| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 19:55
- Nahlásit
kaba
musíš jí mít někde na internetu, máš?
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:16
- Nahlásit
ne-e, fotky mám jen v kompu. to asi nejde dát sem fotky z kompu co? každopádně se hodlám v nejbližší době zaregistrovat na rajčeti.net pak sem hodím odkaz
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:02
- Nahlásit
kaba
právě musíš mít někde jako na rajčeti a tak tak až potom kdyžtak, ale pošli mi kdyžtak na mejlíka
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 10:09
- Nahlásit
ankaras
jj, fotky ti pošlu v průběhu dneška nebo zítřka
Dnes sme zaznamenali další úspěch, Diego si nevšímal HÁRAVÉ fenky resp. se s ní normálně hrál, bez sebemenších náznaků sexuálního chování. Ani jsem nečekala, že to zabere tak rychle, dnes je teprve asi 17 den po zákroku.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 07:40
- Nahlásit
kaba
Čau, přehodím ti to i sem, ať se tu něco taky děje
Dnes jsem vstala brzy, jdu dole omrknout zvěř a u dveří leží jen Berry, Woriček nikde (jinak leží buďto přes sebe nebo minimálně poblíž)Obešla jsem okna dokola Worick nikde, tak jsem si vzpoměla, že v 8 večer kousek od nás strašně řvali srnky(to teda nevím proč) a psiska vytlemené lítali kolem plotu. Tak už jsem se lekla, jestli ho nenapadlo se podhrabat za nima. Nedělá to, ale co není může být, že jo Radši jsem hodila bundu (jsou tam 3st, fujtajbl) a potichu obešla barák. Před garáží taky nebyl, naštěstí jsem ho našla chrnět v klubíčku v okně do mé pracovny (vevnitř chrní kočky). Divím se, že ho nevzbudil ten kámen, co prásknul na zem z mého srdce.....
Jinak máme teď ten režim úplně naprd doufám, že nezačnou blbnout, jelikož procházky týden nejsou - moc práce.
Tom dával o půlnoci večeři a nadával jak špaček, že Woriček má ,,vysrané", protože vymýšlí blbiny. Já myslela, že zas něco vykopali nebo okousali nebo potahali kočky a on kvůli tomu, že Worick zase nechce skoro vůbec jíst. Právě, že jsme mu kopili nové víceenergetické granule, že když jí tak málo, tak aby mu to stačilo a nimrá se stejně i v nich tak, že i když se jich dávkuje míň tak zase sní jen půlku. Fakt už nevím jak ho rozjíst. V zimě už trochu přibíral, teď je jak ,,kostěj nesmrtelný" - obratle by si mu spočítala. Pro jistotu jsem ho(všechny) začátkem týdne zase odčervila (po dvou měsících) poněvadž kočka přinese ke dveřím myš a Worick ji zrovna slupne (než tam stačím dojít). Ráno ji najdu vyblitou i s tím málem granulí (co měl k večeři), podle toho to taky poznám (že kočka přinesla myš). Jenomže jsem pak nechytla, kde byl kadit, tak ani nevím jestli tam něco měl. Řešíme zas s Tomem, jestli je fakt nějaký nemocný nebo jen nimra. Protože různé piškoty a tak sežere, i syrové maso, nimrá se v granulích (pochopitelně). Berry dostává stejně i to maso a granule žere pořád normálně. Proto asi zkusím trochu nátlak stylem ,,nesežrals misku" - odnesu a nic jiné nedostaneš, až zase misku a vynecháme oběd, který jí stejně už jen Berry. Kastrovat ho teda nechci, ale závidím ti to, že žere.
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 15:16
- Nahlásit
worick
Já zase závidím tobě, že se ti samík nepos..e, když sní maso, myš, piškot a granule. Diego by s toho měl zaručeně průjem. Jinak dnes mě docela nemile překvapil. Byli sme ráno v parku, byli tam jeho psí kámoše a kámošky, házela sem mu míček, který s radostí aportoval. Pak do psí party přišel mladý retrívr(ne zlaťák, ale takový ten větší černý,nemůžu si vzpomenout na plemeno) a pokusil se Diegovi sebrat míček prímo z tlamy. Diego na něj začal hrozně vrčet a dokonce po něm vyjel. Počapla sem ho za obojek, zavelela sedni a pustila ho navolno až když retrívr odešel. Teď sme byli zase venčit a potkali sme místního šíleného bígla, který je furt na vodítku ale i tak vyjíždí po Diegovi ačkoliv mu můj pes nikdy nic neudělal. No a Diego zase rozjel vrčení. Naštěstí se nic nestalo pač byli oba na vodítku. Snad se mi chlupáč nezačne rvát. I když je pravda, že v prvním případě bránil hračku a v druhém se taky bránil
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 07:11
- Nahlásit
kaba
Ahojky, no kdyby Woričkovi šel brát cizí pes něco z tlamy, tak to teda nevim, nevim jak by dopadlo. On je sice hravý, ale taky občas ,,nerv". V sobotu, když jsme byli u kámoše ,,zlaťáka", tak po něm taky 2 krát dost ostře vystartil, když mu ten chtěl okusovat tlamu. A to si spolu hrají často a rádi.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 07:47
- Nahlásit
kaba
ahojky, dorazily mi dvě fotečky malej je krásnej
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:18
- Nahlásit
ankaras
prosím, prosím, přepošli mi ty fotky od Kaby. Chci taky pejsana vidět. A víš co, pošli jí na mně maila, ať nám nemusíš dělat prostředníka. Díky moc.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 20:57
- Nahlásit
Čau, nikdo nic, tak zase já...Byli jsme po skoro měsíci zaběhat - málem jsem zdechnula. A to mě to kupodivu už i začínalo bavit a teď po té pauze zase odznova. Umírám, všechno mně bolí a nevím jak se zase příště donutím. Ne, nejsem sportovec a nebudu asi nikdy. Jsem líná ,,od přírody" a musím se strašně nutit kvůli těm psiskám. Ti jsou spokojení. A chovali se vzorně. Fakt dnes dobrý.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 21:03
- Nahlásit
worick
ahoooj, mejlíky ti přepošlu, jenom vydrž do zítra do rána a fotky samo taky
- to já si dneska konečně nafoukla kolo, co jsem si loni koupila, když běhání musim odložit taky nejsem sportovec, ale s ayrin mě to baví a hlavně to potřebuju taky pro sebe, nebo petr mi říká, že mě bude kutálet vedle sebe sprosťák
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 00:35
- Nahlásit
ankaras
nebo petr mi říká, že mě bude kutálet vedle sebe - to je ale potfor...nooo jooo, on je ten běhavec. I když tuto zálibu asi nikdy nepochopím, má můj obdiv. Neboj, já se dnes donutila taky kvůli sobě, protože jsem onehdá skoro 4kg zhubla a teď mám 2 zpátky. Tlustá nejsem, ale cítím se líp s 50 než 52kg - to už není ono. Když jsem měla 54, tak jsem se přestala v ksichtu poznávat, teď ho zas mám jako sežvejkaný, to si nevybereš. Teda ty jo, tobě se to ještě srovná
mejlíky ti přepošlu
v poho, jak budeš mít chvilku.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 07:07
- Nahlásit
worick
[i]Když jsem měla 54, tak jsem se přestala v ksichtu poznávat,
jj, to je přesně ono
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 07:50
- Nahlásit
kaba
Ahoj, včera pozdě večer jsem ti poslala mailíka, tak se nelekej, co ti kdo Ale už jsem nezvládala ti to sem písnout, protože jsem usínala. To abych ti konečně mohla ukázat to naše ,,vyžle".
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 16:16
- Nahlásit
worick
jj, díky, jsou super. já tě teda upřímně obdivuju, mít doma 4 chlupaté puberťáky, to chce kuráž. já mám doma 2(pesana a kocourka) a je to občas hodně zajímavé
Jinak Diega dnes v parku napadl hovaward. Ten samý pes mu roztrhl ucho když byl Diego ještě štěňátko(úplně bezdůvodně mimochodem) a od té doby se ho můj pesan hrozně bojí. No a dnes ho napadl zase, naštěstí bez následků. Oba byli navolno, hovaward se z ničeho nic rozeběhl a začal Diega kousat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 01:43
- Nahlásit
kaba
ty víš co, jak jsou kočky kastrované, tak v pohodě. Oni doma zatím absolutně nic neničí, nelítají, na to mají zahradu. Doma jen pochodí, omrknou a jdou zalehnout. Klidně je tam nechám od rána do 17h samotné a vím, že kde byli, tam je zase najdu. Jsou to čistokrevné britky, kočička je lila, Gucci - ta se tam s náma válí, kocour Leon je modrý a ten byl zrovna někde venku.
Zrovna náš nejbližší soused má hovawarda. On už to má i tak divně nastavené. Nechal si ho vycvičit. Pes teda vypadá, že poslechne na slovo, ale nějak mi tam (když je sleduju na prochajdě kolem našeho)chybí ta citová vazba. Chodí s ním celkem pravidelně, ale nevidím, že by se u toho jeden z nich teda bavil. A když jsem říkala - budu mít štěňata, musíme ,,sousedy" zkámošit, tak mi řekl, že radši ani ne, že by je mohl napadnout. To mi přišlo divné, normální pes přece štěně nenapadne. A další, co ho naše psiska provokují za plotem, prý venku taky na jiného psa zaútočil, to mi zase referovala majitelka postiženého...Jsou to teda dost drsoni a hlavně tam bude třeba pořádná socializace na psy a to asi ani jeden z nich nemá.
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:17
- Nahlásit
worick
Britky jsou obecně klidné kočky, tak je to pak asi v pohodě. Bandík je naopak strašně akční. Je to "obyčejná" kočka domácí. Chtěla jsem birmu, přítel zas mainku nebo bengálku, tak sme byli na výstavě koček omrknout tyto plemena, no a v rámci výstavy papírových koček se konala umísťovací výstava útulkových koček a mezi nimi i tehdy 2 měsíční Bandík. Nevydrželi sme to a vzali si ho domu a vůbec nelitujeme, je to nejlepší kocourek na světě.Akorát byl hodně nemocný, měl plíseň M.canis(strašné svinstvo mimochodem) tak sme ho asi 4 měsíce léčili a během léčby se tímto sajrajtem nakazila celá rodina(já, přítel, pes). No hrůůůza. Kotík ještě není kastrovaný-je malinky je mu 8 měsíců, ale čeká ho to každou chvíli(doufám, že vydrží do roka neznačkovat).
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:23
- Nahlásit
kaba
Leoňucha začal značkovat nějak přesně kolem toho roku, říká se, že taky podle toho kolik má kde podnětů. Když necítí kočky a neznačkuje mu v okolí cizí kocour, tak se ten nástup zpomalí. To buď ráda, že ještě nezačal, u nás to byl děs a to v domě jen 2x, ale celý barák okolo a do garáže se nedalo 14 dní vkročit! A už frčel....Teď je úplně v poho. Milý, klidný...Bála sem se co to s ním udělá, ale zatím samá pozitiva, asi jako ty s Diegem. Písni něco o sobě (vás) klidně na mailíka. Co studuješ?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:35
- Nahlásit
kaba
Ahojky, zahrada je jak si trefně popsala - náš soukromý ráj, akorát, že to přes samou práci ani nemám kolikrát čas vnímat. Ani většina lidí ze vsi neví, jakou ji máme, do těchto končin málokdo zavítá. To spíš cizí, vede tu cyklostezka. Psiska sem tam něco zlikvidují ať už schválně - že okoušou v zimě keř, protože si myslí, že to jsou paličky na kousání a nebo nechtěně, když letí za ptákem, čumí nahoru a kytku rozšlápne, ale to vyjímečně a v tom množství se to naštěstí ztratí.
To je dobře, že jste se té plísně zbavili, fuj, kde ste to chytli?? A teď si mi připoměla, že my budem taky muset na očkování...Musím zkontrolovat deníčky...
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 17:36
- Nahlásit
worick
Ahojky,
no plesnivého Bandíka jsme si přitáhli už z útulku, kde nám tvrdili, že ty fleky co má na celém tělíčku je již VYLÉČENÁ plíseň a že se již nemáme čeho bát. No a my jsme tomu uvěřili (blbci naivní). Ani se neptej, kolik nás stála léčba. Kdybychom si pořizovali kotě s pp jakého koliv plemene, i těch dražších, tak nás to výjde na míň. K tomu přepočti každodenní desinfekci celého bytu-podlaha, koberec, všelijaké stoly, linka... no prostě všechno (musí se odstranit spory z prostředí, jinak se toho nazbavíš). Plus pesana jsem nepouštěla mezi ostatní psy aby je nenakazil(je to velmi nakažlivé), takže chlupáč dost trpěl. Byla to sranda no. Jsem ráda, že je to pryč.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:56
- Nahlásit
kaba
Ahoj, jsem blbá, ty si to už psala, že to měl kočičák, to je fakt smůla. Chceš ho zachránit a pak tady tohle. Snad to teda máte za sebou. Ten náš Worča tak děsně žere - nežere, že mně s tím už začíná prudit a včera ho u večeře seřval Tom. A nevím co v tom má za systém, když má pořád to samé a někdy to sní normálně a někdy nic. Včera snídaně sotva půl, u oběda se převalil na záda - ať ho nenutím. A Tom popisoval, že mu teda dal k večeři ten oběd a ještě skoro celou večerní porci a Worick chodil okolo a lítal kolem plotu, pak si sednul a lísal se (podává packu jako že:,,nenuť mě, fakt nechci, ale jinak sem hodný pejsek")a nakonec se Tom naštval, že má poslední šanci, jinak to odnese a je bez večeře - a sežral to všechno! Potvora jedna vyčůraná. Asi mu dělá dobře, jak mi kolem prdelkujeme a děláme mu pomyšlení:,,když spapáš, dostaneš kokinko"atd. A Berča chudák v klidu požere a jen kouká na ten cirkus....
Musím ho ale pochválit, na prochajdě se choval vzorně. Pustili jsme ho navolno na velkém lánu (k lesu daleko) a v pohodě přibíhal. V postroji sledoval stádo muflonů (byli teda daleko) a nijak nevyváděl - žádné štěkání, vzpínání se, kotrmelce na vodítku atd. Snad ťuk, ťuk, se trochu uklidňuje. Taky jsem s ním byla párkrát pro hnůj co máme složený 50m od pozemku (venku) a žádné lítání za ptákama a pod. jenom si to přečichával okolo mně. Ale čím to - ani nevím. Snad pochopil (konečně), že je lepší když ho pořád chválím, než když na něj začnu ječet.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 00:40
- Nahlásit
kaba
Dnes jsme byli na konvalinky (ale jsme to prošvihli, jsou už skoro odkvetlé). Chtěli jsme zase větší výlet, ale Woriček už druhý den kulhal na přední (mám podezření, že od té doby, co vykopali 5 brambor, při honu na myš), tak jenom malá. Šel navolno, úplně vzorně, dokonce ho nerozhodili ani dva volně pobíhající psi po lese, až do chvíle, co jsme dorazili na místo. Tam ho Tom měl hlídat, ale hned vyběhnul na louku vedle a za minutu Tom říká, že mu někam zmizel. V ten moment se ozvalo štěkání někde 500m pod náma, tak to jsem už začala řvát - ,,Worick fuj, ke mně!", jelikož Tom zásadně neřve. Byla jsem celkem klidná a spoléhala na to, že tam v neděli nebude někde strašit myslivec s flintou. Tom ho vyběhnul hledat, za chvíli za ním letěl Berry. Mamka tam byla s náma, tak my dvě jsme hledali alespoň nějaké neodkvetlé konvalinky. Za 3 minuty doletěl Worick uštvaný, pěnu u huby, klepal se jak ratlík, no tak jsem ho pochválila, že vůbec přiběhl (netušila jsem, jestli nás bude schopný najít, byl tam jen vloni, jako 10týdenní prcek). Za minutu doletěl Berry, tak uhnaný, že jen radostně olízal Worička a prásknul s sebou do lehu. Za další 3 minuty Tom, který tvrdil, že Berry za ním nedoběhl, tudíž neví, kde teda chudák lítal a taky se divil, jak to, že Worick přiběhl odněkud z druhé strany. Tak jsme se sebrali a šlapali zase k autu. To už bylo v poho až na to, že 10m od auta objevili špinavý příkop s vodou a 5 minut v něm oba brodili a Berry se oklepnul v ,,kufru" tak, že nahodil i celé zadní sedadla - máme béžově polstrované auto - no, je to ,,moooc" pěkné!
Woriček kulhal - no, Tom mi ráno říká:,,ten Worick kulhá čím dál víc, koukni" a já ,,Woričku, tebe bolí pacinka?" a ten začal na ni napadat, minimálně jako by ji měl zlomenou (komediant, do té doby kulhal jen trochu), dopajdal ke mně, nechal se prohlédnout s výrazem ,,koukni, něco s tím mám"...a cupkal dozadu. Za minutu už běhal normálně. Je to ,,hérečka"!
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 17:49
- Nahlásit
worick
Taky jsme byli na výletě.Diego se choval jako největší vzorňák. Teda skoro. Šli jsme kolem rybníka, kde místy u břehu byl nějaký sajrajt(nějaké řasy prorostlé slizem nebo co). Diego do vody normálně neleze, maximálně si namočí pacičky. Najednou se ale rozhodl, že hupsne do toho nějvětšího bordelu, a taky že hupsnul... Já sem u toho umírala smíchy, pániček ale takovou radost neměl. Jinak Diego je čím dál tím víc žravější. Tváří se, jako kdybychom ho týrali hlady.
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:21
- Nahlásit
Děcka, dnes se mi stala neuvěřitelná věc. Ráno jsem si všimla, že Diego má na boku chuchvalec chlupů, chtěla jsem ho odstaranit, ale zůstal mi v ruce obrovský kus podsady(šel velice lehce ven). Podívala jsem se pořádně a zjistila, že pesan má 2 vrstvy podsady, přičemž ta horní(zimní) vrstva de snadno "svlíknout" jako slupku nabo jako když se svléká had. Tak sem "oloupala" psa. Jak je to možné když ho obden češu? Setkali jsme se s tím někdo?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:41
- Nahlásit
kaba
Čoveče to máš dobré, alespoň se s tím nemusíš párat jak říkáš obden, tak jako i my. Nám to tak nedělá, normálně vyčesávám chuchvalce - klasicky. První začali pouštět přední tlapky, teď břicho a zadní, začíná náprsenka, hřbet zatím nic moc. Tento týden by jsme měli jet na přeočkování, ale jelikož jezdím s mamkou k zubaři (má zánět pod nasazenýma zubama), tak nevím jestli to se psy vyjde. Tak je musím pořádně do té doby vyčesat, protože jsou jak čuňata, jak se jim tam drží ta mrtvá podsada a v ní prach - no děs. Ale koupat je nechci, myslím že max. 4x do roka stačí (nejsou to byťáci), aby se jim zachovala funkčnost srsti. Musím si postěžovat, u nás opět nekaplo, už od února. Fakt sucho jako kráva.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 15:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
kaba
Zapomněla jsem ti napsat: fuj masakr, to na bytě nezažijete! Tom šel večer poklízet a před dveřma položený malý zajíček bez hlavy! Stopro Guccinka (kočka), ta pořád šmejdí kolem po polích (už jí říkáme Pampalini) a nosí ty úlovky ke dveřím. Teda myši to bývají. Tak ve 22h pořád Worick štěkal na terase u obýváku (já už jsem dřímala u telky)tak jen vím, že Tom několikrát otevřel okno a ptal se ho, co se děje. Nakonec zjistil, že je tam Gucci a on štěká na ni. Tak mu vynadal, co na ni ječí. A on chtěl chudák upozornit na něco divného respektive, že má toho zajíčka (popřípadě jí ho sebrat, ale to by snad v klidu udělal, kdyby chtěl) No Tom ho nabral na lopatu a hodil přes plot vedle na pole do obilí. Já ráno před dveřma našla jen krvavou šmouhu. Fujtabl.
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 16:14
- Nahlásit
worick
Právě že jsem vždy vyčesávala slušnou hromadu chuchvalců. No a dnes se mi začal tatko loupat. Odpoledne jsem ho "oloupala" ještě víc, ale zdaleka ne všechno(pak už je mu to nepřijemný).Pes vypadá šíííleně. Oškubané boky září bílou barvou, špinava stará srst tvoří límec, číro ze staré srsti na hřbetě. Navíc jak má na bocích novou méně hustou srst a k tomu zimní límec, tak vypadá strašně podvyživeně. No hrůza Plus ke všemu kocour se vyválel ve vyčesaných chlupech a poté je roztahal po celém koberci. Sranda musí být no.
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 16:16
- Nahlásit
worick
Koukám že máte zajímavé zážitky. Bandík loví jen mouchy a mávátko
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 16:34
- Nahlásit
kaba
No zajímavé, hnusné! Já bych se tomu radši vyhnula - pořád sbírat nějaké mrtvoly. A to jsem zapomněla na tu suchou žábu ráno na cestě
A v sobotu večer jsem házela po kočce hlínu, jelikož lovila metrovou užovku. To je jedna z našich Žofií (užovky - Žofky), ty se nám narodili ještě v zavlažovací jámě (než jsme dostavěli a vykopali rybník) a každý rok se do zahrady vrací (teda Žofky jsou ještě celkem malé, toto bude jejich mamka).
Tomu neuvěříš! Teď než ti to dosmolím kouknu z okna a kolem rybníku šmatlá ježek. Tak jsem ho letěla z patra vyfotit Tomovi a čekám co bude za tanec, až ho objeví psiska.
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 16:51
- Nahlásit
worick
Chudák ježek
|