| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:44
- Nahlásit
corleona
tak to tentokrat bude pohoda leharo, ne?
ze Saigonu by me asi byt tebou trefilo.....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:49
- Nahlásit
Artroza
to přece nevadí
to je právě jediný, co jsem nevěděla, protože sestra City tlačila po odtečení vody už asi 40 minut a pořád nic, pak nakonec jsem šla do ní a štěně vytáhla a bylo to za pět minut dvanáct, bylo bez obalu a mělo už modré sliznice, podařilo se mi ho oživit a je úplně v pořádku - jeden z největších a nejžravějších
tak proto se ptám - a u City jsem zažila to samé, ty ostatní už šly samy, ale to první byl problém
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:57
- Nahlásit
Cituška
to se muze stat.... bez obalu je to vzdy blby....
je fajn, ze jste zasahla a je v pohode!
tak uz se tesim na sobotu, Mistr uz hlasila, ze pry konecne muze panakovat, ze ma ridice.. a ted me vyprasi kozich
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:01
- Nahlásit
Cituška
...jsem zas kdesi četla, že takové ty tvrdé feny (na fyzickou bolest odolné), to třeba rozdýchávají (ty porodní bolesti), místo aby tlačily... tak to mě polilo horko, neb kdo jsem si představila tvrďáka G.!
!!! díky moc a za mejlíky též !!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:01
- Nahlásit
Artroza
jo jo, bude řídit manžel a obskakovat nás a vůbec, tak to bude prima výlet!!!! A těším se, že tam konečně uvidím skoro všechny odsud...
ale panáky až potom, aby jsme nepadali v kruhu na pana rozhodčího
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:11
- Nahlásit
Cituška
to by se asi pan rozhodci divil
Denisa
no ja bych tam nesla....neni duvod...
ani nevim, ze by se to bezne delalo....
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:16
- Nahlásit
hojky všem
já dorazila dom včera v sedm ráno, bláža naštěstí stihla busek směr západ - nehoda a víc jak dvouhodinový stání na totálně tmavý a tichý dálnici nám udělala čáru přes rozpočet. Ale pak sme to s blážou dohnaly.
Fotky nějaké mám, už sem to stáhla, ale nic moc - moc fotografů a málo času.
Proslém ale je, že už minulej tejden ve čtvrtek mi čubina doma překousala špagátky od internetu a tak můžu jen v práci. Tak teda nevim nevim, kdy budu moct dát něco na web....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:22
- Nahlásit
Artroza
dík za názor.
Stýnka
vítám zpět!
a čubinka je šikulka!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:23
- Nahlásit
Cituška
Já jsem takhle vytáhla štěně až po hodině a půl. Nešlo ho za nic chytit, šel jen hlavou a i když jsem ho už držela, tak to byl boj, navíc Viki po mě cvakala. Narodil se přidušený a modrý, prvních pár hodin špatně sál, ale díky tomu, že jsem věděla, jak tu vodu, které se nalokal vytřást /za což děkuju mé velké učitelce Aleně z Moraviaboxu /, tak se rodýchal a chytil. Nejdřív jsme mu říkali Dušánek, protože se dusil, ale pak to byl nakonec Coffee
Artroza
Teď jsem se bavila s Apaluchou, či jet, či nejet.. jsem na vážkách. Kdyby bylo doma vše OK, tak bych snad jela. Vzala bych i čerta Bubinu, ale už je asi po uzávěrce, což?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:26
- Nahlásit
Stýnka
včera jsem byla ještě docela okik, ale dnes jsem njáká unaveňoučká, čumím tady jak sůva
vyměněný katalog čestně vrátím, jen si dopíšu všechny web odkazy a rodokmeny
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:32
- Nahlásit
corleona
či jet, či nejet.. jsem na vážkách. Kdyby bylo doma vše OK, tak bych snad jela. Se ti už po nás stýská co?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:35
- Nahlásit
corleona
ted jsem domluvila se silem, da ti info....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:43
- Nahlásit
corleona
Coffee Dušánek - tuhle přezdívku už mu nikdo neodpáře!
Já měla štěstí, že obě feny bezvadně spolupracovaly, když jsem v nich měla ruku, tak se snažily tlačit a pomáhat mi
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:50
- Nahlásit
Cituška
Takovou dobu nelze jednoznačně určit. V každém případě jsou to hodiny.
Chatováním na internetu se nikdo zkušeným porodníkem nestane. Může nastat více variant, Vy budete potřebovat poradit nebo pomoci v jedné konkrétní situaci. Domluvte se s Vaším vybraným veterinářem - kdy máte termín, ať počítá s tím, že mu zavoláte a operativně komunikujte s ním.
A díky za kafe na Zetoru !
Zdraví Vás
Jaromír Špicera
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:00 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Cituška
Ada
Hlásím chybičku na stránkách ÚP Brno,sekce štěňata-nějak vás smíchali dohromady Je to dost nepřehledný...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:02
- Nahlásit
bubu
jééé, děkuji, a Denisa říkala, že budeme mít na telefonu hned 2 veterináře, tak to snad bude v pohodě
a za kafe neděkujte, měla bych se spíš stydět, chtěla jsem Vás na něj pozvat a vy jste ho nakonec zaplatili...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:05 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Artroza
A prosím nevíš, jestli jsme přihlášený i my? Hlásila jsem se uplně na poslední chvíli a jen mailem, protože jsem hlava děravá a zapoměla jsem, že už je červen A ten všemi toužebně očekávaný gladiátor je až po skončení celýho vystavování?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:06
- Nahlásit
Cituška
s tím řádem se nic neděje, mě však pořád mrzí, že tu nebudu a vy budete běhat po "mých" loukách a lesích.
jak se blíží odjezd, tak se mi pomalu nikam nechce, myslíš, že je to dobré znamení??
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:06
- Nahlásit
Kdo všechno teda budete v Praze?
Já jestli mám opravdu začít chystat taktiku a oprašovat péřové boa, abych drahého chotě umluvila!?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:15
- Nahlásit
ola
péřové boa... jé a co s tím pak děláš až to oprášíš? vidíš, do případného manželství jsem celkově nepřipravena neb ani nevím, že je třeba boa... kde se to kupuje!
Cituška
bubu
když bude třeba, veti z celého Brna spojte se!
si dělám prču, ale jsem velmi ráda, že kdyžtak VFU máme tak blízko, že šutrem bych tam od nás dohodila!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:18
- Nahlásit
ola
Přece uplně všichni
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:18
- Nahlásit
Krista
no totok!
já tam poslala taky matroše do chovné feny a chov. stanice... zatím tam nic k nám není, ale jak to tak vidím...
nějaký domotaný mi to přijde.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:20
- Nahlásit
kkathy
jo, díky! hm, nula od nuly pojde... tož ale třeba někdy kdybychom věděly, že se uvidíme, nebo brala ještě něco od vás z obchůdku, pak bych se ozvala!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:23
- Nahlásit
Denisa
do případného manželství jsem celkově nepřipravena
Tak to je chyba! Ale neboj, časem získáš grif, při jaké příležitosti máš žádat o zakoupení nové kabelky, botiček atd. Já už po 10letech manželství mám úspěch téměř 90%!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:24
- Nahlásit
kkathy
Jéé, hoď mi sem prosím odkaz na ten tvůj obchůdeček! Já ho někde zašantročila! Díkec!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:32
- Nahlásit
Denisa
Jasný
ola
jé já taky nemám boa
www.vseprochovatele.cz
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:37
- Nahlásit
kkathy
jé já taky nemám boa
Tak aspoň podvazky...
Za www díky!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:42
- Nahlásit
ola
To je fakt, po těch letech bych si už měla něco pořídit.Přijde den, kdy už to přemlouvání bez pomůcek nepujde
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:52
- Nahlásit
Cituška
Artroza
no totok co je to tady za pomluvy já a pít?? na baru??? pche.....su slušně vychovaná a navíc matka od dítěte
ola
jo my s cipísem jedeme taky a taky Cituška
já stejně zjistila, že vás tady nějak vůbec neznám.......takže pokud tam někoho zazdím, tak se předem omlouvám
kdyžtak poznávací znamení "blondýna u baru"
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:57
- Nahlásit
ola
achááá!
Já už po 10letech manželství mám úspěch téměř 90%!...jé, to já bych myslela, že s léty manželství je i ten grif naprd!
kkathy
Přijde den, ... a to je taky slovo do pranice
no co já se nedovím na boxím fóru!
a kolegáčci manželští poradci, že prý vykecávám na netu o čoklech...
|