| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:33
- Nahlásit
Stýnka
Adina
hewe fakt vylepec s "hrazdičkou" - koukám na to se slzou f oku , tož todle mám zmáklá - to umím náramně
hmmmmmmmmm, já už teď lepím tak leda culíky nebo uši mačkám pod bradičku
Adina
pjekný vnoučátko, moc pjekný
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:42
- Nahlásit
Adina
Stýnka
Není na to někde návod? A jakou náplastí se to lepí? Abych taky nepřipravila Buggi o chlupy na ušiskách?
Teda to vnoučátko to má dobře zaizolepovaný! To mu přece musí děsně vadit, ne?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:43
- Nahlásit
blažena
Adina
ola
a další
teda, než jsem to dočetla, uf!
Citušku jsem přivedla a hodlala se ofrňovat nad vším, nicméně jakmile dala hlavu z misky, jeden nebo druhý erdel tu misku spolkl. Takže za dva dny žrala úplně všechno a sama a je totálně pažravá.
Ale !!!!! předtím boxerka ani touto metodou nic, krmila jsem ji jak husu, vyvařovala a byla nežravá celý život!
takže já se přikláním k tomu rozmazlovat - vždyť jsou tu s náma tak krátce
Ada
asi by se mi to podařilo na odpoledne zorganizovat, ale musím se domluvit s manželem a hlavně s Denisou, halo, kde jsi?
jo, a abyste na mě měli vztek, tak mám už za sebou dneska 10km na kole s Citou, stopu, poslušnost a teď jdu teprve pracovat
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:47
- Nahlásit
Cituška
abyste na mě měli vztek
Tak to máš dobrý. Já sedím na zahradě na lavičce a čumím na ty dvě opice a hlídám Fee, aby si tu svoji držtici nedávala prdlavce přímo na pupek! Strašně jsem se nasmála, když se malá tahala s Fee o lumpíka. Vlála za ní jako hadr, ale když ji Fee trošku povolila, tak šklubala hlavou jak největší rváč a zabiják!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:48
- Nahlásit
ola
Abych taky nepřipravila Buggi o chlupy to připravíš,ale dorostou, neboj návod? to chce vidět,nějakého boxérkáře,který lepil kupírované uši tam v okolí nemáš?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:51
- Nahlásit
Tommy Gun
Jsi v průšvihu! Jak to, že nejde spustit ten obrazový návod na vylepování uší tady :
http://www.diamond-box.web4u.cz/UP_Krumlov/Pages/k estazeni_krumlov.htm
Adina
Bohužel nemám. U nás je boxerů jako šafránu! Zkusím mrknout do "chytrých knih" případně ještě prolezu net!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:52 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Cituška
jo, a abyste na mě měli vztek, tak mám už za sebou dneska
vztek na Tebe rozhodně nemám,spíš vůbec nechápu jak to všechno "po ránu" stíháš,klobouk dolů před tebou
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:52
- Nahlásit
ola
tak nevím, jestli to nemáš ještě lepší než já
(teda vím, máš....)
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:53
- Nahlásit
Adina
po ránu??????
Podívej kolik je hodin, spíš jsem ostuda, že jsem ještě nezačala pracovat
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:55
- Nahlásit
ola
a od kud jsi?,už si nepamatuji kam putoval holub
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:57
- Nahlásit
Cituška
po ránu?????? je už dost hodin,vím,ale do této doby jsi toho stihla fakt hodně
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:06
- Nahlásit
Adina
nekrmíš náhodou Royal canine
jojo, krmím veterinární řadu + seno a ovar
Adina
Pedigree je na stejné úrovni ve své třídě jako Purina dog chow,Anka,Bosch.... i]
no však právě, bléééé
blažena
[i]Pedigree snad maj dělat poláci a je to ee, - to je fuk kdo hnusíky vyrábí
něco jinýho jsou prý veterinární diety - ty sou f cajku - a teď mi oponujte - neoponuju, souhlasím
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:09
- Nahlásit
ola
Tak jsem koukala, že ten Waltham dělá i Kitekat a Whiskas. Ničím jiným než granulema, konzervama a kapsičkama Kitekat nebo Whiskas není naše kočka živa a ve svých šesti letech vypadá moc dobře, takže to asi nebude tak špatný.
ona neloví myši??
no špatný to není, to teprve bude, přečti si složení a potom něco o výživě kočky.
A kolik že plánujete v budoucnu investovat v zájmu kočky do veterinářů??
I farmaceutické firmy vyrábějící seriózní léky mají svou "komerční řadu" nesmyslů které se velmi dobře prodávají když jsou vyfutrované patřičnou reklamou
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:11 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
Cituška
jo, a abyste na mě měli vztek, tak mám už za sebou dneska 10km na kole s Citou, stopu, poslušnost a teď jdu teprve pracovat
šílíš? závidět? ani náhodou, bych po ránu zhebla a knedlo by se díval esli jsem normální ho takhle ráno budit!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:13
- Nahlásit
Cituška
nějaká aktivní, ale na tel. nereaguješ
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:16
- Nahlásit
bubu
Pedigree je na stejné úrovni ve své třídě jako Purina dog chow,Anka,Bosch.... i]
to máš stejný jako s autama- ne každý může jezdit v mercedesu,ale fabie také splní požadavky,které jsou na ni kladeny a někdo holt má tráboše
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:16
- Nahlásit
http://www.super.cz/vtipky/7125-tady-me-snad-panic ek-nenajde.html
Dnes na seznamu. Copak to tam kouká za kousek hlavy?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:19
- Nahlásit
Cituska, ja chci byt taky takhle aktivni po ranu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:25
- Nahlásit
Adina
Opočno. Zámecká kauza, Miss World atd.
bubu
Naše kočka myši asi loví, ale po pravdě řečeno, měla bych větší strach, že sežere tu myš něčím nakaženou nebo přiotrávenou a bude to horší než ten Kitekat.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:29
- Nahlásit
Cituska
taky poslední dobou nějak nemám energie na rozdávání... já taky furt nechápu jak to stíháš!
jsme byla s G. dnes jen ve výběhu a i to mě zmohlo...pak valit na osmou a dnes tu máme jakési starosty pověřených obcí okolo Brna, tak dělám i servírku, heč!
blažena
volat budu moct až ti páprdi vypadnou...
Teta
taky ještě napíšu až budu vědět co a jak ještě, možná se mnou zas pojede brácha...
Ada a Cituška
jo, díky za pozvání, předběžně by to v tu sobotu šlo...
ještě ale mrknu doma do diáře volnočasových aktivit!
ola
fotky těch dvou je záviděníhodné, moc krásný!
a mamince a štěňátku to tam moc sluší! a ti lidi jsou fakt prdlí, co?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:35
- Nahlásit
Denisa
Nazdar "tchýně". Jestli bráchu nemůže tak není problém. Já můžu jít do roboty pozdějí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:35
- Nahlásit
Denisa
Tak jaký byl tvůj pocit jakožto matinky vezoucí svou dcerku nevinnou ženichovi na pospas?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:58
- Nahlásit
Teta
toho v koši poznám, a pod košem to má být boxíček?? mám to tmavý a jsem slepoň
Paja s Tinou
bubu
Denisa
já jsem takhle aktivní jen velmi vyjímečně, jinak si klidně přispím, tak jsem se mušela pochlubit
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:58
- Nahlásit
Teta
díky! ale jestli bude moct brácha, tak bych byla i radši... přece jen se mi nechce jet samotné, motat se případně někde v zácpě a objížďkách... ve dvou se to lépe táhne!
ola
no pocit ani nebyl, nebyl čas na pocity akorát jsem pak byla pěkně zmatená, neb jsem vůbec nevěděla kde mám jaký věci v autě a v báglu a v tašce a..., to jsem nemohla najít a to a to a...a rychle rychle a to jsem chtěla říct a to jsem zapomněla říct a... dokumenty vyplnit... no prostě zmatená jak Goro před Tokijem! jsem si přišla jak vygumovaná...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:01
- Nahlásit
...nejhorší je, že to přetrvává neb před chvílí jsem si asi blbě zapamatovala objednávku páprdům... kdo si to má pamatovat kdo chce jakou kávu a jakej čaj a cukr a mlíčko a... jsem jim to tam hodila, ať si to rozeberou... kdyžtak řeknu, že mě na to nikdo neškolil, tak smůla!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:05
- Nahlásit
Cituška
Mně to přijde jako bordík, ale možná se pletu?!
Denisa
Tak to ses chovala zmatenějc než nevěsta, co? A budete krýt 2x?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:14
- Nahlásit
ola
no možná jo...
A budete krýt 2x?... je to v plánu, překrytí ve středu ráno...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:19
- Nahlásit
ola
aha, to mě nenapadlo! Možná bordík
já ani neměla kdy bejt nervní, poprvé to bylo tak rychlý, že jsem nevěděla, jestli se mi to jen nezdálo
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:26
- Nahlásit
Cituška
Já tam vidím kus uší a připadá m to jako boxér
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:41 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
Teta
ahááá, tak to jo
dneska jsem zas koukala na videjko a musím říct, že tak zkřížit jednou Káju a Alexandra, to by bylo....
|