| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:29
- Nahlásit
ola
Stýnka
teda kdyby nás někdo sledoval, tak pukne smíchy, já si to úplně představuju, jak se řechtáte v noci nad hovňouskem...
Pája se včera koukal se mnou na videa a povídá - mami, tak to by nám tu ještě chybělo
tak nevím, jak to myslel...
já už mám za Atiboxáky trému....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:31
- Nahlásit
Paja s Tinou
Ada
holky, já Vám tak závidím, už jsem zase docela vyspaná tak mě neděsí noční hrátky štěňat. To je super, že jezevčíčci mají taky už nové pánečky
Z Aidy bude určitě super máma
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:38
- Nahlásit
Ahój, jsem tu na skok...
už mám cestovní horečku ... ještě nám tu zavřeli tunel na dálnici - prej totální kolaps..., tak vymýšlím kudy tudy cestička na D1čku...
Cituška
já už mám za Atiboxáky trému.... ... musíme aspoň fandit!!! hip hip! já bych tam na to trémou ani nemohla koukat... to je ještě horší se bát za jinýho než za sebe... to si pamatuju z těch bráchových koncertů...aůůůůů!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:45
- Nahlásit
Denisa
to je ještě horší se bát za jinýho než za sebe...
To je svatá pravda! Já jsem byla pouze na IPO I. Na dvojky a trojky jsem raději ani nejela. A příští týden na ty atesty taky nejedu. Mám strach aby ta moje nervozita ty mý kluky nerorhodila.
Tak štastnou cestu a čau večer v hlavním města!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:45 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
Denisa
jo a děkuju za preparát, penízky dle domluvy máš u Radky
Teta
tak aŤ se dílko zadaří!!!!!
jo, a mě Pavel taky nechává někde stranou, když jde s Arčim na zkoušky, prý ho hrozně znervozňuju
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:50
- Nahlásit
Teta
A příští týden na ty atesty taky nejedu.
To jsou nějaký boxerský atesty?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:50
- Nahlásit
Teta
tak tak...
a na atesty taky budeme držet pěsti a tlapy!
tak čágo vpodvečer!
Cituška
jó, vidíš! taky děkuju za odprodej a penízky si vyzvednu!
aŤ se dílko zadaří!!!!! díky!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:53
- Nahlásit
Kačátko
ve Střepinách má být reportáž z 2.srazu bílých boxerů.
ola
my se takhle v posteli občas chechtáme když se Viky uprdne a pěkně to tam zapuší. Teď začíná občas pušit i Blade, zrovna včera se ozívalo od Zdeňka z obýváku, fuj to je smrad, teda Blejde.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:55
- Nahlásit
Denisa, Teta
tak to budu držet pěsti, ať to dnešní rande dopadne dobře a narodí se krásný papulky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:58
- Nahlásit
Denisa
Tak dneska je ten den D? Moc držíme tlapy, ať to jde jak po másle. Aby byla nadílka krásných, zlatých placaťáčků!
Cituška
mami, tak to by nám tu ještě chybělo
tak nevím, jak to myslel...
Právě jsem byla s holkama na zahradě a vím přesně, jak to Pája myslel!
chovatelky bo-bo - my jsme všichni go-go
Mám dotaz. FeeBee má tendenci se nad malou protahovat, dávat si na ni hlavu, sem tam tlapu atd. Jednak by mě zajímalo, co tím asi tak myslí a pak taky, jestli je ode mne hloupost, když jí kárám a z Buggi jí packu sundám. Mám strach prostě, že ji něco udělá?!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:22
- Nahlásit
ola
ukazuje jí, že ona je tu King, snaží se asi chovat dominantně. Chudák Fee.. s bostonkou a dominantně Se obávám, že ředitelka zeměkoule v Opočně bude brzy Bugi..
I když třeba náš Fifin se Nunýka dovoluje fest, ale respekt z něj má a je mu podřízený.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:32
- Nahlásit
ola
vidím to stejně jako corleona
snaží se zůstat první ale kdyby ji chtěla ubližovat, už by to zkusila, i když já se svýma nervama bych ji asi taky pokárala, jen si nejsem jistá, jestli je to správně.....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:34
- Nahlásit
Market
Příští týden se konají atesty MV ČR sutiny.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:44
- Nahlásit
ola
Viky tohle taky dělá, nebo třeba si stoupne nad Bladea a dělá mu most, že kam se hned Blade, tak Viky nad nim taky že mu vlastně trochu brání v cestě. No ale teď už to nedělá tak jako ze začátku.
Taky si myslim že za chvíli bude u vás ředitelkou Buggi, oni tyhle malý smradi si uměji vydupat respekt.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:11
- Nahlásit
corleona
Cituška
Vcelka
Fifin se Nunýka dovoluje fest, ale respekt z něj má a je mu podřízený
To Buggina taky. Když už jsou hrátky divoký,tak hodí záda, vyvalí pupek a je podřízená. Jediný, kdo z nich dvou zatím zakvičel byla Fee, a to když ji ta malá hadimrška ňafla do ucha (už 2x)!
se svýma nervama bych ji asi taky pokárala
No právě, já to taky nemůžu vydržet, když vidím Bugginu rozpláclou pod Feebinou palicí nebo tlapicí! Někdy jsou ty hrátky fakt o nervy!
Viky tohle taky dělá, nebo třeba si stoupne nad Bladea a dělá mu most
Tak to´s vystihla přesně. Přesně tohle dělá FeeBee. A z toho mostu se pak jakože protahuje a masakruje svým hrudníkem tu malou bambulu pod sebou. Ta ani neprchne, buď leží rozplácnutá pod ní nebo se jí zahryzne do obojku! Komedie hadr!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:12
- Nahlásit
Jinak my jsme v sobotu s Tinou byly na stopach, mame ted secviky na ZZZ a bylo mi receno ze bychom to snad i nekdy koncem cervna mohly zkusit...no ale nevim nevim...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:14 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Teta
Jéžiši, já jsem úplně prošvihla, že Strejda dělá záchranařinu... to jsem ale. A proto byl minulej týden slavně vyfocen ve visu. No, mně někdy věci docházejí opravdu pomalu
A to cvičí s pražskou ZBK, nebo nějak individuálně?
PS: A přeju úspěšnou svatbu (i Denise, samozřejmě), když už proběhly tak krásné námluvy
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:16
- Nahlásit
Denisa, taky preji at se dnesni "spojeni" vydari a jsou vsechny deti krasne zlate placati jsem vcera rikala Ondrovi jako ze od tebe by takove stenisko bylo fajn...ale bylo to bez reakce
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:23
- Nahlásit
Teta
Denisa
Tak ať svatba vyjde!!! Hlavně teda ta svatební noc.. nebo večer?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:25
- Nahlásit
ola
to věřim že to je o nervy, zvlášť když je ten váhový rozdíl takový, já když viděla jak Viky má položenou tlapu na Blejdově břichu a snažila se mu jí sundat, tak jí tam měl fakt dost silně že mu to břicho musel pěkně drtit, tak mně taky trochu omývali. A nebo když si na něj sedne, to je taky krapet maso v mích očích. Ale on zase když mu to vadí tak se umí ozvat, takže se jen tak drtit nenechá.
Bude to v pohodě a za chvíli nám budeš psát jen samý vtipný historky.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:29
- Nahlásit
Markét
A přeju úspěšnou svatbu ale tady nejde až tak o svatbu,jako hlavně o tu svatební noc
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:31
- Nahlásit
Adina
jako hlavně o tu svatební noc
Počkat, to jako ten slavnostní akt proběhne cudně až pod rouškou tmy? To já jako doprovod nevěsty raději vždy vše hezky ve dne, aby bylo jasno
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:31
- Nahlásit
ola
neboj,bude to dobrý-bostonka si udělá pořádek ve smečce a mimina jsou jak gumítci
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:38
- Nahlásit
Markét
Jéžiši, já jsem úplně prošvihla, že Strejda dělá záchranařinu... to jsem ale. A proto byl minulej týden slavně vyfocen ve visu. No, mně někdy věci docházejí opravdu pomalu
Nříkají ti doma "rychlá jako blesk"?
A to cvičí s pražskou ZBK, nebo nějak individuálně?
šám, ouplně šám. Není v žádné brigádě atd. a má svatý klid!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:43
- Nahlásit
all
díky všem za přání krásného svatebního večera!!!
Markét
né, ještě bude vidět... kdo s kým...a co a jak dělá
ola
hele, G. jako malá taky přes všechny lezla a jako velká vlastně taky... postojí si, udělá si dobře a když dál nic nedělá a je hodná, tak bych jí nechala...
Tak já jdu na obídek, domů převlíct, vyvenčit nevěstu a tradáááá...svatební zvony vyzvání bim bam, bim bam!
Jsem přece jen lehce nervózní, kdo by to byl řekl...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:47
- Nahlásit
Denisa
Adina
a vono nejde ani tak o tu svatební noc, jako jednu její část, že??
já taky byla nervozní, ale paní V to vzala pevně do ruky a než jsem se vůbec stihla vzpamatovat, byla jsem už i s fenkou za vrátky a vajíčka už se asi oplodňovala...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:47
- Nahlásit
Markét
vždy vše hezky ve dne, aby bylo jasno jen ,aby se ti dva aktéři teda nestyděli,když budou pod drobnohledem
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:49
- Nahlásit
Teta
šám, ouplně šám. tak zvaná samostatná jednotka
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:51
- Nahlásit
Cituška
ale paní V to vzala pevně do ruky týýýý jooo,až tak?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:53
- Nahlásit
Adina
No, to on je tedy je samostatná jednotka. Občast i samostatná kapitola!
jen ,aby se ti dva aktéři teda nestyděli,když budou pod drobnohledem
Můžeš se přidat na čumendu, jako že "profesionální" dohled
|