Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1125 . 1126 . 1127 . 1128 . 1129 . 1130 . 1131 . 1132 . 1133 . 1134 . 1135 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:05 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

mistr
za chvíli tam máte Bohouše, jak jste připojený?

ola
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:08
- Nahlásit

Adina
Tak jsem nakoupila náplastí, jak když jedu na skautský tábor, ale potřebuju poradit, jestli zvolit variantu
a) http://www.nahaci.cz/stranky/p_usi.htm
nebo
b) http://www.crestars.com/ear_taping_4.htm

tj. lepení ušisek do kornoutku nebo se špalíkem!?? Mně připadá lehčí a přirozenější to s tím špalíkem... Tak jak?

Markét
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:08
- Nahlásit

mistr
Tak ať se daří!

Adina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:10
- Nahlásit

ola
tak mi zavolej,bude to lepší

bubu
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:28
- Nahlásit

blažena
si připravit kávu na zahrádce - z vody ze sudu na zalívání
no to je chuťovka

nám kdysi dovedli čokelného psa, který byl evidentně zfetovaný, celá rodinka včetně synů v pubertě, když jsme jim řekli co si myslíme, tak nastal tanec rodičů se syny, nakonec se to vysvětlilo - měli na zahradě durman v květináči a pes se chodil napájet do toho podšálku pod květináčem takže kluci v tom byli nevině

bubu
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:33
- Nahlásit

Cituška
jejda, tak co se ptáš, když už skoro máš????
šílíš??
já o tom nic nevím a nemám se podle čeho pořídit jak má co vypadat.
včera jsme knedlovi dali šest různých rukávů a hryzal na všechny stejně, on nějak tyhle věci neřeší, není to divný?
dneska jdem čuchat, jsme minule udělali dvě stopy - jednu takovou startovací a druhou delší, na té druhé jako by byl už unavený a měla jsem pocit, že kdyby byla spíše jenom jedna dlouhá, tak by mu to líp vyhovovalo, je to možné??
někteří říkají udělat 5-6 krátkých, ale on asi nemá ty pauzy mezitím rád, raděj půjde jednu v kuse dost dlouhou, co myslíš? he?

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:38
- Nahlásit

bubu

hewe a nechceš ty zkazky hodit na papír a vydat to knižně - takovýdle story z vetordinací jsou žádaný a voblíbený

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:40
- Nahlásit

mistr
ať se vydaří závodění i počasí
všichni tady mačkáme palce - jsi hodná, že jsi se ozvala

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:42
- Nahlásit

SIO Apalucha
ať jsou na tebe zdravotníci hodní a vstřícní
a co za jauvajku tě trápí - že by lidská panostitida

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:42
- Nahlásit

bubu
Teda já nejsu odborník ale kdybych Adušince našlápla 6 i krátkých stop tak jí to pěkně znechutím.Podle mě je stopování pro psa pěknej záhul na psychiku.Já dělám Aduši jednu a dost.A když vidím že ju to nebaví tak ju dojdem a dám jí i 14dní pauzu.Pak je na to natěšená a jde parádně.Mám u ní vyzkoušené že když jdem 2dny po sobě tak ten druhý den, to sice odčuchá ale namá do toho ten elán jako první den.

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:46
- Nahlásit

bubu
no na co si stěžuješ - že Knedlo neřeší rozdílný rukávy - to je výhra

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:46
- Nahlásit

blažena
bubu
To jo.Co by za to jiní dali

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:49
- Nahlásit

zpráva od Denisy :
tak už je hotovo - dnes se prý Giordinka chovala jako zkušená manželka a milenka

articek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:51
- Nahlásit

blažena

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:53
- Nahlásit

articek
Bubu

než odběhnu, ještě odpověď Bubu, je to různý, každej pes je jinej, Artíčku, poraď, řekni, já musím utíkat k doktorovi, nebo ho budu odchytávat na brzkém obědě v kantýně

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:55
- Nahlásit

blažena

hutá, prdelka šikovná, včera se jí to nakonec zalíbilo!!!!!!

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:57
- Nahlásit

ola
A u nás je snad ošklivě?Já už byla na kávě na zahrádce taky.

mistr
Držím palce.

Ada
Ty jseš přihlášená na to soustředění v září?

alli
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:00 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

mistr
Držíme všem palečky, ať se daří !

bubu, blažena
no na co si stěžuješ - že Knedlo neřeší rozdílný rukávy - to je výhra - co já bych za to dala

Markét
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:07
- Nahlásit

blažena
dnes se prý Giordinka chovala jako zkušená manželka a milenka

To jsi hrdá matka, ne?

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:15
- Nahlásit

Bubu a Articek
Jak s vámi nemluvím????
Bubu: byla psí svajba ne! Ptala ses na něco?
Artiček: Se tu neukážeš bůh ví jak dlouho a pak ještě dostanu vynadáno jo? To je tedy pěkné!

Bubu
Poslední víkend v květnu? Tak to budeme držet palečky! My a Cituška o stejném víkendu budem zas bonitovat

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:19
- Nahlásit

Mistr
Tak si zatím užívejte terásky, kávičky a sluníčka. Všechny moc pozdravuj a že držíme palce.
Se strejdou jsme volali ale bez úspěchu, takže ještě budu posílat za nás "ringáče" sms.
Hele ... je to tak že roaming mají Artroza a Mistr II a BiG ne e? Já jen jestli se marně nesnažíme na špatné čísla.
Kdyžtak prosím raději od nás přání vyřiď. Díky a DO TOHO, KDO NESKÁČE NENÍ ČECH, HOP HOP HOP!

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:21
- Nahlásit

Lenda
Ještě ne.Ale s Auterským jsem o tom mluvila.Budeš se taky hlásit?

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:22
- Nahlásit

Blažena
Ano svajba č. 2 proběhla o dost lépe než č. 1.
Nutno podotknout že nevěstě stejně byla po celou dobu lehce přiškrcovaná na stahováčku

Mě dnes Denisa moc pobavila. Říkala mi o tvém prohlášení že kdyby něco...... tak že prý vrátíš diplom

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:23
- Nahlásit

Ada
Já váhám.Docela bych jela,ale nechci zabírat místo někomu zkušenějšímu.Asi počkám a když bude místo i později,tak se přihlásím.
Tak bych si někde ráda udělala nějakou stopařskou zkoušku,ale netuším kde.

articek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:28 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Teta
jsem tu, tento týden pořád
a mám omluvenku, víš

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:29
- Nahlásit

Lenda

stopařské zkoušky jsou součástí normálních zkoušek, u řádu VPG jsou to FPr 1,2,3, a u národního řádu je to ZPS 1 a 2, pak jsou ještě ty další těžké např. FH a podobně. No a normálně se podíváš, kdy se u Vás v klubu pořádají zkoušky nebo někde blízko v jiném klubu a přihlásíš se

Bubu
už jsem tu! já třeba včera dělala Citě stopy3, ale byl to vždy nášlap a nějakých 70 až 150 kroků stopy zaměřené na rozcházení, takže každá byla jiná jak tvarem tak motivačně tak časově, nejstarší měla hodinu a čuba byla úplně divá i do té třetí. Stejně jako Ada stopuju jen cca 2krát týdně a víc nemůžu, pak jde zájem dolů. Ale vše záleží ja psovi
jen to nějak nechápu s těmi rukávy, proč mu zkouší za jeden trénink 6 rukávů??? Já bych pochopila 2, měký a tvrdý, ale nějak tomu nerozumím, čeho tím chtějí dosáhnout

articek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:30
- Nahlásit

Cituška
ty poradíš líp

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:31
- Nahlásit

Mistr a všichni ostatní

taky přeju dobrý los, hodně štěstí a pohody, užijte si to a hlavně nás informujte!!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:32
- Nahlásit

articek
No to je mi jasné. Teď když všichni odjeli do Itálie tak se najednou s námi budeš bavit jo

Ne e, to byl fór.
A jak je a jak to zvládáš se směčkou když jsi sama?

articek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:35
- Nahlásit

Teta
zatím v pohodě, se omlouvám fakt nebyl čas, jsem si chtěla před odjezdem manžu trochu užít

<< 1 ... 1125 . 1126 . 1127 . 1128 . 1129 . 1130 . 1131 . 1132 . 1133 . 1134 . 1135 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání