Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bernský salašnický pes II
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 14:49
- Nahlásit

Vlčáčková
Koukám, že máš ty mm prokoumaný zepředu zezadu. Máš meteorologickou budku na zahradě? - ne, jen takovou lepší meteostanici i se srážkoměrem...na střeše O profi meteobudce začínám uvažovat, musím zjistit, jak se věci mají
Jakový lev proboha?!? Bydlí u ZOO? Nám se sem poprvé letos nastěhovala nějaká uřvaná žába, tedy minimálně dvě. Je sranda, jak ta potvora zjistí, že bude pršet(že by rosnička?) Spadne kapka a už ječí No...lev to ale není

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 15:39
- Nahlásit

Profibudka s přístroji je drahá. Nabídla jsem meteorologickému ústavu v Brně, že si ji můžou dát na moji zahradu, má dobré podmínky. A oni, že jo, že by to mohlo být zajímavé, ale někdy v budoucnu, protože teď nemají peníze.
Někdy se dá ukrást nějaká, kterou nikdo nevyužívá a nejsou tam přístroje - například my jsme takhle štípli budku ve zrušeném vojenském areálu. A ještě nějaké jiné věci. Oficíři chodili kolem na oběd a koukali na nás a povídali si s námi, a tak nějak s jejich tichým souhlasem jsme to přemístili.
Bydlí u ZOO, občas nějaká zvířata na zahradě. Když smrtí velbloudí hovna, tak prý vždycky prší - a tak.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 18:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Nabídla jsem meteorologickému ústavu v Brně, že si ji můžou dát na moji zahradu, má dobré podmínky - tak nějak bych si to právě představovala, ale jsem nějak nenašla, kam se obrátit. ono je totiž úžasné, že měří teplotu a srážky Strážnice, která ovšem absolutně jiné podmínky než my tady na úpatí Karpat...
To by se mi celkem líbilo, bydlet u ZOO Nám tu občas také smrdí koně, ale je to fakt jen pár dní do roka. To Pila...to je jiná liga

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 23:11
- Nahlásit

worick
Hydrometeorologický ústav Brno.

Evey
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 08:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Když smrtí velbloudí hovna, tak prý vždycky prší No vidíš, na co meteobudku ...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 21:56
- Nahlásit

Evey
No vidíš, na co meteobudku ...
Platí jen pro Ústí, ale worick už tu budku bude potřebovat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 21:57
- Nahlásit

Evey
Nebo možná bude worick potřebovat velbloudy.

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2015 06:53
- Nahlásit

Vlčáčková
bude worick potřebovat velbloudy
Na co? Má pilu.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2015 10:47
- Nahlásit

Strejda
Vlčáčková
Hydrometeorologický ústav Brno - díky za radu, vznesu dotaz
Když se mi před dvěma dny Ája cestou z prochajdy chválila, že zmoknuli a já byla s klukama zrovna na ní a říkala jsem jí, že já jsem si naprosto jistá, že my nezmoknem, tak mi odepsala, že to je ta naše ,,moravská Sahara"..že už se to tu chystá. Na otázku, k čemu je doprdele Sahara dobrá..mi odpověděla, že snad jedině, že by bych přešla z chovu psů, na chov velbloudů...
Včera zase comp stávkoval
A protože na Sahaře žádné stromy nerostou, možná podnikatel prodá Pilu a bude chovat ty velbloudy. To mi ovšem velbloudí hovno zase bude smrdět imrvére(místo té Pily, protože jsme po větru) a vyhlížet déšť asi nebude mít už vůbec smysl...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2015 13:23
- Nahlásit

worick
no a to muzu rict, ze kdyz sme proti kanclum mivali cirkus a velbloudy u chodniku tak takovej smrad sem v zivote nikde nezazila

worick
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2015 16:48
- Nahlásit

cernej caj
kdyz sme proti kanclum mivali cirkus a velbloudy u chodniku tak takovej smrad sem v zivote nikde nezazila - Já jsem jen na nich jela v Tunisu...no pravda, nevoní zrovna

Noemi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2015 21:37
- Nahlásit

Tak za sebou máme kontrolu a RTG. Kost totálně vyžraná, kdyby ji nepodepirala ta druhá, tak už asi dávno povolila. Ale i tak byl vet spokojený, že se nám to relativně podařilo zbrzdit a Medvěd vypadá v dobré náladě i kondici. Zhubl jenom o trochu vic nez kilo. Vzhledem k vývoji nás čekal dříve a s problémy. Dává Medvědovi ještě tak měsíc, i když tady je každá predikce hodně těžká. Vzali jsme si léky na bolest,ale spíš pro případ nouze.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2015 21:59
- Nahlásit

Noemi
musím přiznat, že když tě tu vidím, dochází mi zle, jak se bojím kouknout
Na tu hrůzu...jsem moc ráda, že zatím ,,dobré" zprávy.

Teď já Čím dál tím víc jsem přesvědčená, že u Berunka to není tu zánět močových cest, tu kulhání, tu tasemnice...ale má někde rakovinu. Hubne, hubne podle nás hodně. Neprojevilo se to na váze u veta, ale je strašně kostnatý, jako by ztrácel svalovou hmotu, což je u lidí jasný příznak rakoviny. Nebo pokročilého stáří, ale to ještě nemá. Špatně jí, to ano, ale to oni oba, od té doby, co začaly háravky a vedra. Berry ráno sní alespoň nějaké kosti(třeba jen jednu)Worka snad už měsíc nic. Granule nejí ani jeden. Večeři...jak kdy. Berunka má zase skoro pořád průjem, tedy ne hnačku, ale kadí řídké. Taky určitě proto, že blbě žere, jen kraviny(aby alespoň něco) a ráno vyžere mléko s rohlíkem většinou svoje i Workovo, takže někdy tak 3dcl mléka a celý rohlík...Tom říká, že bodejď by se pak neposr...Zatím vypadá v pohodě, jen se na prochajdách šourá a proto chodíme málo(krátké a ne do kopců) Takže spíš už pořád čekáme, kdy se ta svině projeví plné míře

Noemi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2015 22:38 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

Mámina spolubydlící rozvíjí teorii, že zvířata na sebe stahují nemoci za nás dvounožce. Takže vlastně někoho z nás zachránil.
Vedle nás bydlí dědova sestra a její syn,mají toho psiho nevychovance.Tento týden tam byla i její dcera s dětmi.Vzali s sebou i kočku a králíka. Kočka odešla do věcných lovišť, byla tedy už staršího data.Králík dostal nějakou ošklivou oční infekci. Pes zakousl ve vesnici dvě slepice(udělal to poprvé, pokud vím),tak byla i u nás jestli bychom ji nechtěli (byla mrtvá už delší dobu,takže nechtěli....).Ukázalo se,že jim dva dny zpět došly granule, tak se Blesk vydal za potravou.Nechapu,proč si nepřišli půjčit, mají to 100 metrů a Blesky krmíme stejně pořad.Babí mu nosí,co Bergeron nesní.
Dědova sestra má rakovinu, zřejmě finální stadium. Chemo nechce.

Dnes byl Medvěd u nás nahoře doma naposled, bude chodí už jen k dědovi do přízemí.Evidentně nemohl sejít dolů že schodů, nakonec tedy slezl,ale nedalo se na to koukat.Ořvala jsem to,ale nebudu riskovat.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2015 23:46
- Nahlásit

Noemi
Mámina spolubydlící rozvíjí teorii, že zvířata na sebe stahují nemoci za nás dvounožce. Takže vlastně někoho z nás zachránil. - já jsem asi hrozná, ale než bych se dívala na svého psa s rakovinou, radši bych s ní bojovala sama...kvůli němu Tak jak s ní bojuje matka, aby byla se svýma dětma co nejdéle...a kupodivu to hodně často i dokáže(alespoň několik případů ze svého okolí znám)

Noemi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2015 06:32
- Nahlásit

worick
Blby je,že vybrat si nejde.

Dneška vezu brachu na tábor až do Volyně. Cestou máme v plánu několik autobazarů,tak doufam,ze se nám podaří konečně něco vybrat. Víkendový příspěvek ukazuje, že drahé auto fakt mít nemůžeme ,ale ty levnější mají pořad nějaká ale.

Noemi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2015 09:41
- Nahlásit

worick
Třeba mám Berunek jen blby období... Dle mezi soudě nemá smysl se trápit předem, pokud něco takového má přijít, tak to proste přijde.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2015 11:37 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Noemi
Cestou máme v plánu několik autobazarů,tak doufam,ze se nám podaří konečně něco vybrat. Víkendový příspěvek ukazuje, že drahé auto fakt mít nemůžeme ,ale ty levnější mají pořad nějaká ale. - nemám důvěru v ojetá auta. Nevím, co se považuje za dražší auto, ale já bych si raděj koupila něco levného(třeba Fabii, jako mám) ale nového, než auto z bazaru. Neznám totiž jediného člověka, kterému by takové auto jezdilo bez problémů déle než půl roku. A my si na autě sotva dolejem olej a ostřikovače, takže vozit pořád auto k někomu do opravy...na to bych se vys...Jediné spolehlivé auto ,,z druhé ruky" prodával brácha. Škoda Roomster, nenajeto ani 20000km. Jen zajetá. Bohužel švagrová otěhotněla, koupili hned velkou Octávku(bazarovou, pořád opravují ) aby jim tam celý ten ,,pojízdný cirkus" vlezl, když se přesunují z Prahy na Moravu. A tak nové auto prodal, protože jen stálo u mamky v garáži. Ztratil na tom cca 150tis

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 12:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

No to byl zase včera den Ráno přišel Berunek totálně posr..rajťasy až na zem, žlutá srajda...musela jsem ho opláchnout hadicí(k jeho nelibosti) Woriček pajdá tak nějak furt stejně. Přes Tomovi protesty jsme večer šli na delší prochajdu(asi 4km) bylo pod mrakem, dalo se. S mamkou a Mandy. Berunek šel svým hlemýždím tempem, pořád jsme na něj čekali. Horší bylo, že ho mamka asi 3 týdny neviděla a zhrozila se, jak vypadá...už i ona poznala že je vychrtlý Celou cestu mi bylo na nic, protože ona nad ním celou cestu bědovala. Ve vedlejší vesnici na nás vystartoval od baráku nějaký vořech(byl v klidu do doby, než vyběhnula jeho panička a s řevem se ho snažila zahnat domů) Vyletěl přímo na nejmenší Mandinu a pokousal ji. Sice pištěla, ale nic jsme na ní nenašly, tak možná spíše preventivně. Když obíhal Worku tak po něm zezadu chňapnul, ale krom toho, že Worka přidřepnul a uhýbal, jsme si ničeho nevšimnuli. Pak při druhém pokusu pokousat Mandy, přiběhnul i přítel majitelky, vořecha drapnul pod paži a hodil ho za plot. Holka byla chudák úplně na nerva, klepala se a strašně omlouvala, my jsme ji uklidňovaly, že se nic nestalo. Tak jsme to celé obešly, rozloučili se tady za tchánovým, já Worku odepnula, protože tady už chodit umí, ráno chodí taky na volno a přešli jsme přes potok, že už jdem domů. Nešli jsme až za naší muldou, ale kolem sousedova domu prolukou, Worku jsem volala, že jdem tudy. Už se za náma vracel, najednou jsem uslyšela šustění křoví nahoře na muldě, tak mne napadlo, že tam asi zase vypíchnul zajíce. Popoběhnula jsem k cestě, kdyby jelo auto, abych ho zbrzdila, protože jsem nevěděla, kudy přesně Worka vyběhne. Místo toho, přes cestu elegantně přeskákal statný srnec a zastavil se na začátku pole s obilím(sousedícího s naším plotem) Kouknul na mne a Berynka a usoudil, že by bylo lepší zmizet tak zase hupkal dál, cca 30m od cesty. V tom vyletěl na cestu i Worka, já na něj volala, že je to srneček a ať už ho nechá. Zastavil se na kraji, tam kde stál srnec předtím a koukali na sebe(kdo z koho ) Zajímalo by mne, co by bylo, kdyby se srnec nepohnul a nezačal hopkat polem dál. Worka tedy nevydržel a rozběhnul se za ním, já jsem tušila, že to nebude tak horké, tak jsem na něj jen volala, ať se na něj vyprdne a ať nezapomene, že ho bolí packa. Po cca 70m to zabalil. Jenže se 3m od něj zvednul zajda a pelášil směrem k nám(přes cestu a muldu k potoku) Worka pochopitelně za ním, já už se ani nenamáhala ječet, stejně by to bylo zbytečné, spíš jsem to jen komentovala, ať to nepřehání...nebo si zase něco udělá Chvíli to bylo blbé, protože jsem nevěděla kde je a to se pak bojím, aby náhodou nepřeběhnul přes potok a neletěl za ním až někam na hlavní silnici(což je naštěstí celkem daleko) Tady jsem jen dávala pozor, abych případně zbrzdila nějaké to auto. Worka vyběhnul po jiné cestičce od potoka u koupáku, ale zůstal stát na kraji, koukal směrem ke koupáku, ale nakonec se otočil a zaběhnul zase k potoku(asi usoudil, že zajda tudy neběžel) Chvíli trvalo, než jsem zaslechla praskat roští zase někde u potoka před naším, tak jsem tušila, kde asi je a po chvíli vyšel tou prolukou kolem souseda a uhnaný se šoural domů. Tam pořád polehával, až mi to začalo být divné(takový ten leh v pozoru, jako na cvičáku) šla jsem za ním a viděla, že tam kde před tím ležel, je na kamínku trošku krev. Myslela jsem, že zase něco s tlapkou(řízlá, píchlá) ty jsem prohlédla a nic. Po chvilce mne napadlo prohlédnout mu břicho a ....roztržené kulky vyrvanou trojúhelníkovou ránu(jak zaržené gatě) poměrně hlubokou(jsem se bála, že mu varle vypadne ven ) ale krev mu z toho prakticky netekla, jen takové mokvavé. Vůbec nevím, jestli mu to udělal už ten vořech, nebo si to v tom roští o nějakou haluz(protože něco suchého nařezaného přelézal, slyšela jsem velké praskání) Polila jsem mu to betadinou a nechala tak, jak to teď ráno bude vypadat. Vypadá to stejně, nevypadá to moc dobře, je to v jednom místě vážně dost hluboké...sama jsem zvědavá, jak se to bude hojit. Na šití už to stejně není, ten růžek trojúhelníku je už nekrotizovaný.
Dneska ráno jdem zahradou a u kurtu pobíhá zajda Několikrát ho chudáka zahnal k plotu, kterým chtěl prorazit pak letěli směrem dole k baráku a naštěstí se mu někam schoval. Já jsem šla otevřít zadní branku, kdyby ho zepředu zase dohnal nahoru. Jen jsem ji otevřela, zajda si to hupká směrem ke mně. Tak jsem se rychle schovala za kompostér, ale neproběhnul. Když je vyčuhnula zjistila jsem, že u domku narazil na šourajícího se Berunka...tak asi změnil směr. To už se blížil i uhnaný Woriček, evidentně už ho nepotkal naštěstí Branku jsem zase zavřela a šli jsme projít zahradu zpátky a obejít potokem. To šel dokonce Berrynek první, Worka se šoural jak zpráskaný pes. Uhnaný a bolela ho packa a kulky Za celý víkend, kdy se Moravou hnaly mraky nás trefil dneska ráno jeden, napršelo 1.7mm potok už zase stojí

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 13:06
- Nahlásit

worick
Nechali jste Berrymu dělat to sono?

