| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:01
- Nahlásit
Adina
vypadám jak blázen, každou chvíli přeruším práci abych se mrkla do knížky, a pak zase jako honem pracuju, ale nedá mi to!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:05
- Nahlásit
Cituška tak doufám,že v ní najdeš užitečné rady-porady
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:05
- Nahlásit
Vcelka
tak to jsem ráda, že kulka doputovala.. - Když teď budete mít ty výstavy..
No a to jak spali v tom chumlu - to máš pravdu, jak furt dělali tu 15 člennou valnou hromadu, tak si an to zvykli. Občas si beru nějaké děcko vrámci socializace do bytu a dělají to..
začne plašit a hledat kde že je, tak si většinou moc nepokecaji
Mamka mi většinou dává k telefonu Fifina a ten mě prý chodí hledat ke dveřím..
Lenda
Cituška
Tak to Mišan-velký frajer (nosí ocelové náramky a na krku různé ozdoby na kůži) si vybral své první brýle za 3,9tis. Tatíček to zafinancoval, i když se mu to paní optikářka snažila rozmluvit (paradox, co?). Mišan si totiž vybral jen s horní částí tenké obroučky. Teď má další, cca po 2 letech a ty stály ještě daleko víc. Ale je fakt, že celou dobu se mu s nima nic nestalo.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:10
- Nahlásit
corleona
je fakt, že celou dobu se mu s nima nic nestalo. to je jasný,když si na ně nesedá
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:12
- Nahlásit
corleona
Mišan si totiž vybral jen s horní částí tenké obroučky
nojo, když je intelektuál...
nosí ocelové náramky
ale to zase s intelektuálem nejde dokupy, ne?
že on nakonec bude fakt ten paleontolog??
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:17
- Nahlásit
Adina
knedlo včera dělalo odložení mezi cvičícíma psama - teda tavýma těma civilama, setři a tak co dělali přivolání (spíše nahánění a lov) a různé jiné ve městě upotřebitelné věci a jak tam tak ležel, a ležel, a ležel, tak tam usnul a pak moc hezky cvičil a mě tím vším tak vyděsil, že jsem mu měřila teplotu, jestli není nemocný..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:18
- Nahlásit
bubu
corleona
jéé, Pája chce být taky paleontolog, sice éra dinosaurů pomalu odpadá, ale mám doma plnou krabici nálezů "kostí" dinosaurů od nás z Líšně a blízkého okolí
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:21
- Nahlásit
Cituška
mám doma plnou krabici nálezů "kostí"
no to je jasný, když máš ty záchranáře, tak si občas kus nějakého "zachráněného" odneseš domů, žejo.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:21
- Nahlásit
bubu
moc hezky cvičil no vidíš,budete nejen super výstavní kousci,ale i pracanti
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:22
- Nahlásit
corleona
jo, a jeden se tu furt ptá, kdy bude moct vidět stránky toho slavného čokelného psa "Snowman is Black....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:23
- Nahlásit
bubu
měřila teplotu
chudák knedlo, snaží se a místo pochvaly teploměr do zadku
náhodou, oba briardi co znám tak cvičí poslušnost moc hezky, takže Knedlo jen potvrzuje pravidlo plemene!!!!!
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:23
- Nahlásit
Adina
ale i pracanti
sis nefšimla, že jsem napsala že tam uprostřed cvičících psů USNUL ?? co když to udělá na zkoušce??
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:31
- Nahlásit
bubu
to on ještě neví, možná prý bude režisér Dělá si svoje vlastní komiksy a podle toho už by se fakt dal točit film, jak to má dokonale propracované.
No a ta paleontologie ho drží stále.. toš nevím. Bych byla nejradši, kdyby byl veterinář, ale on nechce..
Ad obroučky: teď už si vybral brýle úplně bez obrouček.. ty mu prý nejvíc sluší
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:33
- Nahlásit
bubu
řekněte jednomu "es kommt der Tag"
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:33
- Nahlásit
Zdááár všem ))
Corleona
Taky jsem si říkala že je to u nás jak v hororu!!!
Taky mě napadlo že Aduš někomu strčím na vystavení.Jinak to můžu rovnou zabalit.No uvidím koho tam odchytím dík za rady Budu se jich držet
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:58
- Nahlásit
corleona
to by si ti naši kluci rozumněli, Pája taky píše komiksy a knihy a povídky (zatím ještě ovšem nic pořádně nedokončil:grin
a skládá muziku pro housle a klarinet
Příště ho vezmu na Bašku sebou!
Kdy že budou další štěňátka????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:04
- Nahlásit
Děckááá!
G. si dala včera pěkný dárek k svátku a začala hárat!
Blažena hnedle dostala hárací sms a hned jak budu mít čas, tak začnu "jednat" a mám spoustu dotazů a musí se vše domluvit a tááák...
dík za mejlík, určo se ozvu, jak to bude možný!!!
Teta
tož ať se Legoušek těší... taky se ozvu...!!!
jejda, měla začít až za měsíc a půl zhruba a teď je to nějak narychlo či co... a štve mě teda, že zas!!!! nestihneme tu ZVV1, co myslíš Cituška no probereme to, teď musím valit!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:06
- Nahlásit
Denisa
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:08
- Nahlásit
Denisa
a já už to vííííím tamtamy sou rychlý tak budu držet palce a moc to s tou svatební přípravou nepřežeň ať se holka nezalekne
Ada
drž se nejen rad corleony ale hlavní jí - jede přeci jen na kukajdu tak ať ti Aidu vystaví ne?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:17
- Nahlásit
Adina
Ještě u nás nebyl.Odskočila jsem kouknout na pana prezidenta a už zase čekám na holuba. Nějaká četba k odpolední kávě by byla fajn.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:23
- Nahlásit
Stýnka
Kdyby byla Corleona tak hodná a vytavila by mi jí byla bych ráda. Co myslíš Corlí???Šlo by to?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:29
- Nahlásit
Lenda
Ahoj, můžeš mi na sebe prosím poslat e-mail. Já to mám ve schránce doma a z práce se k tomu nemůžu dostat. díkes!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:31
- Nahlásit
Tak Brekeke otevřela očka a vše v pořádku.Víčka vybarvené
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:34
- Nahlásit
Ada
gratulace
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:37
- Nahlásit
ještě ze včerejška...pozdrav od Giordíny
to all, ale hlavně pro Teta z tulipánové země...
no, mám i fotky jak dopadly tulipány asi za 2 minuty...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:37
- Nahlásit
Teta
flasarova@seznam.cz
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:39
- Nahlásit
Sluší to budoucí mamině.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:43
- Nahlásit
Denisa
Jééé, to je romantika.
A co ta naše žádost o tlapu?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:46
- Nahlásit
Lenda
Moc díky, není to pro mě ale pro někoho kdo si dnes objednal dva lístky na ples. Paní ti to chce napsat (že taky jde) ale neměla na tebe e-mail, a prý se uvidíte až v neděli.
All
Ty jo, mě se dnes stala ale děsně roztomilá věc. Přišel mi e-mail z německa od lidí které vůbec neznám. Píšou že měli pejska který je pra-pra děda našeho mladýho, a že doufájí že nám bude Alexander dělat radost atd.
To jsou věci.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:50
- Nahlásit
Teta
Jo to je bezva.Náhradní maminka od naší polorodé sestry.
|