| Autor |
Zpráva |
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 11:48 - Změnil/a: SIO Apalucha
- Nahlásit
Jo,včera jsem měla super sen.Dělala jsem hlavní natěračku hnědým sajrajtem na svalnatá těla na soutěži mužské krásy svalů.Nejvíce jsem si to užila u jednoho černocha,ten byl tak namazanej že kdyby zhaslo světlo,není ho vůbec vidět.Já už s toho hlupnu že jsem doma a furt čučím na dvd.A jak jsem se probrala první co jsem udělala jsem čučela na ruce zda je nemám hnědé,bo jak bych to vysvětlovala?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 12:06
- Nahlásit
na nedělní MVP je fakt kruh 5 - euroasier a čau-čau a kruh 5.1 německý boxer......
esli to bude jeden kruh a nejdříf se budou posuzovat ty chlupatí exoti a až pak my - to bude do večera
už to tak jednou bylo - byli jsme po RTW
jsem jim poslala emila ohledně posuzování placatek - tak jsem zvědavá zda mi odpoví
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 12:42
- Nahlásit
SIO Apalucha
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 12:59
- Nahlásit
SIO Apalucha,
tva snova predstavivost je opravdu zajimava
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:01
- Nahlásit
Markét
Našla jsem důkaz toho, že to nejsou vždy jen Prestiže - to neplatí, v roudnici byl přece "na druhý straně barikády"
To má asi povinně předepsáno něco oficiálního, a prestiže to nezahrnuje.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:09
- Nahlásit
tak dobrá zpráva - na nedělní MVP budou v kruhu č.5 posouzeni
nejdřív boxeři - až po nás chlupaťáci - odpověděli mi rychlostí blesku
jsem spoky
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:17
- Nahlásit
bubu
Paja s Tinou
A mám teď v dvd další film.A hádejte o čem? Pustím si hudební romantiku,a co tam je? Sám černoch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já už fakt nevím,ale ti tmaví mě nějak pronásledujou.Musím se vyhnout naši části města,kde je převážně naše menšina spoluobyvatel.Co kdyby sem se zasnila. Hrůza.
Dnes jsem ometla stoleté pavučiny z naší pračky(né že jsme prasata nemytá),ale máme prádelnu tak peru v práci.Pračka odmítla poslušnost,ale už jsem ji zkrotila.A hlavně jak jsem marod tak nevím co bych jedla a hlavně co bych pila,tak jsem si koupila obyčejnou šťávu!!!! Děcka to je Vám dobréééééé,jsem jak školák jen tu plastovou láhev od octa už nemám.Škoda,možná začnu psát i domácí úkoly.To byla krásna doba.Já chcu být maláááááááá.
PS: Fakt muším už do rachoty bo tu zhlupnu.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:17
- Nahlásit
blažena
Supér!Tak to pak stihnem i oběd na oslavu vašeho dvojvítězství
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:20
- Nahlásit
blažena
Nechcu ti brát iluze,ale v Holomoci to bylo přesně taky tak.Pak přišla nějaká paní přepsala to a my jsme šli až poslední.Ale držím palce.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:24
- Nahlásit
Ola, tak co uz vis nejake info jak dopadlo vyvenceni Buggi??? Urcite to bude vsechno v pohode
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:30 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
kkathy
To má asi povinně předepsáno něco oficiálního, a prestiže to nezahrnuje.
No jo, to je asi pravda, ale copak ještě nezjistil, že nesmrtelná značka Prestige se vyrábí i v apartní černé, takže může být vhodným doplněním jakéhokoli slavnostního šatu?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:31
- Nahlásit
SIO Apalucha,
nedejboze aby si pak nejakeho cerneho svalnatce nekde potkala, aby si se vubec udrzela
Jo stavy, ty vedou, alespon u nas v praci, mame tu ty barely vod, takze ja stavuju...nejak ty neperlivky nemusim a fakt super jsou stavy od JUPI. Jinak vcera kdyz jsem si do prace nesla plastovou lahev pekne na strane batuzku, tak jsem si taky pripadala skolou pivina
Ikdyz vcera kdyz mi delali vlozky do bot, tak se me postarsi obuvnik stale vyptaval jak jsem k nim dojela...stale nechapal jak ja jakozto zenska jsem dokazala zaparkovat i pozadu si asi myslel ze me razitko na ridicaku je stale vlhke
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:33
- Nahlásit
Market,
Tak co jedes o vikendu do Ziro??? Ja jsem silena ostuda, jeste jsem se se ani s tou Katou nestihla sejit, natoz se sni na necem domluvit. My mame na sobotu naplanovanou brigadu na cvicaku, takze ja mam program jisty...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:40
- Nahlásit
Paja s Tinou
Tak jsem 2x volala Matesoj na mobil až to vypadlo a naskočila schránka. Kurňa! Teď mi volal a zoufalým hláskem mi oznámil, že na dlažbě je loužička a co s ní má dělat? Ještěže tam neudělala mikuláše, to by můj cimprlichhošíček asi neudejchal! Dostal instrukce a má se hlásit, tak snad to bude OK.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:42
- Nahlásit
SIO Apalucha
Vůbec nehloupneš.Co by kdo za takové sny dal.
