Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 00:14 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Stýnka
bude omeletka?? - tý woe!

Sem zvědaf, gdo načne 1111. stránku - myslím, že do středy do večera padne!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 00:43
- Nahlásit

Doufám, že je jednou to velmi malé miminko odloží do domova důchodců, ajdiets - URL

kkathy
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 00:54
- Nahlásit

Tommy Gun
šmejdi
taky jednou budeme mít miminko (třeba) a od malička bude vyrůstat s boxerem (nejmíň jednim), ať bude byt malý či velký !!! a ikdyby to mělo být pod mostem, tak psa (psy) nedám ani za milion

kkathy
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 00:58
- Nahlásit

Tommy Gun
Ale na druhou stranu, když ve 3 letech nemá ani svuj pelíšek a deka neni pod psem, ale pod miskou, aby se neušpinila podlaha ? Tak jestli mu nebude jinde líp ?

kkathy
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 01:08
- Nahlásit

Cituška
Zítra odpoledne zjistim, jestli stíháme do soboty (my jedem už v pátek, takže do pátku) ty tvoje spešl hrníčky s nápisem.Takže dám vědět.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 04:48
- Nahlásit

Vejk ap géls!

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 06:52
- Nahlásit

Artroza
kuju kuju moc za 2 exempláře - jeden mám v práci, druhý maj holky v psinci - aby chytaly inspiraci

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 07:27
- Nahlásit

Tommy Gun,kkathy
a víte co je v prdeli, že tento pejsek už byl na boxerech v nouzi jednou, byla mi ta fotka povědomá tak sem se koukla do fotek co mám uložený v počítači že už našli domov a ona tam je ta samá. Takže tento pejsek to asi fakt nemá jednoduchý a zajímalo by mně o co tam jde.

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 07:37
- Nahlásit

Tommy Gun
Tohle já taky nikdy nepochopím.Přece i s miminkem se dá boxer zvládnout a ty lidi si ho určitě jako děcko pořizovali a teď už se jim nehodí,tak pryč s ním.Fůůůj.

Cituška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:19
- Nahlásit

Vcelka
Lenda

ono úplně stačí, že třeba nemůžou psa pustit z vodítka, protože ho nevychovali, no a mladý energií nabitý boxer voděný u kočárku, to asi bude síla....
Možná než aby si na něm léčili komplexy bylo by mu jinde určitě líp
rozešlu to mailem všech svým známým

mistr
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:49
- Nahlásit

Cituška
plosím plosím gde najdu nejbližší pole "hlínu"??
su v černých pol.

Artroza
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 09:15
- Nahlásit

hmmm tak ze by jsme zacali rozprodavat smecku?...... jsou to fakt debilove! snad najde lepsi domov!

blažena
nejni zac

Mistr
tady u nas ji je...klido prijed

mistr
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 09:23
- Nahlásit

Artroza
se obávám, že agátě by už vypadly oči z důlků...........kdybych zas dojela

Artroza
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 09:29
- Nahlásit

mistr
ale neee....

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 09:39
- Nahlásit

Cituška
Jsme si nerozuměli. Jedeme tam samozřejmě i na ty tvý dva prcky ale i na 3 vlastní potomky

mistr
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 09:39
- Nahlásit

Artroza
hele jedu na tu stopu
ozvu se po obědě

Artroza
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 09:41
- Nahlásit

mistr
to bude ku*va dlouha stopa.......

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 09:53
- Nahlásit

Cituška
no mezi náma já s toho vodění u kočárku mám taky krapet trauma, protože si psiska po silnici na volno nedovolim pustit, tak furt přemýšlim nad tim jak to budu jednou řešit, protože tlačit kočárek a mít dva psi na vodítku, to si fakt neumim moc představit.
Ale s tim boxerem co nabízejí mně se*ou, to snad museli vědět předem že maji malý byt a budou chtít mít dítě a že to pak třeba bude problém, tak proč si ho proboha brali. A zajímalo by mně jestli to jsou ty lidi co si ho v lednu vzali když ho někdo nabízel, nebo jak to s ním vlastně je. Je mi ho líto

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 10:14
- Nahlásit

Hoj všem
Tak u mě Žírovnice nehrozí.Máme den boxera a bude se řešit výstava. Tak jsem zvědavá co zasejc bude.

mistr
U nás jsou krásné terény na stopy a ani to nemáš daleko.Doufám že se brzy ukážeš.A kdyby jsi chtěla někdy zajet na fajn figuranta tak sem jezdí jeden mooooc šikovnej.Chodí snáma kousat i Ščepka.Tak kdyby jsi chtěla stačí říct

Cituška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:00
- Nahlásit

Teta

já si to pak uvědomila!!!!
taky se na ty Vaše moc těším!!!
a hádejte, který měsíc mám na kalendáři já?

mistr
moc se omlouvám, dřív jsem se nedostala k počítači, u nás v Líšni je hlína cca na třech polích, na konci staré Líšně moc hezká a suchá, tak příště brnkni 724586320 a já hned podám hlášení

Vcelka
je to blbý, ale já to vidím na těch lidech, co si vzali ode mě pejska, jsou naprosto nejpeskaři, i když měli předtím psa, tak tohoto vodí jen na vodítku a ještě že za mnou chtějí jezdit a pes se jednkrát týdně vybije, byla by to jinak hrůza a to mají naštěstí zahradu.....

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:03
- Nahlásit

Cituška
a hádejte, který měsíc mám na kalendáři já?
Eeeeh, že bys měla celoroční březen, za kamna vlezem?

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:07
- Nahlásit

Cituška
Se vsadím že tam máme stejný měsíc

Cituška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:14
- Nahlásit

Teta
Ada

budete se mi smát, od včerejška to co hodinu přehazuju a mám tam zrovna teď Jakuzu a manžel má ze mě legraci a ptá se, proč nám tak rychle ubíhá rok....

Ada
Já jedu v sobotu na tu výstavu a tak právě nemůžu být na dni boxera, což mě fakt mrzí.... ale poprvé od těch 8mi týdnů uvidím Kleopatru a taky ji budu vystavovat a volat na Kájinku, takže prostě tam musím

Artroza
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:17
- Nahlásit

Cituška
Teta

tak to bude pro vas super vystava!
tak koukejte obe fotit, at se pokochame miminakama!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:29
- Nahlásit

Tak tohle je taky hustý, měla sem na boxerech tuto prosbu
Hľadám súrne nový domov pre 12-13 ročnú fenku boxera zo
> závažných rodinných a zdravotných dôvodov jej majiteľov.
> Fenka je v dobrej zdravotnej kondícii (ak nerátam niečo na oku
> čo sa podobá jačmeňu, ale to dáme odstrániť) vychovaná,
> kľudná, zvyknutá byť vnútri, je úplne bezproblémová.
> Prosím, ak by ste poznali niekoho na Slovensku, kto by jej mohol
> dopriať spokojný dôchodok, dajte mi prosím vedieť na

Tak dneska píšu na ten e-mail jestli je to ještě aktuální a přišla mi odpověď že fenku po smrti jejího majitele nechali utratit.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:35
- Nahlásit

Cituška
to já je mám jinde než na silnici na volno, tak se vyběhají dost, akorát Vikyho v některých místech kde hrozí srny radši připínám. Akorát až bude někdy to mimi, tak tam kde těď chodim na prochajdy, se s kočárkem moc jezdit nedá, takže to bude trochu problém. Asi si budu muset koupit nějaký pořádný terénní kočárek, abych s nim mohla případně i na pole.

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:51
- Nahlásit

Vcelka
Žádnej kočárek-krosnu na záda.

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:51 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
přišly mi výsledky z Hradce od jednatelky, na stránkách ryčmondu jsou některé výsledky blbě, resp. psi (feny) byli(y) v jiných třídách, tak jen abys to nepřevzal tak, jak to teď je, ale až to opravím.

Vcelka
To zvládneš, taky jsem zvládla dvě potrhlé agresivní hyeny-postrach našeho městského obvodu.. Chce to grif: Blíží se psi, dáš je na škrťák, obojek těsně za hlavu, omotáš si vodítka kolem ruky, aby byly nakrátko, chytneš se křečovitě kočárku, aby se jejich cloumáním nevyklopil a tak to děláš celou procházku.. Zkrátka pohoda-jazz
Jo a jak nemohly na toho psa, tak se porvaly ještě mezi sebou, takže jsem tlačila kočárek a u něj krvelačně ryčící zlatou kouli. Bydlela jsem v cigošské čtvrti (chov. st. "z Bronxu") a ulice byla rázem prázdná, když jsem procházela. Nebo jsem slyšela jen z průjezdu: "Joj mamo, to sou ti pitbuli!"

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:02
- Nahlásit

Vcelka
já bydlím ve značně kopcovitém terénu - tam se s kočárem fakt nedá. Dvojnohého potomka sem tahala na špacírech na zádech jak indiánská babička - žádnej problém, ověřeno - doporučuju vřele

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:04
- Nahlásit

corleona

<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání