| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 20:57
- Nahlásit
Dannie
hezký videjko, a Bonče to jde!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 20:59
- Nahlásit
Tommy Gun
Nezařadili mezi sebejisté boxery.Jak to??
Na jak dlouho jedeš?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:00
- Nahlásit
Cituška
Bonči jo,ale mně moc ne... Letí jak torpédo a já vůbec nestíhám... Proto jsem raději místo zvuku dala písničku... byste se nasmáli těm mým průpovídkám...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:03
- Nahlásit
Dannie
Já jí dávám takový ty bonbonky od SANALu - puppy (vápník). Dal mi je chovatel. Jo, jo rošťák to teda je a ještě asi bude. FeeBee ji zatím pěkně masíruje, ale nebude dlouho trvat a bude tomu naopak! Lepíš ty uši taky na "čertíky"?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:05
- Nahlásit
SIO Apalucha
přejeme brzké uzdravení!!! a jen pěkně debať, sezení je určo lepší než jen ležet...
já měla zápal plic kdysi a nejvíc mě pak pozdravilo koupání v ledové Vydře
Dannie
my obě moc děkujeme!
agilítí videa jsou super, jde jim to oběma suprově!
ola
tak nám ukaž oblepenou Bugátku jak jí to sluší!
bubu
čuchy čuch... a to my dnes jen čury čur, kaky kak... tak pěkně trénujte... znám holčinu co má s chlupáčema taky nějaký zkoušky, ale Knedlíček, ten je trumfne!
Lenda
Tommy Gun
...a to já poslední dobou furt jen lezu... z hokny do hokny, z venčení na venčení, lezu jak lemra!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:06
- Nahlásit
Lenda
Tommy Gun
Týý jo, dvě osmičky, to teda koukám. Kdo to koučoval a kdo figuroval, nevíte?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:08
- Nahlásit
ola
Já ji lepím jen ty vršky, protože jí ušiska sice stojí,ale překlápí se jí ten vršek dozadu... Chovatelka mi říkala, že to takhle bude stačit (tak doufám, že nekecala ). A pokud myslíš tím na "čertíky" to, jak se to lepí boxíkům-kupírákům, tak to dělám přesně tak, jen fakt lepím až ten vršek co se jí překlápí dozadu...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:16
- Nahlásit
Dannie
jo, jestli se zadaří a narodí se... tak jedna fenečka bude určo taky Amélie neb jsme s bráchou dnes po cestě do Práglu poslouchali cédo Amelie z Monmartru...
(a ještě mám na cestu do Phy památku - 2x letící šutýrek = 2x naťuknutý přední sklo...:smirk
Ada
Cituška
tož šlo by to... ještě to dohoukáme zítra nebo spíš v pátek... mám teď i dálniční známku, takže no problem... a budeme teda brát i sabáky a dělat s nima stopajdu? nebo jen na čumendu na štěníky?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:18 - Změnil/a: Dannie
- Nahlásit
Denisa
A proč myslíš že Amellie je Amellie??? Teda ještě je nějaká tenistka Amellie ale tu já neznám.. Ale podle těch dvou se ta naše potvora jmenuje..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:21
- Nahlásit
Včera jsem byla vyčistit RAMku, dala 5 malých piveček a teď mě nějak bolí pala.
Spala jsem u našich a samozřejmě s Fifinem v nohách. Fakt nechápu, jak se mu může pohodlně spát přes moje holenní kosti. Auauauauau, moje nohy... a mamka s ním prý tak spí furt.
bubu
králíci? Nic moc.
Dostala jsem spoustu úkolů z jedné prskafkové firmy s termínem dodání: Včera bylo pozdě
Cituška
ale zaktualizovat jsem Ti právě stihla..
Adina
Jo a nějak nám chlapec bostoní zmohutněl a hlavu má velkou jak přenosný televizor, toš nevím, jak s těma výstavama..
ola
Uši jsem mu taky lepila do ruličky. Ale mamka to moc neuměla, já tam docházela tak jednou týdně, takže jedno mu moc nedrží.
Ale soucítím s Tebou
A LEPENÍ ZDAR!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:23 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
Denisa
já myslím, že můžeme klidně vzít i sabáky a udělat stopičku, co myslíš?
Corleona
jéé, tak já jdu na to!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:24
- Nahlásit
Denisa
Amelie z Monmartru skvělý film!
úúúúúúúf: Monmáááááártr, Sakrekéééééér.. atd. atd. atd.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:26
- Nahlásit
corleona
no to je teda síla, hlavně v tom kočárku a s tím miminkem, skvělý fotky, a roste do krásy, že?
jo a film je dobrej, moc se mi líbil
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:29
- Nahlásit
Dannie
no jo! ale ta tvoje se píše se dvěma L že jo?! tak to "ta moje imaginární" se bude psát s jedním... v tom filmu byla taky jen s jedním L, ale to je fuk... a ty songy z Amelie se mi vždy moc líbily!
Cituška
no můžeme, jen jestli to vše budeme stíhat! jinak není problém, ale štěníci a 3 stopičky... ale tak tam je terének určo hned za barákem, tak by se to dalo a nemusíme dělat kilometrový stopy
já teda určo šlápnu jen krátkou, G. je teď stejně celá ještě rozrajcovaná z toho svatebčení, že mi přijde, že se na nic jinýho není moc schopná soustředit
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:32
- Nahlásit
Denisa
Knedlíček, ten je trumfne
no to néé, určitě néé, jedna a dost, my bysme museli na každou někam za hranice a pomalu to začíná být vidět na srsti
Dannie
Teda ještě je nějaká tenistka Amellie
no to je, ale spíše vypadá jako pořádný amell
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:34
- Nahlásit
corleona
Dostala jsem spoustu úkolů z jedné prskafkové firmy
a není ta prskafková firma trochu oprfklá??
Včera bylo pozdě
a my máme pozdě od předfčerejška, hádej co dem dělat popozítří
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:36
- Nahlásit
ola
Figurant se mi zdál dobrej,ale kdo to byl nevím.
Koučoval to Dolejš.Já viděla jen jednu a ta byla opravdu oprávněná. Tak dopadneme taky.Chjo.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:40
- Nahlásit
corleona
my jdeme teď do Leona, tak jdu koukat
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:44
- Nahlásit
corleona
jo jo, taky se mi líbil, ale ta hudba asi ještě víc!
tý jo, super fotky od nových majitelů!!!
super - boxík v myčce!
a ta rodinka s mimčem a malou holčičkou a boxeřím mimi, to teda čumím, maminka se bude mít co otáčet!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:52 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
ola
Kdo to koučoval a kdo figuroval, nevíte? - pískal to J. Dolejš a figuroval - to jsem věděl a už nevím.
Dannie
tenistka Amellie - F1 sice nesleduju , ale todle vím - Amélie Mauresmová - je to kus pořádnýho "chlapa".
corleona
To je hustá fotka kočárku.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:25
- Nahlásit
Teta
Jede někdo v neděli na MVP Praha? - no už jsi vypátrala, že zase my s Agátou a taky blažena a určitě ještě někdo, kdo se nepřiznal
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:30
- Nahlásit
kkathy
hrníčky měly úspěch, díky
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:32
- Nahlásit
kkathy já s Tetou budeme "čumilky"
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:34
- Nahlásit
Adina
no ale radši jen přimhouřeným okem, jsme s Agátou začátečníci
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:35
- Nahlásit
Adina
A jdeš na Den Boxera 5.května ?
Cituška
To jsem moc ráda !!!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:37
- Nahlásit
SIO Apalucha
jsem na příjmu
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:39
- Nahlásit
Tommy Gun
Mě jsi psal kdysy na mail, že ZCH v Hradci figuruje Sivák, ale nevim, jestli to tak nakonec bylo ?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:47
- Nahlásit
kkathy
Já ho neznám, jen jsem ti to zjistoval. Lendo, olo - figuroval to tedy Sivák?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 23:10
- Nahlásit
Leon je fakt hustej
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 23:13
- Nahlásit
corleona
Aktualizace milá, potěšující
Včera jsem byla vyčistit RAMku
My jsme čistili předevčírem u našich pražských odchovů - ale nebyla to jen malá pivka, nýbrž víno bílé, sekt, víno červené a ti otrlí i Magistr a Becher.... až do 3.30 ráno. A druhý den jsem jezdila po Praze...
Domů do JČ jsme jeli s hodinovou přestávkou, kdy jsme upadli na louce u Lužnice na spacák, jinak to prostě nešlo
|