| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 07:52 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Takže ,,období dešťů", se tady projevilo tak že: v pátek 1mm, v sobotu 1,5mm, včera 1mm - všechno šlo kolem, jen nás vždycky líznulo. Máme pokazenou závlahu na zadní část trávníků, takže ty jsou totálně spálené - zelený tam trčí jen plevel Kytky visí, většina má poloviční výšku, doplňkové letničky ze semínek nevylezly vůbec. Mák jsem sadila 3x, zatím nic Pod bramborama sucho...
V sobotu jsme byli na výletě u Bojkovic, my jsme sice nezmoknuli, ale po cestě zpátky jsme chytnuli přeháňky kolem Uherského Brodu..to už jsme tušili, že u nás zase houby...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:01
- Nahlásit
Hlásím, že dnes odjíždím až do čtvrtka do Německa - s ptákoochráncema pozorovat ochranu ptáků v Německu.
Nevím jestli budu mít přístup na net.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:03
- Nahlásit
worick - já taky byla zdravé dítě... v deseti letech jsem si omylem vetřela do oka pyl z pampelišky a nějak se spustila alergie... ten první rok na pyl... ta pak zmizela a přišla alergie na prach ze všeho... (ne takový ten běžný prach doma)... když kvetou trávy, při sečení obilí nesmím být poblíž... cokoliv prašného mi dělá zle a ještě mi dělají zle zatuchlé prostory... tedy asi plísně... to bylo tak do puberty, pak se to spravilo, někdy se lehčí alergie objevila, jiné roky jsem o ní nevěděla... až letos zase... Honza alergik není vůbec... malý nevím... prý se to tvoří až později...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:07
- Nahlásit
Evey - jééé, Evey, tak pak musíš podat podrobnou zprávu, neboť tohle mě opravdu docela zajímá... a super by byla i nějaká fotodokumentace! - třeba na web...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:09
- Nahlásit
Drakopes - Drakopesovi, prosím, moc prosím, mohli byste mně, ťulovi, poslat znovu postup, jak se přihlásit na ten web? Alenko, omlouvám se, ale možná jsem zapomněla i heslo...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:25
- Nahlásit
Evey
jééé, Evey, tak pak musíš podat podrobnou zprávu, neboť tohle mě opravdu docela zajímá - mně taky, však víte, že tady pořád nějaké ptactvo řeším. Koukám jak blázen, k čemu všemu ty se nedostaneš...?!?
Předevčírem tu po vrbách poskakovaly dvě žluvy, obě jasně žluté, takže dva samečci, což bylo divné. Tom říkal, že se mu ale zdají menší...že to jsou možná mladí z hnízda a učí se. Asi měl pravdu, včera tu poskakovali zase a se samičkou..asi mamka měla dozor
Ta jejich žlutá je přenádherná..jako kanárci
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:07
- Nahlásit
worick - to je super, že máte takové různorodé ptactvo kolem domu i přesto, že máte kocourka a kočičku... od nás se, bohužel, všichni ptáčci odstěhovali v okamžiku, kdy byl Mikša vypuštěn ven...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:31 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
od nás se, bohužel, všichni ptáčci odstěhovali v okamžiku, kdy byl Mikša vypuštěn ven. - to čoveče nebude tím, ptáci podle mně nemají vůbec pud sebezáchovy, začínám si myslet a zrovna jsme to předevčírem s Tomem probírali, že i ty samolepky dravců jsou kravina, jelikož u nás je co pár dní jeden ulovený u dveří a přesto, je jich tu snad milion Zpočátku, než byla zahrada vzrostlá, tak sem tam nějaký, ale teď, když jsou už i stromy velké, keře zarostlé atd....fakt tisíce a x druhů, pořád se objevují noví, poslední nový je mlynaříček. To lítám s atlasem, taky jich hromadu neznám Vůbec jim nevadí, že jsou tu kočky kolem, drozdi a kosové poskakujou dva metry od nich a mají je na háku. Konipásek za teplých dnů loví hovada na okně tady do Tomovi pracovny: jak hovado ťukne do okna a omráčí se, konipásek postávající a čekající hned přiskočí a sebere ho, někdy ho chytí ještě na okně. Ležící kočku pod křeslem po očku pozoruje, ale ležícího Worička málem přeskakuje. Ten je hájený, i Worka ho bere jako našeho
Odpoledne slejvák 4,5mm! Pro někoho směšné číslo, pro nás ,,požehnání" a skoro zázrak A jelikož se od Prahy blížil obr mrak, vyrazila jsem s klukama brzo. Scházíme z lesa po loukách a na protějších kopcích už od Strážnice vidím dešťovou clonu. Říkám: Berunko šlapej, nebo zmoknem, nevím, nevím, jestli to stihnem sejít do města, tam by jsme se ve vchodu u někoho schovali. Už jsme byli u kostela když nás to chytlo, na krytou zahrádku u hospody o 50m dál, jsme dobíhali. Šupák pořádný, no chytnout na loukách bych to nechtěla Sice jen 3mm, ale teda průtrž. Takže máme 7.5mm zatím a ještě tam něco je, i když se to zase nad náma rozpouští...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 19:29
- Nahlásit
Evey má omluvenku...a zbytek co, ha?