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 16:28
- Nahlásit

Evey
jééé děkuju Ti dobrá vílo, že alespoň Ty mne tu nenecháš
Nechali jste Berrymu dělat to sono? - ne, to ne. Pak už byl dobrý, i začal normálně jíst. Ani nevím, kolik mu to vydrželo, možná tři týdny? Pak zase háravá Jersey, horko...a jde to s ním od 10. k 5. Sono si myslím ani nemá cenu. Pokud tam je rakovina, stejně by jsme ho nenechali operovat...to je jen prodlužování života o pár měsíců.. a bolestí. Jinak vypadá skoro normálně(nedá se to v tom strašném vedru, co zase je, tak rozpoznat) ale není skleslý. Teď dva dny byl bez průjmu. Ale už je jen kost a kůže. Když mu dám něčeho trošku, tak to sní, takže teď jsme začali praktikovat aspoň 5x denně něco. Blbé je, že to člověk vymýšlí pořád co ,,něco" Aby mu to chutnalo a hlavně to snědl, aby to bylo alespoň trochu zdravé... Ráno dostává to mléko s rohlíkem. Vím, to zrovna není pro psa dobrá strava, ale mu to chutná, co už...že jo...Dnes snědl 4žebra. Sice až během dopoledne, ale nakonec je snědl. Pak dostal trochu kočičích granulí(hnusné levné granule, co se prodávají v marketech, my je máme pro ryby) Mohli by se po nich utlouct, i kočka, i psi Dostane sotva hrst, myslím to nebude ani 10dkg. Včera pak dostal volské oko. Dneska kočičí konzervu 85g(kuře, hovězí, rýže) Ta je teda kvalitní. Na prochajdě večer si většinou veme pár frolíků. A k večeři jim chystám mletou zvěřinu, ale to stejně vždycky Tom hlásí, že Berunek do večeře jen ďobne a všechno sní Worka On se ke všemu jako celkem hrne, ale pak si jen zobne a lehne opodál a nechce. I ta žebra ráno. Přijde, veme ho do huby, překousne a vyplivne. Někdy i dost rozkouše, ale než by to zhltnul, tak to vyplivne. Jak anorektičky, co všechno jídlo jen poválejí v hubě, ale nehltají Jako by mu třeba vadilo něco v krku. Ale nijak nesípe či tak něco. Ale třeba rohlík má rád, tak ten zhltne v pohodě. Já už fakt nevím. Pořád dumám i nad těma zubama. Taky od té doby, co nějak nehlodá kosti, ani k večeři nechce nic tvrdé, ani jinak nejí nic tvrdé...tak má navíc zuby škaredé celkově

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 19:57
- Nahlásit

worick
Pokud tam je rakovina, stejně by jsme ho nenechali operovat...to je jen prodlužování života o pár měsíců.. A co když to není rakovina? Může to být něco léčitelného. Pokud ho chceš zachránit, tak musíš najít příčinu. Když doktor řekne, je to rakovina či něco neléčitelného a necháte tomu volný průběh... OK.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 22:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
já vím, ale napadá tě něco léčitelného? Vím jak dlouho a složitě se hledá u lidí, nedělám si iluze. Pro Berryho už je hrozné jen to uspání, po tom minulém jsem se zapřísahala, že pokud to nebude nezbytně nutné(úraz) tak už do toho nejdu. Prostě je mi proti srsti, aby musel podstoupit x hnusných procedur a nakonec mi řeknou, to co si stejně myslím...že je to rakovina. Ani jeho mamka, ani jeden ze sourozenců se nedožil 8let To mi dost bere naději

HaZa
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 06:37 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

worick Ani jeho mamka, ani jeden ze sourozenců se nedožil 8let to je blbé ... zkoušeli jste rozbor krve? na to se neuspává
jinak pokud nechce jíst, zkus koupit calopet pastu http://www.svetkrmiv.cz/calopet-gel-120g-pro-psy-a -kocky-p153860/?cid=557
nebo paštiky solo http://www.psimls.cz/DRN-SOLO-c5_306_2.htm - psiska i kočky se mi po tom můžou utlouct, pokud by to nežral tak naředit vodou a aspoň jednou denně ho "nacpat" stříkačkou
a na srajdu bych mu šoupla http://www.svetkrmiv.cz/podpora-metabolismu-2/ente ro-zoo-gel-100g--detoxikacni-gel/

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 08:11
- Nahlásit

worick
napadá tě něco léčitelného?
Zapojím se do diskuse. Doufám, že to nevyvolá invazi výživových poradkyň. (nemyslím zrovna HaZa)
Na jaře Sally hrozně zhubla. Má pod kožichem mnoho boulí, tak mě taky napadaly černé scénáře. Na léčení rakoviny mám stejný názor jako Ty. Co jsme spolu neprožili do teď, to už v nastaveném čase, za cenu bolesti a mizerné kvality života, stejně nestihneme.
Máme proti Tobě výhodu. Naši psi žerou ochotně všechno. Jen kedlubny jim musím oloupat. Zkusili jsme všechno možné. Odčervením počínaje a spotřebou všeho vařeného masa, které jsme měli na konec stopy, konče. Zvládli jsme to, Sally má optimální váhu.
Nevzdávej to.

HaZa
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 08:54
- Nahlásit

Strejda
to nevyvolá invazi výživových poradkyň. 100% počítej že ano ... před 5-ti lety jsem u berňačky řešila dost podobné - pozvolné hubnutí, nechuť "kousat" - taky jsme vařili .... nebudu strašit, jen držím palce ať se Berry "spraví" že si vymýšlí horkem nebo háravkama .... a posílám dál zkušenosti nabrané za 10 let s berňačkou a teď 5 let s šeltiema

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 10:21
- Nahlásit

HaZa
Tu krev a moč mu kontrolovali před dvouma měsícema, když se sesypal totálně, byl skleslý a na jídlo jen odvracel hlavu - byl to zase zánět močových cest po hárání kámošky. Dostal ATB a normálně se za nějaký týden rozežral. Krev a moč byla v pořádku. I když nám se zdál pohublý, váha na veterině ukázala možná dvě kila. Vzhledem k tomu, že předtím už byl tlustý, to bylo OK. Od té doby ale hubne pořád, začala ta další háravka a vedra, takže jen nimrání se v jídle. Měla jsem podezření i na tasemnici, nebyl dlouho odčervovaný, asi dva roky. Po odčervení mu i průjmy ustaly. Byl dobrý, ale váha jde dolů a dolů. Nevážili jsme, ale cítím mu každou kost, kůže na něm doslova visí. Není to, že by odvracel od jídla hlavu jako minule, ale jí opravdu po trošičkách. A vařené maso nechce prakticky vůbec(o syrovém nemluvě) žere když tak - jen ty blbosti
Včera ten zvěřinový ořez....skoro se toho nedotkli, ani jeden Krom toho, že místo prochajdy přijeli tcháni, tak jsme nešli(ani nevím, jestli by to Berunek zvládnul) je tu šílené vedro a začíná tam zase hárat jedna fenka, co chodíme kolem. Předevčírem v noci Worka pořád vyl, dneska svorně kňourali u jejich plotu. To mi Berry neveme ani slaninu, kostí se teď ráno taky nedotknul. Calopet pastu znám, ale ještě jsme neměli, na paštiky kouknu, díky.
Strejda
no závidím, že Salince chutná, to je právě nejdůležitější. To je skvělé, že se z toho tak dostala Jak psu přestane chutnat, není to nikdy dobré Oni kluci nejsou žraví od mala, ale ještě s tím vším kolem, je to šílené

Noemi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 11:04
- Nahlásit

Bergeron je taky nežravec a to totální. Poslední dobu je prakticky jen na syrovém kuřecím (skelety v kombinaci se spodníma čtvrtkama, ať to nejsou jenom kosti) a mlsotky. Granule tak 3-4 x do týdne a to ještě z ruky nebo když přijde návštěva (chce se předvést).
Žádné jiné syrové maso nechce, natož zeleninu nebo rýži.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 11:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Noemi
tak alespoň, že to kuřecí mu chutná, má nějaké masíčko, ještě syrové, tím líp. Hlavně ať papká. Granule už prakticky žerou jen cizí pejsci, na našich prochajdách Worka trochu z ruky, aby se neřeklo(tak 5 kousků) Berry vůbec. Jen ty hnusoby obarvené... pro ryby...

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 11:39
- Nahlásit

worick
Jen ty hnusoby obarvené... pro ryby..
Jeden náš zákazník to vyrábí. Psovi bych to teda nedal. Ještěže ryby nemluví.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání