Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / "Plyšák" Samojed
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
Autor Zpráva
kaba
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2009 17:01
- Nahlásit

worick
Kde jseš člověče? Jak to, že se vůbec neozveš. My máme nový přírustek do rodiny Je to asi 6ti týdenní kočička nalezenec

worick
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2009 22:01
- Nahlásit

kaba
Čauky, čauky, taky jsem ráda, že o vás slyším! V rodině svadba, to se rovná blázinec na ENtou! Teprve se zase všechno vrací do normálních kolejí a zase Tom letí na služebku. Ach jo, budem tu válčit sami. Nechci to teda vůbec zakřiknout - u nás všichni v pořádku a pohodě, klep, klep. Jé, tak vy máte mimčo , to bude veselo. Co kluci, jak se na malou tváří? A holka je na pejska zvyklá nebo prská na Diega jak čertík? Já jsem zrovna včera sledovala Worička z Gucci. Normálně se kolem sebe šolíchají, Gucci se lísá, metá kozelce atd. Ale někdy (a to bylo včera) jako by vycítila, že Woriček má rozvernou náladu a to je ve střehu! Přiběhl k ní, šťouchal do ní nosem, snažil se ji převrátit na záda a ta úplně zkoprnělá se jen pomalu šourala uklidit za plot.
Dnes jsme byli na prochajdě na musherka lesem (jako že i na houby, ale našli jsme prd ) a když jsme se vrátili k autu, tak se Woriček tvářil dost vyřízeně a Tom říká.,,podívej na Worku, je nějaký fakt hotový, chudáček!" No jen než vystoupil doma z auta! Od té doby začal lítat, otravovat fakt hotového Berrynka ať si s ním hraje a skončil teprve před půl hodinou. Jestli Tom stáhne ještě fotky, tak ti je hodím do mailíka.

kaba
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 20:57
- Nahlásit

worick
Ahojky. No je to dost blázenec s prckem. Dnes jsem s koťátkem byla na veteríně a zjistilo se, že to není kočička, ale kocourek Ale kdo to má u takového prcka poznat, že jo Diego se chce s malým kamarádit, ale malý zatím ne, syčí na chudáka jako klubko hadů. Kotě jsem ošetřila Strongholdem, ale furt po něm lezli nějaké "brouky", tak jsem ho radši vzala na veterínu. Byli to samozřejmě blešky, ale hodně jich bylo už mrtvých s toho spotonu.

Pesan je dnes úplně odrovnaný. Nechtěla jsem ho nechávat samotného s prckem, tak sem ho musela tahat celé odpo s sebou. Napřed jsme jeli pro spot ony pro Bandíka a Diega. Prodali nám spot pro 8kg kočku a velkého psa, toho sem si všimla až na zastávce, takže jsme se museli vracet. Pak jsem jela k našim, pak na úrad... Všechno MHD pochopitelně. Takový výlet jsme měli

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 23:40
- Nahlásit

kaba
Zdarec, já ti ani neodpověděla...
..není kočička, ale kocourek - ha, ha, to si pořádně prohlídni a hlavně zapamatuj pro příště - jak se liší kluk od holky!
Teda fakt si ještě neviděla blechy? U nás na vesnici je má každý vořech, tudíž jsem před 14dny našla jednu i Woričkovi na nose. Ale zrovna jsme přišli z prochajdy, tak jich tam snad ještě nebylo namnožíno. Když jsme před 14 lety přinesli domů našich Alfíčka, tak byl ale doslova obsypaný. Museli jsme ho hned vykoupat v difusilu a jak se namočil a splihla mu ta štěněcí vatička, tak byl místo bílý, úplně těma blechama posetý, černý. Měl jich snad 10 na cm2. My s mamkou sedly a vybíraly (i ty mrtvé už) a vybíraly snad 2 hodiny. Chudáček malý usnul a my ho různě obracely a probíraly až už jsme ani jedna fakt nemohly. Ale většinu jsme dostaly.
Pak jsem jela k našim, pak na úrad... Všechno MHD pochopitelně - to ti asi Diego chodí na vodítku hezky...? Závidím. My byli ve městě v úterý a tím myslím procházku po vsi na vodítku a to jsem myslela, že toho Worku snad na tom vodítku oběsím. Trdlo jedno, tak tahal jak mula. Když je vylítaný na musherka po lese, tak pak jde dobře, ale teď to bylo o nervy. Škubnu, ponadávám - jde chvilku dobře. Pak si vzpomene očůrat nějaký keřík při cestě a má pocit, že pomalu tam snad nedojdeme a že musí ale teď hned a začne zabírat předníma až popoletím. To bych ho fakt zabila Už jsem vážně začala uvažovat o té halti. Jenže ho nechci pořád uzurpovat, oproti Berrymu. Ten si chodí na volno, Woriček buď v postroji nebo na vodítku. To, že Berry na rozdíl od něho nezdrhá, asi těžko pochopí....

worick
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 01:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Woriček měl zase dneska výstup...Byli jsme s nima za naším domem v náhonu vyčistit vtok do jezera a psiska chodili po vodě a kolem. Woriček se 2x ,,zdejchnul", ale hned se zase objevil. Pak vlezl za Tomem a Berrynem znovu do náhonu a šlapali tak 10m po proudu. Nad náma začali ržát a smrdět koně. Hned za náhonem je pastvina ohrazená el. ohradníkem. Běžně tam nejdou, když byli malí, Berryho to šlahnulo do hlavy a od té doby se báli. Tom ještě říká:,,fuj tady to začalo smrdět, koníky se snad posr...!" Říkám:,,asi jo, je to možné, skupinku máš hned za keři nad hlavou". A koukáme na psiska jak se pěkně brodí. V tom Woriček vyběhne nahoru po svahu z vody. Tomáš: ,,on letí snad na ty koně?!" Já:,,dobře mu tak blbovi, alespoň ho šlahne ohrada a bude klid pro příště!"(20m od našeho pozemku ke koním vede cesta, po které běžně k ohradě chodíme a tam se právě bojí, nikdy do ní nevletěl) No, koně se rozeběhli pryč, já zařvala Woricku ke mně, ale psisko ani muk a hlavně nikde. Skrz keře jsem viděla jen zdrhající koně a právě se mi zdálo, že se tam mihnulo i něco bílého. Tak letím vedle na tu cestu a už vidím toho blbouna 200m v ohradě u stájí s koňma, ale to už se tři hnali za ním a já zrovna zařvala znova, tak letěl ke mně dolů. Tam je ten ohradník rozpojovací, tak jsem mu to otevřela, aby mohl projít ke mně, vynadala mu do blba, co ho mohli dokopat koně a šli jsme už domů. Jelikož jsme neviděli, co se tam přesně dělo jen si myslím, že jak ho koně uviděli začli zdrhat a jemu se to líbilo, tak letěl za nima, ale jinak by se jich z blízka bál. A bylo zajímavé, ža nevydal ani hlásku, protože když nabere za srnou nebo zajícem tak poštěkává takovým kvičivým celou dobu. Kdybych věděla, že dá pozor a nepřiblíží se k nim tak, aby ho kopli, byl by to dobrý způsob pořádného vyběhání. Nevím ovšem, jak by se na to tvářil majitel....

kaba
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 13:22
- Nahlásit

worick
Ahojky. Teda Worča je pěkný divoch. Diego viděl koně 1x v životě na chatě a byl z toho úplně v šoku. V očích měl výraz "proboha, jak to, že ten pes je tak strašně obrovský?!?"

Teda fakt si ještě neviděla blechy?
Já sem si myslela, že ti "brouci" co lezou po malým, jsou všenky, pač se mi zdáli na blechy moc velké(byli asi 5mm dlouhé) a navíc byly hnědé, ne černé(myslela jsem si, že jsou blešky černé). Na veteríně mě ujistili, že jsou to blešky :0)

o ti asi Diego chodí na vodítku hezky...? Závidím.
Jj, na vodítku chodí docela slušně. Hodně nám pomohla ohlavka. Vážně super věc, můžu jen doporučit.

Jinak nový kocourek se jmenuje Fíďa. Už se docela zabydlel. S Bandíkem vychází přímo fantasticky, Diega se už taky moc nebojí, pochopil, že je totálně neškodný Stejně samojed je nejlepší pes ke kočkám :0) Zato se mnou se moc nebaví, 3 dny jsem do něj totiž cpala Smektu stříkačkou do tlamičky a od té doby se mě trochu bojí, ačkoliv dřív se se mnou mazlil. Snad ho to přejde.

worick
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 15:38
- Nahlásit

kaba
Vidíš, mi ,,operovali" Gůči ten ocásek cca 4x a ta v poho, chová se stejně. Leonovi jsem ,,jen" kapala uši a oko a teď když přijde domů a já ho jen volám do pracovny na mlíčko tak zdrhá, pro jistotu chce jít až ven, raději...Oni jsou hoši nějaký háklivý
Když byl kůň za plotem tak na něj jen z uctivé vzdálenosti štěkal, měla jsem taky dojem, že se bojí. No, asi teda nééé

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 19:50
- Nahlásit

kaba
Ahojky, díky za mailíka s fotkama kočičáků. O víkendu vylezlo z tchýně jen tak mimochodem, že jí známí donesli k svátku koťátko - evidentně se ho chtěli zbavit, má prý tak 4 týdny Ani je nezajímalo, že mají doma retrívra a jestli třeba ,,nežere" kočky...Já ho zatím neviděla, tak se ani neví či je to kocour nebo kočička. Veterina a kastrace zůstane pochopitelně zase na nás - ostatně jako vždy.
Dneska jsme sledovali kocoura Lea, jak se plíží do křoví ,,lovit" ptáčky. Teda já se smála, že ten ,,váleček" teda těžko může něco ulovit. Jen do chvíle než skočil a zmiznul v keři. Okamžetě tam vyrazil Woriček za ním, vnořil hlavu a už něco přežvachoval v hubě. Tomáš že:,,hele, ale ten Worick v té hubě něco nese!"
Vyletěla jsem z lehátka a volám Woričku, co to tam máš? Byl tak 15m od nás. Nevím jestli mi chtěl odpovědět , ale otevřel tlamku a pták vyletěl ven a frnk, byl pryč. Nedělám si iluze, šoural se s ním schovat a rozcupovat ho. Ale za ,,neublížení" dostal obrovskou pochvalu a kokinka!

kaba
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 23:23
- Nahlásit

worich
Koukám, že Worča je zabiják To náš huník (Diego:0) je naopak takový strašně hodný ťuňťa, hned by se snažil s ptáčkem skamarádit. Víš jistě, že koťátku jsou 4 týdny? Potvrdil vám to vet? Já sem si taky myslela, že Fíďovi bylo 6 týdnů, ale doktorka mě ujistila, že mu jsou tak 2,5 až 3 měs. Ono 4týdení kotě jěště ani pořádně nechodí, batolí se, nepapá pevnou stravu a neváži ani půl kila. Bandík i Fíďa měli každý kolem 850g když jsme si je přinesli a věř mi, že je to takový malý chupatý obláček.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 04:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

kaba
Víš jistě, že koťátku jsou 4 týdny? - ne, jistě to nevím, tvrdili to ti ,,gratulanti". Jenom tchýně mi popisovala, že neumělo ještě pít z misky, pořád capalo za Argoškem(to je LR) a hledalo cecíky. Ten ho prý přijal za vlastní (je asi rád, že má konečně doma kámoše a poctivě se o něj stará). Teď bude asi spíš problém s tím co bude, až tam přijdem zase s klukama na návštěvu. Nevím jak bude reagovat Worick. Jestli blbě, tak máme zase na problém zaděláno. Takhle chodili k Argoškovi každou sobotu na oběd (teda my na oběd, oni pohrát), tak nevím jak bych to řešila, když se tam po dvoře batolí to kotě. Stačilo, že jim zamordoval to kuře, onehdá.....
Jak prázdninujete, co dovča, i někam vyrážíte?

kaba
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 10:02
- Nahlásit

worick
U nás se dovča letos nekoná. V září nás čeká rekonstukce bytu a následné stěhování. Takže volno v práci a veškeré finanční prostředky dáme za dlažičky, plovoučky a nátěry Ale aspoň konečně budeme bydlet v přiměřeně velkém bytě, 1+1 se 2 kocourky, psem a 2 "člověky" se dost dobře nedá.

Fíďa taky ze začátku vyžadoval po Bandíkovi, aby ho nakojil Koťátko bude určitě začervené, je třeba ho odčervit 2x v intervalu 2 týdnů. Dobrý je Banminth. Nebo pokud by byl větší než 6 týdnů, tak spot onem Stronghold, ten je jak proti blechám a svrabu, tak proti škrkavkám.

kaba
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 15:55
- Nahlásit

worick
Čauky čauky. Jak se vede? Jak se daří koťátku? U nás Diego objevil nový psí sport. Jmenuje se "Ulov mouchu", což samo o sobě není nic nového, ale vtip je v tom, že se musí soutěžit v tom, kdo tu mouchu uloví dřív. Má zdatného a mrštného soupeře - Bandíka. Vždy zboří půlku bytu než ji uloví a sežere.

Diego byl o víkendu s páničkem se koupat. No koupat... Spíš žrát písek a klacky. Vůbec nemá rád vodu. Koupe se Worča rád?

Jinak sem byla dnes s malým Fíďou na veteríně. Hnisá mu očičko. Dostali jsme kapičky, tak snad to bude dobrý.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 21:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

kaba
Ahojky, nevím co to ty kočky pořád mají s těma očima My Leovi léčili to oko z jara, první jedno, pak i druhé. Teď jak mu vidím trošku hnisavou ospalku, hned mu tam kapnu ty kapky, co nám ještě zbyly a zatím dobrý. Ale nepamatuju, že by měla některá z našich obyč ,,micin" kdy něco z očima. Já jsem zrovna psalana berňáky, že jsme jeli schválně k velkému rybníku - že jako zkusím, jestli je nalákám do vody plavat, ale plavala tam dost nevrlá ,,bullka", tak jsme to radši zabalili. A stejně by to dopadlo tak, že by se Worča vyprdnul na plavající paničku a nabral by raděj za srnama do lesa, neb to bylo to, co ho tam zaujalo nejvíc, ani ti koupající se psi ho nijak zvlášť nebrali. Doma můžou kliďánko plavat, Woriček na mělčinu po kolínka vleze a potápí si hlavu, Berry ten je velice opatrný i na té mělčině (spadli do hloubky, když se honili jako prckové). Dnes jsme byli s Berrym u splavu a brodili jsme na druhou stranu, tak se namočil po břicho, což byl od něho husarský kousek. Čekali jsme tam i na Toma s Woričkem (byli běhat), že tam vezmu přebrodit i Worku, jenže jsme se nějak minuli. Jinak jsme měli v neděli konečně koupání (šamponem) - to jsme je do sprcháče sice museli trošku natlačit, ale pak už to zvládali v poho. Já jsem tam totiž vždycky zavřená s ním, tak si žádný nemůže stěžovat. Takže jsem taky vymydlená šamponem s lanolinem a dvakrát - kdybych si ty chlupy na nohách neoholila - mohla jsem mít taky ,,hebkou srst"
Čoveče, já to kotě ještě ani neviděla. Já mám strach vůbec za ním jít, protože se na mně každé zvířátko hned fixuje a mně je ho pak líto, když chce jít se mnou a nemůže. Asi proto, že je to vždycky u lidí, co o něj zase až takový zájem nejeví...

kaba
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 22:01
- Nahlásit

worick

Když jsme tenkrát plesnivěli, tak sme museli Diega koupat v roztoku síry. Nepění to, jen smrdí jako sirky. Chudák se u toho koupání tvářil strašně ublíženě, ale byl statečný Nejlepší bylo, že podsada se vůbec nedala promočit, byla fakt voděodolná, takže jsme to brzo vzdali, pač ten roztok se měl dostat na kůži.

Malý už má to oko úplně v pohodě. Ale pro změnu se měl bojí, pač mu přece hrozně ubližuju že jo.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 22:08
- Nahlásit

kaba
Kocouři jsou fakt potvory, Leon dělá taky pořád ofrňu a jde radši za Tomem, který mu přece nic tak hrozného jako kapání očí, uší atp. nedělá...Teď jak je Woriček vylínaný se šampon takovým mačkáním dal jakž takž do srsti zapracovat, v zimě snad koupat nebudeme muset.

kaba
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 10:28
- Nahlásit

worick

Tak Fíďa už má očičko v pohodě. Dokonce se se mnou po tom hrozném mučení i baví Zajímavý je, že když jsme si přinesli Bandíka, tak jsme ho "týrali" mnohem víc než Fíďu. Museli jsme mu každý den čistit uši, 3x týdně koupat, 2x denně mazat mastičkami, pak i podávat léky, ale byl úplně v pohodě a nezanevřel na nás. Spíš naopak.

