| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 21:42
- Nahlásit
kkathy
nevím přesně, zeptáme se Artrozy
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 21:56
- Nahlásit
Cituška
zprávy jsem si už přečetla
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:09
- Nahlásit
cituška
přesný popis terénu na stopu: jedeš od centa Brna směr k Áčkum. za AAA auto (Olomoucká) se odbočí první křižovatka vpravo do ulice Těžební, jede se pořád dál až se ulice Těžební změní na ulici Průmyslová, po pravé straně když pojedeš je louka a v dálce je vidět nějaká nádrž kanalizací Brno (jsou tam takový ty populární kostky co se tváří jako haly a po levé straně je tam ohromná halda hlíny). Dojedeš do první levotočivé zatáčky a odbočíš vpravo a si u tý louky dá se tam dobře i zastavit. Doufám že můj popis je srozumitelný. Pro jistotu ještě souřadnice GPS 49°9'51.73"N,16°40'10.27"E
No v podstatě najdi ulici Průmyslovou a pak už se jistě neztratíš
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:22
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak navrhuju, že půjdeme spolu. Co ty na to?
Super to beru.Samotné se mi taky moc nechce.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:43 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
SIO Apalucha
Tak jo, dám ještě mé drahé polovičce den na rozmyšlenou.
KDO JEŠTĚ PŮJDE S NÁMI NA VÝSTAVU MRTVOLEK - OBJEDNÁM LUPENY PO NETU. ZÁVAZNÉ OBJEDNÁVKY PROSÍM OBRATEM. Cena lupenu cca 350 Kč.
Tato akce se již nekoná pod záštitou BK ČR!
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:51
- Nahlásit
Tommy Gun
A kdy půjdem v sobotu večer,nebo v neděli? Podle všeho zůstavám na noc v naší matičce Praze.Když půjde i Mistr můžem v sobotu bo jedou po KV domů.
kkathy
Potřebuji tak 5x hrnek a 5x skleničku je to pro různé lidi tak to nemusí být stejné.Jen dva hrnky a dvě skleničky jo.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:54
- Nahlásit
SIO Apalucha
Rád bych v sobotu hned po výstavě s tím, že se ještě můžem na Braník vrátit. Uvažovali jsme také o nocleho v Práglu, ale z pá na so, ale nakonec pojedeme na otočku.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:54
- Nahlásit
Tommy Gun
Tato akce se již nekoná pod záštitou BK ČR!
Proč né?Výstava jako výstava i vlezné je podobné. Může se tam natáčet nebo fotit? Nevíš? Já vím že ty víš všechno.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:56
- Nahlásit
SIO Apalucha
Jo, co se natáčení a focení týče - to nevím, ale koštuju to, že ne-e.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:57
- Nahlásit
Tommy Gun
že se ještě můžem na Braník vrátit.
Jo,to by šlo.Dobrý nápadík.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 23:09
- Nahlásit
bubu
ty dvě piva, které hledáš, nenajdeš, jsou v Rýmařově. Omylem čtyři místo dvou. Příležitostně je samozřejmě vrátíme
Piva jsem hledala až dnes,dělala jsem bramborové placky a letím do auta pro piva a ono nic.Jsem si myslela že jsem je vůbec nekoupila.Nechejte si je ke kačeně a připijte si na Knedlo za nás na zdraví.
Šla jsem dnes koupit nový klobouk,ale nenašla jsem žádnou pořádnou kloboukáreň.Je mi to líto že Oli zařídila tak velké větrání hlavy na tak apartním klobouku.Tak mám nápad,zalepím tu díru uplně novou mapou která s Vámi jede na cesty.Určitě ji více užijete a pro mě to bude aspoň omluva za Oli.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 23:49
- Nahlásit
SIO Apalucha
omluva za Oli.
ty sis něco šlehla??
okamžitě pusť glóbrc z hlavy, víš jak bude příští týden bezvadně větrat? a víš ty vůbec jaká je to velikost? si nedovedeš představit! Pivo je schované, ke kačeně se dostaneme nezdříve za tři týdny! mimochodem bys mohla na tu knedlovu kačenu jednou přijet, podmínky znáš, ne?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:25
- Nahlásit
2 all
dobré ranko,
koukám,že jste všichni "pilní jako včeličky",takže nemáte čas ani na pokec
|
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:28
- Nahlásit
Adina
kojím otesánka
All
mám dotaz: nevíte někdo termín Stříbrného obojku? Ptá se my známá a prý jsou tam dva datumy
|
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:36
- Nahlásit
ADA
tady máš info o stopařích v Dánsku http://www.eklundh.dk/WM-spor-2007/DE/vm-info.htm, bude hlína
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:38
- Nahlásit
articek
Co se obojku týče, už jsem upozorňoval Marcelu, aby termíny sjednotila ... Zatím se tak nestalo. Předpokládám, že se tak stane při další aktualizaci.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:43
- Nahlásit
articek
kojím otesánka
aby nebylo brzy-"snědl jsem mámu,snědl jsem tátu a tebe taky sním"...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:48
- Nahlásit
Tommy Gun
dorazil Emil?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:52
- Nahlásit
articek
mam strach abych neměla taky nějakýho obříka, v sobotu na svatbě jsme tam byli čtyři těhotný a já měla větší břicho než bratránkova žena která je o měsíc dýl těhotná. Fakt divný.
Do Sedlecký školy pak do první třídy nastoupí samý příbuzenctvo, protože dalšího bratránka žena už to čeká v září.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:55
- Nahlásit
Vcelka
bezva bude nám mět kdo vydělávat na důchody
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:00
- Nahlásit
Vcelka
na svatbě jsme tam byli čtyři těhotný
Tak to byla hustá koncentrace pupkatých čekatelek! Že máš větší bříško je jasný, protože jsi malá a drobná, tak to je holt víc vidět, no.
A co chutě? Už tě tělo navádí k pojídání do té doby neochutnaného? Já při Martinoj snědla hektolitry zakysaný smetany (taky to bylo vidět! ).
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:05
- Nahlásit
Adina
pilní jako včeličky
já jsem scyplá včelička
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:07
- Nahlásit
ola
no ale ona taky neni nijak zvlášť velká a je taky docela drobná, vůbec bych to na ní nepoznala kdyby to neřekli že je těhotná.
No chutě já nevim, do toho 12.týdne nic a teď mám chutě na něco zvláštního, jako že bych si něco dala a nevim co, ale když mně to chytne doma tak si načnu třeba třešně, včera sem si zase vzala z mrazáku jahody a maliny a pojídala sem je u ordinačky,pak sem snědla pár šumivých bonparů tak jako asi spíš na tyhle věci. Sem docela ráda že se zatim neobjevily chutě na něco kalorickýho.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:21 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
articek
Dík za info.Hlína by šla.Zatím jsme neměli problém. Tak uvidím.Dneska se na stopu večer chystám.Tak doufám že mi Aidu nějakéj troubela nenakreje.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:52
- Nahlásit
nazdarek,
tak konecne info ke Gladiatorovi
bude pauza mezi posuzovanim a zadavanim nejvyssich titulu ( CKV....) takze v podstate odpol....
na mrtvoly bych sla, ale obavam se, ze se to nebude stihat
jinak neni vyclenena kategorie, ale pujde na Gladiatora i omladina ( uz vim asi o 3)... takze asi pujdou jako prvni a prizpusobi se to jejich veku...
Vcelka
me zas asi do 7 mesice rikali: jee vy jste tehotna? a ja myslela, ze jste jenom tlusta zato ted si to fakt nikdo splest nemuze
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:01
- Nahlásit
všem
lidičky sem vrah, zabila sem Leonarda!!!
si to tak svištíme po maďarský dálnici alias autopalya (ten výraz je taky úžasnej), nikde nikdo, jen občas nějaký zatoulaný polský boxerkář a najednou Tommy zařve:
"ty vole želva"
Pak už sme slyšeli jen BUM BUM
No lidičky nekecám my fakt přejeli želvu.
Vyhlašuju minutu ticha za mrtvého Leonarda.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:05
- Nahlásit
Stýnka
A byla to vůbec želva?
Nebyla to vojenská helma z té jejich války?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:06 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
kkathy
doufam, zes cetla vcerejsi mejl a ted mas dalsi....
Stynka
teda vy jste ale!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:11
- Nahlásit
corleona
no Tommy prej sice na vojně nebyl, ale určitě zná všemožný helmy moc dobře od svého kamaráda Torstíka
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:12
- Nahlásit
Stýnka
|