| Autor |
Zpráva |
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:21
- Nahlásit
jsem tu nějak mě to sem nechtělo pustit
boxeří dialog mně fakt pobavil
mě taky moc hezký
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:32
- Nahlásit
ola
dalo by se objednat nebo občas jezdíme po výstavách.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:36
- Nahlásit
Tak sem byla venku.Ale je tam takovej pařák že jsem se zase uklidila dovnitř a naládovala jsem se zmrzkou.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:37
- Nahlásit
Tak mi volal otec ze sel na jednu cast nasi zahrady a sli s nim i pesani vcetne stenisek. Vtipne tam nejak zustala jedna cubinka. Kdyz slysel stale neco knucet, sel se nastesti podivat. Prdola ozkousela sud v zemi, ktery mame na lekniny u jezirka. Samozrejme se z neho nemohla dostat, takze ji vytahl snad na posledni chvili Budeme ji muset hlidat, protoze se nalokala. Snad z te vody nebude mit nejakou infekci ci neco jineho. Vysusil ji, chvili poknouravala a pak uz snad zase zacala byt zivoucka a vrhla se s vervou na Zuldiny ceciky... no to jsem zveda co se bude nebo nebude dit...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:41
- Nahlásit
Paja s Tinou
Pravděpodobně může mít průjmík, obzvlášť pokud je to stojatá voda bez cirkulace. Uvidíš, snad to bude OK, ale radši na to dohlídni.
Kulajda
Ty máš nějaké www stránky s nabídkou?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:51
- Nahlásit
Ola,
otec uz volal veterinarce a pry jim jde nejdrive voda do zaludku a pak az snad do plic...no je pry trcohu nafouknuta a ma tvrdsi bricho. No kazdopadne ji budeme muset pohlidat, ale prujmiku se myslim si nevyhneme. Voda to byla stojata...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:53
- Nahlásit
Ola, vis co je ale zvlastni, ze ten sud ma nejaky pritahujici ucinky, snad kazda z nasich psic do nej spadla... drive jsme to kde je to jezirko nemeli oplocene, ted uz ale jo...no a stejne pritahuje
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:00 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
2 all
veselé drátky už doma fungírují, takže první fotečky z ATIBOXU jsou na mých stránkách URL
Fotky teda nic moc, ale aspoň něco. Postupně budu dopřidávat...
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:34
- Nahlásit
Stýnka
tak jsem to zhlídla.......... no řeknu ti, že teda nic moc
např. Olivia Bispus nebo India di Casa Verdice v té hlavě nic moc ( co měli jako za přednosti???
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:44 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Stýnka
veselé drátky už doma fungírují,
asi nefungují moje drátky,páč se mi nic nezobrazuje
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:49 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Adina
Tady je to.
URL
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 18:09
- Nahlásit
Teda ta India se mi nelíbí vůbec. Prosím odborníky o vysvětlení, co ta fena má (a já to teda fakt nevidím), že vyhrála?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 18:20
- Nahlásit
ola
Taky se mi nelíbí.Ale podle fotek je to težko soudit.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 19:37
- Nahlásit
Včelka
Tak tahle fotka nemá chybu! Strašně se mi líbí! Kluci jsou fakt k sežrání!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 20:46
- Nahlásit
Corleona a Ostraváci
Žijete???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 21:00
- Nahlásit
Ada
Koukala jsem na Zprávy a Ostravu to pěkně opláchlo. Doufám, že Baška a ostatní nevyškrabují ze sklepů bláto!?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 21:13
- Nahlásit
Stýnka
Tak jsem stáhla fota do pc a taky teda nic moc-hlavně nejlepšího psa se mi podařilo vyfotit tak,že to snad ani nejde publikovat...Hlavně musim okouknout některý jména,páč já blb ztratila katalog a nějak si to všechno nepamatuju.Tak pak taky fotky zveřejnim..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 21:22 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
ola
Právě sem si hned říkala co asi Baška a ostatní.Tak snad se Corlí neozívá jen proto že na stránky dává výsledky a fota Atiboxu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 21:41
- Nahlásit
Ada
výsledky a fota bingo makám na tom
Byla jsem dnes celý den v Ostravě a ani kapka..
čučela jsem na ty zprávy v TV jak puk
A v Bašce totéž. Sucho - písek.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 22:04
- Nahlásit
corleona
až to bude na stránkách, dej avízo!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 22:17
- Nahlásit
Cituška
ještě nespíš? jsem dneska nezvládala, snad zítra . Jestli se dokopu pojedem ráno na stopu
All
u nás ani kapka
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 22:32
- Nahlásit
articek
kdepak spánek, já teď večer ještě byla s kamarádem na stopě, šlápla jsem mu tříhodinovku a té mladší hodinovu, a teď žehlím a čumím na diskuzku
Zítra taky budu
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 22:36
- Nahlásit
ola a Mistr
Jo jo, India.........
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 22:43
- Nahlásit
Cituška
Tak máte natrénováno na gladiátora?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 22:58
- Nahlásit
Teta
no jo, přece to kousnutí v pondělí
my jedeme s Mistrem hlavně na výlet, a abychom Vás zase potkaly
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 07:22
- Nahlásit
ola
jojo když andílci spinkaji, takhle mi obsadili polštář když sem se oblíkala do práce.
Zatim jsou to furt kámoši tak snad to tak zůstane, i když včera už jsem při jedný jejich hře měla docela pocit že to berou na vážno a na vážno na sebe vrčí.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 07:40
- Nahlásit
Vcelka
dneska jsem ráno u snídaně a kávy na ně koukala, jsou to super fotky a super dvojka!
Naši kluci taky na sebe vrčeli a hráli si tak, že tuhla krev v žilách a nikdy nic (do doby, než přišla domů fena, ale to už je jiná situace)
Blejdíkovi to hrozně moc sluší
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 07:42
- Nahlásit
Vcelka
že to berou na vážno a na vážno na sebe vrčí.
U nás mi zase občas připadá, že už má naše mírumilovná FeeBee toho malýho kousavýho smrada taky dost. Včera jsem je sledovala a Buggina zcela bezostyšně ňafne Fee do nohy, ucha, huby, zadku.. takže je jen otázka času, kdy se Fee nase*e a ukáže jí, že takhle teda ne!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 07:48 - Změnil/a: ola
- Nahlásit
Adina, Stýnka
Konečně dorazil techničák od Bugginy. Zajímá mě ta příloha, je nutné ji brát všude s sebou? A co na výstavy - když chtějí fotokopii PP, tak se tam fotí i ta příloha?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 07:49
- Nahlásit
Kulajda
Dal by se u tebe objednat tento přívěsek?
http://www.zlatytajfun.cz/web/Aobr/kl2.jpg
corleona
Ha, tak na tom boxernews.eu boxeřím foru jsem jeste nebyl, ale vím že tam je. Budu muset začít šmírovat. Dík za echo.
To jsem zrovna v Matičce na školení - to se muší vidět, to muším vidět!!! URL
|