| Autor |
Zpráva |
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:06
- Nahlásit
Ada
kdepak zbylej čas si válim šunky na "maltě"
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:21
- Nahlásit
Tommy Gun
Co ta VÝSTAVA MRTVOLEK - kdo jde?
já néééé
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:34
- Nahlásit
Stýnka
Aha.
Teda jen doufám že tam bude někdo kdo chce dělat nějakou tu zkoušku.Minule tuším se nekonali pro malej počet zájemců.A co ty s Braiou?Nebudete dělat nějakou?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:36 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Corleona
Teda nedočkavě koukám na Tvé stránky kdy už budou fotos a výsledky Atiboxu.A ono nic.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:54
- Nahlásit
Ada
kdepak zkouška nebude, my se jedeme s Braienkou dovolenkovat.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:02
- Nahlásit
tak se tu mějte krásně, nepřejezte se krupice (zítřek nejdůležitější - mezi 10 a 13 hodinou!!! za 14 dní ahoj
já+ knedlo +j.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:04
- Nahlásit
bubu
tak šťastnou cestu a držím palce
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:20
- Nahlásit
bubu
Držím palečky
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:26
- Nahlásit
bubu
Přeji hodně štěstí a doufám že berete sebou klobouk s dírou Určitě přinese štěstí
Štastnou cestu!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:26
- Nahlásit
bubu
za 14 dní
a jak se dozvíme výsledek????
Ada
Corelona
taky jsem dnes ráno s nadějí koukala a ničevó
Ola
se mi taky stalo jednou ve školce, blinkal pak chudák 3 dny
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:35
- Nahlásit
Ahoj,
chtěl by někdo přívěšek boxera
cín 4x3,5 cm
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:40 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
A co štěníci?Sem na dni boxera koukala na Mobidika.A je bombovní.TA povaha je fakt super.
Lidičky kdyby jste někdo věděli o někom kdo chce žíhanou fenku s dlouhým ocáskem myslím že i docela pěknou tak ho prosím pošlete za mnou.Předem Dík
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:49
- Nahlásit
Ada
určitě Ti pošlu, jakmile budou zadaní STARBOXACI, jsi první v pořadí a mám dojem, že fenky už jsou zadané obě, takže další zájemce na fenku končí u Tebe!
V pátek zase jedu za štěníky, už mám koupeny hračky a syrové maso a šíleně se těším. V povahách jsou naprosto skvělí, Mobidik ani Dračinec se tam prostě nezapře
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:01 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Kulajda
Vypadá moc hezky, ale pro mě k dokonalosti schází uši nahoru... osobně jsem hrdým vlastníkem stříbrného přívěsku na krk, kde je reliéf celé boxeří postavy, samozřejmě krátké na obou koncích
Na stránky jsem přidala fotku ostravské čubiny z mého prvního odchovu, ke které si teď pořídili krásného útulkového voříška, co vypadá úplně jako bordík.
URL
A pro potěchu jeden krátký boxeří dialog..., jaký asi všichni známe...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:14
- Nahlásit
Ada
No to bude tím, že jsem už druhý den u rodičů v Ově.
Teď jsem v Intersparu na netu a chladím se tím, že řeším po mailu, kam a s kým pojedem v lednu lyžovat.
Takže výsledky a fotky možná dnes večer, možná zítra..
Teta
Ty jsi si se vůbec nepochlubila, že pan Izquerdo z de las Arillas si Tě chtěl odvézt do Madridu!!! A myslím, že s Tebou počítá pořád No nevím, nevím, jestli tam teda poletíme, budem Tě rozhodně muset vzít s sebou. To víš, žije v tom, že Albi vlastní obě varianty, tmavou i světlou
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:18 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
corleona
To víš že jsem se nepochlubila, to se v dnešní době nenosí
No jo, Albi je pro pana Izquerda asi polobůh, jedna tmavá jedna světlá, a obě chodí půl metru za ním.
Rozhodně letím s Vámi a plavky ke slibovanému bazénu pana Izquerdy beru sebou!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:20 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
OK!!!
Akorát aby nebyla naštvaná paní Pilar..
Jo a Izquerdo miluje fotbal. Už nás vidím, jak sedíme v jeho tv pokoji s plechovkou cervezy a tlemíme na zápas Realu.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:23
- Nahlásit
corleona
Tak to se už moooc těším .
Ještě jsem se chtěla zeptat, nejedeš náhodou na výstavu do Roudnice?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:26
- Nahlásit
Ada
Roudnici nejedu, jestli pojedu, tak tento víkend Bráník a pak už to vypadá, že rodíme.
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:29
- Nahlásit
Markét
já taky i když mám psa nekupírovaného toho mám já )
URL
URL
URL ten mám jeden je malej cca 3cm
je to hezký ta plná hlava poslouží i jako obrana ) , momentalně mám ty nekupírované placky a jednu malou kupírovanou.
Ostravská čubinka je krasná )
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:29
- Nahlásit
corleona
Já chtěla taky na Bráník.Ale aduš hárá a je nateklá jak Fatty před porodem.
Teda to to zasejc uteklo.Tak at' porod dopadne dobře a matka i děti jsou zdravé a krásné
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:37
- Nahlásit
Ada
Dík moc
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:43 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
Nějaké fotky Rastaanyji:
http://boxernews.eu/forum/viewtopic.php?t=104&post days=0&postorder=asc&start=10&sid=d1293b0bbb2a83d5 7166770861e38649
http://boxernews.eu/forum/viewtopic.php?t=104&post days=0&postorder=asc&start=20&sid=33178a4224a37c96 aa1134499e295de9
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:10
- Nahlásit
corleona
A kdy přesně máte termín?
tak to se v Bráníku uvidíme
kolik pejsků tam budeš vystavovat?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:15
- Nahlásit
Markét
ten boxeří dialog mně fakt pobavil
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:39
- Nahlásit
Kulajda
Ta celá plastická hlavička s ušiskama nahoru se mi moc líbí. Ta by asi nebyla, co? A co takhle bostonhlavička?
Markét
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:40
- Nahlásit
Vcelka
ten boxeří dialog mně fakt pobavil
To mě taky - fotila to totiž ségra a když jsme to pak stáhli, tak mě hned napadlo, že to musím sestavit dohromady...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:50
- Nahlásit
ola
já mám přesně takovouhle hlavičku právě s bostonkem - koupila sem to tenkrát na klubovce bostoňáčku v Boleslavi.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:55
- Nahlásit
Ty vo*e todle snad už není možné.Zasejc jeden chytrák chtěl mluvit ze šéfem co nám dělaj rekonstrukci.Samo že nezazvonil a šel rovnou dovnitř.No a co to asi mohlo udělat.Fatty vyběhla a když jsem slyšela vrčení vyběhla jsem ven.Blbeček držel v ruce lopatu co stála asi vedle něj a chtěl ju praštit.
A pak na mě ještě řval že ty bestie zabije.Tak jsem ho vypakovala a pěkně sjela.A ještě jsem dodala že příště na něho zavolám benga jestli se tu ještě ukáže.Někteří lidi jsou vážně natvrdlí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:17
- Nahlásit
Nevím, kdo to tenkrát koupil tu sošku boxera v eantiku, ale našla jsem ještě tuhle :
http://interantik.antik.cz/avg/interantik/pic.asp? iCat=33&iPic=279
|