Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Stýnka
Ty si sbíráš..

Dle mých zkušeností tedy asi tak: Esli se to neztratí, tak to jednou dojde. To je něco jako s tím krvácením, že každé se jednou zastaví

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:08
- Nahlásit

corleona

šikulka chlapeček, Pája je na tom stejně, taky se ty horší známky dozvím náhodou (když je objevím) a ty dobrý hlásí už od dveří školy

Denisa
já se neptám, já to chápu!!!!
mně to došlo za 2 měsíce

bubu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:13 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit

Stýnka
já teda leda na vepřo...
náhodou, knedlo včera stopoval na ovar a jak mu to šlo

corleona
ola
Artroza

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:15
- Nahlásit

Denisa
doufam, ze budou jmena typu anachornia blue fenomen.....
to se bude dobre pamatovat a psat do kryciho listu.....

corleona
hmmm, tak to jsme ji nemuseli fotit....proste kulich vyfotit...

vcera jsem se bavila s panem- mel krasne okupirovanyho dobrouse a kdyz ho odnasel z veteriny, tak nejaka pani zavolala na nej mestskou.... co rict....

bubu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:17
- Nahlásit

Artroza
mel krasne okupirovanyho dobrouse a kdyz ho odnasel z veteriny, tak nejaka pani zavolala na nej mestskou.... co rict....

Stýnka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:17
- Nahlásit

bubu
je to já bych taky určitě tu stopičku vyfrkla jedna báseň
a bejt tam i ten křeník a hořčice a měkkej chlebík a na konci pivánko na zapití, tak můžem hnedka na mistrák stopařů

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:19
- Nahlásit

Stýnka

Artroza
to jako úplně vážně?

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:21
- Nahlásit

Artroza
super!!!Už se mooc těšííím
bubu
No, já myslela že Aduše je tvrdej voříšek na vystavování
Jinak voříšek není!!!!!!!!!!!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:22
- Nahlásit

Cituška
bubu
jo prej vazne..... to me fascinovalo...

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:28 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

Artroza

k tomu fakt nemám slov, já sice nepotřebuju kupírovanýho boxera, mně se fakt líbí i ty ocasy, ale uznávám demokracii a ne debilitu!!

Ada

oříšek není voříšek
z fotek je jasné, že je Aida pravá boxerka a já to můžu potvrdit!
Viděla jsem ji na dnu boxera

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:37 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Cituška
Mě se boxoši líbí i dlouhoocasatí ušatí ale kupírovaní jsou kupírovaní.A teda upřímně, kdybych věděla že budu jezdit vystavovat do zahraničí tak bych nechala psa ořezat.Mě se prostě Tí ořezaní líbí víc.Ale jasně že je mám hlavně pro jejich boží povahu!!!!!

Jo Aduš je prdlá šílená boxerka na pérkách

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:45
- Nahlásit

Stýnka
taky bych byla "na bedně"

Artroza
co na to říct
co na to říct? Napadá mě jediné slovo. Začína na pi a končí na ča.

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:46
- Nahlásit

corleona
hezky slovo pro pani!!!!
tak uz nam prozradis kolik mate lidi na vystavku, nebo budes delat nas s fotkama???

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:49
- Nahlásit

corleona
Taky mě to slovo napadlo!!!

bubu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:52
- Nahlásit

Artroza
prozradis kolik mate lidi na vystavku
néch se překvápít

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:56
- Nahlásit

Artroza
já su neni organizátor.. toš to nemožu vědět..

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:58
- Nahlásit

Adina
Holub donesl knihu,tak jdu studovat.Na poště jsou rychlíci.

denisa
gratulace k ch.s

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 14:00
- Nahlásit

corleona
bubu
tak to jste me neprekvapily.....

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 14:18
- Nahlásit

díky, no tak snád sa dočkám a doletí ta ch.s.!
Cituška
já to chápu!!! děkuji!
corleona
Artroza
dlouhý to moc néééni! a jména budou supr trupr! mně se "z" a "od" nelíbí...

all
si vás dočtu jindy, jen jsem postřehla, že Brekeke už čučí na svět!!!
ale vůbec se nechytám jinak... tak moc nepište!

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 14:21
- Nahlásit

Denisa
Ty brďo, to je teda název!

corleona
bubu

Artroza
Hele, zkus na to jít jinak.Neptej se kolik je přihlášených lidí ale psů, třeba budou ty dvě zdílnější!
Myslím ale, že Knedlo tam bude jediný Briard!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 14:36
- Nahlásit

corleona
K těm ruskejm básničkám - všichni kdo v našem městě chodili na gympl za totáče, tak uměli dokonale zpaměti - Pismó Taťány Aněgínu ......
Jo čoveče, ruská hymna mně nějak minula - to umím asi jen začátek první sloky.
E-e, to neni moje kolo.. - To je dobrej fór!
A Tommy Gun by měl jít příkladem a furt nic! To by se mělo projednat na příští schůzi výboru! Big E. by si ho měl pozvat na kobereček. Nééé, di s tým vidéo do pldele, woe! Sice to je moje kolo, ale tříkolku zatím nechci!
není problém, v diáři nic nemám.. stanu se profi-hendlerem voříšků. - v tomu už ti konkuruje jeden chlapík z Düsseldorfu.
FENOMÉN GIORDIMÁNIE no to bude mít Tommy zase radost, až to bude někde bušit - už jsem chtěl psát Denise, co to vymyslela, ale tys to vystihla naprosto přesně. Na Baška-feny ale zatím snad nikdo nemá. To je hrozný.
jediné slovo. Začína na pi a končí na ča. -

