| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:09
- Nahlásit
corleona
copa, copa, polská nevěsta nechtěla být Kerinkovi po vůli
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:12
- Nahlásit
blažena
hryzala, točila se, válela po zemi.. ale druhý pokus byl úspěšný, padl dokonce rekord: přes 40 minut spojení..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:21
- Nahlásit
blažena
Ja ja, svatební znásilnění dokončeno
Byl to tedy fakt boj. Co to chováš za živé ďáblíky? Stejně si myslím že Giordinka dostala od Denisy před krytím "red bull" který jí dal křídla.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:25
- Nahlásit
Teta
tak gratulace k spacifikaci hyperaktivní Izabely! A co Chozé? Éééé.. teda Lego?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:26
- Nahlásit
Teta
red bul
Corleona
nádherný úžasný fotky, už se tu hodinu kochám aktualizací, bomba P.S. tu chovnou stanici taky neznám, nicméně věřím Tobě, takže teď už si to jméno zapamatuju....
Bubu
to máš různý, já Citušce půl roku vysvětlovala, že když je povel pusť, tak má pustit a ne urputně držet a vidíš, teď se dozvím, že jsem jí měla z batohu vytáhnout obrazec - asi vykřičník????
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:30
- Nahlásit
corleona
ta Bajinka je tak strašně roztomilá, mám sliny na monitoru a nebudu a nebudu je utírat
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:32
- Nahlásit
Teta
že by byla Giordina koketa a když jde do tuhýho - dělá fóry
to sou vjeci, to sou vjeci
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:34
- Nahlásit
Cituška
vykřičník
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:35
- Nahlásit
corleona
40 minut.....
kráááásnáááááá aktualizace - se taky kochám
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:36
- Nahlásit
blažena
Cituška
Jo obrazce- tudy vede cesta k úspěchu. Poláci to se mnou chtěli na fóru probírat, tak jsem jim napsala: Děcka, sorry, nemám čas, jdu vystřihovat mnohoúhelník..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:39
- Nahlásit
Blažena
že by byla Giordina koketa a když jde do tuhýho - dělá fóry
Teď si použila přesná slova Denisy
corleona
Už chápu proč poláci jsou tak úspěšní ve výcviku a proč jezdí tak hojne na pracovní ATIBOX a proč nemají CACITový závody, atd, atd, atd.....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:42
- Nahlásit
corleona, bubu, blažena
Kurník, vyste neska ale veselý.
corleona
Z Jižní Afriky, na počest Radovana - je to chudák. Taky je blbej, že tam jede. Jestli mi na Sejšelách nebylo líp.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:45
- Nahlásit
Teta
ale já jsem s Denisou eště nemluvila - intimní detaily mám telefonicky slíbený zítra
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:47 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
blažena
krááááááásná aktualizace se musím jít taky podívat.. co jsem to tam vlastně dala..
Teta
No, oni (těch pár) se snaží klasickými způsoby a toto děvče je taky šokovalo.. Před chvílí jsem tam mrkla, řežou se tam smíchy a napadají je různé svízele při použití této "geometrické" metody a dívka se patrně urazí a napíše jim, že jsou divní, jak když se jí vysmáli, ať neprocvikne psovi ucho,když používá ten děrovač místo klikeru.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:55
- Nahlásit
corleona
škoda, že neumím po polsky - bych se řezala taky
jo - kolik řečí znáš - tolikrát jsi člověkem
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:55
- Nahlásit
corleona
a člověk by myslel, že už toho bylo vymyšleno hodně z metodiky výcviku, ale kdepak!
tož ještě jsem hodila do fotoalba reportáž z tréninku s Karibičkem a jdu spát, akorát si ještě jednou pustím Maximus Deus na dobrou noc
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:56
- Nahlásit
corleona
a gratulace Kerinkovi k dánským prckům
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:57
- Nahlásit
taky dobrou
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:18
- Nahlásit
corleona
přehodnotit, ten výcvik? čoveče, začnu s tím výcvikem na novo
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:20
- Nahlásit
articek
vidíš, co ještě všechno se můžem naučit?
A ty to můžeš zkusit na Corli!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:35
- Nahlásit
bubu
corleona
articek
Cituška
přehodnotit, ten výcvik? tak teda nejdřív musím začit s vystřihovánkama(ujasnit si co bude co) a pak začnu "perlit" na cvičáku(jen jestli mi bude stačit batůžek,výcvikové pomůcky a ruce) a jéžišimarjá,gde budu mít pséka?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:39 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
articek
Přibal Artovi s sebou nějaký geometrický obrazec. To bude koukat, co mu to ženuška přidala do batožiny, až v Makaronsku vybalí.
Chudák - prostě měl PECHa. URL
Za všechno tohle může pech. Pechu, gde si? Užíváš sluníčka?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 23:01
- Nahlásit
pech ????? odjezd směr Atibox?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 23:02 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Tommy Gun
a gdy jéééde do Italy jihočeská pobočka?-fotoreportáže a tak.....
Teta tak vyřízená ze svatby? a co výslužka,byla?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 07:19
- Nahlásit
Cituška
Tommy Gun
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 07:47
- Nahlásit
Krásné slunečné ráno,
teda nevěřily/i byste, kolik lidí si myslí, že má naše FeeBee štěňátko. "A že jen jedno, že jo?" Včera jsem si to vyslechla několikrát.
Adina, Stýnka, Dannie
Zdá se mi, že malá děsně málo jí?! Jasně, že to nemůžu srovnávat s plným korytem naší Fee, ale ona sezobe pár granulí a jde od toho. Včera jsem jí to teda přelila vývarem a snědla toho daleko víc, takže už je asi rozmlsaná (doma jí taky prý přidávali - rybičky, Priboše atd.). Od chovatele jsem dostala Nutrican, ale chci přejít na něco kvalitnějšího. Včera jsem jí dala okoštovat ty vzorečky od veta - Eukanubu a Royal Canin, ale že by jí teda něco extra nadchlo, to nééé. Nevíte, které krmivo by bylo pro tyhle prcky nějak chuťově zajímavější?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:10
- Nahlásit
ola
je asi rozmlsaná každému "chutná" trošku něco jiného,nicméně vzorečky Eukanuba,Royal canine jsou bezva krmení-tady asi bude třeba se řídit heslem "hlad je nejlepší kuchař".Nevím jestli ji krmíš tak,že tam má granule pořád,nebo ji je dáváš v určitých časech?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:16
- Nahlásit
Adina
hlad je nejlepší kuchař
ale gdo to má u takového chroustečka malinkého kulíška vydržet - že joolo
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:16
- Nahlásit
Adina
Dávám jí ráno, v poledne a večer. Nejvíc sní večer. Ráno nejmíň. Krmení ji nenechávám pořád k dispozici, vždycky, když nejeví zájem, tak jí to vezmu. Myslíš teda, že jí nemám nic přidávat? Ani třeba ten vývar? Nebo škrábané hovězí, žloutek atd.?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:18
- Nahlásit
blažena
gdo to má u takového chroustečka malinkého kulíška vydržet
Přesně! Mám strach, aby netrpěla, žížalka! (z toho pak taky pramení všechno to rozmazlování! )
|