Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:28
- Nahlásit

Ahoj,ahoj
Jsem tu jen na skok
Cituška
Denisa
Ahoj,co byste říkali na tudle sobotu?S miminákama je sranda a bude tu svatý klid.Všichni odjíždí a drahý bude v práci.
Pak chtěj začít jezdit zájemci a bude fofr.Dej vědět.Abych stihla vymyslet co uklohním

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:30
- Nahlásit

ola
Krásná a milounká

Já dnes taky dám někaé nové fota na stránky.Pak dám echo

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:38
- Nahlásit

ola
každé zvířátko je jiné-však víš-někdo má rád granule suché,někdo zalité(třeba tím vývarem),nepatrně "ovonět" kouskem masa-nebo můžeš zkusit zkombinovat kapsičky(tam jsou kousky"jakoby" masa a šťáva) Pedigree puppy.Takhle to dělám s Jackie-byla zvyklá na Proplan large breed puppy a nimrala se v tom,tak ji tam přidávám tyhle kapsičky a dobrý-miska prázdná( a ještě "soutěží" s bostonkama-kdo bude mít misku dřív prázdnou )

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:40
- Nahlásit

ola
jo tak přesně tohle mám s naší Bibi (Brown Sugar). Ginny (Be My Baby) ta sežere na co přijde, kdybych ji otevřela 15-ti kilový pytel, tak v něm bude chrochtat snad do tý doby než praskne. A Bibinka je pravý opak-čuchne k žrádlu a jde pryč. Takže taky rozmazluju a přidávám ji tam všechno možný i nemožný...
Ale pamatuju se, že naše Cherry,holek máma, byla to samý jako Bibi - nechtěla baštit a nad vším ofrňovala čumák a pak někde na půl roce se to zlomilo a dneska co před ní neschovám to není....

Jo a fotečka Bugatky s kvítečkama je úžasná

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:41
- Nahlásit

blažena

gdo to má u takového chroustečka malinkého kulíška vydržet to jo,musíš zatlačit slzu v oku a obrnět se trpělivostí

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:51
- Nahlásit

Adina
Stýnka
Naše Fee byla ze začátku taky nimra. Je fakt, že k tomu, aby mi žrala suchý granule jsem teda ještě vůbec nedospěla. Prostě jí to něčím ovoním a je spokojenost. Holt, budeme mít takový ofrňovadla dvě, no!

Adina
A myslíš, že ty kapsičky od Pedigree puppy jsou dobrý? Vždyť každej na Pedigree nadává?!

Stýnka
Přesně jak píšeš o Bibi. K suchým granulkám Buggi je čuchne a nic. Včera večer po zalití vývarem vrazila hlavu do mističky a nevyndala ji, dokud to nezbouchala všechno. Jsou to teda opice!

blažena
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:54
- Nahlásit

Adina
hewe a jaký kapsičky Pedigree puppy?
to jako myslíš ty konzervičky?
to co se dá koupit v každý samošce - sam myslel že to je šrot?
lede že by to byl origoš Waltham a ne polská kašírka

blažena
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:59
- Nahlásit

Stýnka
stěžovací emil

blažena
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:01
- Nahlásit

ola
zalejvej jí kvalitní granulky vývarem a je to

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:04
- Nahlásit

blažena
hewe a jaký kapsičky Pedigree puppy?
Předpokládám, že to jsou takový ty pytlíčky, jako kupuju naší starý kočce, jenže to jsou kočičí od Kitekatu. Taky bych si myslela, že Pedigree není nic moc, ale třeba to platí spíš u granulí.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:09
- Nahlásit

Dobre rano,
ty jo tak u nas to vypada ze dneska snad ani nebudu met do ceho pichnout...no si to budu muset uzit...nez zase bude dalsi casak

Ola, ta je ale krasna!!! Tak uz mas taktiku jak to budes delat, kdyz budes v praci? Nechas holky pohromade, nebo je oddelis?
Ja jsem tedy jeste taky nedocilila toho, ze by Tina kazdy den bastila suche granule...no uz v to tedy ani nedoufam Ale ted ta K-9 nam zatim v pohode vyhovuje...

Teta, hlasim ze listky na candrbal uz mi vcera prisly, takze moooc dekuji!!! Akorat Ondra mel docela vtipnou otazku, jako ze jestli je do te doby nekde nezasantrocim

Ada, jee tak to se tesim az na net hodis fotecky Takze s pribinakama v pohode? Ze bych to uz taky zkusila To jsem na ne tedy zvedava

Denisa, tak co slecna nevesta???

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:15
- Nahlásit

ola

Vždyť každej na Pedigree nadává? nadává,ale nevím proč-před lety se "rozjela" fáma,že Pedigree je "takový a makový"-jen nikdo nedokáže říct pádné důvody(taková drobnost receptury jsou připravovány ve Walthamu-centrum pro výživu - zhruba 40-50 let výzkumu má za sebou,-a mimo jiné pod Pedigree patří Royal canine a jak rádi,coby veterináři používáme jejich dieta u psů i koček!)-kdo chce psa bít,tak hůl si vždycky najde
blažena ne konzervičky,ale kapsičky jsem s nima spokojená(psi mi"zatím přežívaji" a těší se dobrému zdraví

bubu
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:16
- Nahlásit

ola
Adina
A myslíš, že ty kapsičky od Pedigree puppy jsou dobrý? Vždyť každej na Pedigree nadává?!

a to sis nevšimla kdo adině sponzoroval knížku?? jasně že jsou hnusný, ale někdy jsou i dobrý
a když koupíš za 3 Kč svíčkovou tak uděláš lepší kauf než s kapsičkou

bubu
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:17
- Nahlásit

Adina
sorry
holt každý máme jiný názor

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:18
- Nahlásit

v rychlosti...
Zdááár!
Tož svatba jako řemen!
G. si to asi představovala nějak romantičtěji, než jen Brý den a ukaž ... !

Cituška
žádný námluvy - hop nahoru a hop dolů, šák náš profi-milovník taktéž... ale byl něžný, funěl mi hezky do ouška, taky jsem si "to užila"... Legoušek je fajnovej!

Tommy Gun
Jestli chceš udělat po víkendu Strejdovi (ale i Tetě) radost, přivez jim rum.... šak ba ba, rum musí být!

blažena
že by byla Giordina koketa a když jde do tuhýho - dělá fóry... no ona kdyby si G. možná zakoketila... ale byla statečná a nedala jen tak...

Teta
díky za vše, bylo to u vás moc fajn, oba pséci byli moc roztomilí, škoda, že nebylo víc času na pokec, ale i tak moc fajn setkání a těším se pak na candrbál...

valím, zase se pak napojím

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:19
- Nahlásit

bubu
jsou hnusný, tys je jedla?,nekrmíš náhodou Royal canine

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:20
- Nahlásit

Adina
bubu

Paja s Tinou
Holky budou odděleně. Buggi bude doma a FeeBee si chodí ven a zpět do "svého pokojíčku" lítačkama, takže v pohodě. Spolu bych si je ještě neriskla nechat ani náhodou, protože to bych mohla po příchodu z práce najít z Bugginky leda tak fotku...

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:25
- Nahlásit

bubu

sis nevšimla kdo adině sponzoroval knížku kvůli sponzorování je nevychvaluji,ale ani nezatracuji- Pedigree není superprémiové krmivo( je na stejné úrovni ve své třídě jako Purina dog chow,Anka,Bosch....) a kapsičkama si vypomáhám "místo svíčkové"

blažena
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:29
- Nahlásit

Adina
bubu
tož nechci píchat do vosího hnízda - že
ale co sem slyšel : Pedigree snad maj dělat poláci a je to ee,
něco jinýho jsou prý veterinární diety - ty sou f cajku - a teď mi oponujte

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:35
- Nahlásit

blažena
nechci píchat do vosího hnízda už si píchla
až se uvidíme na nějaké "akci",můžeme probrat pro i proti

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:37
- Nahlásit

Tak jsem koukala, že ten Waltham dělá i Kitekat a Whiskas. Ničím jiným než granulema, konzervama a kapsičkama Kitekat nebo Whiskas není naše kočka živa a ve svých šesti letech vypadá moc dobře, takže to asi nebude tak špatný.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:40
- Nahlásit

Jo, a fakt je, že tehdy v tom "granulovým testu" vyšlo Pedigree líp než třeba Hill´s, což je pro odběratele, s ohledem na cenu obou krmiv, dost rána pod pás.

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:41 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

ola

a teď z jiného soudku-lepíš mrňavce už ty uši?

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:45
- Nahlásit

Adina
Ne-e! Prý se má počkat do 3 nebo 4 měsíců??? Sáfra, doufám, že jsem něco neprošvihla? Jak to teda je?

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:56
- Nahlásit

ola

Prý se má počkat do 3 nebo 4 měsíců?? a říkal kdo?

ola
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:57
- Nahlásit

Adina
Říkal chovatel! Tak jak teda? A jak se to dělá atd.? Šmarjá, sem se úplně lekla!

blažena
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:04
- Nahlásit

Adina
a japa se lepí botonkům uši - na čerta - jak tejranejm boxošům ve starých dobrých časech
mno a kdy a kde se uvidíme na njáký akci - se těš, mám takovou úchylku pronásledovat vety s rejpavými dotázky (už si píšu na tebe seznam)

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:14
- Nahlásit

ola
koukej jakýho "vylepence" měli v Aldebaran Taurus

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:15
- Nahlásit

ola
já nemám nějakou "spešl" fintu-jen jsem ty uši lepila stejně jako u kupírovaných boxíků -"čertíky" a čím dřív začneš,tím líp

blažena už se třesu

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:19 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

Stýnka
ola
koukej jakýho "vylepence" měli to je moje vnoučátko

( mimino je po Karlovi)

<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání