| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2015 14:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Jste všichni upečení?
Ráno byli na brodu berňáci Ivana a mladý Akim(co si pořídili místo Alfa) Páníčci je zatáhli po břicha do vody a miskama jim přelévali záda. Berry když to viděl, tak se bál jít i smočit nohy ale jsem ho ukecala Zase nežere, už to zase přehazuje v hubě, i kokinka Jenom malinko. Akorát dopr...jak mám vědět, jestli je to tím strašným vedrem a tím, že prakticky celý den jen leží a leží, nebo mu zase něco je?! On i Worka žral jen trochu
Včera jsem se hecnula a po několika dnech se ukecala na běhání a uběhnula těch 5km(předtím dvakrát právě už jen dva:down K večeru jsem scházela do jámy mezi roďákama, že tam pustím postřikovač a nějak mi prasklio ve stehnu. Myslela jsem, že to přejde. Večer jsem byla ještě s klukama u mamky(ostříhat jí plotostřihem tisovou kouli před barákem) a cítila jsem to, ale dalo se to. Nad ránem mne vzbudila Gucci, která mi v pochodovala do pokoje a zjistila jsem, že na nohu nemůžu skoro šlápnout, bolí to. Ještě nikdy jsem žádné takové zranění neměla(svalové, či kosti, ani kotník či tak něco) Zkusím si to stáhnout obinadlem, snad to pomůže...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2015 18:25
- Nahlásit
worick
Jste všichni upečení? Naštěstí ne. Nevycházím prakticky z baráku. Sousedi naproti jsou už od dopoledne vyvalení na zahradě, nechápu. Paní už je docela do červena a to je zdravotní sestra.
celý den jen leží a leží, nebo mu zase něco je? A jak je na tom s váhou, hubne?
prasklio ve stehnu Že by sval?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2015 19:39
- Nahlásit
Evey
A jak je na tom s váhou, hubne? - tak jak jsem psala minule: nám se zdá na omak kostnatý, na váhu má stejně - proto ta odčervovačka - včera už ji dostal.
Nevycházím prakticky z baráku. Sousedi naproti jsou už od dopoledne vyvalení na zahradě, nechápu - to jsme na tom stejně, já jsem vyšla až někdy kolem 13h. Radši jsem doma uklízela, pak jsem se zdržovala na terase ve stínu. Ale nakonec jsme šli dozadu přivázat rajčata a pustit na zeleninu závlahu. Dobrovolně a svlečená bych na slunce nevylezla, ani kdyby mi platili. Smažit se...to si už ani neumím představit, to jsem dělala naposled někdy před 25lety(mladá a blbá ) Mamka kvoká, ať se jedem zítra koupat. Tak musím zase já ukvokat Toma. A opravit právě sluněčník - vysypali se nám z něj ty šprušle(sakra, vždyť nevím, jak se tomu spisovně říká? ) Jo, Volvo nám definitivně zkolabovalo(tak dlouho odkládal opravu, až se z ní asi pos..em ) A to jsem měla tiky moje prodat - že na co živit dvě auta, když jsme teď hodně spolu. Jiné to bylo, když jezdil každý měsíc na minimálně týdenní služebku, ale teď většinou dvě auta nepotřebujem. Teda do-teď. Doufám, že nějak nezkolabujou kluci, jak jsem psala, ve Fabii je to celkem problém - do kufru nevlezou, se sklopenýma sedadlama jsou nervní a neví, jak a kde sedět
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2015 21:02
- Nahlásit
Tak aby toho nebylo málo, tak i my máme maroda. Od dnešního rána se Barney hrbí, má zadek ke straně a do toho kníká. Já byla v práci, takže ho takhle viděl ráno až Luky. Odpoledne jsme radši vyrazili na nejbližší otevřenou veterinu, ale vlastně nic nevíme. V moči nic nenašli, vyloučili neurologické onemocnění, píchli nějakou injekci proti zánětu a boleti a když se to nezlepší, máme udělat rozbor krve. Jo a máme tlusťocha. Od kastrace přibral ze 41 na 48 kg - takže bude dietka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2015 21:54
- Nahlásit
LuckaM
takhle to někdo někde popisoval....a tuším si hnul zádama. No, uvidíte, snad to nebude nic horšího...stačilo by tady
Prej tlusťocha Berrynek má 52 a to je na výšku prcek
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2015 08:20
- Nahlásit
worick
No když on si celý život držel váhu lehce nad 40 a za necelý rok (od té kastrace) tohle nabral Je pravda, že se nikdy sám od sebe nepřejídal a vždycky měl období, kdy nedojídal. To teď teda neměl už pěkně dlouho a žere i v teď v těch vedrech - a asi jsme mu dávali o něco víc, než je krmná dávka No dostali jsme sprduňk
K těm zádům - ještě je ve hře, jestli není náhodou simulant Předminulý víkend jsme odjížděli na dovolenou a Barneyho měl hlídat Tom. Od rána Barney kulhal na přední tak, že skoro nemohl chodit. Nohu jsem prohlídla, prohmatala, protáhla do všech poloh - nic ho nebolelo, nic tam neměl. Ještě mi ji demonstrativně podával k pofoukání Úplně jsem měla výčitky, že ho tady takhle necháváme a druhý den volám Tomovi a on, že noha je úplně v pohodě, vůbec nekulhá ani náznakem a tak to vydrželo až doteď
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2015 18:47
- Nahlásit
Zdravím ve spolek. Myslím na Vás, občas přeletím pár řádků, ale nemůžu se zúčastnit, což je tedy blbé, protože všichni víme, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Nemám čas.
Tak sem aspoň dávám to, co teď dělám. Do školy. Nerudu s fotkama. Každopádně o půlnoci mi propadl termín, do kdy jsem to měla mít... co nadělám, no.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2015 19:16
- Nahlásit
Vlčáčková
hezké A měsíček máš z tohoto týdne, ten úplněk...ten teda byl Na tom vymeteném nebi bez mráčku..
Byli jsme se koupat v Ostrožské Nové Vsi na štěrku. Vzali jsme mamku a tetu(víc nám do mého auta pasažérů nevejde ) šíííílené vedro, na slunce se nedal vystrčit ani kotníček, dalo se to jen, když byl člověk naložený ve vodě Po 17h jsme jeli domů, protože už jsme byli nervózní, poněvadž normálně klukům měníme vodu xkrát denně za studenou ze studny+ jim do ní sypeme led, no a teď museli pár hodin vydržet s jednou. Podle předpokladu, za celou dobu vůbec nepili
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2015 22:41
- Nahlásit
Tak uf, tady jsou už všechny básničky dodělané: https://drive.google.com/file/d/0B_wOHNMa-BekY1hja jBkbTg1eEE/view
Nejsou tam ještě autoři a popisky fotek, které plánuju dát dozadu. Původně jsem plánovala, že budou rozsáhlejší ke každému objektu, ale teď se mi do toho nechce, tak napráskám jen seznam. Později se k tomu můžu vrátit.
Měsíček není jen úplněk, ale je to úplné zatmění Měsíce zároveň - proto je to takový komunisticky rudý.
a slunce se nedal vystrčit ani kotníček, dalo se to jen, když byl člověk naložený ve vodě
No, tohle, a jak jsi to udělala s hlavou???
měníme vodu xkrát denně za studenou ze studny+ jim do ní sypeme led, no a teď museli pár hodin vydržet s jednou. Podle předpokladu, za celou dobu vůbec nepili
Doufám, že tam přilíváte i whisku.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2015 23:32
- Nahlásit
Vlčáčková
No, tohle, a jak jsi to udělala s hlavou??? - venku mám nepřetržitě klobouk(mamka mi nadává, že už ho mám snad přirostlý k hlavě ) Už jsem nakazila i Toma K vodě nosím svůj plátěný ,,zahradnický". který se nerozpadne, když se namočí - jelikož plavu prsa(paní radová, ale je to spíše ouško )
ale je to úplné zatmění Měsíce zároveň - proto je to takový komunisticky rudý. - já myslela, že nějaká umělecká úprava
Doufám, že tam přilíváte i whisku. - sim tě když minule Berka nejedl, zkoušeli jsme ,,na chuť" pivo...olíznul a utekl..je po nás
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2015 01:32
- Nahlásit
worick
zkoušeli jsme ,,na chuť" pivo...olíznul a utekl..
Že by abstinent? Moje známá měla psa, který pivo pil. Jeho sourozenec slivovici a třetí už nevím co, ale chlastal celý vrh.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2015 20:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Jéé, Pražáci to vás nenaučili plavat? Bombardoval mne dnes brácha SMSkama. První byla, že se koupou na štěrku Lhota. Za nějakou dobu, že se na protějším břehu někdo utopil, že tam už 20minut hledají potápěči. Další byla ve smyslu:dopr..., to je dneska den, tam ho ještě nenašli, u nás kohosi oživují záchranáři. Poslední byla: tak, a je to na každá straně vody leží jeden černý pytel
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 03:03
- Nahlásit
worick
na každá straně vody leží jeden černý pytel
Tak to je smutný.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 09:43
- Nahlásit
worick
Fabii je to celkem problém - do kufru nevlezou, se sklopenýma sedadlama jsou nervní a neví, jak a kde sedět Vozili jsme ve favoritu na zadních sedačkách dva 40 kg psy. Místa tam pravda moc neměli, ale moc se jim to líbilo. Měla jsem tam takovou tu ochranou deku, vanu včetně bočnic.
Lustry jsou krásné, kde jste je kupovali?
to vás nenaučili plavat? Ráno jsem zaslechla v rádiu, že v Polsku se přes víkend utopilo přes 40 lidí.
LuckaM
A už je to lepší?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 19:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Vozili jsme ve favoritu na zadních sedačkách - ono by to šlo, ne že ne, ale prostě už jsou zvyklí na ,,svoje" auto a na zadních sedadlech nejezdili nikdy...tak mi tam nevlezou a nevydrží. Berry už několik dní nejí skoro nic. Včera: jedno žebro a trochu mléka s kostkou buchty. Dneska: zatím půl rohlíku Worka jí o něco víc, k večeři dostali kolínka s kočičí kapsičkou a obě misky snědl Worka. Zase mi připadá, že Berry nechce kousat, i ten rohlík rozžmoulal a vyplivnul, musela jsem mu ho trhat po kouscích a i na to se nějak netvářil..Ta buchta se mu rozpadnula, tak ji prakticky vylízal s mlékem. Dneska jsme byli celý den v Brně, synovci na promoci, dodělal práva Ale bylo to šílené, šílené, mysleli jsme, že tam všichni zhebnem. Teda na promoci ne, to je to klimatizované, ale sedat do skoro roztaveného auta a pak v restauraci na oslavě - peklo na zemi
Ráno jsem zaslechla v rádiu, že v Polsku se přes víkend utopilo přes 40 lidí - áno, to jsem mu taky posílala, že proti Polákům jsme žabaři a on mi poslal odkaz, že za víkend se v té Lhotě utopili nakonec tři
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 23:10
- Nahlásit
no, my skoro upečení jsme... je to hnus, tak vysoký teploty... uvnitř 27 a nedá se to nijak srazit (my jsme zvyklí na 21), venku už poslední dva dny 36... snad opravdu ve čtvrtek přijde "studená fronta" a teplota klesne o těch avizovaných deset stupňů... jinak už zhebnu z nevyspání... Honzátko je nejhodnější miminko, ale už je z toho vedra prostě nervózní... ani se mu nedivím... Kesska celý dny leží na studené dlažbě, jen si říkám, co to zase udělá s jejím organismem... Mikšu prakticky není vidět... je někde zalezlý a že žije poznám jen podle prázdné misky... takže v noci se domů chodí najíst...
Podejte zprávy, co vaši marodi??? Snad to bude s Bárníkem dobrý LuckaM... a co Berrynek Worick???
Noemi nemám odvahu se vůbec zeptat...
A co Tá ta, Strejda, Drakopesovi, MartinaBarney jak se máte v parném létě?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2015 03:49
- Nahlásit
Tak už jsem tu zase s Vámi zajedno s maroděním zvířat. Včera, dneska na veterině. A teď v úterý ráno povalíme znovu, jen co se veterina otevře. Pudlíček Joriček, bez tlamku, má bolení bříška. Výsledky budou ráno a injekce proti bolesti přestala účinkovat o půlnoci, takže peklo.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2015 08:55
- Nahlásit
Kessie
jak se máte v parném létě?
Docela dobře. Sally si vyhloubila zemljanku pod cypřiši a Barbie leží na betonu mezi boudou a domem. Zrušily trénink v bojových sportech.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2015 11:27
- Nahlásit
Strejda
páni, já myslela, že jste snad na dovče...takovou dobu...
Kessie
na Tebe jsem myslela, protože jsem měla v plánu vás navštívit(zeptala bych se předem neboj, přepadovky nesnáším a zásadně jiným tudíž nedělám ) Jenže tcháni nám udělali čáru přes rozpočet, že pojedou do Brna s náma No a taky to počasí, i tak bych neměla náladu a ani nechtěla nikoho obtěžovat...Tato noc byla už úplně katastrofa. Spát jsme šli o půlnoci kdy bylo 28! st. Budila jsem se každou hodinu, okno dokořán, dveře dokořán, na chodbě další okno dokořán...co to pomohlo, když se lísteček nepohnul(a to přes den alespoň foukalo) Ležela jsem nahatá na kapně, rozpláclá jak žába a hazela nohama na všechny strany, pak jsem vstala, chodila v zoufalství po terase..Někdy po 3h byla v dálce vidět bouřka, tak začalo foukat a teplota klesla na 23st(jindy šílené, teď jsme byli všichni nadšení..ráno volala zoufalá mamka, že spala dole v hale na zemi - my takovou možnost nemáme, není tu jedninná chladná místnost)
Z Brna dostali kluci zmrzlinku a rohlík se syrečkama. Z toho nadšení nebyli, oni zase nějak na ty ,,smrádky" nejsou. Ale Worka ho snědl, i když co mohl ze syrečků - vyplival. Berry ho snědl polovinu a víc nechtěl, tak jsem ho šoupla ještě Workovi a Berrymu jsem donesla suchý. Zežmoulal ho v hubě(byl čerstvý) a ,,skrčenou" polovinu vyplivnul. Tak jsem mu ho trhala a cpala, dva kousky si ještě vzal, dva už plival. K večeři jim Tom dal kočičí kapsičku, Workovi na granule, Berrymu radši jen samotnou(granule už x dní nejí) Říkal, že Berry vypadal, že by si ještě dal. Ráno se mi zdál(nechápu, po tak děsné noci) takový vzpruženější, snědli každý asi 2dcl mléka s buchtou a kočičí kapsičku. Venku si ale Berry nevzal už nic, ani slaninu..bodejď, když bylo už 32st...zase Teď se trochu zatáhnulo, fučí je polojasno. Doma se to dá
Co se marodů týče, začínám se bát, co má ten Woriček s tou nohou. Vůbec se to nelepší, nemění. Kulhá, nohu ve stoje má spíš přizvedlou. Něco má(jak jsem psala) u toho horního samostatného polštářku, ale to by mohlo být cokoliv: ranka po klíštěti, rozškrábaná bradavička, zapíchlá osina...je to volné, není to přirostlé ke kosti, nehnisá to, není to skoro poznat...a nepřipadne mi, že tohle by měl být ten problém, i když on an to reaguje(jenže to on na všechno, na co se zaměřím já ) Už se bojím, aby jsme nedopadli jak Noemi s Bergeronem
A teď ještě Vlčáčková No jo, tobě bylo líto, že je u vás chvilku klid Chudinka malý, snad to nebude souviset?!?
Tento déšť i kdyby nějaký byl, už nám nepomůže, blížíme se ekologické katastrofě - v potoce teče už jen čůrek. Ani jsem to sem nepsala, co vás tím budu otravovat...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2015 12:39
- Nahlásit
Přežili jste všichni zdárně noc? U nás docela v pohodě, bouřka byla, ale ráno jsem jen posbírala polstry po zahradě a bylo.
V práci ovšem peklo, místní kolegyně mi vyprávěly, že něco takového v životě nezažily. Voda pršela vodorovně, hurikán, víry. Však to taky podle toho vypadá. Areál máme plný stromů takže všude větve, padlé stromy. Hned ráno všichni nastoupili a uklízeli. Už nikdy nechci zažít to, že budu hráběmi shrabovat mrtvé ptáky. Na komíně máme čápy, nevím jak to přežili, viděla jsem jen jednoho dospěláka jak se sušil. Elekřina nejde, silnice uzavřené. Tak jsem už zpět doma.
Strejda U vás dobrý? Jste kousek...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:06
- Nahlásit
Evey
U vás dobrý? Jste kousek...
V noci vypadla elektrika a zapínali to postupně asi do jedenácti. Dopoledne nám ji vypínali a zapínali, jak to potřebovali pro odklízení napadaných stromů.
Zítra jedeme k vám, tak to tam snad uklidí a vítr se nevrátí. Tady jsou následky noční bouřky docela významné.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
jsem ti ráno chtěla písnout, neb jste v kalamitách byli jmenovaní, ale jsem si myslela, že jste právě bez kontaktu a do práce jsi se asi ani nedostala...podle toho, že jsi nic nepísla. U nás zatím ani kapka, pořád se to o nás zastavuje, i když tom slibuje, že ua půl hodiny už nás to snad nemine. No...jestli já budu shrabovat ptáky, tak jedině co umřou na úpal a žízeň... Někde na koupáku hnízdí dravec, možná jen káně, ale mi připadá trošku jiný, ovšem nevyznám se moc v nich(poštolku teda taky poznám) No a včera tam na hnízdě pořád strašně řval, chtěla jsem se i jít podívat, jestli se mu něco nestalo, ale mluvili tam i nějací lidi, na začátku pozemku, tak jsem tam nechtěla chodit(na cizí)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2015 18:12
- Nahlásit
Koukala jsem se, že na Teplicku padaly stromy. A trhaly se střechy. Hrozný. Tady jen zdálky trošku bouřilo, vlastně spíš světlo nežli zvuk. A dneska si užíváme chladu.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2015 20:02
- Nahlásit
EveyKessie
Hlásím, že záda asi dobrý - ještě je vidět, že chodí trochu nestandardně, ale už bez bolesti a kníkání, ale o víkendu jsme si taky užili svoje
V sobotu ta záda - to už víte. Dostal injekci a druhý den jsme měli volat a informovat veterinářku, jak se to vyvíjí. Bárníka jsme měli zavřeného na chodbě, aby nelítal kolem plotu a měl záda v klidu. Ráno s ním šel Luky na čůrání - to byl v pohodě. Asi o hodinu později slyším divné zvuky z chodby, jdu se tam podívat a Barney se pokouší zvracet. Vypustila jsem ho ven, nervozně pobíhal, žral trávu na kila, pořád se snažil zvracet, ale nic z něj nešlo. Do toho škytavka, zrychleně dýchal, občas vyhodil jen trávu, kterou spásl...trvalo to strašně dlouho (15 min. minimálně) a já měla paniku, že je to torze, takže jsme psa naložili do auta a zase šup na veterinu. Když jsme ho vyložili, tak ještě škytal, ale už byl výrazně klidnější a zvracet se nepokoušel. Na veterině nám bylo řečeno, že došlo nejspíš k překyselení žaludku a že to může souviset s tou injekcí, co dostal.
14. 7. budu v Brně školit, tak kdybyste se tam někdo nacházel, po 17. hodině mám padla a zůstávám přes noc
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2015 12:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
když už, tak už, vy taky s těma průserama netroškaříte
Nám se tohle s trávou a zvracením stalo na prochajdě v loni či předloni s Berrym. Tak normálně šel a najednou vletěl na okraj cesty a žral trávu úplně urputně, jako když něco hnusného potřebujete honem zajíst, pak se taky snažil zvracet a taky mu to moc nešlo. Vylekali jsme se, ale za chvilku to přešlo. Matně si vzpomínám, že to bylo po nějakých tabletách...možná bral ještě ta ATB na močové cesty? Nebo po očkování? Fakt už nevím...
A shodou okolností to udělal Worka na posledním našem výletu onehdá..To už jsme věděli, že asi o nic vážného nepůjde, jen mu asi něco ,,nesedlo".
V Brně jsme byli předevčírem a Toma už tam asi neukecám a mým autem se mi taky nějak nechce jezdit nikam(připadám si, že sedím na zemi a nohama se odrážím ) jsem už zvyklá na vysoké. Když řídím tak mi to vůbec nepřijde, ale jako spolujezdec je to hrozné A to moje auto je fakt dobré, silný motor atd....jen ta výška mi vadí Dnes svoje vezl do servisu a budu ho muset jet večer někam vyzvednout...ještě neví, kam se nějak dostane, Zlín nebo Hradiště. Oprava prý na chvilku tedy nebude...hlásili předem
Dnes se mi zdálo, že Woriček kulhá míň. Když jsem ráno asi po sté tlapku prohlížela, tak v tom místě, kde jsem říkala, že má nějaké ,,stroupky", jsem objevila na protistraně taky jeden. Pokud to není všechno od klíšťat(nepamatuju si, kde kdy jakové měl) tak mi to připadlo, že ho mohlo něco do té nožky kousnout, jak tehdy z prochajdy, pár metrů od baráku utekl za něčím k potoku. Například fretka, ondatra, potkan...Nic jsem neslyšela, ale on je tvrdoň, nekňučí a navíc já jsem hluchá
K večeři měli ,,rizoto"(rýži s kouskem klobásy na česneku, rozkvedlanýma vejcema a kočičí kapsičkou) Jelikož se i zchladilo Tom hlásil, že Berunek snědl dokonce polovinu, Worka spráskal všechno i s trochou granulí(já toho nedělala moc, byla to porce spíš jen pro jednoho Berunka) Ráno byl Berry očividně čilejší, zblajznul buchtu z mléka, svoje nechal Workovi a šlohnul mu i z jeho buchty kousek Aby to nebylo, že krmím psy blafama: buchtu jsem pekla a dostávají klasický kousek buchty, řez 4x4cm..to jen aby alespoň něco snědli Worka si bral na prochajdě granule i frolíky, Berry nic, ale pak mu snědl kosti, které Worka dnes nechtěl. Dostávají i těch míň, každý jen 2 kousky a ještě byli malinké.
Déšť...ano popršelo, ale ani to nestálo za nic Ani v kytkách není mokrá zem. Jak pořád čekáme a čekáme na déšť, posr.l se nám srážkoměr:smirk to je zákon schválnosti ) ale tak viděla jsem, že prd. Podle zkušeností (a toho, co napršelo do kolečka) maximálně 3mm. Na potoce to na pár dní trochu pomohlo, asi v horách pršelo víc...jenže dál už zase nehlásí nic. Jak vyjde slunko, jsme zase v pr... Teď je pod mrakem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 03:53
- Nahlásit
worick
blížíme se ekologické katastrofě - v potoce teče už jen čůrek.
A co ryby v tom čůrku?
No a navrch ještě Beruška má stále nespecifikovaný problém. Nakonec to fakt bude to autoimunitní onemocnění. Kamarádce na to umřel pes a bylo to prý strašný.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:51
- Nahlásit
Vlčáčková
No a navrch ještě Beruška má stále nespecifikovaný problém. Nakonec to fakt bude to autoimunitní onemocnění -
Nečetla jsi tohle, zkus to pročíst, třeba by to vyřešilo i váš problém...
http://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2880039/al ergie-nealergie#a2957387
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 16:22
- Nahlásit
worick
Díky, pročtu to o víkendu.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 09:11
- Nahlásit
U nás zatím setrvalý stav, kdyby nekulhal (a že pajdá strašně),tak by člověk řekl,že mu nic není. Včera (cekala jsem az dobere antibiotika) jsme začali kůru s kočičím drápem,tak jsem zvědavá. Má maxi dávky a k tomu ještě nějaké antioxidanty. Jen ta aplikace je horší, jsou to kapsle naplněné rozemletou bylinkou a evidentně se mu to špatně polyká... Na druhou stranu mi ráno přišel akcnejsi než včera.
Co naprosto nechápu jsou ty důlní díla ve výběhu, možná ho ta noha bolí a hrabe, aby prehlušil tu bolest nebo už si vybírá, kam ho máme zakopat .
Jedeme na týden do Jizerek, tak jsem zvědavá jak bude progres, až se vrátíme. Babí se směje, že je to horší než s dítětem- celý den nedělá nic jiného než pečuje o Medvěda
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 11:14
- Nahlásit
Noemi
čekala jsem napjatě na zprávy, jsem ráda, že nic horšího, snad se to zlepší. Tím, jak Worka pajdá(taky hodně ) na vás právě myslím skoro pořád, minimálně pokaždé, jak se na něj podívám. Držte se.
|