Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:04
- Nahlásit

corleona
Ta temperamentní žíhaná fenulka byla super.Sem se nasmála.Ta měla energie že by mohla rozdávat

Moc se mi líbilo jak se pan rozhodčí choval ke psům(i pánečkům).Byla to radost pozorovat.
Já frčím na cvikoš.Tak se tu mějte!!!

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:06
- Nahlásit

Artroza
Řízečky teď nemůžem máme tu dietu.Ale já jsem ráda že je střeštidlo,aspoň je sranda.

Adina
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:25
- Nahlásit

corleona

Henrieta tak ta nemá chybu

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 16:14
- Nahlásit

to byla doba, než jsem to všechno přečetla

Corleona

takhle krásný popis výstavy jsem ještě nikdy nečetla a co se týče Henriety, tak padám smíchy, Vy budete mít brzy pěknou sbírku slépek, to už by chtělo pomalu kurníček....

Artroza
děkuju!!!!!!!

před chvílí jsem rozbila parádní skleničku na víno, tak asi budu mít štěstí, to možná časem, teď mám ale rozřízlý prstíček a docela fest, ach jo

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 16:20
- Nahlásit

Artiček

moc hezký video z tréninku s Corli...

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 16:39
- Nahlásit

Nazdárek!

Tak poslušně hlásím že jsem jela domů od Corli už včera večer. Než jsem ale udělalal nějaké ty domácí práce a pak vše po vás dočetla, tak jsem si musela jít dát dvacet.

Hlásím že Alexander včera dostal VN2 a máme hezký posudek. Jsem ráda, protože v dorostu pan rozhodčí rozdával známku "Nadějná" ve velkém.

Jinak ta fenka co měla tolik toho temperamentu a pobavila všechny přítomné, včetně rozhodčího i majitelky, tak to je prosím naše sestřička!

Jinak jsem teď poslala Corleoně pár fotek tak doufám že sem něco dá (já to totiž stále neovládám).

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:09
- Nahlásit

Teta
tak to je prosím naše sestřička no já jsem chtěla, ať si tu svou hyperaktivní ségru práskneš sama Ale ta fakt byla!!!! Dobrá byla i majitelka, jak zmítána svou vlastní fenou se tomu pak už taky smála.. Ale to jsou takové ty fajn momenty při výstavě, kdy se baví jak publikum, tak rozhodčí a personál v kruhu, dokonce i vystavovatel.. a celá atmosféra se tak nějak odlehčí..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:38
- Nahlásit

SIO Apalucha
NA NAŠÍ OLINKU????????? To sis podělal. No, gdo s tím "veselým drátkem" umí, tak to není od věci ...... Já ti ho v žádném případě nenutím!

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:38
- Nahlásit

Teta

tak to je super, blahopřeju, jak ocenění tak k sestřičce!

aktualizace - Kája a Karibik na tréninku v Brně a nová videa- honičky a Kája na první obraně - fotoalbum a videa

corleona
prosím fotečku sestřičky, když to ještě Teta neumí

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:39
- Nahlásit

Tommy Gun

veselý drátek

pořád ještě prohlašuju, že si raděj koupím rybičky než cokoliv takového, ale kdoví jednou....
nikdy neříkej nikdy, že

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:45
- Nahlásit

Cituška
Já to nikomu nenutím, ale pokud se to používá s citem ....... Když u nás vidím chodit RTW bo rídžbeky celou vahou zavěšený do ostnáče tahajíce za sebou své páníčky ...... Je to to samé, jako když si sáhneš na horká kamna - také se spálíš, zabolí tě to a víckrát to neuděláš.

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:48
- Nahlásit

Tommy Gun

to jo, musí se s tím umět zacházet a vždycky je lepší něco takového použít jednou než do psa neustále kopat bez výsledku, taky to tak vídávám....
Naštěstí jsem zatím ještě toto nepotřebovala

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:48 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
Foto sestřičky nemám. Teta poslala tři fotos a za chvíli je sem dám. Každá je z jiného "soudku" a z výstavy boxerů je jen jedna, ale je na ní briard

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:52
- Nahlásit

corleona

a výborně, to bude náš milý Knedlo!
Zatím žádné zprávy?

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:53
- Nahlásit

Cituška
Sestřičku nelze vyfotit, je to děsnép péro! Pokusila jsem se o pár jejich fotek a vždy je tam vidět jen hnědá čmouha!

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:54 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
BINGO! Právě došlo: V1, CACA - splněn Juniorský šampionát Rakouska!!! Spláchněte krupici do záchodu a ukrojte si kus bůčku!!!!

Adina
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:57
- Nahlásit

Teta
Sestřičku nelze vyfotit, je to děsnép péro no to je přece jasnačka, má jižanský temperament

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:58
- Nahlásit

Je možné ručníkem zabít tchýni?
Ano, pokud je v něm žehlička.

Adina
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 17:59
- Nahlásit

corleona
Právě došlo a mě nic

bubu gratulation

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:00 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tagže:

Nuny právě obdržel Henrietu a radši čurá i s ní:

No comment:

Knedlovy osmnáctiny:

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:01
- Nahlásit

Tommy Gun
a já mám tak hodnou tchýni....

corleona
Bubu

hurá, hurá, hurá - jdu si dát něco k snědku a posílám velikánskou gratulaci šampionovi Kendlovi

[b]Teta

chápu, mám taky na foťáku spoustu skvrn "velikosti mexického dolaru"

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:03
- Nahlásit

corleona

Krásný fotky!
Knedla je fakt fešák

a ten pytlíček opravdu bez komentáře....

už stavíte Nunýnkovi pro jeho slípečky kurníček???

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:06
- Nahlásit

Ada
Ted jsem mluvil s hospodářskou vaší UP - chtěl znát adresu tvejch webovek a webovky UP prej bude dělat paní Vaněčková od brazilskejch fil.

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:08
- Nahlásit

Cituška
chápu, mám taky na foťáku spoustu skvrn "velikosti mexického dolaru"
A když se ti náhodou servou psi tak říkáš "konec kočkování"?

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:10
- Nahlásit

Bubu
Veliká gratulace letí až z Prahy!
Krupici jsem nejedla, pro jistotu jsem nejedla vůbec nic. V noci jsem se dva krát ublinkla, tak jsem raději na černém čaji. Mám podezření na tu tatarku. Tobě nic není?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:11 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Cituška
umět zacházet a vždycky je lepší něco takového použít jednou než do psa neustále kopat bez výsledku - ano, souhlas. Než se s ním trápit, rači párkrát použít toto.

bubu
V1, CACA - splněn Juniorský šampionát Rakouska!!! - big gratulace! Večer sfouknu pro pizzu.

corleona
ad fotky:
jako Holanďan canabisu To tě chválím, že jíš (brčkem) tu vtipnou kaši, to bude mít bubu radost.. - teprf teť sem si fšim toho "brčka" v tvé větě.

all
Hele, kdo je ta ženská co podává ruku Knedlovi na té fotce od Corleony? To je nějaká herečka nebo zpěvačka?

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:15
- Nahlásit

Teta

hm, včera se opět po víc jak půl roce servali, tedy Arči napadl Kendíčka a to jsem teda říkala ale opravdu samá ošklivá slovíčka

no jo, byl tu další pes a tím pádem důvod, darebák jeden

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:18
- Nahlásit

Cituška
a to jsem teda říkala ale opravdu samá ošklivá slovíčka - hodně u nás zabírá - kur*a a kret*ni. To R je docela znělý.

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:28
- Nahlásit

Tommy Gun

jéééé, tak přesně tahle to byla

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:49
- Nahlásit

Tommy Gun
herečka nebo zpěvačka jo,jo.. hluchoněná zpěvačka! a někdy i héééééééérečka..

<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání