Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 22:39
- Nahlásit

Adina
eh, mělo to bejt, ada, já, cituška, blažena

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 22:45
- Nahlásit

Tommy Gun
uz to nepij......

Stýnka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 22:51
- Nahlásit

Ada
moc gratuluju a vychutnej si to

Adina
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 23:00
- Nahlásit

Stýnka
jak bylo v Křenici?-bonitace???

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 23:06
- Nahlásit

Gratulace všem úspěšným, obzvlášť Adě - od Taliána potěší, ne?

bubu
Držíme palec zítra.

bubu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 23:22
- Nahlásit

Tommy Gun
Držíme palec zítra.
jenom jeden?

jsem právě dočesala a mizím na pár hodin zalehnout, dobrou noc fšem a zítra krásný den

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 08:05
- Nahlásit

bubu
ALL

všem držím palečky, kteří dneska něco podnikají, budu až večer

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 09:02
- Nahlásit

Tommy Gun
To si piš že potěšíVšem ještě jednou dík za gratulace.
SIO Apalucha
Ona Aduš se takhle předvedla poprvé.Fakt nekecám že na výstavách se ještě nevystavila.Ale to je tím že jsem ju vystavovala já.Mi se jen řadí k noze.JAk snou cvičím tak asi nemůžu vystavovat.A moc jsem toho neviděla za tím závěsem.Ale jste mě kvalitně informovali

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 09:41
- Nahlásit

corleona
Až se probudíte z alkoholového opojení a vyexpedujete holancko-italskou dvojku směr Prágl, doufám, že budou nějaké fotečky a kompletní výsledečky z výýýýstafky. Už se těším.

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 09:52
- Nahlásit

Artroza
Jééé dnes bude slíbené foto????
Teta
Já Ti pak úplně zapoměla dát prašule na lístek.Tak zítra k tobě letí

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 10:16
- Nahlásit

Afgánská seznamka:

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 10:24
- Nahlásit

Tommy Gun

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 11:04 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
Tajine 501 je pravděpodobně intelektuálka

Hele, ne.er s alk-opojením! Si myslíš, že se tady jenom chlašče, či co?!

Výsledky mám. Výsledová listina se totiž promítala z PC na plátno na zdi - výborný nápad Katky Dudkové jednatelky up rychvald!!! Před výstavou se tam promítala i reklama a info o akcích pobočky, aj.

Pan rozhodčí se s tím fakt moc nepáral a kdo si z téhle výstavy odvezl velmi nadějnou a výbornou a případně i nějaké to čekatelství, případně res. čekatelství jako Ada, tak si může gratulovat. Velmi dobré padaly jak na běžícím páse a žampion nežampion, čekatelství nedostal. Padly i dvě dobré. Jestli zaslouženě, to nevím, ty feny mi nějak unikly. Ale tak to mám být a dostat výbornou by fakt mělo vystavujícího u srdce zahřát. Giorgio psal skvělé posudky, nebyl to opět žádný z posudků nám velmi známých, těch všeobecných, který pak sedí na všechny psy výstavy. Když člověk poslouchal jednotlivé výtky ke psům, tak by z toho mohl usoudit, že se nemůžou umístit. Ale bylo to jen přesné popsání jedince, i s jeho vadami, protože žádný pes není dokonalý a v závěru třeba vypíchl nějaký ten klad a přednost.

SIO Apalucha udělala skvělý dort pro knedla, na kterém jsme smlsli ale všichni!!! Knedlo se narozeninově poprvé jako dospělý (18 měsíců) proběhl za potlesku v kruhu. Poprvé se mu asi "výstava" líbila víc, neb nedostal ten trapný prázdný pohár, ale hned celý dort!
Kerinek byl ten den dosti nevrlý, nelíbili se mu vůbec žádni psi, dokonce ani knedlo a s přibývajícíma hodinama i někteří lidi, takže nejšťastnější byl, když si mohl hupnout do auta a tam se v kleci stočit do klubíčka.

Ada
Aida se předváděla naprosto skvěle a vzorně. Tuhle fenu Ti kdykoliv ráda předvedu. Je na tebe opravdu fixovaná a to je v tomto případě dobře, krásně se umí našponovat, je ve výborné kondici a perfektně osvalená, rozhodčí ocenil její dlouhý záběr končetin v pohybu. Myslím, že ačkoli není v hlavě bez vad, tak svým skvělým předvedím se může vždycky dostat někam na špici. Je to ukázněná fena, vycvičená, takže běhání bylo naprosto v pohodě, stačilo škubnout a netáhla, nebojí se "opřít" do vodítka a tím pádem se krásně napnout a prodat tak svoje přednosti. Musí se akorát dávat bacha na volné lokty, zkrátka ji občas zvedat. Uvědomuju si, že úplně stejně se mi předváděla Arna v. Eichenbrunn, moc hezká kupírovaná a skvěle kousající fena. Cvičila ji Hanka Mouková, měla ji i v Ošíkově, jestli si pamatuješ. A v kruhu stejné jak Aida, osvalená, napínající se, neustále v tahu a v pohybu ukázněná vzorně rychle klusající a dlouhým záběrem.

SIO Apalucha
to o potrhlé Olince říct nemůžeme, že i když furt je lepší v kruhu takové třeštidlo, než nějaká usínající mrtvola. A je pravda, že Giorgiovi byli tihle potrhlí a plní temperamentu boxeři sympátiko.

I když u jedné žíhané fenky v dorostu se už fakt musel smát, no smálo se nás víc, dokonce i paní majitelka se už musela i smát, protože takový gejzír temperamentu, jaký tam předvedla, to tedy dlouho nikdo neviděl

Teta
Musím poděkovat za skvělé dárečky, obzvláště za pytlík na hlavu!!!!! Děkuju moc a už se těším na ATIBOX, až se v něm budu procházet mezi kruhy
Potom MOC děkujeme za Henrietu, zvlášť od Albiho mám vzkázat OPRAVDU VELKÝ DÍK!!!!! Ráno nás vzbudilo ko-ko-koko-ko -koko-ko .. atd. zkrátka přešťastný Nunýk, že už je zase bílý den, popadl svou slépku a jal se běhat s Henrietou předsíní sem a tam.
Všem ostatním musím ale napsat, že není koko-ko jako koko-ko, protože zvuk, jaký vydává Henrieta jsem dosud neslyšela. Dal by se přirovnat snad k raněné obří krůtě.. nebo hysterické ženě, kterou se snaží někdo zavraždit.. (čekám, kdy k nám vtrhne Policie ČR). Nunýk se taky zprvu toho zvuku lekl a Henrietu ihned upustil.. Momentálně máme polední klid, Henrietu jem musela dát na skříň - fakt už to bylo moc Odpoledne mu ji zase dám.
Jo, ještě musím napsat, že Henrieta není jen tak obyčejná gumová slépka. Má apartní fialové puntíkované plavečky a má nalakované "nehty" a má make-up. Zkrátka je to fiflena

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 11:32
- Nahlásit

corleona
Jééé děkuji.Já sem byla moc ráda že jsi mi jí vystavila a třeba ještě někde vystavíšBylo to moc fajn.Měla jsem stoho běhání strach ale zmákla jsi jí perfektněMáš to u mě Snad se Ti někdy budu moc revanšovat.

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 11:33
- Nahlásit

corleona
uffff... takove popsani vystavy! super!
tak nam prosim ted aspon napis, kdo vyhral ckvecka a boba....
neb knedlo to teda asi nebyl

a pro aktualizaci by se siklo info, zda si "nekdo" opravdu odvezl holcicku z vasi garaze

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 12:23
- Nahlásit

corleona
Tajine 501 je pravděpodobně intelektuálka - zřejmě ano, nebo má oči zmařené od vysedávání před obrazovkou PC. .-)
Hele, ne.er s alk-opojením! Si myslíš, že se tady jenom chlašče, či co?! - no tak sorry, no. J dumál, že dyš se tak dlouho nehlásíš, tak že popíjíte s Tetou avizovaného rumajzla.
promítala z PC na plátno na zdi - výborný nápad Katky Dudkové jednatelky up rychvald - psala mi o tom, že bude letos nějaká novinka a prezentaci už jsem viděl. Dobrej nápad. Kdo dával dohromady to představení rozhodčího D. Giorgia? Tajemnice ÚP Rychvald nebyly nikdy béčka, dyk víš, ne? Hehe.
Když člověk poslouchal jednotlivé výtky ke psům, tak by z toho mohl usoudit, že se nemůžou umístit. - zřejmě porovnával daného jedince se standardem, co? Tak to má byt, tak to má byt. Já ho viděl posuzovat tenkrát 2002 Atibox a tam se mi velmi velmi velmi líbil - jak jeho přístup ke psům, psovodům , tak i celkově jeho galantní vystupování. Ke každému z vystavujících přišel a dvě minuty u něj stál a "povídal" mu o jeho psu spolu s tlumočnicí. Ale vlastně, dyk víš.
Knedlo se narozeninově poprvé jako dospělý (18 měsíců) proběhl za potlesku v kruhu. - Knedlo běhal v boxeřím kruhu?
Pošli nám foto Henriety, ať z toho taky něco máme - může bejt i oslintaná visíc Nundovi z držky. .

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:14
- Nahlásit

tady je nejak mrtvo dneska

uz je zaktualizovana prazska pobocka ( svod a chovnost)....

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:16 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Artroza
Vláďa cca před patnácti minutama odfrčel i s Kukinou směr HB. V kufru měl "nějakého" CACKa+ČKV+BOBa+CAC+Národního vítěze. On vám takové věci nehlasí? Tak to tady zase všem vyžral a po tomto víkendu má teda Žáček Ostravu zakázanou I když teď, když má naši Kukí, tak zas na druhou stranu nevím ..

Tommy Gun
foto Henriety něco fotila Teta, ale jestli fakt chceš, tak ji cvaknu..
Knedlo běhal v boxeřím kruhu? a co je na tom zvláštního? Třída oslavenců.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:24
- Nahlásit

corleona
to o potrhlé Olince říct nemůžeme, že

No budu jí muset koupit uklidňující náremek jako měl Gregorek. A možná si koupím i ten sportovní obleček! Nebo že by něco na sumo?
Já to fakt nějak budu trénovat,ale jak?????? Oli je Oli,a já jsem já.Nemůžeme být všichni profi.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:26
- Nahlásit

corleona
Kdo dostal BOB?

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:28
- Nahlásit

corleona
FAKT?????
vcera pry volal, ale behali jsme na Braniku cely den....takze jsme s nim nemluvili....
tak to me tesi

SIO Apalucha
nějak budu trénovat mas kureci rizky?

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:29
- Nahlásit

Finálové výsledky z Hradce:

ČKJV, Nejl.mladý: Hawkye Moravia Box (Omar dei Centurioni- Anna Lise Moravia Box)
ČKJV: Brenda Robi-Box (Mac Nathan v. German Dream-Croky z Pavsu)
ČKV: Felicité Optima Grata (Grando Optima grata-Tosca Optima grata)
ČKV, BOB Lerry Flint od Mor. sloupu (Joshua z Ringu-Happy od Mor. sloupu)

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:31
- Nahlásit

SIO Apalucha
se obávám, že není takového náramku.. Mě napadlo jen tak čistě teoreticky nakrýt Olinku Katčiným Zidíkem, to by bylo něco!!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:35 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Hehé, Havlbrod tento víkend vysosal severní Moravu, jo?! Super.
Pošli pěknou fotku Henriety s bombovým atentátníkem Tedem Kaczynským .
A máš foto knedla v boxeřím kruhu - pošli takýýýýýý!

SIO Apalucha
sportovní obleček! - stačí teplákovka se štyžmi pluhy za univerzální cenu čistapade.
uklidňující náremek - takovej ten vobojek se špičatýma ostýnkama by se na ní hezky vyjímal.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:42
- Nahlásit

Tommy Gun
knedla fotila Teta svým dělem.., musíš počkat na ni.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:45 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Artroza
Gdo vám pískal ZCH - dr. O. Petříková?
Od koho mohu očekávat bonitační kód + SA + DKK posuzovaných zvířat na ZCH - od tebe či od dr. M. Müll.?

corleona
OK, vyčkám času, jako Holanďan canabisu.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:59
- Nahlásit

Tommy Gun
takovej ten vobojek se špičatýma ostýnkama by se na ní hezky vyjímal NA NAŠÍ OLINKU????????? To sis podělal.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:01
- Nahlásit

corleona
My už přece máme ženicha?!?!?!?!? Knedlo včera žádal o ruku.

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:02
- Nahlásit

Tommy Gun
jo jo, petrikova....
karty : JA nemam...... spis Petrikova nez Mull. , ne?

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:02
- Nahlásit

Tommy Gun
jako Holanďan canabisu To tě chválím, že jíš (brčkem) tu vtipnou kaši, to bude mít bubu radost..

Tak jsem šla vyfotit Henrietu, byla samozřejmě s Nunym. Spal, ale když slyšel cvaknout foťák, tak si hned na Henrietu dal packu, co kdybych mu ji zase chtěla vzít a dát na skříň..

<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání