| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:29
- Nahlásit
TED DORAZILO NA PANDORU. TAK PRO TY, KDO TO NEČTOU:
Průběžné výsledky z MS ATIBOX v italské Veroně uvidíte na webových stránkách www.esadera.wbs.cz
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:37
- Nahlásit
Tommy Gun
ty jo, super, to si hned uložím odkázek!
Bubu
krupici STOP a velké díky
Markét
hezký, gratulace!
Ada
jen hezky buď na sebe pyšná,máš na co!!!!
Jsem moc ráda, že se to povedlo
Tak, a jdu do hajan, papa zítra a dala jsem ještě na stránky videa ze Žirovnice
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:40
- Nahlásit
Cituška
krupici STOP
díky, jdu si dát kus masiska, ale já nevím žádné výsledky nikoho z ničeho a nevím tedy komu mám k čemu gratulovat
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:43
- Nahlásit
bubu
no přeci blaženě ne? lítá někde v nebecích jaké má blažené pocity
blažena
tímto ještě jednou moooooc gratuluju
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:53
- Nahlásit
Stýnka
no přeci blaženě ne?
a k čemůůůů?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:04
- Nahlásit
bubu
na předchozí straně výsledky z výstavy Český Budějovice - samej Ungelťák
Dannie
úžasný videa a čubinky, mám to místo televize, chtěla jsem jít spát, ale nemůžu....
Corleona
spousta aktualit díky díky, zas mám co študovat
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:05
- Nahlásit
bubu
tak co trénování Knedla?Jak vám to šlo?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:17
- Nahlásit
Tommy Gun
Já jsem ve Spytě neviděla úplně všechny.Ale padla tam jedna osmička.
A účast na ZCH veliká-11 psů.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:19 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Cituška
no a to mi dnes přišla spousta pěkných fotek Bugínka a nové od Britaniky a BajBaj a Kofího.. Já už budu muset aktualizovat každý den.. jooooo a ještě pěkné fotky Blejdíka ze srazu běloušů, bych zapomněla..
Jo a dneska nám zas ty dvě potfory (Barunek a Bubínek) zdrhly k sousedům. Oba jsme byli na zahradě a neuhlídali jsme je.
Frrrrrrrrrrnk, frrrrrrrrrrrrrrrnk a už byly obě u sousedů na terase, hrály si tam s jejich dcerkou a vrhaly se na ně, včetně nějaké početné rodinné návštěvy.. Už je to trapné, chodíme tam pro ně skoro furt
(BUCH! Baruna právě ve spánku spadla z gauče )
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:25
- Nahlásit
corleona
to je náhodou krásný, budou bezvadně zvyklý na děti a na lidi a bez práce
tak do práce do práce, hned se ráno mrknu, zda zase něco přibylo
fotky Virginie a Nunyka jsou taky mooooc krásný, i o slépku se s ní chtěl dělit
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:37
- Nahlásit
Lenda
Hm, to je hodně - jedenáct!!!! Už jsem psal Janě Žemličkový, at mi písne výsledky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:41 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Cituška
i o slépku se s ní chtěl dělit noooo, moc nechtěl.. to finále je jednoznačné, lehl si s tlapou přes slépku. Radši No a Heduš byla šťastná, že mohla hopnout do auta a odjet směr Ova, byt a gauč..
Dnes už asi nestihnu naše stránky.. dnes jsem pracovala u "knedlů"
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:50
- Nahlásit
corleona
dnes jsem pracovala u "knedlů a kdy se můžeme těšit na dílko?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:57
- Nahlásit
Adina
toš v kompu ledacos je, ale hotovo zdaleka nejni a polovičatou práci stejně nebudeme vokazovat radši
bubu
a eslipa už víme, kampa to povjesíme? Ha?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 23:31
- Nahlásit
Tak už jsme doma
Jen stáhnu tu hromadu fotek, co jsme za ty tři dny v jižních čechách nafotili a jdu se připojit ke zbytku spící utahaný rodiny, ten asfalt v budějkách nás dorazil, ble tfuj ...
blažena
Gratulujůůůůů !!!
Chjo, dočtu to tu zítra
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 00:09
- Nahlásit
corleona
a eslipa už víme, kampa to povjesíme? Ha?
sem to eště nějak furt nepochápala
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 06:13
- Nahlásit
Dobré ráno
Všem vystavujícím gratuluji.
Dannie - krásná videa.
A víc už zase nestíhám, musím jít makat
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 07:46
- Nahlásit
Dannie
Konečně mi šlo pustit ta videa! Včera byl na stránkách nával, tak proto mi to asi nešlo! Holky jsou super. Bonnie má teda svatou trpělivost. U nás to je ještě ve stylu "sem mi nečuchej, tohle mi nehryzej atd." Chvíli pronásleduje Fee Bugginu, pak zase Buggina nedá pokoj Fee. Už se ji taky snažila okusovat cecíky. Fee si nad ni blbec ještě stoupne. Fakt je, že to malý čertisko, když se rozjede, tak po Fee vyjíždí jak kobra - útok a úprk!
blažena
Gratulace k mega výstavním úspěchům! Tomu říkám vydařená výstava! Taky opožděně gratuluji k narozkám!
Doufám, že když tady vždycky virtuálně slavíme ty svátky, narozeniny, úspěchy atd., že budeme mít šanci si reálně přiťuknout na boxeřím candrbále!
Mimochodem, dnešní noc byla fakt zajímavá. Buggi spí s náma v ložnici ve svým pelíšku. Zdeněk ji vyvenčil a uložil ke spánku. Samozřejmě měla nejvíc šmejdění a hrabání atd. Pak Zdeněk rozsvítil a naše minidáma tlačila káblík na parkety. No smrad děsnej. Takovej prcek a nedalo se to udejchat. Chechtali jsme se se Zdenkem jak cvoci. Kdyby nás někdo viděl...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 07:52
- Nahlásit
ola
Dannie
naše Cherry, ta nejstarší bostoňačka, dnes už pětiletá zasloužilá matka 10 štěňat, ještě dodnes tahá Nikině z cecíků.
Navykla si to jako malá, když jsme jí k Niki přivezli a zůstalo jí to dodnes...
Teda Buggi je dobrej smraďoch kazi*uk
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 07:56
- Nahlásit
Ahoj všem,tak tadle noc stála za to.Mrnata se rozhodli že budou řádit.TAky jsem zistila že už jim ty zubiska lezou čím dál víc.Moje zlatíčko Brendička je největší mazel.Je užasná.A nevím nevím jestli ju do toho Chebu pustím.No a Brenda to je divoška.Tu nestačím chytat když jsou na uahradě.To budou mít ve Zlíně pěknej mazec.A kluk je podpantoflák.Je na ty baby chudák sám.Berenika je stejné kvítko jako ostatní.Ale aduš ju má nejvíc ráda.
A já jdu krmit.Tak se mějte.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:16
- Nahlásit
bubu
jéžiškunakřišku, taková chytrá holka!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:23
- Nahlásit
ola
jak jsem byli na tom srazu, tak Blade si oblíbil Elišku od Libky a taky jí furt tahal za cecíky a ona mu poslušně držela. No a doma někdy Vikymu oblízne pytlíka a Viky taky nad nim stojí a drží a určitě se mu to děsně líbí.
Jo štěněcí kablíky to je něco, ten smrad je nezaměnitelný.
Tak ve včerejších Střepinách ze srazu nic nebylo tak to bude snad tu příští neděli.
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:29
- Nahlásit
Ahojky...nekdo tady ma cz-pes.cz psal o nakym tabore..Kdyz sem otevrela odkaz vlezlo to na boxeri stranky a psalo se tam o nakym boxerim srazu,kterej se kona myslim vzdy prvni sobotu v mesici...za boha to nemuzu nikde najit.. a to sme am chteli se Sarou jet.Nevite nekdo kde by sem to nasla??Diky vsem moc..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:30
- Nahlásit
Vcelka
ve včerejších Střepinách ze srazu nic nebylo
Já taky čekala a nic. Těším se, že se příští neděli dočkám, a že vás tam s Blejdíkem a Vikym uvidím. Taky snad Tequillu s Mery...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:34
- Nahlásit
Vcelka, nic vcera ve Strepinach nebylo? Jee tak to je moc dobre. Ja nasponovana jako drat cekajici na ten uzasny program, ktery davaji v takovou dobu, kdyz uz si davam svych dvacet, jsem se probrala nekdy kolem 22:40 a z hruzou zjistila ze uz je davaji. Chvili jsem sve ocka drzela, ale nezdarilo se mi to moc dlouho. Takze rano jsem vylitla z postele s tim ze jsem nevidela onen program a ze jsem urcite vsechno propasla a rikala jsem si jak si tu o tom budete psat a ja budu totale mimo
Ada, no tak vase steniska jsou teda opravdu akcnaci Je teda fakt ze jsem na nasim do papuli nenakoukla, jestli se jim tam uz taky neco klube Ale uz taky zacinaji byt slusne akcni a kdyz k nim clovek prijde tak skvele pozoruji Akorat nevim porad co bude delat Tina az uz budou smejdit vsude...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:37
- Nahlásit
ola
Takovej prcek a nedalo se to udejchat. Chechtali jsme se se Zdenkem jak cvoci. Kdyby nás někdo viděl...
Si taky umíte v noci užívat, co?
Kačátko
Já jsem psala o boxeřím víkendu a LVT v Žirovnici
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:40
- Nahlásit
Paja s Tinou
Akční to jsou.A je sněma sranda.Já su znich kolikrát mrtvá smíchy.Jak na sebe vrčíjou a štěkají.
Tina určo bude v pohodě. .-)Aduš malé zbožnuje.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:45
- Nahlásit
Ada, no nevim, nevim. Tina nad nima tak stoji a obcas poknourava a sleduje je jak nevim co. Ale boji se jich, to mozna proto ze na ni jezevcice stale vrka, ale ze by je nejak olizovala nebo neco takoveho to ne. Preci jen to jsou proti ni takovy tintitka, tak ji asi budu muset trochu separovat, aby nejaky nezaslapla...no uvidime...
Ve ctvrtek mi prijedou dalsi zajemci a vypada to ze mam zatim uz vsechny zadane a postupne jezdi lidicky a pak to potvrzuji. Tak aspon ze tak
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:49
- Nahlásit
Markét
Si taky umíte v noci užívat, co?
To teda jo. Hlavně, když Zdeněk otevřel střešní okno, tak pokud šel někdo okolo a slyšel : "Šmarjá to je smrad, taková malá a takovej pušinec, že se nestydíš ty smraďochu", tak doufám, že si myslel, že Zdeněk hovoří na mě.
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:08
- Nahlásit
http://www.boxerklub.webz.cz/uvod.html nasla sem to... dal akce a je to den boxera v Krenicich.Jedete tam nekdo??
A co ma byt v tech strepinach??Diky..
|