Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1125 . 1126 . 1127 . 1128 . 1129 . 1130 . 1131 . 1132 . 1133 . 1134 . 1135 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:41
- Nahlásit

Cituska, tak me to teda spise prijde jako ten bordik jak pise Ola...aby tu z toho nebyla zase hadankova akce

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:43
- Nahlásit

Adina
Našla jsem na netu tenhle návod na lepení uší. Jde teda o naháče, ale je to ono?
http://www.nahaci.cz/stranky/p_usi.htm

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:15
- Nahlásit

Cituška
Denisa
SuperTak už se na Vás holky moc těším.Psisinky vemte sebou a zajdem na ty stopy.(jestli se nám bude chtít)
Až budete vědět víc tak se domluvíme na přesno

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:18
- Nahlásit

ola
Malé to moc sluší.A co FeeBee?Vůbec nežárlí nebo snad trochu jó?

Denisa
Přeji po takové svatbě hodně štěňátek.Jak dnes se cítí nevěsta?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:49 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

ola
Jsi v průšvihu! Jak to, že nejde spustit ten obrazový návod na vylepování uší - to se stejně boxerů týče, oni ty původní stránky stáhli. Ale to samé je i tady: URL
Ale tobě je to stejně např., ledaže bys čubině tahala ušiska dolů, nikoli nahoru. Eště jsem v průšvihu?

Denisa
zmatená jak Goro před Tokiem - - výborná hláška!

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:54
- Nahlásit

Tommy Gun
Óó velká omluva. Já si to pak uvědomila, že to je sice vylepování uší nekupírovaných, ale směrem dolů a ne nahoru! Ještě jednou se poníženě omluvám!
PS : Ten vozíčkář je super! Má můj obdiv!

Lenda
FeeBee ještě žárlí, ale už to jde. Dokonce už ji ani tolik nepronásleduje. Jen když se malá moc rozdivočí a FeeBee mele hlavou nebo packama jak na řetízáku, tak je musím brzdit. Je sranda je pozorovat. Brzy si dám k plotu kasu a budu vybírat, protože když s nima jsem na zahrádce, tak se lidi zastavují a čučí jak na TV!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:59
- Nahlásit

ola
Simtě se vomlouvat ......

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 14:44
- Nahlásit

Jůůůů, teď u nás byla rvačka! Naštěstí ne naše holky, ale sousedovic kocour si počíhal na poloperského kocoura jedné trhlé sousedky a servali se před naší zahradou. Já soustředěná hlídáním jsem vůbec nepostřehla, že k tomu dojde, takže z jejich šílenýho řevu jsem dostala leknutím škytavku! Nakonec se ještě téměř servaly sousedky, protože jedna řekla druhé, že má toho svýho hnusnýho kocoura nechat utratit.
Mimochodem, ten poloperšan se jmenuje Markýz a ta švihlá sousedka na něj volá : "Markýýýý, Markýýýý!" Když to slyšel náš kámoš, tak povídá : "Baba zaspala dobu, dyť už tam mají Euráááá, eurááá!"

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 14:49
- Nahlásit

Takhle spí Buggi unavená po lítačce s Fee. Obložená kačenou a pipkou jak sendvič. Jo, a to oranžový, to je moje ponožka!

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:01
- Nahlásit

ola

jééé, to je krásný pelíšek a vůbec fotečka, je opravdu k sežrání

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:02 - Změnil/a: SIO Apalucha
- Nahlásit

Ahoj všem,tak můj zápal kosti od blbosti mě už dohnal zůstat doma.Neměla jsem moc na vybranou,buď špitál,nebo doma!!!! Tak raději budu sekat latinu a ležet.Můj Alfa samec se sice zblázní,ale co se dá dělat.Zdraví mám jen jedno.

ola
Lepení jsis našla dobře popsaná.Já mám ještě dnes noční můry,když jsi vzpomenu jak jsem zoufale lepila a lepila a lepila.Otrhané chloupky fakt neva,ale hrozí pak různé pupínky a jiné potvorstva.(nebudu tě strašit) Po různých pokusech mám mooooc dobrou zkušenost s tímhle:fixační náplast z netkaného textilu od firmy Hartmann: 1.Omnipor-je to jako papírová bílá páska nespůsobuje alergie a dává se přímo na ucho!!!!!
2. Omniplast-je to taková hnědá páska jak ji zníme,ale lepící část je tvořena z pásku a přesto velmi dobře drží.A ta se dáva na tu bílou papírovou pásku,tak aby trochu zasahovala i na ucho.Dole i nahoře!!!!! Je to skoro všude v lékárnách,ale málo kdy to ty kotrmelíny znají,tak se nedej odbýt.
nevím zda je to srozumitelné co jsem tu sesmolila.Když né, můžeš mi zavolat.A MALÁ je supeeeeer.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:07
- Nahlásit

Ola, no tak vy se u vas opravdu nenudite Si tu dovcu normalne uzivas Chce se ted vubec Kubovi (doufam ze uz si to nepletu) chodit do skolky? Preci jen asi chteji u Buggi stale asistovat ne?
Foto je super, ikdyz ktery neni ze

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:07
- Nahlásit

SIO Apalucha
Moc díky! Stavím se u nás v lékárně. Doufám, že to budou mít.
Ad lepení - u těch naháčů je ještě odkaz na nějaký zahr. stránky, kde to lepí jinak - pomocí takového "špalíčku" a k němu přilepení ucha. Který způsob je vhodný, lepší a šetrnější? Jo, a jak dlouho se to lepí, než se to postaví?

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:11
- Nahlásit

SIO Apalucha
No tos to hezky dopracovala! Tak koukej být doma a pěkně poslouchat doktora. Na alfa samce se vyprdni!

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:21
- Nahlásit

ola
Našla jsem i www.hartmann.cz je to tam i nafocené podle toho to poznáš.Jak se dlouho uši lepí???? To je u každého jinak.Já lepila rok a půl. Možná budeš muset lepit jen večer a když budou feny pod dozorem,než ji to velká sundá,bo to je přece další dobrá zábava. Já dávala jednu dobu do ucha malou ruličku obvazu,zalepila a udělala hrazdu.To někdy vydrželo i čtrnáct dnů i déle,ale musí se to kontrolovat ohledně zánětů atd.Čím budeš více lepit tím na to taky příjdeš.Já jsem taky samouk(částešný),ale mohla bych psát o lepení romány.Naše Angel Lynn jak viděla že jdu a mám něco v ruce,třeba jen vatu na odlakování nehtů už bylo zle.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:27
- Nahlásit

Teta
To víš za dobrotu na žebrotu!!!!! Zítra mě čeká samé vyšetření a jiné srandičky.Já mám takové tušení že už těď generální ví jakou mi dá doma práci ať se náhodou nenudím.Odhaduji to na přebírání hrachu.Ale ten popel než sežene,to se nalítá.A to jsem chtěla v sobotu na výstavu,no neva aspoň neprohraju.

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:29
- Nahlásit

SIO Apalucha
No vidíš. Tvé výstavní dilema se nakonec vyřešilo samo. Všechno zlé pro něco dobré
Tak ať je ti brzo dobře!

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:41
- Nahlásit

SIO Apalucha

tak to tedy opravdu brzké uzdravení

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:47
- Nahlásit

Teta
Cituška
MOOOC dík. Jdu si lehnout a pustit nějaké dvd.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 17:05
- Nahlásit

SIO Apalucha
Já lepila rok a půl.
Eeeee, cože??? To už se pod tou náplastí pak ta srst ani neobnovuje, ne?

Byla tu moje ségra a ta mi tvrdila, že mám ušiska masírovat. Prý to tak dělala kníračům. ???

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 17:11
- Nahlásit

ola

ono je to různé, já lepila uši i erdelům a boxerce naštěstí jen asi měsíc a večer u televize jsem masírovala, ale nakolik to pomohlo, netuším

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 17:15
- Nahlásit

Cituška
Zeptám se jako blb, ale při tom masírování je třeba dodržet nějaký směr - jakože např. odspoda nahoru? Ségra mi to sice ukázala, ale na tom malým Bugginy ušíčku jsem prd viděla.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 17:19
- Nahlásit

SIO Apalucha

Na tomhle obrázku mi přijde divný, že to vypadá, jako kdyby jedno ucho bylo otočené "přední stranou" a druhé "zadní stranou"? Dle toho konce ucha...

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 17:19
- Nahlásit

ola
s tím lepením kdyžtak zavolej a budeme "společně lepit po telefonu",jinak na konci května jedeme ke známým na návštěvu tím tvým směrem,tak bychom se mohly domluvit-to jako kdyby se Ti "nedařilo",ale určitě to zvládneš

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 17:24
- Nahlásit

Adina
Díky moc!
Já nemám snad ani strach, že bych to nezvládla, technicky zručná celkem jsem, to jó, ale mám strach, abych to udělala správně. Prostě, aby to pod tou náplastí bylo tak jak má!

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 18:17
- Nahlásit

ola

já Cituši masírovala ten převis aby držel správným směrem a klukům vlastně taky, takže spíš Adina

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 18:26 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

KDO DOSTAL NÁRODNÍ VÍTĚZKU 15. 4. 2007 na NVP Ostrava. Víte enybády????????????? Severomoravaci - kufa - hilfe !!!

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 18:59
- Nahlásit

Tak dvd bylo supeeeeer,jsem si i poplakala,taková romantika.Uvařila jsem si i super zelňačku a už se doma nudím!!!! Tááááááááááááák bych šla ven na prochajdu,Oli tu blbne a taky se nudí.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:02 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

SIO Apalucha
Ha, severomoravanda - tak kdo byl tou hrdou národní vítězkou? Národního vítěze psa už sem vypátral. Potřebuju to do výsledků na webovky BK a nevím akorát ten jeden titul.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:04
- Nahlásit

Tommy Gun
Musíš počkat na Corleonu,ta ví všechno!!!!! Marně uvažuji kdo tam mohl ještě být,aspoň na čumendu.

<< 1 ... 1125 . 1126 . 1127 . 1128 . 1129 . 1130 . 1131 . 1132 . 1133 . 1134 . 1135 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání