| Autor |
Zpráva |
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:51
- Nahlásit
Ada
Kdyby byla Corleona tak hodná a vytavila by mi jí byla bych ráda
teda já ti nevim, ale snad aby ti ji corleona spíš vystavila než vytavila...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:58
- Nahlásit
Teta
to je moc milý a hezký, to potěší
Denisa
to je taková "zásnubní fotka", jak se dřív princům posílaly obrazy princezen, že?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:59
- Nahlásit
Stýnka
Jejda ty seš ale.No dobrá no.Tak raděj vystavila no.
A už víš jak to s Tebou vypadá na Ošíkov?Pojedeš nebo budeš stavět ? Jak to tak vypadá tak tam bude spousta těhotných boxerkářek.Martina Hlaváčková je těhotná(zlatuška),Petra Procházková a ještě jedna paní ale nevím jak se jmenuje.
Se letos Ti boxerkáři nějak množí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:01
- Nahlásit
Stýnka
jsem strojař, co by ne?
Ada
Já tam sice dvě feny už vystavuju, ale uvidíme.. Ale za výsledek teda neručím!!!!! Ať mě pak neukamenuješ, když jste od toho kamenného stávku! Vezmu si radši svoje vodítko, na kterém jsem zvyklá vystavovat to naše ZOO.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:05
- Nahlásit
Se letos Ti boxerkáři nějak množí No uvědomělí členové!!! Rozšiřují základnu!!! A Tommy Gun by měl jít příkladem a furt nic! To by se mělo projednat na příští schůzi výboru! Big E. by si ho měl pozvat na kobereček.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:10
- Nahlásit
corleona
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:11
- Nahlásit
corleona
Jasně.Když to půjde a vystavíš ju bylo by to fajn.A určitě tě neukamenuju.Ona Aduš je fakt voříšek na vystavování. Tak uvidíme jak to výjde
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:13
- Nahlásit
corleona
Tommy chudák, když se tu todle téma probíralo posledně, nenápadně zmizel a vrátil se až se tu probíralo něco úúúúplně jiného než rozšiřování boxerkářské základny.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:16
- Nahlásit
Ada
Jejda ty seš ale jaký já, tys to tak napsala...
na Ošikov mám naplánovanou dovču a Láďa taky, ale jestli to nakonec vyjde to ještě nevim, ale snad jooo. A jestli jo tak pojedou asi i holky prťavky bostoňačky.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:20
- Nahlásit
Stýnka
Jeeee, bostoňačky, tak to bude mít Aduš radost.Ona totiž tydle menší placaté má ráááda Teda jestli si budou chtít hrát ony a tobě to nebude vadit.Ona Aduš si někdy hraje drsně.Ale zatím nikomu nic nezlomila
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:22
- Nahlásit
Ada
Ona Aduš je fakt voříšek na vystavování.
výstava voříšků se koná ale až za týden
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:23
- Nahlásit
Ada
teď sem je měla v sobotu v Otěšicích a taky tam přežily válcování nějaký zlaťandy. No a při nejhorším - ony se uměj moc dobře ozvat, když se jim něco nelíbí...
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:29
- Nahlásit
Ada
jo, a někteří vystavují placatky na knedlo...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:32
- Nahlásit
bubu
já teda leda na vepřo...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:36
- Nahlásit
Denisa
Tak to s tím posunem v hárání vypadá, že budete mít o prázdninách o zábavu postaráno, co? Foto super!
Stýnka
bubu
Holky, vy teda perlíte!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:42 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
bubu
výstava voříšků se koná ale až za týden není problém, v diáři nic nemám.. stanu se profi-hendlerem voříšků.
já teda leda na vepřo...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:44
- Nahlásit
Stýnka
na Ošikov pojedou asi i holky prťavky bostoňačky no to je super,jen ať taky cvičí ,alespoň časem budeme mít možnost zažádat o "pracovní" třídu pro bostoňáky( a z Lejanku a Rodná"hrouda" budou běsnit:lol
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:44 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
bubu
vystavují na knedlo... a to knedlo klidně může stát zády. U něj totiž není vidět, kde má předek a kde zadek. Je to zkrátka ten typ psa, u kterého to je vidět, až se rozejde..
Pokud tedy knedlo neustále necouvá..
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:47
- Nahlásit
Ada
.Ona Aduš si někdy hraje drsně to si ještě neviděla v akci bobíky
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:50
- Nahlásit
corleona
U něj totiž není vidět, kde má předek a kde zadek
Tohle přesně Zdeněk říkal o té fence shi-tzu. Pravil : "Ještěže TO mělo na jednom konci tu gumičku s mašličkou!"
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:51
- Nahlásit
Právě sem objevila Mišanův diktát z JČ, dostal za 3 a vůbec to nehlásil! Asi budu zase odpojovat šňůry od PC a TV..
Pan "režisér" a "paleontolog" mimo jiné napsal:
- Chybamy se člověk učí.
- Naši fobalisté hrály se Španěli.
- Co máš na mysly?
A já teď mám "na mysly", že ho přetrhnu!
Ještě že napsal dobře větu Zelí je zdravé. Protože Zelý bych nerozchodila..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:53
- Nahlásit
ola
To má knedlo taky - tu gumičku.. Jinak zakopává nebo naráží do zdi. To jsem na vlastní oči viděla na Bašce
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:56
- Nahlásit
Adina
Taky se o bostony vůbec nebojím.. spíš o Aduš
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:57
- Nahlásit
Děckáááááááááááááááááááááááá!
Jsem se dnes mrkla, jeslti náhodou není ta moje ch.s. už v registru, vím že to tak kdosi měl, že doma ještě nic a tam už byla a ona tam JE!!!
tak to je super, jsem se bála, že mi ty moje stupidní názvy neschválili a že budu bez ch.s.!
Tak je to FENOMÉN GIORDIMÁNIE a neptejte se mě proč!
Prostě co jsem vymyslela, to už tam bylo a toto tak nějak vystihuje... no jsem tím chtěla říct... prostě možná, že to někdo i pochopí kdo nás zná!
A jména k tomu už mám super , ale ty zatím neprozradím...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:58
- Nahlásit
corleona
ten nas briard kdyz chtel ocuchat hrnec, tak si nejdriv nos spalil, neb do toho hrnce drcnul.....
jinak koukam- handler na handlera
Ada
pjekny, pjekny.... taky se mi nejvic libi holka numberone....
a asi ti v nedeli vecer splnim tve tajne prani- takze corleona: zadny paparazzi!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:00
- Nahlásit
all
a nevíte kdy to dojde??? ta ch.s.???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:04
- Nahlásit
Denisa
FENOMÉN GIORDIMÁNIE no to bude mít Tommy zase radost, až to bude někde bušit. Sice na přídomky např. našich importovaných feny je to krátké, ale určitě by raděj viděl stanici s názvem "od G."
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:05 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
No fájn! Ale dejte jí kulicha, ať mě to nepobouří a nemusím psát rozhořčený dopis na lampárnu!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:06
- Nahlásit
Denisa
tak velká gratulace
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:06
- Nahlásit
Denisa
a nevíte kdy to dojde???
zkus se zeptat corleony třeba ti poradí...
|