Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:12
- Nahlásit

corleona
Nebyla to vojenská helma
Ty si kůň...

Co matka čekatelka? Jak to vidíš?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:12
- Nahlásit

tohle mi před chvilkou přišlo od kamoše:

Víte co udělá blondýna, když má na noze výron???

Utře si ho!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:13
- Nahlásit

ola

dneska nic

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:14
- Nahlásit

Stýnka
My jsme jednou při rychlojízdě trefili vrabce anténou umístěnou na pravém boku auta a on se normálně rozpůlil. Marťa to stačil v té rychlosti zaregistroval a byl v šoku : "Mami, viděla´s to? Nejdřív to byl jeden ptáček a pak DVA???!!!" Neměla jsem to srdce mu říct pravdu!

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:18
- Nahlásit

Stýnka
etě napiš tu historku polský boxerkář a Handbook, plííís

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:19
- Nahlásit

Vcelka
Hele...
http://psi.sbazar.cz/boxer-mlada-boleslav-o822760. html

Stýnka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:27
- Nahlásit

blažena
co polský boxerkář, ale slečna Bradokoušová jak prosvištěla hranice bez zastavení. To zas byla jiná hláška :"Ty vole celník"

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:30
- Nahlásit

Stýnka
jo, jo to jsem zapoměla zmínit

Adina
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:52
- Nahlásit

bubu
já jsem scyplá včelička
už žiješ,scyplá včeličko?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:58
- Nahlásit

ola
vim o ní, akorát nějak nechápu jak se dá získat ten kontakt. Mám to na stránkách, ale kdo by měl zájem si musí ten kontakt nějak splašit sám.
Teď sem akorát dávala na stránky do Ztrát jednoho mladýho boxíka který byl v útulku v Komárně, byl na tom zdravotně docela blbě, oni ho dali dohromady a někdo jim ho ukradnul, normálně z kotce v útulku.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 11:02
- Nahlásit

Vcelka
někdo jim ho ukradnul, normálně z kotce v útulku
To snad ani není možný.
V dnešní době by mě nepřekvapilo, kdyby šlo o původního majitele, kterej si ho nechal zadarmo přeléčit v útulku!

bubu
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 11:02
- Nahlásit

Adina
už žiješ,scyplá včeličko
jojo, už je po jedenácté, to se probouzím

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 11:26
- Nahlásit

Artiček

no vidiš, já na Tebe nezapomněla
dneska makám na skladě v Hodoníně, ale zítra budu normálně, tedy až se vrátíme s Mistrem ze stopy

Zzizalka

díky moc, zkusím tam zajet

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 11:45
- Nahlásit

Teda jsem to nevydržela a byla jsem na stopě.Ušli jsme půlku stopy.Pak jsem vzala nohy na ramena a Aduš nachápavě na stopovačce vlála zamnou.Bylo tam divoké prase a čumělo rovnou na nás.Takhle rychle jsem už dlouho neběžela.Nebo asi nikdy neběžela.

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 11:49
- Nahlásit

Ada

jéžiši, tak k Vám na stopy nejedu

bubu
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 12:33 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit

Ada
nachápavě na stopovačce vlála zamnou.Bylo tam divoké prase a čumělo rovnou na nás.

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 12:40
- Nahlásit

Cituška
já teda popis moc nechápu

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 12:47
- Nahlásit

Ada
Bylo tam divoké prase a čumělo rovnou na nás
Něco jako tohle... ???

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 13:15
- Nahlásit

ola

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 13:16
- Nahlásit

ola

mistr
neboj, mám gps

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 13:26 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

TAk to je hustý.Co tady bydlím chodívá tadyma jeptiška.Každý den kolem 12hod.
Dneska šla taky.Já zrovna vybírala schránku.Zastavila se u mě.Poprosila jestli nemám něco k pití.Tak jsem jí sebou dala celou lahev matonky.To bylo jako ve filmu.Já jí dám napít,ona mi splní přání.(jen to přání se nějak nekonalo).A ještě mi řekla pochválen bud' ježíš krystus. Sem ani nevěděla co jí mám říct.Sem řekla naschledanou.BY mě nenapadlo že jeptiška mě přivede do rozpaku.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 13:35
- Nahlásit

Ada
ještě mi řekla pochválen bud' ježíš krystus
A ty´s měla dodat "až na věky!" Nebo ne?
Být tebou, tak si dám dneska sportku - divoký prase, jeptiška - to není samo sebou!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 13:38 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Kromě - "ty vole, želva" - BUM, BUM bylo po cestě z Noviho Sadu více zážitků. Např. nákup 6 kartonů cigaret na srbské benzínce (cíga jsou zde levnější o polovinu oproti ČR) a posléze otázka celníka - "něco k proclení - cigarety, alkohol" a mé jednoznačné "ne!" a jeho následovné prohmatávání batožiny, kdy jen já měl 4 kartáče u sebe v tašce.

Další zážitek s celníkem něžného pohlaví, kdy se nás nejprve zeptala odkud jedeme - odpověď zněla Novi Sad a prej co tam - prej výstava - tak to nerozuměla, tak prej show - to taky nerozuměla. Vzpomenul jsem si na titulku katalogu a povídám "izložba" - tak to už rozumněla. Poté vyvolávala naše jména a děfčata se poctivě hlásila. Když vyvolala moje jméno, začal jsem se rozhlížet kolem sebe - jenom mě sjela přísným pohledem.

Pak si to řineme po dálnici, když jsme předtím předjeli několikrát chovatele z polské CHS "jedna deset na šestou" - a to at už na dálnici nebo mýtnici či celnici. Valíme to 140 km/hod. a já ještě říkám, že vzhledem k tomu, že maj "ameriku" s objemem motoru 3,8 litru benzináka, tak že jedou asi kvůli spotřebě pomaleji. Když jsme je míjeli, koukneme všichni z okna a na ráz jsme vyprskli - pán za volantem řídil nohama či co ve 120 km/hod. a studoval Handbook. Taky postiženej člověk.

To, že jsme přejeli celnici s okýnkem, ve kterým seděl celník, je normálka. To už se nám stalo několikrát. Ještě, že si sl. Bradokouška všimla ve zpětným zrcátku ruky, kterou vystrčil celňák z okýnka. No i když - kdyby ji vystrčil dřív, tak o ni mohl přijít (třeba jako ten ptáček, co o něm psala ola).

Hláška "ty woe, živočich" pochází z Řecka, kde jsme si v kaňonu, jehož dnem vedla silnice, vybírali místo na černej camping. Prej - tady by to bylo dobrý nebo jeď jeste dál, a co třeba tady, ty woe, medvěd!!! ...... A huňáč si to běžel přes silnici cca 20 m před naším autem - pořádnej kousek to byl.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 13:40
- Nahlásit

ola
"až na věky!" - správně, tys brala snad hodiny katechismu?!

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 13:54
- Nahlásit

Tommy Gun
Ola

až na věky a ámen - je to ve filmech

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:06
- Nahlásit

Tommy Gun
tys brala snad hodiny katechismu?!
Jááá??? Chachachááá, ze mě by při zpovědi panu faráři vyplešatělo na hlavě cédéčko!

Cituška
Správně - "válepajštus" v Bylo nás pět např.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:11
- Nahlásit

ola
ze mě by při zpovědi panu faráři vyplešatělo na hlavě cédéčko! - to jo, přijít tam v boa a podvazcích, dračice. Možná by se mu i sutana dala do pohybu.

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:18
- Nahlásit

ola
To nevím.Opravdu o těchdle věcech nemám páru.Koukala jsem jak tele na nové vrata.

articek
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:38
- Nahlásit

Vcelka
budete početná rodina
Tommy Gun
a ten správný termín nevíš?
Adina
no máme pěkný pupek

articek
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:39 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Cituška
zítra budu celý den, dneska bylo hodně vyřizování, nezvládala sem
jsem ti tam aspoň včera nechala podrobný vzkaz

<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání