Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1125 . 1126 . 1127 . 1128 . 1129 . 1130 . 1131 . 1132 . 1133 . 1134 . 1135 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:35
- Nahlásit

articek

ty jedna, nevymlouvej se a raď!

u doktora dobrý, dala jsem papír, oni razítko, vzala jsem papír a jsem zase zpět

articek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:36
- Nahlásit

Teta
nebyl čas vás ani dočíst a když jsem sem jednou vlezla a zjistila, že bych musela dočítat 100 stránek tak to jsem prostě vzdala

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:36
- Nahlásit

Cituška
Něěěkdy na podzim se budou u nás dělat ZM nebo možná IPO1.Já budu ráda,když se pokusím o BH.Celou zkoušku dělat kvůli obranám nemůžu.
Jiné zkoušky tu asi nebudou,inu pohraničí.Budu se muset rozjet někam do světa.

articek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:37
- Nahlásit

Cituška
jejda jaká byla otázka? mám zase sklérozu

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:40
- Nahlásit

Lenda
Učast na soustředění je podmínkou učasti na MS-stopařů v Dánsku.Takže já budu trénovat a pak uvidím.Nechci jet na takový závod kdyby to nemělo vypadat.Přece jen tam reprezentuju ČR.Ale zatím mám s Aduš radost.Stopy ju hrozně baví.A ráda bych už na nějaké závody vyjela.

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:46
- Nahlásit

Lenda

aha, tak to máš těžký, asi Ti nezbude, než se někam vydat,a odkud přesně jsi?

articek
nalistuj si stránku předtím dotaz Bubu
nepřipadá Ti divný vystřídat za jednu obranu 6 rukávů?

bubu
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:59
- Nahlásit

Teta
Ptala ses na něco?
ne e
KDO NESKÁČE NENÍ ČECH, HOP HOP
di do .... (sorry, mám vždycky kopřivku)
Cituška
proč mu zkouší za jeden trénink 6 rukávů??? Já bych pochopila 2, měký a tvrdý, ale nějak tomu nerozumím, čeho tím chtějí dosáhnout
už nebudou, chtěli jen vědět, jestli by mu některý nevyhovoval nejlíp a taky aby nebyl překvapen, no a on není, tedy vyřízeno, jenom nad tím kroutí hlavou a vlastně taky říkali co by za to někteří dali
a stopy budem dělat podle pocitu jaký bude knedlo vykazovat

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:00
- Nahlásit

Teta
já vím - genetika je sfiňa
ale mám svý teorie - pokud zjistím, že špatný - budu popelář
(peněz možná víc, čistou hlavu - mno co mi bude chybět)

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:02
- Nahlásit

bubu
tak stopajdy a kousačky už jsme probrali - mno a co posloucháníčko: odkládačky, aportíčky, chůzička, vysílačenka.....mno povídej, přeháněj

bubu
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:05
- Nahlásit

Cituška
víš, oni jsou ti moji krotitelé taková špekulanti, vždycky když je nějaký problém tak si něco šuškají a pak najednou je problém pryč. knedlo když vidělo áčko, tak měl vyloženě děs v očích a obcházel ho v posvátné hrůze ze dvaceti metrů, ani packou se nedotknul natož že by na to vlez, a tak si zase chvíli něco šuškali vzali knedlo, něco pošeptali do ucha jemu a šli na áčko, knedlo ho opatrně přelezl tam i zpět a oni řekli stačí a za dva dny se knedlo přiřítilo k áčku přeběhlo nadšeně samo nahoru a dolů a bylo to, já to moc nechápu, ale vidím, že to knedlo baví a je z nich nadšené, protože ti dva chlapi si s ním tak hezky hrajou a furt mu něco povídají a včera šli po skončení někde do křoví všichni tři čůrat a bylo to dost sradovní vidět dva chapy se psem v řadě...

ola
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:06
- Nahlásit

Kdepak je konec Corleony? Už tu dlouho nebyla. Mám špatný tušení, že ji soused zavřel i s čubama, který lezou k němu na zahradu, do kotce a nechce ji pustit ven!

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:06
- Nahlásit

bubu

achá, tak to jo, u nás se to neřeší, figurant má sadu rukávů, na který se kouše, střídá je poměrně pravidelně, třeba na tvrdej dělá málokdy kontrolák, aby se pes nenarazil a neodradil, a hlavně aspoň u nás se na zkoušky musí vzít nový nevykousaný návlek a rozhodčí to kontroluje a určuje sám, na jaký rukáv se bude kousat případně chce předpsa

bubu
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:08
- Nahlásit

blažena
co posloucháníčko: odkládačky, aportíčky, chůzička, vysílačenka.....mno povídej, přeháněj
no ale jo, jenom to vypadá u toho rozevlátého briarda tak nějak srandovně

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:09
- Nahlásit

bubu

ale to je náhodou super, máš štěstí na lidi a oni Ti určitě řeknou včas, jestli to má cenu na tu zkoušku jít nebo ne!

articek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:10
- Nahlásit

Cituška
za jednu obranu 6 rukávů? tak divný to je, ale když má takový výběr a pes je bez problémů tak proč ne

Cituška
Člen
- Nahlásit

ola

bubu
Člen
- Nahlásit

Cituška
nojo, ale když koušou různí psi, tak přece nemůžou dělat fšichni na stejný rukáv, ne? mladí, nezkušení, staří ostřílení borci, boxer, RTW, ovčák, knírač, maliňák, knedlo? to je přeci nesmysl??

bubu
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:12
- Nahlásit

Cituška
moji krotitelé říkají, že ho hlavně nesmíme zradit a pak bude všechno okik.

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:13
- Nahlásit

bubu

jasně, ale u nás mladí psi a štěňata koušou na kůži nebo řidítka, pak je měkký rukáv a následně tvrdý, kluci používají gappay a hlídají si kvalitu návleků, aby neměli nitky a nebyli vykousané. A u nás teda koušou všechna plemena na jeden rukáv, boxer stejně jako maliňák, a problém jim to nedělá, Cita má rukáv narvaný v koutkách a jinak jsme ji to ani neučili.....

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:14
- Nahlásit

bubu
di do ....
Říká se "di do džá"

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:16
- Nahlásit

bubu

já myslím, že podle toho, co píšeš, jsi v dobrých rukou a klucí vědí, co dělají!

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:17
- Nahlásit

articek

jo a jak dopadly ty nově vysazený kytičky na záhoně? Už je zahradnice přesadila?

ola
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:19
- Nahlásit

Cituška
U nás je to taky tak. Nejdřív se štěnda začínají tahat s figurantem o mikinu (až později jsem zjistila, že to je mikina, kterou jsem marně hledala ), pak kůže, klín a pak měkký a tvrdý rukáv. Přesně jak píšeš - všechna plemena koušou na stejný rukáv, ať je to maliňák, RR, labradorka, boxerka nebo bígl atd.

bubu
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:24
- Nahlásit

Teta
di do džá"
odpoledne to použiju: milostivá, teplota pejskum se neměří na čumáku ale v džá

Cituška
klucí vědí, co dělají
doufám, ale mám z nich vlastně dobrý pocit protože jsou na knedlo hodní a on je má rád
no uvidíme, nějak to dopadne, žejo

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:26
- Nahlásit

bubu

articek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:35
- Nahlásit

Cituška
nově vysazený kytičky zatím jsou na místě, musím říct a zaklepat to zatím skoro žádná škoda od ní, je to zlatíčko

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:55
- Nahlásit

http://www.super.cz/vtipky/7144-jak-dostat-korek-z -lahve.html
Je to pěkné, ale dost dobře nechápu k čemu to je. S plnou láhví to asi nepůjde co?
Na co lidi nepříjdou když se nudí!

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:06
- Nahlásit

articek

tak to je opravdu zlatíčko
a nebo možná čeká, až trošku povyrostou....

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:08
- Nahlásit

Ahojda, tak dneska vas z prace zdraavime i s Tinou Jsem mela dopoledne takove volnicko Zatim tu jsem sama - vsichni jsou na obede, ale az prijdou, tak doufam ze se Tina umirni, protoze tu hazi desny puchy

Ada, tak u nas vcera taky probehl pokus s Bobiky byl uspesny, ale stenata po nem byli jak ty nejvetsi prasatka Dnes opet neodmitli

Cituska, chci se zeptat. Kdyz si objednavala tu kasi u HAPPY DOGU, tak co ti ji privezlo za kuryrni sluzbu? Jen me to zajima, abych tak mohla odhadnou kolik je za prepravne k cene

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:10
- Nahlásit

Jede někdo v neděli na MVP Praha?

<< 1 ... 1125 . 1126 . 1127 . 1128 . 1129 . 1130 . 1131 . 1132 . 1133 . 1134 . 1135 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání