Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:42
- Nahlásit

Adina
Ten pán co mě tak vytáčí je výcvikář ÚP Brno.A bylo mi zase jednou pěkně trapně.Přede všema mě seřval že jsem úplně tupá a to jen proto že jsme se nepochopili.Já mám svůj výcvikový zaběhlý systém a panu výcvikáři se to nedá vysvětlit protože okamžitě začne vyřvávat a nenechá si vysvětlit proč to tak dělám.Zjednodušeně.Potřebuju dělat aport v řadě kde je hodně lidí a psů.(Aduš si chce někdy ještě hrát s psisama a na aport dlabe)ale jinak v řadě poslušnost necvičíme.A tak až se cvičil aport jsem šla taky.Což ho asi tak vytočilo že mě seřval jak malého smrada.To je vše.

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 16:23
- Nahlásit

zzizalka

JÉJE, A prosím bližší popis by nebyl? Chystáme se ve čtvrtek hodně brzy ráno na stopu a moc by se nám to hodilo

Adina
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 16:26
- Nahlásit

Ada

pán co mě tak vytáčí je výcvikář ÚP Brno
tak se na něj vykašli-systém "jedním uchem sem,druhým ven" a dělej si to podle sebe ,přeci si nenecháš zkazit Den boxera jen kvůli němu

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 17:53
- Nahlásit

Adina

Cituška
Jéé tak my máme čerstvě posekáno.Jezedáci asi už eměli čím krmit tak posekli.Takže máme terénu na stopy a hafo.Ale mě se nějak nechce.Budu se asi muset vykopat.NAvíc Aduš začala hárat tak se mi sní moc nechce.Běhá tu místní šukatér Karel a toho i kdybych klackem po hlavě mlátila tak se bude snažit Aduš nakrýt.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:21
- Nahlásit

kkathy
Jedu taky do Prahy na KV,prosím můžeš mi vzít ty hrnečky.A nebudeš brát i nějaké skleničky atd? Potřebuji pár dárečků.Takže bych chtěla toho víc.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:22
- Nahlásit

Tommy Gun
Co ta výstava mrtvol? Půjdem?

mistr
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:26
- Nahlásit

Cituška
no já sice řekla, že ráno..............ale až tak brzo ráno zase nee a kdy jako???

Ada
k tomu dni boxera není co říct, chová se jako hulvát....... možná si za ním měla předem zajít a domluvit se........snad by byl připraven a neřádil tak...
a k Brekeke........já teda nevím, ale Aduš i Brekeke máš ze stejného krytí, ne?? myslím rodiče..... tak zkuste doma popřemýšlet, jestli to není blbost a najděte nějaký hodný páníčky

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:36
- Nahlásit

mistr
Ano já mám stejný názor.Ale táta si ju chce nechat jako mazla.Snad ho ještě přesvědčím.Právě toto jsme s Tetou probírali v Hradci.Aduš má stejné rodiče jako Brekeke a proto si ju nechcu nechat.

Ještě k tomu dni boxera.Já se mu to snažila říct.Jenže jsem jen tupá a blbá.Tak proč by mě poslouchal.A blbé kecy bude mít furt.Mě to už prostě nebaví.Jednou mi dojdou nervy.A to se potom bude sakra divit.Nejsem jediná komu jeho chování hodně vadí.Vím o třech lidech co tam vkůli němu nejezdí.A určitě se jich ještě pár najde.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:45 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Tý woe, vono to má šulína: URL
Artroza - ber to jako inspiraci.

articek
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:56 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

mistr
Ada
třeba to není moc chovatelské, ale nevidím v tom nic špatného nechat si ze stejného krytí štěně. My to udělali a každý je úplně jiný. Než si pak vzít štěně jinde a bálo by se vlastního stínu( ne každé), tak je lepší vychovat si je od začátku sám.

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:56
- Nahlásit

Tommy Gun
Tos nevěděl?
A kde má ten odklik na tu svou knihu? Byl jsem nacistou a už nejsem.

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:01
- Nahlásit

corleona
Až dnes jsem díky jedné naší nejmenované kolegyně prozřela a pochopila že ta jeho Aisha/Saida není Turkyně ale Bulharka
Das ist logisch nicht war?!

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:02 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Marokánka, ne..?

mistr
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:05
- Nahlásit

Ada
jako mazla??? Ale pokud vím tak Aduš je super pracovní povaha a jako taková potřebuje zaměstnat...... no nevím nevím ................to ať si na mazlení vezme něco línýho

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:08
- Nahlásit

corleona, Teta
Já slyšel Turkyně. Tak fakt nevím.
Jakou knihu? Ted jsem to našel - fakt Marokánka.
http://www.amazon.de/Rechts-raus-Mein-Ausstieg-Sze ne/dp/3360012429

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:14
- Nahlásit

Tommy Gun
čoveče, tak odkud máš info, když nevíš základní info o našem sekretáři?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:22
- Nahlásit

corleona
Tý woe: http://de.wikipedia.org/wiki/Torsten_Lemmer - odkazy viz. dole na tomto odkazu.

http://www.lemmer.tv/

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:24 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Todle musíš vidět:
Torsten 2002 in der ältesten Synagoge Europas in Prag/Tschechien

Jo a jakou knihu máš na mysli? http://www.lemmer.tv/literatur.html

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:30
- Nahlásit

Tommy Gun
Je to normální gauner, nehodlám jím ztrácet čas a tlachat o něm na fóru.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:33
- Nahlásit

corleona
Jo máš pravdu, ale v té přehršli funkcí jedna, která mě totálně dostala:
Vorsitzender des Gemeinderates der Jüdischen Gemeinde Düsseldorf

BYL JSEM NÁCEK, NEJSEM NÁCEK.

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:37
- Nahlásit

Tommy Gun
Je to prostě zmrd. A tečka.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:39
- Nahlásit

Tommy Gun
To je ale kretén!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:42
- Nahlásit

Ada

Mě by asi spíš trápilo, kdyby pracovat chtěla a nebyla líná, že to nebudu v žádným případě stíhat, já moc líných boxerů neznám a nezaměstnanej boxer je většinou takový malý tornádo

Mistr
já to tušila, ale to ty jsi říkala, že bude pak už horko
já se přizpůsobím, neboj, zítra se domluvíme

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:51
- Nahlásit

articek

kde si, kde si? Co poradna?
žádné zprávy

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 20:03 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

SILO u Koloucha
Co ta výstava mrtvol? Půjdem? - rád bych, ale slovy Tety musím říct: "Rád bych, ale moje žena si to nepřeje". I když původně chtěla - nějak vyměkla.
Tak navrhuju, že půjdeme spolu. Co ty na to?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 20:05
- Nahlásit

SILO u Papoucha
Aha, s tebou ted žádná sranda, co? Začly ty kraviny na TéFau Príma a TéFau Noha.

mistr
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 20:06
- Nahlásit

Tommy Gun
já bych šla taky, ale obávám se, že 110 zvířat bude od nevidím do nevidím

kkathy
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 20:15
- Nahlásit

SIO Apalucha
Takže bych chtěla toho víc - asi tak kolik? No něco beru sebou navíc, kromě těch pro tebe.Ale nevim co tam všechno je, jestli i skleničky, to se musim zeptat ...

kkathy
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 20:17
- Nahlásit

mistr
od nevidím do nevidím - a kdy bude gladiátor, nevíš? chtěla bych se kouknout, jak to vypadá, když se na to každej tak těší...ikdyž mě přítel nutí, že se mám přihlásit, ale Agí je na to ještě malá myslim.

articek
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 21:39
- Nahlásit

Cituška
poradna O.K., máme 500g navíc od minula, se omlouvám, já taky ale nemám od tebe zprávy

<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání