být ustáleny a standardizovány. Ale to nic nemění na mém názoru, že i v barevnosti, která není nějak výrazně standardizována (převaha nějaké barvy, zákaz nějaké barvy atd.)může být něco hezkého a pro plemeno samotné i prospěšné. Vždyť nevědět jaká barva se mi ve vrhu prosadí, zda budu mít strakáče bílé a nebo pepřaté to může být i svým způsobem z chovatelského hlediska velmi zajímavé. Mě to tedy rozhodně slzy do očí nevhání a musím říct, že se mi ty štěňátka na fotkách i líbí.Zajímalo by mě zda je ta paní prodá a jako co je prodává. Jako nestandardní čistokrevné knírače s PP ( v PP napsáno nestandardní), a nebo jako oříšky a kolik má zájemců?

Endy
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:59
- Nahlásit

meggie26

No štěňátka jsou nádherný,protože jsou to štěňátka.Ale tak nějak si neumím v dospělosti představit kníra s půlkou huby bílou a druhou černou.
Měla jsi nám sem hodit fotku,ať hádáme,co je to za plemeno.Nevím,jestli by v tom někdo hledal knírače.Nejspíš krásné bouďáčky s chlupatým čumáčkem.Nevíš,jak vypadají rodiče?

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:01
- Nahlásit

Oni snad musí mít nějaký chovatelský registr, ne?
Dospělé to prý vypadá třeba takhle:

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání