Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 22:15
- Nahlásit

SIO Apalucha
toš teoreticky by to mohlo klapnout, ale prakticky..
Víš, že sežerem, na co přijdem..

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 22:24
- Nahlásit

corleona
Není možná že by to neklaplo!!! Dnes mi volal koloušek že jsem se zbláznila,dostal včera zabalené řízky domů.Podělil ještě mamku i taťku. Tož já nevím? Buď se u nás tak moc žere,nebo ti ostatní jedí jak vrabečci, či co?

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 22:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Dala jsem na stránky po Cervatesovi (neříkají mu Tesile, jako my , ale Side) fotky Milušky v novém domově, té zas neříkají Miluško, ale Baruško nebo Kobzol, ale i tak si myslím, že se bude mít dobře.. Zatím mám pocit, že jsme mimina udali fajn lidem. Od jedněch nám dnes přišel pohled ze společné návštěvy ZOO a jejich psík byl prý pro mnohé návštěvníky větší atrakcí, než exotická zvířata ve výbězích, jiní nám napsali mail, jako by ho psalo to štěně a jiní volali a dávali nám ho ke sluchátku z čehož byl Tom trošku v rozpacích.. No je to sranda

Adina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 22:45
- Nahlásit

corleona
i]holub doletěl, má zlomené křídlo[/i] ??? štěňátka si pohrála?

nemám autogramy tak pak dodáme,šak néni fšem dnům konec

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 22:48
- Nahlásit

corleona

To je krásný, já teda se přiznám a jednomu majiteli štěňátek jsem jednou psala jako za Citu a možná ze mě měli trošku srandu,ale s tím telefonem to zkusim, jestli by mi Jitka nedala Káju, abych s ní popovídala
Krásný fotečky Milušky

Jinak pro všechny Chekopee senior dobrý, Nutram hnusnej, jak mýdlová voda a Acana ujde!

jo, a já si dneska udělala "noční trénink vyhledání osob v lese" a super, Cita se nebála a já taky a neztratily jsme se!

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 22:49 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

ještě fotka z tréninku sutin v neděli - text by mohl být třeba

dobrý den, celý den, bába leze komínem

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 22:55 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
bába leze komínem

psala jako za Citu já jsem jim odpovídala, že jako odpovídám a domlouvám tomu štěňátku.. a podepsala jsem se "maminka a tatínek". Už mi asi hrabe..

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 23:12
- Nahlásit

corleona

jééé, nehrabe, mně se to líbí!!!!!
Konečně zpřízněná duše

Ada
ty máš teda šoky, tak se hezky vyspi ať je zítra líp!
CHudák Fattynka

bubu
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 23:31
- Nahlásit

Adina
zkušební holub
hlásím že holub zde, ale neměl kroužek, tak jmse ho sežrali sofort...
corleona
no, říkal mi, že ho má rád..

corleona
jsme mimina udali fajn lidem
napsali mail, jako by ho psalo to štěně a jiní volali a dávali nám ho ke sluchátku
já jsem jim odpovídala, že jako odpovídám a domlouvám tomu štěňátku
podepsala jsem se "maminka a tatínek".

hrabe vám?? : staňte se vojákem z povolání...

bubu
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 23:34
- Nahlásit

Ada
To je zase den. Mě dneska někdo ještě namíchnout tak za sebe neručím.
klíííd, už se blíží sobota a bude všechno dobrý, kašli na babu

Adina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 23:37
- Nahlásit

bubu
jmse ho sežrali sofort nenažranci,nenažraný(už vám došli zásoby mrazáku,či co?)

bubu
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 23:47
- Nahlásit

Adina
už vám došli zásoby
došly "y" zásoby došly....

Adina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 23:51
- Nahlásit

bubu
to víš,já malý češtin-dneska už skoro nevidím- a konec konců jak ty víš,že tam nebyla ta zásoba a ten zásobák a pak prostě šli,šli a šli až došli

Adina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 23:55 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

bubu
a hele,nemá teď Pech svůj čas kávy?

dobrou všem - bubu asi zasejc něco pižlá(to kvůli těm zásobám,viď)

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 00:05
- Nahlásit

Cituška
tím telefonem to zkusim, jestli by mi Jitka nedala Káju - když byla Agí malá, tak mi volal přítel z práce častěji než obvykle a já mu jí vždycky musela dát k telefonu, a on na ní mluvil Ale přestali jsme s tim teda, když mi ten mobil rozkousala, protože hledala odkud to páníček mluví

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 00:17
- Nahlásit

corleona
Tak Albi včera koupil na pátek dvě flašky rumu. Včera jsme si udělali "hezký večer!, dneska na tu druhou flašku chodíme oba průbežně celý den, no a výsledek je takový, že už rum není.

Albi říkal, že ten rum na pátek koupí radši až v ten pátek, protože zítra by se to prý zase mohlo nějak zvrtnout.

SIO Apalucha
zofolku ne, prosím kokakolalajt.

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 06:43
- Nahlásit

Teta
Adina

dobré ránko, tak dneska snad bude můj šťastný den!
Penízky pro poštovní holuba již žmoulám v dlani a obálka snad konečně dorazí

kkathy
aha, tak to asi nebudu riskovat telefon je můj pracovní nástroj

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:05
- Nahlásit

corleona
hezký fotky v nových domovech, jak tam leží Britanica tý pani na hlavě tak to náš Blade dělá taky, v noci si vleze jednomu z nás na hlavu a nebo si dává čumák k nám na krk. Řikali jsme si že to je asi jak byli zvyklí spát v tom chumlu a mačkat se na sebe, tak že to teď vyhledává.
Včera jsme byli na očkování, tak ho pan doktor prohlídnul, tak vše v pořádku, obě kulky už má na svym místě.
kkathy
a já mu jí vždycky musela dát k telefonu, a on na ní mluvil
tohle děláme když je Zdeněk na několik dní pryč, tak mu pak dávám Vikyho k telefonu. Jenže jak mu řeknu páníček, tak on začne plašit a hledat kde že je, tak si většinou moc nepokecaji.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:17
- Nahlásit

Adina
Cituška
Já včera byla opět na poště - kvůli jiný věci, ale zeptala jsem se, zda nedošel balíček. Zase! Bába hledala a nic. Musím vypadat jak feťák, co čeká na dodávku životabudiče. Navíc jsem doma zjistila, že Jakub, jenž si pravidelně na poště sedne a vyplňuje si žádanku o peníze (pečlivě vyplní KUBA jako příjemce ), nechal ležet na stolečku nové sluneční brýle. Ach jo!
Jestli holub doletí dnes, tak doufám, že si vítězoslavně donesu z pošty knihu i brejličky domů!

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:29
- Nahlásit

ola

ještě štestí, že sluneční!
Pája nechává všude dioptrické a už má teď třetí v pořadí, nedávno ty v pořadí druhé donesl úplně na padrť, prý si na ně ve škole, já se tak smála, že nějaký trest nehrozil

A zatímco se tu vypisuju, zazvonila poštačka
a

Adina - holub je tadýýýýý

Teta - obálka nikde a paní poštačka se dušuje, že nic takového nepřišlo - co budeme dělat?

ola
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:38
- Nahlásit

Cituška
prý si na ně ve škole CO si na ně ve škole? Sedl?
To je taky dost finančně náročný koníček - dioptrické brýle pro dítě, co? Náš Mates by něl jedny na týden!

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:38
- Nahlásit

Adina
Mám taky dnes čekat holuba?

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:44
- Nahlásit

ola

jo jo sedl, to mi nějak uteklo to slovíčko

no náročný to je !
Brýle stojí nejmíň 1500

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:45
- Nahlásit

Cituska, asi tak cekala na toho postovniho holuba, ze nam nedopsala svoji myslenku...
Jo tak ja mam s brylemi take dosti zkusenosti. Jako mala jsem je nosila uz od skolky, mela jsem tehda i jedno oko prekryte tou vtipnou krytkou. Doma mam schovane jeste obroucky od poslednich. Byly krasne cervene a na kazde noze ze strany meli zluteho motylka jo to byla moda

Jo jinak chci se zeptat. Poprve se steniska odcervuji ve 14 dnech ne? Ve starych moudrych knihach jsem se docetla ze at ve tretim tydnu, ale mam stale pocit, ze to doopravdy je ve 14 dnu a pak kazdyhc 14 dni... Je to tak nebo ne???

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:54
- Nahlásit

Cituška
To pak bude lepší přejít na čočky,ty vyjdou levněji a nedají se rozsednout.

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:00
- Nahlásit

Paja s Tinou

to je hrozný ta skleroza, já si normálně nemůžu vzpomenout, ale mám dojem, že to byl u mě kompromis, někdy mezi druhým a třetím týdnem fakt abych si už všechno psala!

Lenda
to je fakt, on má zatím brýle na šilhání, takéto, co není poznat, a buď bude operace v pubertě nebo se mu to spraví samo, takže ty brýle vlastně nejsou normálně dioptrické

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:06
- Nahlásit

Cituška
Tak to neušetříš.Můj Pája taky nosil jako dítko brýle,ale byl na ně strašně opatrnej.Ještě dnes je máme.

Adina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:27
- Nahlásit

Lenda všem včera holub odletěl,tak doufám,že dorazí

Paja s Tinou
odcervuji ve 14 dnech jo jo jo

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:35
- Nahlásit

Cituška
obálka nikde a paní poštačka se dušuje, že nic takového nepřišlo - co budeme dělat? No, budem ještě čekat. Odešlo to v pátek, ale možná jak byli ty Velikonoce, tak se to zpracovalo až v úterý, takže snad zítra. Protože tam byl ten kalendář tak jsem to raději dala do větší bublinkové obálky, tak možná i proto to jde déle?!

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:58
- Nahlásit

Teta

je to možné, pošťačka taky něco mluvila o zpožděných zásilkách o svátkách, tak snad si už někdo neprohlíží Legíčka místo mě!!!!!

<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání