Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:59
- Nahlásit

mistr
blondýna u baru

Bubu
no to neni moc dobrý znamení, a kam to vlastně přesně jedete? Já se omlouvám, ale jsem hlava děravá.
My se k těm lesům a loukám budeme chovat mooooc slušně, slibuju

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:04
- Nahlásit

kkathy a to je tvuj obchod? To ho asi tez radne prostuduji
Ta cena za ten RC boxer je tedy slusna

kkathy
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:09
- Nahlásit

Paja s Tinou
No jo, muj.
Ta cena za ten RC boxer je tedy slusna - ona je ještě slušnější pro známý boxerkáře, ale pššššt
Kdybys objednávala něco cokoliv, tak do poznámky napiš cz-pes nebo boxer nebo přezdívku...prostě nějaký poznávací znamení a občas se dá s některejma cenama ještě nějak pohnout, né moc, ale dá... jen oni to ty firmy neradi viděj, když se Royal prodává pod cenou

kkathy
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:16 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

Myšlenka dne:
To by člověk neřekl, kolik lidí tu je, ikdyž tu jakože nejsou

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:17
- Nahlásit

kkathy,
uz dukladne studuji tvou nabidku...ale moc se mi libi ty Led obojky, to je super. Jak dlouho tam ty baterie vydrzi, je to nejak ozkousene?
A ty tim boxerim Rc krmis vid? Ja uz nekd ynevim co by te svoji vyzrankyni strcila do huby Je to s ni a s krmenim sileny...

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:21
- Nahlásit

mistr

hehe, hezky se nám umývají na čtvrtek terény

kkathy
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:22
- Nahlásit

Paja s Tinou
Jo.Teď co jí bylo 15měs, tak od tý doby máme ten Rc boxer, ale už si na něj zvykla, takže občas taky kouká, že chce něco jinýho a lepšího...a to prosím krmim už jen jednou denně, když to bylo dvakrát, tak nejedla třeba vůbec a jen strkala do misky čumákem.

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:23
- Nahlásit

kkathy
Myšlenka dne:
To by člověk neřekl, kolik lidí tu je, ikdyž tu jakože nejsou

kkathy
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:24
- Nahlásit

Paja s Tinou
Znám jen pár lidí, co ten obojek mají, ale nikdo zatím neřikal, že by došla baterka...
Já mám třeba takový to blikátko na kolo a tam mám baterku už 5 let, ale je fakt, že teda vůbec nejezdim denně

kkathy
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:25
- Nahlásit

Teta
Vidíš, ty taky

mistr
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:30
- Nahlásit

Cituška
jak umývají, proč umývají, kdy umývají ???????
tady se nic neumývá.....

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:32
- Nahlásit

kkathy,
tak nad tim obojkem urcite zauvazuji, vypada hezky a urcite by se nam na nejake to vecerni venceni hodil...se uz musim pomalu pripravovat na to az se prestehujeme do bytu a budu s tlamici chodit i po vecerech (uz nebude stacit ji vypustit pouze za dvere)
U nas teda granulky nikdy dlouho uspech nemaji. Akorat ja uz absolutne nevim co vyzkouset...se bojim uz koupit neceho cely pytel a pak doufat ze ji to bude chutnat...

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:33
- Nahlásit

kkathy
Jak já taky? Já už jsem se tady dnes ukázala v dopoledních hodinách

kkathy
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:40
- Nahlásit

Teta
Dyť já vim Měla jsem na mysli hlavně ty, co tu v podstatě nikdy nebyli a přitom tu (tak jako my) trčí každý den

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:41
- Nahlásit

mistr

tady půl hoďky krásně pršelo

kkathy
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:42
- Nahlásit

Paja s Tinou
Jó, to dobře znám.My s Royalem začali tak, že jsme koupili 3kg za 600kč v Táboře v supermarketě po cestě do jižních čech

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:44
- Nahlásit

kkathy,
to je taky dobry. Ja takhle nakupovala navazeny Hill's, kdyz uz jsem chtela objednat cely pytel, tak o to prestalla mit uplne zajem...je to koza vycurana a zmlsana

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:50
- Nahlásit

Ahoj Všem
dodatečně gratuluju všem co měli nějaký ten úspěch.
A samo MOOOOC grtuluju všem účastníkům Atibox výpravy

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:51
- Nahlásit

Cituška
ještě máte kam chodit stopajdovat? u nás už vše zarostlo...
kkathy
Paja s Tinou
G. je takový pažravec, té se nepřejí nikdy nic, ale dokonce nedávno (asi z hladu chudák ) chtěla slupnout i žížalu! šneka už si dala, to chápu, je to gurmán, ale žížalu jsem teda řekla FUJ! i když možná je taky výživná že jo?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:59
- Nahlásit

Ada, ty se tad yposlednin dobou moc nevyskytujes...co steniska??? A co Brekeke??? Nejake novinky?
My dneska jedeme na preockovani, ale uz mame doma jenom dve fenulky

Denisa, jsem si myslela ze Giordi taky moc nebastila...no mozna si to uz zase s nekym pletu No teda ty ji zakazes i zizalku jo...vis ze by se v tehotenstvi melo jist vse na co mas chut

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:04
- Nahlásit

Paja s Tinou
G. baštila a baští, všechno a vždy , ale byla furt chrtovitá a nemohla jsem ji přibrat...
vis ze by se v tehotenstvi melo jist vse na co mas chut...kurňa, no jo, hned jí dnes vydlábnu ze země jinou!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:05 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Paja s Tinou
to my naštěstí se žrádlem problém nemáme, Viky když byl mrně tak se v tom taky nimral ale pak začal žrát pěkně a teď co je doma Blade, tak to jsou závody ve žraní a Blade to je žravec od mala, to je neskutečný co ten pro žrádlo je ochotný udělat, jednou nás ve spánku určitě všechny sežere.
Denisa
žížalka je určitě plná vitamínů, furt lepší než kdyby žrala hovna ne?

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:08
- Nahlásit

Paja s Tinou
Tak já mám doma miminka ještě všechny.Britunka a Balů a Brenda jdou v sobotu.A Brekeke nové páníčky nehledáme.Nikdo si tu nechce ani představit že by jsem ju dali pryč.I když já bych jí raděj našla nové páničky.Protože stejně se budu starat já(myslím že já budu cvičit)

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:10
- Nahlásit

Denisa
Tak G. už tloustne?Kolikátý už je to den po krytí?Ale jak to tu tak čtu G. je spokojená a řádí jako netěhotná co?

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:12
- Nahlásit

Vcelka
jednou nás ve spánku určitě všechny sežere taky jsme si to už s M. říkali...
ježiš, tak hovna ještě aby žrala...!
to jen někdy koňským koblížkem nepohrdla, když na ně na cestě narazíme, tak tomu se spoluvenčiči říkáme, že lesní cukrárna má otevřeno...

ahojte, jdu za březinkou!

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:15
- Nahlásit

Ada
dnes myslím 44. den... a právě dořádila, čti dál, včera si asi hnula s nohou... koza skákavá! a jo, už se zakulacuje, hlavně cecíky jí ceckatí...
Brekeke zůstává! jupí! už se těším jak na ni budeš volat na cvičáku... Brekekuško k noze! Buď ráda, mazlík raubířovatá, bylo by ti smutno.

zzizalka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:24
- Nahlásit

denisa
ahoj,
včera jsem udělala úžasnej objev v Brně! Našla jsem naprosto nááádherný terén na stopu. Je to u Olomoucké. Roste tam cca 10cm vysoká tráva a to pole má tak hektar. Takže jestli chceš tip na stopu tak tam.
Až Giordi bude mít mimísky tak se asi nějak šikovně budu muset vetřít a podívat se na ně.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:30
- Nahlásit

Ada, no tak to je supeeeer!!! Jeje, tak vy budete mit doma jeste prcka

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:31
- Nahlásit

Vcelka, jak uz vubec Blade roste? uz z nej muze byt slusny kousek ne? A co venceni, je to v pohode vzit je oba?

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:31
- Nahlásit

Denisa
No já ještě doufám že někdo zavolá a veme si jí.Fakt je toho moc.Rozkopanej barák atd...
Ale je fakt že i poradkyně říkala že být náma tak si ju nechá.Že se povedla.Ale to se uvidí až vyroste.

<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání