| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:13 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
Ó, děkuji ti dobrá holancká vílo. Pjekné fotky.
corleona
Á, koukám - polská "zkumafka" vystříkána.
blažena
Hewe, písni sem nějaké výsledky z MVP ČB. Kdyby se ti chtělo mi hodit kompletní výsledky na mail, byl bych ti moc vděčný.
Jedna taková libůstka pro tebe - možná už se neuvidíme ......
U nás se ted bagruje, čistí a rekonstruuje hráz rybníka, okolo kterého je obtočeno celé naše město. Před iks stoletíma byla v našem městě morová rána a obávají se, že spóry moru jsou v bahně rybníka ještě živé. Prý se to bude i nějak řešit. To fakt to svinstvo přežije pod vodou v bahně tak dlouho, jo?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:33 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
Proč zkumafka? Tahle byla origo, přivezl ji "olšanský" rozhodčí..
Zkumafka byla jen do Vantaa. Sice to jelo oklikou přes Belgii (DHL má asi heslo: každá zásilka jednou dojde. No diletanti.. mělo to dorazit do 24 hodin a dorazilo až za 48 ) a paní Finka zažila trošku nervů, ale spermíci nakonec dorazili. A živí a zdraví, jak potvrdil finlandský veterinář. Ještě že má Kerinek 4 x víc spermií, než běžný haf, jak nám slavnostně sdělili, když to zjistili v Brně.. Akorát nevíme, jak s touto informací naložit.. esli mu to dát do závorky za jméno, či co..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:39 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
tak gratulace vsem uspesnym vystavovatelum v zirovnici!
a samo gratulace Blaze
Tommy Gun
morova rana? to bude husty!!
Cituska
kaja v aute v dire od repraku nema chybu!!!!!! jinak co ke steniskum rict?- myslim, ze netreba komentar, aby jste nezpychla
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:42
- Nahlásit
Tommy Gun
morová rána šmarja, nelezeto aji druotama?
Artroza
a samo gratulace Blaze kučemu? kučemu? Nic nevím, zde v pobeskydí..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:44
- Nahlásit
corleona
jsem tu par dni nebyla, takze jeste dodatecne k narozkam
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:47
- Nahlásit
corleona
acha.. já myslela, že nějaký úspěch na výstavě!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:47 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
Proč zkumafka? - to zkumafka bylo v uvozovkách - dobrá zpřesním to - "kožená zkumafka".
4 x víc spermií, - Sch. Queros d. C. d. M
Sch. znamená SpermaChampion.
Ještě, že to bylo dáno, tam kam to patří. Si vem, dyby to Fince dovalilo DHL dom, ta to položila doma do ledničky a přišel žíznivý manžel a chtěl si loknout podezřele vypadající finské vodky, v tomto případně italsko-baškanské.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:50 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
Normálně budeš stíhaná za šíření poplašné zprávy, podívej, cos nám to s Tommym udělala!
Tommy Gun
Sch dost dobré! To by se mohlo ujmout..
podezřele vypadající finské vodky toš leda že by byl na Malibu..
kožená zkumafka kožená zkumafka je vyznavačka SM. Mareček se svou drobnou postavou měl s ní co dělat..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:53
- Nahlásit
corleona
jaaa???? to von je takovej normalne
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:55 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
dyby to Fince dovalilo DHL dom
Toš ale furt lepší dom, než jak v tomto případě si podle čísla volala, kde se zásilka nachází a DHL suše sdělilo: "Sorry, omylem je to v kontejneru v Belgii, při zítřejším nejbližším letu to posíláme do Helsinek.. omlouváme se." No a s Finkou to šlahlo, samozřejmě.. bo fena progesteron na špici.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:58
- Nahlásit
corleona
šmarja, nelezeto aji druotama? - to jako že bychom přerušili komunikaci. Drátama určitě ne, ale wifinou možná. Esli chceš, můžu ti trochu toho blátíčka poslat DéHáeLkou, mohla bys z toho pak třeba vařit výborné kofí.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:02 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
kufa, pjekně dik, za taki kofi anan.
Ale se nebójim.. vajfaj mam na plne kule.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:09
- Nahlásit
Du žkoumat bežúdržbovou baterku - kolik je tam teho elektrolitu a esli se tam dá dondat, dyby njákej chybjel.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:19
- Nahlásit
Artroza
Čeče, kde lítáte. Já už myslela že jste snad v Itálii. Tady se neobjevíš, Big E nezvedá telefony ani nereaguje na zmeškané hovory?
No nic, máš mail!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:44
- Nahlásit
Moje fotky ze Žirovnice - URL
Fotky ze Žirovnice od Tety a Strejdy - URL
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:14
- Nahlásit
Ahojky všem!!!
Tak já vás tu nestíhám číst už vůbec od té doby co je maličká potvůrka doma..
Všem co byli nějak úspěšní moc blahopřeju!!
A taky přeju hodně štěstíčka všem co odjíždí směr Itálie!!!
Adina
Holub dorazil už v úterý i s věnováním, moc děkuju!!! Pěkná a hlavně moc zajímavá knížečka!!!
ola
Chtěla jsi vědět, jak to u nás vypadá - kukni na video na Amelčiny stránky www.amellie-dagbej.ic.cz Jinak Buggi je strašně slaďoučka, roztomiloučká...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:28 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Teta
letěl mejlík!
Dannie
tak to je fakt prčovní video! jak jí sedí na té hlavě...!
all
jsme dnes moc G. radši ani nepouštěla, no to byla teda náročná procházka... jsem furt šmírovala jestli není na obzoru pes-obšourník a všude jich bylo mraky, jsem se bála, aby mi G. s nějakým neodklusala na předčasnou svatební cestu!
vysvitlo sluníčko a naše venčící ráje se opět zaplnili psy co asi v zimě chodí jen před barák...
každej rok je to stejný... NAŠE!!! venčiště v zimě a na podzim úúúúplně prázdný jsou teď plný lidí, psů, kolařů, koňařů, leteckých modelářů, skejťáků, bruslařů... no jo no kdo by to byl v tom počasí řekl...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:28
- Nahlásit
Dannie
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:47
- Nahlásit
Teta
děkujuuuuuuu super!
všem co mi pochválili fotečky děkuju,
jo a abych nezapomněla bonzovat, tak jsme byli dnes s Mistrem na stopě a Cipísek šel moc krásně pozorně s nízkým nosem a přežil i útok bernského salašnického psa, který si chtěl jít do pole hrát a bylo to prostě super!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:54
- Nahlásit
Cituška
Tak jsme mrkla na fotky Káji a Kleopatry a fakt už nevím, co znova říct a neopakovat se..
Prostě:
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:55
- Nahlásit
corleona
víš, jak to je, ta genetika je fakt sfiňa, kdoví, jak to dopadne příště, ale stejně děkuju. Já zase opět básnila v Žirovnici o Viktorce a Nunýkovi, mám na to i svědky
moc se těším, že se na Gladiátorovi uvidíme!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:57
- Nahlásit
Teta
fotky moc hezký, ještě jednou díky
mám pěkný video Káji a Alexandra, jak se spolu honí u vody, tak ho pošlu mailem, půjde-li to
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:00
- Nahlásit
Tommy Gun
ad fotky: koukám Mr. Prestige.. (nesmrtelná značka pro nesmrtelné muže )
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:04
- Nahlásit
Cituška
Viktorka se teď po štěňatech "pěkně" spravila..
Spíš sprasila.. Už to rozhodně není kostlivec s vemenem.
Tak doufám, že ji do té doby dám do cajku a hlavně, aby měla nějakou kondičku. Nepamatuju si, kolikrát za sebou na Gladiátorovi kousala - tuším, že třikrát, čtyřikrát, no a to to by teď asi nedala..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:04
- Nahlásit
TAk v budějkách vím jen boba dostal Colin Angiebox.Tod' vše
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:10
- Nahlásit
Cituška
mám pěkný video Káji a Alexandra, jak se spolu honí u vody, tak ho pošlu mailem, půjde-li to
Jééé to by bylo super!
A jak se ti líbí jen ta hlava Káji? Jsem se tady kochala když jsem to zvětčovala.
corleona a Bubu
Dostali jste special fotku ze včerejší výstavy?
Musím k tomu dodat že fotograf použil při focení tohoto momentu tyto slova "Pssst, Knedlo, Knedlo!!!"
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:10
- Nahlásit
Ada
Pes, kterej se mi nelíbí ani za mák.
corleona
Mr. Prestige.. (nesmrtelná značka pro nesmrtelné muže Značka Prestige s nadstavbovým systémem PSR.
Blaženo, tak to sem už kufa napiš!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:12
- Nahlásit
Teta
special fotku ze včerejší výstavy - já sice taky dostal jednu no comment fotku, ale o tu fotku pro bubu a corleonu stojím taky!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:14
- Nahlásit
Tommy Gun
Už letí, dochtor jistě dovolí
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:15
- Nahlásit
Tommy Gun
Hele, a mohla bych si na té tvé "no comment" fotce zkusit jestli chápu tvůj návod jak dát fotku sem na cz-psa?
|