| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:35
- Nahlásit
TAk jsem právě došla od sousedů Musela jsem jim jít vysvětlit proč jim Aduše zakousla kocoura na naší zahradě.
Ona ho vlastně anoi nezakousla.Spíš bránila našeho kocoura bo se spolu rvali.No a nějak na něho šlápla a zlomila mu vaz.
Co mě teda dostalo byla reakce sousedky.To je jedno.My si seženem jinou.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:42
- Nahlásit
Ada
Pane jo! Tak to je teda mazec! Rekace sousedky - no comment!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:45
- Nahlásit
Ada
Reakce poněkud zvláštní,ale pro tebe docela dobrý.
Jinak ti dnešní zážitek vůbec nezávidím.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:48
- Nahlásit
ola
Však taky určitě nic jiného nedělaš než se kocháš pohledem na holky. Já bych teda asi nic jiného nedělala.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:56 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
My si seženem jinou. - koukám, vyložené kladný vztah k živým bytostem. Co k manželovi a dětem - jak se paní sousedka chová? Jsem zvědaf, jak to okomentuje bubu.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 20:19
- Nahlásit
Tommy Gun
Lenda
ola
Paní je kráva.Sorry ale slušně to nešlo.Fakt mě dostala.Myslím že děti naštěstí nemá a manža chlastá.!
Jdu do hajan.Tak se tu mějte Dobrou.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 20:46 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
děti naštěstí nemá a manža chlastá.! - myslel jsem si, že "něco" podobného "to" bude. Svědčí to o všem.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:00
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak už jsi na to přišel?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:07 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
SIO Apalucha
ne-e.
Přepněte na ČT1 - bude tam s Karlem Šípem Standa Berkovec - komínář.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:11
- Nahlásit
Ada
hm, fakt hustý, fuj fuj, blbej závěr dne, tak se aspoň dobře vyspi!
Tommy Gun
díky za mailíky, a za tip na telku, ale doma to asi neprojde, prý bude nějaká dedektivka na kazetě....
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:30 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Ada
Musela jsem jim jít vysvětlit proč jim Aduše zakousla kocoura na naší zahradě
Tak to je teda hustý....
U nás včera došlo k něčemu podobnému, sousedovic britský modrý domácí idiot, který vychází sotva na jejich zahradu se rozhodl spáchat harakiri a skočil z plotu přímo mezi naše čuby... naštěstí měl můj akční muž v ruce dlouhý žhavý klacek, protože jsme pálili větve a tak bleskurychle zasáhl a čuby rozehnal, přičemž Čárlu asi i trochu spálil... Doufám, že to kocour pochopí a už sem nepoleze. Bo teriérka by se s ním jistě nemazala.
A sousedi by asi smrt Matýska nebrali tak "pohodově" jako ti vaši
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:39
- Nahlásit
Tommy Gun
A co VŽ od Cookie? On má za sebou tažení na Ostravu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:41
- Nahlásit
Teta
odeslán mejlík, jen potvrzuju na čem jsem se už domluvily... tak zítra v 9h repete!!!
ahojte ostatní! a čauky zítra na netu!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:58
- Nahlásit
Denisa
Dodatečně gratuluju k úspěšnému spojení a ať se zítra také zadaří
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:17 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
SIO Apalucha
VŽ od Cookie - ten má psa NV. Myslíš, že bude vědět fenu. No zkusím ho.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:24
- Nahlásit
Ada
A není manžel sousedky ten co minule opilý bouchal na tvé okno?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 00:11 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
SIO Apalucha
hele ty, co to děláš za kraviny se svým zdravím, he? hleď se dát do cajku! kdo by pak dělal knedlovi ten skvostný dort zase??
Ada
TAk jsem právě došla od sousedů Musela jsem jim jít vysvětlit proč jim Aduše zakousla kocoura na naší zahradě.
no jáj sem taky tak šla jednou od sousedů,kde jsem jim musela vysvětlovat, proč náš pes (předchůdce knedla zvaný kyblík) zabořil bez hlesu svůj jeden špičák do třísla jejich dědečka a druhý špičák do jeho varlete...
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 00:18
- Nahlásit
Tommy Gun
Jsem zvědaf, jak to okomentuje bubu.
no pro adu dobrý, pro jejich budoucí kočku blbý....
jsem jednou litovala klienta - myslivce - kterému jsme utráceli psa, napřed se tvářil neprůhledně a pak při injekci odešel na chodbu, jsem myslela, že nechce abych ho viděla brečet, když bylo po všem tak se vrátil a jsem mu nabídla cituplně krabici - opět se tak divně podíval, řekl to je dobrý, vzal ex-foxla za kůži na krku a volně s ním blemcajíc odpochodoval...
takže majitelé zvířat jsou fakt nejrůznější
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 00:20
- Nahlásit
Teta
se mnou nemluvíš či čo?
fšem co tomu rozumí:
sím pěkně, jak je to s tou dobou přípravy na IPO 1? jsem se akorát dozvěděla, že Cituška půl roku páčí aport z huby, a to se mezitím nedělá nic jiného, nebo po vypáčení se cvičí i něco dalšího??
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 07:03
- Nahlásit
bubu
kdyby aport, rukáv!
je to opravdu různé, ale obecně kolem druhého roku u exotů (jiná plemena než ovčák) máš psa na IPO připraveného a kromě stop ostatní stupně nejsou o moc náročnější, takže spousta pejskařů vytáhne psíka až třeba kolem třetího roku a udělá za jednu sezonu hned IPO1,2,3. Někteří se zase chtějí vyzávodit a tak jezdí celou sezónu do jedné kategorie, než udělají zkoušku vyššího stupně.
Co je na IPO těžké: 3 aporty, volný a dva skokem, a vyžaduje se celkem přesné provedení a třeba překusy jsou hrubé chyby, jinak na poslušnosti nic hrozného není. Obrana - skloubení ovladatelnosti a pokud možno razantního přesvědčivého kousání, ale opět nic hrozného, stopa normal. Takže nevím, v jakém jste stadiu, ale pokud je Knedlo dobře rozdělaný a budete trénovat, nejpozději na podzim by měl IPO 1 udělat levou zadní.
jéje, to jsem se rozepsala
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 07:41
- Nahlásit
Tak jsem se právě vrátila ze školky a předtím vyvenčená Buggiše udělala v kuchyni dva bobky. Nechápu, jak může tak malý zvířátko vydat ze sebe tak příšernej puch! Bohužel zítra už musím do práce, takže dnes udělám velkej nákup v zoopotřebách a musím ji vyzásobit hračkama atd. Zjistila jsem totiž, že právě v době po mém odchodu do práce je Buggi nejvíc čilá a schopná lumpáren (urvaná lišta z koberce tomu právě teď nasvědčuje! ) Martin ji bude chodit venčit v poledne, tak jsem zvědavá, jak to zítra dopadne.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 07:58
- Nahlásit
Dobré ráno všem,teda já nemohla spát.Ta kočka mě mrzí sakra.
Teta
Ne ne to není on.Ten co mlátil na okno je děsnej podpantoflák a jeho žena je "generál".
bubu
Paní je taková ta vesnická buranka v gumákách a špinavejch teplákách.TA chodí v gumákách od hnoje i nakupovat.
Já pádím na stopu.Od půl šesté jí mám našlápnutou.Aby se Aduš nenudila
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:04
- Nahlásit
Ada
Paní je taková ta vesnická buranka v gumákách a špinavejch teplákách.TA chodí v gumákách od hnoje i nakupovat. - že ty jezdíš nakupovat do Bašky?!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:09
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:18
- Nahlásit
Teda to zasejc byla stopa.V půlce stopy na Aduš naběhl nějakej punt'a a měl choutky chlípník jeden.
Tommy Gun
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:18
- Nahlásit
Tommy Gun
Ada Denisa
holky, mám to hrozně omezený, můžu vyjet v sobotu z Brna kolem poledne (12.00) ale musím být už v 18.00 zpět, máme schůzi kvůli pořádání výběrového závodu ve stopách, kde pomáhám a musím na té schůzce být. A dřív nemůžu, protože mi přijedou s Karibikem na výcvik.
Bude to stačit na ty cca 3 hoďky?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:26 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
Ok.Já už pak jindy moc času mít nebudu.Jen jestli pofrčíte po dálnici tak nesjíždět ve Velkém Meziříčí ale v Měříně.A z měřína je to do Kamenice už jen 8km.Až dojedete do Kamenice tak pojedete furt po hlavní.Dojedete na křižovatku k tvrzi.A kolem tvrze se dáte dolů.Dojedete na konec Kamenice.Po pravé straně bude fotbalové hřiště a po levé straně dlouhá ulice do kopce.(je to tam jediná ulice.to nepřehlídnete).Pojedete do té ulice a po levé straně uvidíte růžový baráček.PČ 337.Na bráně je pozor pes a pozor kočky.Tak tam prosím bydlím
PS ojedete jen jednou vesnicí a to je Kamenička.Pak už jenom Kamenice.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:28
- Nahlásit
Ada
Na bráně je pozor pes a pozor kočky.
Po včerejšku by tam mělo být spíš "pozor pes" a "pozor NA kočky"
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:29
- Nahlásit
ola
To není sranda.Mě to fakt štve.Chudák kočička.Sem v noci nemohla ani spát.Já mám kočičky ráda.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:33
- Nahlásit
Ada
Tak se nerozčiluj! Mně by to bylo taky líto, a to i přes to, že naše dvě sousedky mají koček cca 25!
|