Dnes v parku Diega napadl hovaward. Ten samý co mu natrhl ucho, když Diegovi bylo asi půl roku. Diego si v klidu hrál se stafordí fenečkou a ridgebackem když v tom se z křoví vynořil ten hovaward a šel po mým chlupáči. Diego se ho strašně bojí od té doby, co ho pokousal. Takže hovaward se zakousl do Diega, ridgebackovi se to nelíbilo a zakous se do hovawarda, Diego mezitím zdrhnul. Pán ridgebacka naštěstí zachoval duchapřítomnost, zapískal a zařval na hovawarda a odehlal ho pryč. Já sem mezitím lovila Diega po parku, byl vyděšený a zmatený, takže moc neposlouchal. Chlap od ridge tu ženskou, co venčila hovawarda strašně seřval. To fakt nepochopím, pes neposlouchá, je agresivní, bez varování napadá cizí psy, kráva ho má navolno a BEZ KOŠÍKU.

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 22:59
- Nahlásit

kaba
A je v poho? Není pokousaný? Naštěstí se jim na kůži přes ty chlupy jen tak lehko dostat nedá...Uf, no nic příjemného, chudák Diego! Ještě z toho bude mít chudáček trauma. Nám se díkybohu nic takového ještě nestalo a bojím se, že Worick by si to jen tak nenechal a byla by mela. Nevím, na LR Argoška si dost vyskakuje a vyjíždí po něm a ten mu to nevrací, kdyby jo, asi by taky byl šrumec.
Když jsem byla minulý týden u mamky a šli jsme s našim starým Alfíkem od babči (je to jen 50m)tak k nám vyletěl tam přes tři baráky takový vořech (oni ho nechávají schválně lítat po ulici, že by bylo dobré, kdyby ho tak přejelo auto.....kreténi jedni a to jsou šíleně pobožní:mad no a oni se s Alfčou moc nemusí. Tak jsem ho chtěla odchytit a zatáhnout domů, než se do sebe pustí. Vím, že nesmím na něj ani promluvit - to do sebe vletí okamžitě, jinak si jen vymění vrčením názory, ale on letěl za ním k hlavní cestě a je už slepý a hluchý, tak kvůli tomu. Než jsem doběhla po cestu, vořech už byl 10m od Alfči, drapla jsem Alfa na ruce, ten ho blb ještě provokoval, já se s ním točila a nadávala oběma. Vořech se mu zakousl do zadku, tak jsem Alfa pustila na zem a kopala vořecha ať ho pustí (spíš jen naznačovala) a jak jsem na něj houkla fuj, táhni domů, tak ho pustil a zdrhnul. No fraška pro sousedy kolem. Alfa jsem prohlídla - nic tam neměl a nadala mu do blbů a že mu dobře tak, protože kdyby šel normálně slušně s náma, tak čokl by si netroufnul. Ale on se musí letět šponovat k němu. Jak je starý, tak je blbý.
Tom dneska viděl to tchánů kotě a že tak malé zase není, ale příšerně vychrtlé. Asi ho budu muset odčervit zase já. Říkala jsem ať řeknou švagrové, co jezdí každý den do města, co je veterina, ať mu tam na to veme, ale to by se načekalo, chuděrka. A taky nevím pořád, jakého je pohlaví

kaba
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 10:15
- Nahlásit

worick

Jj, je v pohodě. On se konkrétně tohoto hovawarda hrozně bojí pač když byl malinkej, tak mu hovaward roztrhl to ouško. Takže když ho Diego vidí, tak zdrhá.

Nevím jestli jsem to už náhodou nepsala, ale malého můžeš odčervit Strongholdem, to ho zároveň odbleší.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2009 22:49
- Nahlásit

kaba
Zdarec, jak tam pospolu nažíváte? Já dnes musím pochválit Worička i když mám strach, že se mi to nejpozděj zítra vymstí....Dneska jsme šli ke tchánům na oběd - to je od nás cca 200m, jen kousek kolem potoka, přes a jsme tam. A právě než jsme chtěli přejít, byli na poli lidi s černým kříženým labradorem. Ne jen, že Woriček nezdrhal, ale i když potom pokročil na to pole směrem k pejskovi (kterého si oni už mezi tím taky odvolávali)na zavolání se hned vrátil a v klidu pokračoval přes vodu s náma. To jejich neduživé kotě s Berčou opečovávali (popravdě jsem se spíš bála, že něco přenesou na naše kočky) a k večeru jsme byli na prochajdě kolem vsi ke hřbitovu a přes to, že byl Woriček vyjímečně na volno (byl všude celkem klid a my šli zadem, za humny a jen kousek klidnou ulicí bez aut, vzorně se vracel, nelítal od vrátek k vrátkům a neočůrával předzahrádky. A prostě nezdrhnul. Měla jsem z něho fakt strašnou radost. Nakonec pro nás ty háravky budou dobré, protože čichá, pěnu u huby, ale zajímá ho kudy šla háravka a ne kudy srna. A háravky naštěstí chodí po cestě a nelítají k lesu. Pokud se nezačne podhrabávat z pozemku (ťuk, ťuk, ťuk), tak to celkem dobře funguje
Toho jejich kocoura pochopitelně nikdo zatím neodčervil a vypadá fakt děsně. Vychrtlý, zalepené oči, no děs! Asi se fakt budu muset do toho vložit sama....

worick
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:17
- Nahlásit

kaba
Dovolenkuješ, či co?! Ani ťuk tu od tebe není, ani fotky neposíláš. Co kocourové ještě se nepozabíjeli? Diego to rozhodcuje? U nás když si kočky začnou v zahradě hrát a pustí se do sebe, okamžitě naběhne Woriček a něco tam s nima projednává.... Teď jsme na akitách řešili vážení psů, tudíž mi došlo, že bychom měli převážit. Kolik ti teď Diego váží?

kaba
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 10:31
- Nahlásit

worick

Ahojky,
jak se máte? Co koťátko?

Dovolená? Co to je? Čeče vůbec. Jsem furt v práci, teď mi začalo zkouškové a do toho jsme právě zahájili rekonstrukci bytu, do kterého se koncem září stěhujeme. Takže jistě chápeš, že mám asi tak 3 minuty volného času denně Kocouři se mají báječně, Fíďa roste jako z vody, už je skoro stejně velky jako Bandík a asi tak 2x tlusčí aby ne, papá furt, sní toho pomalu víc než Diego. Jen ať papká, konečně budu mít doma pořádně vykrmené zvíře-sen každého chovatele Diego je v pohodě, občas trochu zlobí, dělá že mě nemusí poslechnou napoprvé, ale já ho vždy přesvědčím, že by měl. Kolik váží nevím, asi tak 25, teď v létě asi 23.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 16:54
- Nahlásit

kaba
No zdarec!! Už jsem včera přemýšlela, že zkusím snad písnout maila, když se neozýváš. To jsem ráda, že jste OK. - jen zaneprázdnění. My dovolená taky nic - kvůli těm našim rozmazlenkám. Dokonce jsme si tento víkend chtěli udělat výlet do Práglu, ale nakonec jsem zase vyměkla a odpískala to. No, stejně musím jít zítra známému na pohřeb S tou Diegovou váhou si mně celkem potěšila - nevím teda jak je celkově velký, ale Woriček měl minulý týden 22kg (v zimě měl 23,5)a já byla těžce zklamaná, protože se mi zdálo, že jakž takž jí. Ale zase se i vytáhnul, tak je jak s Mauthausenu. No a když to spočítám celkem, tak tu denní dávku nesní ani náhodou... A zhubnul dost i Berry - od zimy přes 4kg Kočku olízali předminulý týden naši kluci totálně a minule už se mi zdála mnohem lepší - oči čisté, kožich zježený - jak správné kotě. Bude dobrá. Zítra ale musím teprve zjistit, jestli jde o kočku či kocoura - tchána se ptám obden a není sto to zjistit Naše kočule v poho. Teď jak se ochladilo, párkrát spaly i doma. Včera byla večer bouřka, tak Gucci taky. Do zahradního domku jsme jim dali pro sichr lítačky, tak Leo možná byl zalezlý asi tam. Teď leje zase, chrní tu oba po baráku. Gučka konečně taky nabírá, už má na břiše ten kastrovací faldík Musím je zase všechny vyfotit, pak ti pošlu. Já mám letos konečně trochu oraz - po těch letech co se stavěl barák, dělala zahrada atd.,tak ti teda ten fofr nezávidím. Ale zase až bude nový byteček - to je pak paráda!

kaba
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 19:30
- Nahlásit

Diego nemá problém se zpapkáním denní dávky. Spíš by si dal ještě tak 3 navrch. Spíš ho musím hlídat, aby zůstal štíhlý. Na jaře hrozně vypelichal, vypadal zvláštně, teď mu zase narostly chlupy takže je to zase huňáček kocouři jsou neskuteční umazlenci. zrovna před chvílí mi asi 4 hodiny oba spali na prsou a břiše a měli zapnuté ty svoje předouci motůrky

kaba
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:09
- Nahlásit

Ahojky,
musím se ti pochlubit, co jsem objevila za poklad. Krmivo pro smečku a chovatelské potřeby nakupuje přes eshopy a nedávno jsem objevila jeden se super cenami a sortimentem. Vozí se to až z Německa, takže trvá asi tak 5 dní než to dorazí a musí se platit kartou přes net(s čímž jsem měla ze začátku problém), ale jinak super. Je to zoohit.cz Koupila jsem kocourkům 10kg pytel RC kitten za necelý 1400, což je myslím supr. Diego zas dostal 15kg Eukanubu pro středně velké psa za 1150 což je ještě víc supr pač normálně stojí 1500. Doufám že mi nesmažou příspěvek za propagaci eshopu

worick
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:10
- Nahlásit

kaba
Čauky, díkas, mrknu na to. Pro dva psy(teď Acanu) a dvě kočky(těm taky berem Royalky - pro mlsné a pro briťáky)utratím za krmivo majlant. Tady je zas výhoda, že psiska žerou málo Ha, ha, snad nesmažou, sem krom nás dvou myslím ani nikdo nemrkne Tom ještě pořád plánuje výlet k vám do Prahy, když tak ti ještě písnu. Tak mně napadá, ale nechci být vlezlá, mohly by jsme se třeba někde venku sejít mrknout na Diega? Já totiž takhle jiného samojeda zatím neviděla (jen u chovatele v kotcích) a celkem by mně zajímalo, jestli se chová podobně jako Woriček nebo třeba úplně jinak. Trochu to srovnat - co je výchovou a co je dané plemenem. Ale neplaš se, vůbec nevím, jestli něco z toho vyjde. Za prvé výlet a taky jestli v Práglu bude čas. Ti naši závisláci....Včera jsme byli mimo na večeři a přijeli domů kolem 23h a ti se jašili, jakoby tam byli sami týden Fakt na té samostatnosti budem muset trochu zapracovat....

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:11
- Nahlásit

worick
kaba
- Ahoj ženskýý

worick
Jak do Prahy??? A nic neřekneš jo???

worick
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:19
- Nahlásit

ankaras
Kruciš jak si to stihla tak rychle přečíst, napsat a hodit sem?!
No, na tebe jsem u toho myslela, že to tu čteš tak maximálně ty
Písla bych ti, ale dyť ty z Prahy nejseš, tak sem tě ani nechtěla plašit - stejně z toho nejspíš bude prd...Ale seš ještě nezaměstnaná? Tak to by si taky mohla přijet, to je fakt!!!! No statně, ty by jsi klíďo mohla přijet na výleta i k nám, když na to přijde - nezaměstnaná, tak nevíš co s volným časem ne? Brousla bych ti motyku

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:20
- Nahlásit

worick
Do prahy to máme 20 minutek po dálnici takže bych přemluvila Petra, naložili bysme Ayrinu a jeli

kaba
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:50
- Nahlásit

worick

Toho svého chlupáče ti klidně předvedu. Je to takový věčný štěndo. Já sem viděla samíků docela dost čeče. A musím říct, že Diego je prostě krasavec hodně samíku bylo agresivních(spíš asi přehnaně dominantních), ale tam je to daný výchovou řekla bych.

kaba
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:31
- Nahlásit

ahojky,
jak se máš? co chlupáči? co malý kotě? Fíďa roste jako z vody, už je stejně velký jako Bandík a to je mu nějakých 6 měs. Aby ne, žere strašně moc

představ si, Diego mi začal vyžírat kočičí záchod. normálně tam strčí palici a sežere kočičí h..no. takže dostal tvarůžkovou a jogurtovouo dietu.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání