| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:50
- Nahlásit
worick
Ono se teď i dost citelně ochladilo...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 10:37
- Nahlásit
Evey
Ono se teď i dost citelně ochladilo... - to jo, předevčírem jsme byli s mamkou a Tomem ve Veselí, jeli jsme po letnu a během dvou hodin se tak ochladilo, že jsme málem zmrzli Včera bylo u nás ještě celkem teplo, kolem 23st, jen fučel hrozný severák, zato dnes je jen 14st
Ale Berunka už jí víc než týden, hned jak mu zabrala ta ATB, přesto, že ještě pořád průjmoval, už začal jíst. Týden už je bez průjmu.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 19:10 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
mrňatům je týden, tak se jdu trochu chlubit
kluci
další kluci
a holky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 02:24
- Nahlásit
worick
jestli to bolí psy tak, jako lidi, tak to se mu nedivím, že nežral
Mě to tedy nikdy moc nebolelo. Tedy v klidu. Jen když jsem šla na záchod.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 03:08
- Nahlásit
Janiii
Krasavci. Jak je rozeznáváš od sebe?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 07:20
- Nahlásit
Vlčáčková
mají uháčkované barevné stužky na krku. až povyrostou, vyměníme za oboječky. Holky jsou každá jiná, ty by rozlišovák mít nemusely, stejně jako nejbělejší pejsek. Dalších 5 kluků je mazec ale i ty už se učíme a poznáváme (po týdnu )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 07:47
- Nahlásit
Janiii
Kluky máte - pro nás - předčasně. Časem koupíme Barbíně Kena. Ale teď ještě ne.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 07:55
- Nahlásit
Janiii
vůbec nechápu, jak tohle může někdo mít doma a neumuchlovat to a vůbec se od nich odtrhnout Já bych takové ňufáčky pusinkovala od rána do večera. A už jste si z těch dvou pidiholčiček vybrali tu vaši? Jéé, z toho bych měla taky dilema...bylo by mi líto té druhé atd....Vůbec se nedivím, že některé citlivky mají problém s tím, udat štěňátka, že mají blok rozloučit se s nima...já bych nemohla určitě
Když jsem se bála, že by mohl být Berunek nemocný a napadaly mne myšlenky, že by jsme mohli o něj přijít a uvažovala jsem o tom, co dál...vůbec jsem si nedovedla představit, že celou výchovu pejska, všechno to učení tohohle a tamtoho, cvičák, agility...bych musela absolvovat znovu Nějak mi přijde, že už na tohle nemám kapacitu..sotva zvládám kolotoč barák-zahrada Nejde to nechat tak...to by tu za rok bylo jak v šípkovém království Včera mi tu celé odpoledne pomáhala plet mamka
Hurá, hurá, v hale nám visí lustry Po 8 letech(dva roky koupené)..to je úspěch Sestřenka, jejíž švagrová mi je z německého e-shopu přivezla(byly tam o dost levnější) na to že: být to její lustry, tak se na oslavu ožere
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 08:06
- Nahlásit
worick
Hurá, hurá, v hale nám visí lustry A foto nikde.
Strejda
Časem koupíme Barbíně Kena. Ale teď ještě ne. A nevznikne pak velký věkový rozdíl? Jestli by Barbí spíš neocenila staršího a zámožného.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 08:28
- Nahlásit
Strejda
Kluky máte - pro nás - předčasně. Časem koupíme Barbíně Kena
budeš čekat na vrh od "K"? ale kdybys Barbíně ukázal fotky, tak by si určitě vybrala!!
worick
A už jste si z těch dvou pidiholčiček vybrali tu vaši?
myslím si, že ano, ale i tak ještě počkám do těch 4 týdnů
...bylo by mi líto té druhé atd....
druhá poputuje k našim blízkým přátelům, takže bude jako v bavlnce
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 21:43
- Nahlásit
Zdravím po delší pauze ...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 21:50
- Nahlásit
Janiii
Máte už zadané všechny kluky?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 02:10
- Nahlásit
Janiii
Holky jsou každá jiná, ty by rozlišovák mít nemusely, stejně jako nejbělejší pejsek. Dalších 5 kluků je mazec ale i ty už se učíme a poznáváme (po týdnu )
Moji Velšáčci byli flekatí. Myslela jsem si, že je budu rozeznávat podle kreseb na hlavě, a nakonec se ukázalo, že podle kreseb na prdýlkách.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 07:10
- Nahlásit
Noemi
kde ty jsi se proboha ztratila?!? Už nemáte Medvěda?
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 07:31
- Nahlásit
Medvěd ani ne tři týdny zpět začal kulhat na levou nohu, byli jsme u našeho veta, ten nic nenašel - Medvěd už má svoje roky, artróza atd.
Už předtím dostalo Medvídě Alavis 5 v megadávce, teď po víkendu skoro po 14 dnech se zdálo, že ten Alavis vcelku zabírá.
Včera jsme byli v Brodu u pana Musila (ortoped, Ájo děkujeme za doporučení, máme to tam kousek a pan doktor vypadal schopně). Klouby OK, ale nad levým loktem má velmi ošklivý nález... Pan doktor nám dává zhruba 10 % šanci, že je to hluboký zánět v kosti. 90 % je osteosarkom nebo něco podobného. Řekla bych, že i těch 10 % je hodně nadhodnocených, abychom se mu tam rovnou nesložili v ordinaci....
Když jsem viděla ten rentgen, tak už ani nemusel nic říkat...Tak máme nějaká silná antibiotika, léky proti bolesti a 30tého jdeme na další rentgen.
Nejhorší na tom je, že Medvěd je jinak ve výborné kondici, včera jsem tam jela s tím, že dostane. Život není fér.
Ještě, že jdu dnes do práce jen na dvě hodiny a pak jedu na sono s kolenem, moc to nedávám.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 08:27
- Nahlásit
Noemi
ach booože, meďula malej to mě mrzí, ale naděje umírá poslední! snad vás čeká ještě pár krásných dnů, týdnů, měsíců!
Máte už zadané všechny kluky?
nemáme, 3 jsou ještě volní
Vlčáčková
Moji Velšáčci byli flekatí. Myslela jsem si, že je budu rozeznávat podle kreseb na hlavě, a nakonec se ukázalo, že podle kreseb na prdýlkách
dva se dají rozeznat podle náprsenky, ale už se je učím i podle hlavy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 09:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Nevím, jestli jsem to dobře pochopila, na přední noze? Dlouho nás tu zásobovala berňáckýma hrůzama jen Alenka. Pak začali přicházet do let všichni ostatní a už se to na nás sype, ach jo...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 10:28
- Nahlásit
Evey
A nevznikne pak velký věkový rozdíl? Jestli by Barbí spíš neocenila staršího a zámožného.
My se v té holce zatím nevyznáme, je ještě taková nevybouřená. Proto zatím Kena nedostane. Možná, že se k ní později bude víc hodit Komisař Rex nebo D.C.I. Barneby. Teď má největší zájem o sousedovic Bišonka. Ale ne jako o sexuální symbol. Spíš jako o uřvanou zvláštnost.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 10:56
- Nahlásit
Noemi
To je mi líto.
Medvěd už má svoje roky A kolik má?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 10:56
- Nahlásit
Spíš jako o uřvanou zvláštnost
taky můžeme sloužit
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 12:00
- Nahlásit
Evey
Medvědovi je sedm.
worick
Ano, levá přední.
Máme za sebou vcelku blbej rok z hlediska rodiny a evidentně tahle "hvězdná série" ještě bude pokračovat...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 12:02
- Nahlásit
kritický 7.rok kéž byste ho zvládli!!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 12:04
- Nahlásit
Noemi
Medvědovi je sedm. Málo
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 12:17
- Nahlásit
Noemi
ošklivý nález
To je mi líto. Ale třeba se vejdete do těch 10 %.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 12:44
- Nahlásit
Noemi
většinou se na osteosarkom přijde, až když psu naskočí boule, nebo se mu rovnou noha zlomí Na kulhání všichni dáme Alavis a ono se to upraví. Tohle čeká málokdo Každopádně držíme všechny tlapky co máme, je tam nějaká naděje, že to bude jinak.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 20:04
- Nahlásit
Noemi - taky moc držím pěsti a Kess tlapky...
Je fakt, že už mám strach sem vždycky po pár dnech nakouknout... když jsem stíhala číst denně, šlo to, teď je to vždycky po několika dnech a snůška špatných zpráv... je to tak, už máme pejsky v letech... naše Kess oslavila v úterý 5. rok... ufff... já jsem to obrečela...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2015 20:12
- Nahlásit
Kessie
a co Honzík, už se s tím spaním lepší? A nejsou v tom prdíky? Vím(teda ty určitě taky) že to dokáže se spaním fakt nadělat paseku. Sestřenky malá...to byl děs, řvala jak tur, blinkala šíleně(reflux do toho), trvalo to půl roku. Naše Ela naštěstí v pohodě
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2015 20:07
- Nahlásit
worick - jj, je to lepší... prvních pět týdnů to byl děs... buď spinkal a nebo plakal... někdy už já s ním, bo to byl takový usedavý pláč a člověk nemá jak už pomoci... teď je to lepší, bobek se rozkoukává, "povídá si" s náma a už se i usmívá... občas si popláče, ale už to není žádný extrém... ale je to pořád něco... teď měl zase krvavé žilky ve stolici... tak jsme to týden řešili... nakonec to vypadá, že se na něho přenáší moje alergie (neměla jsem ji tak dvacet let vůbec, ale letos, jak jsem celá taková oslabená, tak se dostavila v mega míře, dokonce s ekzémem), takže musím přestat kojit... což zase obrečím, no... jak říkám, pořád něco...
ťuk, ťuk, ťuk...aspoň zvířátka zatím dobrý... kéž by ještě alespoň osm let takto v pohodě oba vydrželi... (já vím, utopie...)
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2015 20:07
- Nahlásit
Janiii - malošci jsou úžasní...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 07:42
- Nahlásit
Kessie
tak to je dobré, že prcek už spinká líp, jak jsem psala, já se nevyspat, je po mě, vůbec si takový ,,záhul" neumím představit
nakonec to vypadá, že se na něho přenáší moje alergie - tak tam je pravděpodobnost velice vysoká, psali sice 50/50, že se u dítěte nějaká autoimunitní choroba projeví, pokud jeden z rodičů něco takového má, pokud oba, tak 100%. Já bych ovšem řekla, že těch 100% je tam i u jednoho rodiče, neznám případ, kdy by to bylo jinak... To spíš opačně: že rodiče nemají nic a dítě je stejně atopik, či tak něco...Na co jsi alergická vlastně? Já asi částečně na mléko a na nikl. Ale byla jsem naprosto zdravé dítě, to až tak nějak časem
|