A štávu jsem si začala dělat asi před rokem,protože jsem se už přežbrunila všech možnejch bublinkovejch vod a je fakt docela dobrá.Jen sehnat starou dobrou malinovku je kumšt.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:44
- Nahlásit
Tommy Gun
kkathy
Ftipálci, se stou výstavou tak sereme a vy stoho máte prdel.
Tommy Gun
Sem ti posílala jak se všichni snažíme ne? Holt olympiádu pořádá mín lidí jak klubovku v Olšanech
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:49
- Nahlásit
Ada
Já se jen ptala našeho "otce Furata", jestli tam má cenu s Agátou jezdit?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:54
- Nahlásit
kkathy
Jo mááá
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:58
- Nahlásit
Ada
jo moc hezkej harmonogram, jsem se tu řezala, a úkoly mám skoro splněny
Markét
já dokonce černé jednou i měla!
Lenda
SIO Apalucha
u nás je šťáva pořád a občas minerálky, ale stará dobrá šťáva vede
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:59
- Nahlásit
Articek
Ještě nejsem 100% rozhodnutá jestli pojedu v neděli.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:00
- Nahlásit
Ola,
no tak to je tedy Martas sikula Znam takove co by se louzickou ani nezabyvali Jiste bude hrdy opatrovatel
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:01
- Nahlásit
Cituška
Taky jsem celkem koukala.Myslíám že dva by to zmákli líp.Takhle v tom bude bordelos
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:02
- Nahlásit
Cituška
Tak u nás štáva nehrozí.Tu u nás nikdo nepije.Spíš jen nějaké neslazené vody.Slazená taky nikdo nemusí.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:18
- Nahlásit
Ola
náhodou je dobrej, že zavolal, některé děti (mám doma) by se tím v tom věku ani nezabývali
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:19
- Nahlásit
Ada
tak ještě zítra brnku Denise, ale mohly bychom vyjet po poledni z Brna, takže tak mezi 13.00-14.00 nejpozději u Vás, a kolem páté zpět. Holky vezmem sebou, máte určitě terény za humny, tak uděléme nějaké pidi stopičky a vrhnem se na štěňátka!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:21
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jasně, že do Žiro jedu, společnost placatých držek po celých 5 dnů si přeci nemohu nechat ujít, ne?
Tuším, že bude pohodička - stopičky, kousajdy, nějaká ta slušnost, večery prožvaněné u pivka...
Cituška
já dokonce černé jednou i měla!
A nemohla bys je "někomu" věnovat, aby se cítil v pohodlí i když má slavnostní oblek a nemusel si "škrtit nohu" v mokasínách?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:39
- Nahlásit
Markét
jééé, já Ti tak závidím! My máme v sobotu zkoušky IRO jako výběr na svět a v neděli pomáháme na Bohemia cupu stopařském
P.S. boty měly číslo 23
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:43
- Nahlásit
Teta
teda, já takový milouš..
Se mi zdálo (na Apalucha Dream ale nemám), že jsem jela na ATIBOX a omylem jsem se ocitla na tom pracovním. No noční můra!
Markét
ale to by mu měl někdo šetrně sdělit!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:48 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
corleona
Tak to jsme v noci byli na stejném místě Já taky byla na pracovním Atiboxu, a ani nemůžu prozradit co jsem tam všechno dělala
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:57 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
Ajta.. ajta.. Já jsem hledala Tebe! Byla jsem zklamaná, neb jsem věděla, že jsme byly domluvené na výstavní Atibox. No tak to už chápu, žes nebyla k nalezení!
Tommy Gun
ad Sergej: Chachááááá, tak skončil jim frojnčaft!!!!!!!!!!! Vot drůůůůžba..
To mi připomíná holandský ATIBOX, jeden pan rozhodčí měl taky průsery a neměl ho posuzovat, ale přislíbil nápravu, tak byl vpuštěn do ringu. Teď už se napravuje v tepláčkách jinde a za něco jiného..
|