Cituška
fotka z tréninku sutin v neděli - to jsme nevěděl, že komínaříš?! Byly uvnitř kramle?

bubu
hrabe vám?? : staňte se vojákem z povolání... -

Vcelka
v noci si vleze jednomu z nás na hlavu a nebo si dává čumák k nám na krk. - celej Kulekouš. Ten s tím byl až votravnej. Dodneška si sedneš nebo lehneš a máš ho za pár sekund na sobě.

Artroza
krasne okupirovanyho dobrouse a kdyz ho odnasel z veteriny, tak nejaka pani zavolala na nej mestskou.... co rict.... - já nežaluju, já to jenom hlásím, je to moje občanská povinnost. Že si každej nehledí svýho.

TO JE HUSTÝ VÁS DOČÍTAT. UF.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 14:51
- Nahlásit

Adina, bubu
jsem mluvila s naším vetem a zítra jdeme na očkov. proti herpes viru a dál mi řekne co a jak, odčervení třeba... jinak všechna očkování má v cajku...
ale říkal mi rovnou (asi že nás zná:rolleyes, tak že prej ji teď nemám tahat po obranách atd. a když jsem se ptala, že jestli i do krytí, tak prej radši jo, že spíš klid a jen procházkovat...
prosím o názor... taky doporučujete celý hárání spíš klidovější režim?
se píše v knihách, že 1.měsíc normoš režim jak dosud, tak nevím... názory se asi různí co?!
Cituška
tak mi prosím napiš kdy ten příští týden na stopičku a poslušnost... si říkám, že to je neskutečný jak se míjíme! ale fakt bych to s tím vetem nestíhala zítra...

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 15:14
- Nahlásit

Denisa
toš s háravkou jim tam na cvičák stejně nemůžeš moc chodit a na terény stop už vůbec ne.. Leda že bys chtěla zneškodnit konkurenci

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 15:24
- Nahlásit

corleona
ale u nás se normoš na cvikoš chodí i v době hárání! i na obrany! a na zkoušky se taky chodí, ale jde se až na konci.
a stopičky jsou v pohodě, vždyť tu v Brně je tolik háravek, že to se ani nepozná...na "naše" terény se chodí venčit psíci... vždyť stopajdy - to je jediný co nám v tom těhulovství zbyde za zábavu!
no já vždy s háravkou dělala to co jindy, úplně v pohodě vše, jenže to bylo něco jinýho.
zneškodnit konkurenci no to každopádně!

asi bude nejlepší zlatá střední cesta - dopřát pohyb, ale s mírou - ha! to chci vidět!

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 15:38
- Nahlásit

toš to jo..

Adina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 16:09 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

Denisa po jakémkoliv očkování se doporučuje týden klidový režim(normální prochajdy,holt cvičák se vynechává)
a jinak březost není nemoc(pokud nejsou nějaké komplikace),takže běžný režim(ne zase extrémní zátěž)do půlky březosti bývá v pohodě

ola
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 16:48
- Nahlásit

Adina
Jupííííí! Poštovní holub cestou nechcíp, knížka doručena a jako svátost donesena domů! (dokonce i ty brejličky na poště uschovali)!
Nevím jak ostatní, ale bublinková obálka dostala počudit a igelitový pytlík jsem už rvala nadrženě dolů jak slupku ze salámu. Prolistovala jsem obrázky a těším se, jak si večer zalezu a začtu se! Takže - DÍKY!!
Teď mažu na cvikoš - aspoň na chvilku, aby si Fee vylepšila náladu!

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 19:09
- Nahlásit

Adina

to jsem ráda, já to Denis taky říkala!

Corleona
Teta
Ada

jeden můj známý říká naprosto krásně, když se mu něco nelíbí, že je to na ....pičinku....
že je to takový hezký něžný

Tommy Gun

hehe, a to je co?
Já se tam jen schovala

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 19:29
- Nahlásit

Su doma.Dnes su mrtvá.Mart'a (figurant) nám dnes dával do těla.A všichni se děsně smáli tomu jak Aduš kouše.Naskočí na figuranta, zakousne se a předníma mu obejmě nohu a nepustí.Prej je jak svěrák.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 19:41
- Nahlásit

Pro jistotu sem dám vtip, na který jsme s Corleonou v předchozích příspěvcích naráželi, aby "věděli opravdu všichni".

Přijedou Čínani do jedné fabriky v ČR. Provádí je zástupce ředitele. Zástupce říká: to garaž. Činani: to je garáž. Zástupce: to je fabryka. Čínani: to je fabrika. Ředitel říká půjdem se kouknout na ředitele. Otevře dveře a tam vidí ředitele jak si to rozdává s jednou Čínankou a povídá: ředitel jede na kole. A na konci řady se ozve jeden z Čínanů a povídá: ale to je moje kolo!

<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání