Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Markét
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 10:24
- Nahlásit

ola
Tak pardon za prošvihnutý dotaz - právě mi totiž přivezli Eukanuba Small Breed. Jsme s tím moc spokojení (a čuby taky) už od štěňat až doteď.
Jen v létě, když jezdíme na tábory a víc se cvičí, tak koupím pytel Performance (zátěžovky) a tu taky dostávají všechny, i když není speciálně rozdělená podle velikosti plemene.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 10:25
- Nahlásit

Zdarec!
Adina
díky, díky! týýýý jo, ale týden po očkování klid?! to náš opatrný pan doktor říká 2 dny a já teda dodržím vždy 1 den aspoň, neb 2. den Giordina šílí, takže to vzdávám...

Adina
Cituška
já vím, že těhulovství není nemoc, ale nevím co se dá brát až za extrém a bojím se, že např. to její lítání do rukávu... jsem se rozhodla, že po nakrytí obrany raději dělat nebudeme, ať si pak něco nevyčítám...

Adina
jó a na poště na mě čeká knížečka, tak děkujíííííí moc!

ola
já Mercuryho celkově nesnáším, tak to by mě asi kleplo!!!

ola
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 10:41
- Nahlásit

Denisa
Mercuryho celkově nesnáším
Mně nevadil. Jen od tý doby, co ho mám tak nějak spojenýho s tím "příjemným" porodním zážitkem, tak vypínám rádio.
Jo, gratulace k registraci názvu CHS!

Já včera na netu našla moc hezkej název, kouknu do FCI a on už ho někdo má! To mě teda dožralo!

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 10:56
- Nahlásit

Cituška
Se Tety zeptám, hledím ku Praze a čekám, až dorazí..

ola
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 10:57
- Nahlásit

Markét
Jé díky za odpověď. Já myslela, že jsi už zase prchla.
U bobule jsem s Eukanubou taky spokojená, tak jsem ráda, že ti vyhovuje i u prcků. Budu to muset vyzkoušet. Rozhodně nechci krmit Bosch jako chovatel, takže budu muset zjistit, co Buggatce zachutná. Eukanuba pro prcky má tvar malých kuliček, že jo?

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:02
- Nahlásit

corleona

tak to moc děkuju

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:08
- Nahlásit

Cituška
mi před chvílí volala Blažena s radama co jsem se jí ptala... a taky jsme nějak propočítaly, že toho 5.5. kdy by ta zkouška měla být, by teoreticky bylo ani ne týden po nakrytí... no prostě to nemám hrotit a nebudu, holt nás to čeká na podzim, holt pak zazáříme třeba v seniorech!
jo, prosímtě, jestli budeš na Zetoru dřív než já a to asi budeš a vzpomněla by sis, tak mě škrtni, ať neblokuju místo někomu dalšímu chtivýmu zkoušky! díky!
Blažena
díky a ať ti ten mejlos co nejdřív doma opraví!

Cituška
krásní, akční fotos!!!

Dannie
to je zběsilá obranářka!
budeš kousat i s bostonkou?

ola
díky!
no prosímtě, já jsem si ty názvy vymýšlela sama anebo hledala v knížkách nebo slovnících a vždy jsem něco vymyslela, že jako supééér a mrknu do registru a buch ho! ono to tam bylo! třeba i v mírně změněné podobě, ale to bych se bála, že mi to nevezmou anebo že si pak ten co to má první bude oprávněně stěžovat, že to vymyslel první a ještě by si myslel, že jsem to ukradla... no tak máme co máme!

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:11
- Nahlásit

ola
jo a vy budete teda taky ch.s.? to ale abys vymýšlela něco i co by sedělo dohromady s boxerem i bostončí slečnou třeba Olos Boxbos!

Markét
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:11 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

ola
Jo, ta mini štěněčí Euk. jsou fakt miniaturní hrášečky. Co hrášečky, špěndlíkové hlavičky to jsou, když se nabírají, tak nesmíš kýchnout, jinak se rozfoukají po bytě

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 13:39
- Nahlásit

Denisa

tak budem aspoň stopičkovat a poslušnostnit

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 16:40
- Nahlásit

teda takhle mrtvo tu snad ještě nebylo

přeju všem co jedou na výstavu hodně štěstí a dobrý výsledek a závidím Vám, že se uvidíte

mám malilinkatou satisfakci - přijede mi zítra na výcvik jak Kájinka tak Karibik, tak se nezřízeně těším!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 17:58
- Nahlásit

Todle mi neska přistálo v mailu

Čunkova básnička:

Mě Romové nevadí - mě serou...

Kdybych já byl barevný,
měl bych život nádherný.
živil by mě český stát,
já jen tančil, pil a krad.
Souložil bych jako kanec
a peněz měl plný ranec.
Po světě pak cestoval,
v Strassburgu si stěžoval.
Nezabýval bych se prací,
živil bych se emigrací.
Příslušníci jiné rasy
mají u nás zlaté časy.
I ten Cikán zdivočelý
ze Spiše i Pováží,
houfně do Čech stěhuje se
za svou černou pakáží.
Vítej v zemi zaslíbené
náš národní hoste!
Díky tobě populace
zkvalitní a vzroste....

Pošli tuto báseň 2 lidem jinak tě do 2 dnů voberou cikáni o všechny prachy. A ve sportce vyhraješ romské dítě. Pokud si ho nevyzvedneš do dvou dnů, pošlou ti celou rodinu!!!
Já jsem to raději poslala hned 12 lidem!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 18:49
- Nahlásit

Cituška
Zdravím z Bašky!
Nedělej si starosti, já to posílala v dost velké bublinkové obálce. Možná te jde proto déele. Kdyby to v pondělí ještě nebylo tak dej vědět

All
Zdravím i jménem Corleony která nemá momentálně čas psát. Chudák teď běhá po zahradě a seká trávu, protože dopoledně skončila v půlce bo došel benzín. Trávník okamžitě dostal přezdívku "pankáč" protože tady v půlce bylo takové "číro". Jinak tu byla i přes den SIO Apalucha a Alex a Oli si pěkně hráli a blbli.
Já si tady na terásce popíjím rumíka a těším se na večerní grilování!

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 19:04
- Nahlásit

Teta
Nevzala jsem si ten rum. Co dám do té dorty???? Tak se knedlo musí obejít bez rumu.Narvala jsem se práškama a dám se do toho dortu,moc se mi nechce,ale když už jsem to nakoupila tak to zplácán.Nějak.Oli zařezává jak dřevorubec.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 19:06
- Nahlásit

Tommy Gun
Čunkova básnička:

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 19:37
- Nahlásit

bubu
Tak dortík je hotovson!!!! Nemám ještě ani nabarvenou hlavu a připravenou tašku,ale co bych pro hladové veterináře neudělala.Čau zítra.

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 19:45
- Nahlásit

Všem vystavovatelkám přeji hodně úspěchů a tiše vám závidím.

blažena
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 19:49
- Nahlásit

tak ať se zítra výstavka vydaří!!!
v práci pro bacile na diskuzku ani nemám čas a doma je to s připojením na net správný adrenalin - poskytovatel této báječné služby je tady denně - něco poštelujou chvilku to chodí a pak zase nee

bubu
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 20:06
- Nahlásit

SIO Apalucha
hurá, a víš že má knedlo zítra narozeniny? má 18 měsíců a dostane občanku
tak se na ten dort moc těší
a taky říkala ada, že bude mít masový štrůdl....

bubu
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 20:07
- Nahlásit

všem co zítra nepřijedou:
to je škoda....

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 20:20
- Nahlásit

Lenda
To je škoda že nepřijedeš. Jsem doufala že si ti to podaří.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 20:24
- Nahlásit

bubu
Tak teď mě více štve že jsem u Corli nechala ten rum!!! Bo to už může alkohol.Nebude v jeho případě lepší pas,než občanka? Vždyť je více venku než doma.

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 20:29
- Nahlásit

SIO Apalucha
Já taky.Musíš přijet do Olšan.Ty mám slíbené.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 20:35
- Nahlásit

Lenda
No uvidíme,když bude vše ok,tak ráda pojedu. Vím jak je to hloupé když si netroufáš sama.Já to zažila několikrát.Chce to zkoušet.Škoda že to nemáš k nám blíže,mohla jsem tě někdy vzít.Tak se snad někdy domluvíme.

bubu
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 20:36
- Nahlásit

SIO Apalucha
více venku než doma
jojo, pas už má, šak víš že každé mimino musí mít co měsíc nový pas....

Teta
Corleona

hele dámy, když tam tak zbůhdarma sedíte a chlastáte, nemůže mi raději přijet umejt okna?

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 22:16
- Nahlásit

Teta
Corleona

jasně, vydržíme, to já jen teskním po tom kalendáři plném boxíků

bubu
SIO Apalucha

to by si člověk myslel, že místo výstavy se jede na dovolenou, tolik příprav
no jo, mluví ze mě bledá závist

u nás je taky veselo, u cvičáku jsem otočila klíčkem a auto mlčí, manžel mi samozřejmě nadal, že jsem kopyto, přišel, taky s ním auto nemluvím, řekl, že je pátek 13.týho a zuří, protože měl ve 22.00 hodin odjíždět na školení rozhodčích do Slovinska

.....tak si teď šel se džbánkem pro pivo....

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 22:19
- Nahlásit

Corleona

a blahopřeju k udělení titulu slovenských šampionů oběma holčičkách a hezký fotky Coffíčka v novém domově

bubu
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 23:06
- Nahlásit

Cituška
Corleona titulu slovenských šampionů
kdo zas je žampionem že se nic nezveřejní??
no to je fuk, gratuluju preventivně taky, to je vždycky príma když někdo něco je

místo výstavy se jede na dovolenou
no ono to vyjde skoro na stejno

bubu
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 23:12
- Nahlásit

tady je nějak pusto prázdno, tak dobrou noc, pokud ještě někdo dorazíte

pech
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 23:14
- Nahlásit

bubu
dobrou noc

<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání