| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:53
- Nahlásit
Vcelka
mno a na co si myslíš, že teď myslím já?
na polívku! (a na Giordinku taky teda, na ni furt)
už začínám zařizovat porodní a poporodní výbavu... mno je toho celkem dost, já nemám ani tu váhu například
mno ale kolegyně tu z hokny se divila co jako budu prý "zařizovat" ?, prý jejich hafanka rodí v kůlně kam si zaleze a až štěňátka vyvede, tak je teprve vidí...otec samozřejmě neznámý, výživa spešl žádná a vůbec, prostě prý příroda... ale zadáno už naštěstí mají, topit je nebudou, budou z nich místní voříškovití hlídači průjezdů
no každej to má jinak...
ola
hm, oni toho napindají, každej chce to svý prodat.
achjo, použité zboží... chudák boxerka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:04
- Nahlásit
Denisa
no každej to má jinak...
Naštěstí!!!
oni toho napindají
Právě, přišlo mi to moc propagační na to, že paní tvrdila, že tím jen krmí a není dealer.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:10
- Nahlásit
ola
...tak víš co, zas přírodní výběr no, fenka se nakryje s kým chce, pak přežijí jen ti nejsilnější... aspoň že se pak lidi postarají, aby štěňátka udali a snad ne jen na řeťázky k boudám...
paní tvrdila, že tím jen krmí a není dealer...chm chm...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:20
- Nahlásit
ola
Agáta je odmalička hrozně mlsná. Ten royal jí chutná ale nejvíc ze všech. Prvních 14dní se po něm mohla utlouct, ale teď musim tak aspoň jednou týdně do něj něco přidat (míchám třeba lipánka nebo vývar), tak jako do všech granulí, co jsme zkusili předtim.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:29
- Nahlásit
Denisa
hmm to mi tady taky jedna kolegyně řikala jak je jejich fena retrívra tlustá a že jí prý nechaji nakrýt že pak nebude tak tloustnout, tak sem na ní koukala a řikám a co uděláte se štěňatama a ona že je utopí, tak sem v tu chvíli myslela že mně klepne nebo že jí spíš něčim klepnu.
Fena je tlustá protože jí cpou všim možnym a tak než aby jí krmili normálně, tak jí radši nechá něčim nakrýt a štěňata utopí, no děs.
Hele a nekoukali jste včera na Výměnu manželek? Jak v tom Rumunsku měli toho pejska na řetízku u boudy a jak mu dávali ten namočený chleba nebo co to bylo? Tam jsou 20 let zpátky asi ve všem.
ola
myslíš že to mám dát na stránky?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:36
- Nahlásit
ola
tak sem jí dala na stránky
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:46
- Nahlásit
Tak tohle je mazec
http://www.novinky.cz/koktejl/dvacetileta-american ka-porodila-potreti-dvojcata_116309_5fpm8.html
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:49
- Nahlásit
Vcelka
Je to pěkně vybarvená fenečka, krásně lesklá, třeba se jí někdo rád ujme.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:51
- Nahlásit
Vcelka
Děti mám ráda, ale čeho je moc...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 16:33 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
bubu
jsem zvědavá co dokáže vymyslet u briardů, pro sichr jsem ho pleskla do šampionů,
chachá,třeba mu budou vadit zdvojené paspárky na zadních nožkách ( a že je to ve standartu plemene ho asi moc zajímat nebude,Lejánek má svůj standart,FCI ho netrápí)
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 17:18
- Nahlásit
Adina
FCI ho netrápí)
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 18:58
- Nahlásit
Přiznejte se, kdo jedete 24.6. do Brna? Hlavně ty žíhaný Zas máme nejpočetnější třídu, chjo.
Artroza
Prosím bude manža vystavovat vaší superstar v brně?
Já že bych měla důvod zustat doma
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 19:01
- Nahlásit
bubu
mistr
artroza
corleona
sio apalucha
a ještě někdo?
Gratulace největší
Krista
Vybrali jste ženicha?
Denisa
Nějak nestíhám maily, dobrá cena, u mě sice 1599kč, ale zas to blbý poštovný, takže je to k nule
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 19:04 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Atibox
Ráda jsem vás všechny poznala a hlásím,že jsme dorazili v 7 ráno a spali jsme do půl pátý.Ta cesta byla fakt očistec.
Tommy Gun,Petra,blažena,Stýnka
Tak jak jste dojeli?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 19:26
- Nahlásit
kkathy
Máme pár favoritů...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 20:08 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Zdravím z Baška City.
Konečně mám všechno zvířectvo obhospodaříno a můžu už v noční košilele sedět u PC
Cesta uběhla v poho, akorát Maďaři na hranicích dělali zlé kluky a chtěli vidět kufr, tam na ně cenil své poslední zuby Kerinek, tak řekli "oukej". Ještě chtěli otevřít tůle-rakef a tam na ně zavanuly špinavé textilie a hlavně sice vyčištěná, ale trošku ještě zasmrádající podložka, v noci několikrát posraná Baruškou. Po tomto jejich zážitku Apalucha Team projel jak nic a nechtěli radši vidět nic, když viděli, že mají taky psa
Teta
SIO Apalucha
Podejte hlášení, zda jste v pohodě dojeli/y
PS:můj mobil jest total K.O., čili spojení jedině přes mail nebo zde.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 20:20
- Nahlásit
corleona
No tak sláva, už jsme měli/y obavy. Jak to, že má Baruška srágoru?
A co Atiboxfešáci? Kdo se ti líbil nejvíc?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 20:27
- Nahlásit
ola
už oukej, v Maďarsku na benzince už vytlačila tuhý bobek.
Nejvíc? Oj, to si teprv musím srovnat v hlavě. Ale pár jich tam bylo
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 20:30
- Nahlásit
corleona
to si teprv musím srovnat v hlavě.
Tak rovnej, rovnej, jsem zvědavá.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 20:39
- Nahlásit
corleona
ola
jo jo, já taky!
Jinak tým pan doktor, Sio Apalucha a Teta se v Brně nalodil a v pořádku už dvěma auty odjeli směr Praha a dál
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:27
- Nahlásit
Ada
kde seš?? Chtěla bych vědět, co se dělo na tom dnu boxera??
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:31
- Nahlásit
1/3 týmu dorazila dom
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:33
- Nahlásit
bubu
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:37
- Nahlásit
Cituška
bubu
a pech?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:38
- Nahlásit
corleona
no tak HURÁ,HURÁ,HURÁ-že jste všichni dojeli v pořádku
co igelííítka Nescafé?
Teta,Corleona,Stýnka
tak holky,až si odpočinete,tak šup sem nějaké fotéčky
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:44
- Nahlásit
Corleona
Teta se hlásí z domova.
Kluky jsem vyzvedla u strejdy v práci a musela odevzdat okamžite handbook, doma vybalila, nakrmila, vysprchla a pro změnu hned létla k pc
Jo a hádej co jsem našla v tašce? Taký pekný oranžový obleček s číslem 372
Cituška
Mám asi 350 fotek, bude to trvat dost dlouho než to celé zpracuji. Trpělivost, trpělivost...
Jinak ještě jednou moc a moc díky za hlídání autíčka. Po cestě domů mi říkalo že se tam mělo prý moc fajn. Hned v sobotu ti to nějak oplatím
(jinak penízky za bumbání jsme nechali tam u nějaké paní v těch maskáčích.)
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:19
- Nahlásit
Ahoj jsem už taky doma.Oli hned zalezla na gauč a spinká.Já jsem ještě musela do obchodu bo doma vše sežráno.Jo a musím na Oli něco požalovat,sežrala panu doktorovi jeho super klobouk.Vykousala do něj díru atd.Jak ho BUBU spatřila s tím kloboukem na hlavě na parkovišti,málem to s ní seklo jak se smála.Bylo to strašně efektní,fakt super model.Cesta domů super,byla sranda a rychle nám to uteklo.Vřele doporučuji vzík sebou Tetu na cesty když budete něco pašovat,neb jek jí spatří i ten nejmrzutější celník začne se usmívat jak sluníčko a pak cesta hranicí jde jak po másle.Moc chci ještě poděkovat Tetě a panu doktorovi za super spolucestující. Klidně si to můžem někdy zopáknout. Třeba na ten bleší trh,to mě bude mrzet do smrti že jsem tam nešla.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:22
- Nahlásit
corleona
Co kočička?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:24
- Nahlásit
bubu
Vyberu Olince prasátko a půjde koupit nový klobouk.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 06:16
- Nahlásit
Dodatečně všem vystavujícím gratuluji
ADA
Tak na den boxera jsem úplně zapoměla jenže stejně bych nemohla neb jsem měla jednu povinnou akci.
|