| Autor |
Zpráva |
Dannie
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 21:41
- Nahlásit
Tommy Gun
To já jsem nemyslela kupovat, spíš půjčit.... u mě by totiž neměla pak další využití..... takže bych ji kupovala jen kvůli táboru, což abych řekla pravdu se mi moc nechce...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 21:56
- Nahlásit
Dannie
Jedeš na Ošíkov jo?Tak to je super.Klec sice mám ale obě holky jedou semnou takže Ti nepomůžu.
A neplánuješ na Ošíkově spáchat nějakou tu ZVV1-3???
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 21:57
- Nahlásit
Dannie
Aha, já myslel, že si chceš klec koupit.
Hm .....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 22:09
- Nahlásit
Ada
Říkala jsem si, jestli letos pojedeš taky.. Už se tam moc těším!!!! Jinak my tam budeme plácat tak maximálně ZZO ...
Tommy Gun
Já ji potřebuju jen na ten tábor,takže by pak ležela doma bez využití.... Když nebude, budu bonnie zavírat do stanu (snad stan vydrží ) ale jinak díky za odkaz, koukala jsem - mají tam pěkný věci...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 22:15 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
pech
tak kolego,jak bylo na Atiboxu?
a co KV tento týden?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 22:19
- Nahlásit
Tommy Gun
nahoře bez ?!?!? no nevím........aby se někteří účastníci zájezdu nelekli a nezdrhli
Dannie
no stan to možná vydrží.......ale když tam bude 30 ve stínu....tak nevím nevím
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 22:24
- Nahlásit
Dannie
Taky bych neradil - zavírat do stanu - tam jí upečeš - je to jako v autě na sluníčku!!!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 23:06
- Nahlásit
Nic, je středa - mějte se - dobrou noc.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 23:20 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Tommy Gun
Nic, je středa - mějte se - dobrou noc.
to je jasné,chápu nikdy néjni dost "malých boxérkářů" , a tady se rodí o sto šest (nemáš ještě splněno)
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 00:02
- Nahlásit
Tommy Gun
Nic, je středa - mějte se - dobrou noc
za nás bývala středa bezmasý den
|
alli
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 06:17 - Změnil/a: alli
- Nahlásit
Dobré ránko,
Tommy Gun, Ada,..
A jakou velikost klece máte? Chci kupovat klec, ale pořád se nemohu rozhodnout jak velkou....
Jinak u nás bylo včera zataženo, hřmělo ze všech stran, ale nakonec spadlo jen pár kapek.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 06:36
- Nahlásit
Dannie
Ja bych ti klec půjčila, ale jsem z Ostravy.Možná není špatná opravdu klec koupit zvlášť když chceš jezdit na výstavy.Pejsek tam má klid a bezpečí.A ještě lepší pro malého pejska jsou takové ty plátěné klece je to lehoučké.Někteří to mají i na boxery,ale u nás by to nešlo Oli je splašená ta by tomu dala.Ale víš co já jedu MVP Brno a ta je 24.6. a ty tam budeš na čumendu,né? Tak si můžeš klec vzít od tama a z vrácením to nějak vyšpekulujem.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 06:37
- Nahlásit
bubu
za nás bývala středa bezmasý den - za nás zase "masitý".
alli
U nás taky nic.
Klec - cca 90 délka, 72 výška, 65 šířka - tak nějak.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 06:41
- Nahlásit
bubu
Přeji HOOOOOOOOOODNĚ štěstí.A doufám že se budeš pruběžně hlásit,bo budu nervozní jak sáně v létě.Knedlovi to moc sluší je to kořen.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 06:55
- Nahlásit
corleona
Užs hlasovalas?
http://teszt.cstech.hu/index.php?option=com_poll&t ask=results&id=17&mosmsg=Thanks+for+your+vote%21
Už je tam i nějaký video.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:03
- Nahlásit
Dannie
také se přimlouvám za variantu koupení klece, klidně větší, kam se vlezou holky obě - mají pak svůj domeček všude -ať jedeš na dovču nebo na tábor nebo ke známým
Bubu
odkdy do kdy?????? Já že tak tloustnu a je to jasný - viník je Knedlo, krupice je totiž hodně kalorická
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:05
- Nahlásit
Tý wogo, 678 zvířat z ČR (všechna plemena) přihlašeno do Zagrebu. Uf, pěkné číslo.
Hele, pár fotek od Edy: http://www.amareilboxer.com/2manag/page.php?sectio n=401
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:37
- Nahlásit
Tommy Gun
už mám taky doma pár fotek připravenejch, ale ještě pořád nemám spravený kabílky....Si asi čubina když to překousávala řikala, že bych měla radši koukat na ní než pořád na nějaký cizí čokly na netu...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:38
- Nahlásit
Dobré ránko všem!!!!
Tommy Gun
mistr
S tím stanem to nebylo vůbec myšleno vážně!!!!
SIO Apalucha
Děkuji za nabídku, budu o tom přemýšlet.... Ale přeci jen se ještě pokusím sehnat někoho kdo bydlí blíž, aby potom nebyly komplikace s vrácením....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:44
- Nahlásit
Co ta VÝSTAVA MRTVOLEK - kdo jde?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:49
- Nahlásit
Dannie
hojky, při nejhoršim můžu vzít ohrádku co mám na štěnda a tu dát do vchodu u transita, aby Bonča nemohla ven a nikdo na ni, ale to by znamenalo, že by byla v transitu uvázaná
mám sice ty klece dvě, ale v jedný bude Braia a v druhý prťavky bostoňačky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:49
- Nahlásit
Ahoj lidi,
tak jsem dnes zcela neplánovaně zůstala doma. Kuba ráno v 5,15 přišel s tím, že ho bolí hlavička a pak v obýváku hodil šavli jak vyšitou. Ve školce včera nikoho nenapadlo mu v tom horku napařit na hlavu klobouček! Ach jo!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:51
- Nahlásit
Stýnka
Dannie
Adina
Jak naučit prdlou bostonku chodit pěkně na vodítku? Buggi dělá jak pošuk, snaží se hryzat vodítko, táhne jak doga nebo si sedne a čučí. Fakt výstavní chůze!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:13
- Nahlásit
ola
Jak naučit prdlou bostonku chodit pěkně na vodítku?
mě se neptej,protože Tína je profík a předvádí se sama-já jsem tam jen do počtu.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:22
- Nahlásit
ola
mě se taky moc radši neptej - já toho zatim ještě moc nevodvystavovala...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:22
- Nahlásit
Adina
předvádí se sama
Tak to se máš.
Naše Buggi postoj zvládá, nechá si i posunovat nožkama, ale ta chůze! Taky musím trénovat "zuby", protože u Fee to nebyl problém, rozkřápla papulu a bylo, ale Buggi je palice, zatne čelisti a čučí!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:48
- Nahlásit
Dannie
Já se Ti na klec poptám ještě holek ze Zlatušky.Jestli budou mít určo Ti ji rády zapůjčí.Jedou na Ošíkov též.Jen nevím kolik berou psů.Tak Ti dám vědet.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:51
- Nahlásit
něco pro slečnu Bradokoušovou
Přijde nová učitelka zeměpisu do školy. Otevře dveře do třídy, postaví se před žáky a začne: " Děti chtěla bych Vám říct...."
Ale děti po paní učitelce začnou házet papírky a křičet aby vypadla. Celá uplakaná vyběhne ven a utíká za ředitelem.
Ředitel povídá... "Paní učitelko, já Vás chápu, ale jak to učil Komenský?
Děti je třeba zaujmout a potom začít vykládat. Tak se pojďte podívat."
Ředitel rozkopne dveře do třídy...
"Nazdar vy parchanti zasraný!"
"Ahoj řediteli!"
"Dokážete vy polointeligentní hovada natáhnout prezervativ na glóbus?"
"A co je to glóbus?"
"Právě to vám teď vysvětlí vaše nová učitelka zeměpisu."
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:53
- Nahlásit
ola
Tak to se máš.
no u Tíny ano,ale druhá bostonka je jiná-tu ty výstavy nebaví,tváří se otráveně a já s ní nenadělám nic(byly světlé chvilky,kdy měla dobrou náladu a vyběhaly jsme si pár CaCů)
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:56
- Nahlásit
Stýnka
Jedeš i na nějaký ten vejkend na Ošíkov?
|