Táto, já sem psala, že se vrátíš a ty nic Čekáme i na zprávy od vás, jelikož máte mrně, nebudou to takové katastrofy jak od nás s důchodcema Ale nepiš, že u vás prší(pršelo) neb to je pro mne katastrofa jak vyšitá
U nás nakonec v to pondělí celkem 8mm, včera nad ránem ještě 1mm. A máme to, počítám, že na červen je to všechno. Tudíž z průměrných červnových 60mm...nám ještě asi 45mm chybí. Článek o oteplování v Česku jsem četla. Fascinuje mne, když tam napíšou, že nejhorší je situace od Znojma po Hodonín. To jedině, že je tam písek a vysychá rychleji. Ale srážek tam bylo asi tak třikrát víc, než u nás..alespoň dle radaru(byla bych ráda, kdyby to někdo i změřil a hodil do placu)
Doteď tu byla mamka, pomáhala mi s pletím Teď beru kluky a letíme na prochajd
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 11:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
No to byla včera prochajda... Chtěla jsem napsat Alence na blog, jak jim závidím ty akce a všeobecnou pohodu a ani jsem to nestihnula a my tohle: na konci prochajdy jdem za bábiným jako většinou a Mandy už nás čekala u plotu(a to celé odpoledne byla u nás) Naházela jsem jí frolíky jako vždy a šlapali jsme dál. O 150m dál se najednou zjeví kolem ,,Dopr... Mandyno, kama jsi utekla?!? Klukům jsem dala zůstaň(Worku zadrhnula o strom) a vedla jsem ji s nadáváním zpátky. Seřvala jsem ji ještě za brankou, ať okamžitě sype domů(na dvorek) a pak jsem za keřem sledovala, jestli jde, nebo zase někudy zdrhne. Naštěstí je ona opravdu inteligentní a stačí jí to říct jednou...šlapala. Kluci leželi a čekali, moc jsem je pochválila, čekala jsem, že Beruna nevydrží a poletí za náma kontrolovat. Ušli jsme cca 200m a potkali jednu sousedku s dcerou, o dva roky mladší než já, bydlí už léta v Rakousku, tak jsme hodily řeč, jak se má, co tam dělá...Dcera měla starého westíka na vodítku a odtáhnula ho stranou, jejich jezevčík pobíhal kolem, očichal se s Workou a zase pobíhal. S klukama se celkem zná, i když v bližším kontaktu byli jen asi dvakrát, jinak ječí za plotem, nebo vepředu za oknem. Mluvím s paní, Worku u sebe a najednou nás jezevčík oběhnul zezadu a skočil na Worku, zakousl se mu rovnou do čenichu a nehodlal pustit. Worka s ním třepal, pak se mu ho asi povedlo sundat a začal ho valchovat, to už s řevem skočila paní a drapla jezevčíka na ruce(a ten pokousal i ji) Já jsem to měla zezadu za Workou, takže jsem neviděla, kdo koho jak a za co držel, ale Worka se otočil a z nosu mu crčela krev. na jezevčíkovi na první pohled nebylo vidět nic, paní se chtěla podívat, ale po ní vyjížděl. Zapomněla jsem jí říct, ať ho doma zkontroluje a případné kousance dobře vystříkne betadinou. Ještě jsme to domluvily a my šli do potoka chladit nos Má ho prokousnutý: dva zuby na houbě..jedno se mi zdá jen škrábnuté, druhý je víc a doproti na pravé straně čumáku...dvě hluboké díry. Crčela mu z toho krev hodně, ještě jsem to doma vystříkla stříkačkou s betadinou..no snad to bude dobré. Jako nijak to nedramatizuju, na to se neumírá, stane se:rolleyes Ale musím konstatovat, že snad neznám debilnější plemeno, než je jezevčík. Potkáváme hodně psů, takových makových, vzteklých a nevím co, ale většina se chová prostě tak nějak v mezích, ovšem jezevčíci, to je vážně něco
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 22:12
- Nahlásit
worick
Já jsem čekala, že takhle dopadneme o víkendu. Vzala jsem Medvěda na chalupu, máma vzala svojí novou spolubydlící a ta má malou fenečku. Tu ale nedávno chtěl zakousnout nějaký velký pes a sama je trochu ostřejší
No a ta fenečka je taky dost gaučová, takže se prakticky za celý den nevzdálila z přepravky umístěné v kuchyni. Bergína ji chodil v pravidelných intervalech zkontrolovat, jestli se přece jen nebude kamarádit, nebude. Naštěstí se to obešlo bez krvavých zranění. V mezi čase šmíroval sousedy přes ulici, kteří opravovali plot. Vydržel na ně "čumět" skoro 2 hodiny v kuse (jiné slovo než čumět není aplikovatelné). Dokonce i když už ho nebavilo sedět, tak si lehl tak, aby na ně viděl dírou mezi křídly vrat
Bergeron už třetí den prakticky nejí. Jsem od pondělí v Praze, tak mám jen kusé zprávy od Babi. Naštěstí měl dnes poslední léky proti bolesti a teď už bude mít jen antibiotika než půjdeme v úterý na další RTG (modlíme se doma všichni... :-/ ). Přijde mi, že ta ATB nejsou problém, ale ty léky proti bolesti ano. Babi dnes musela zajít k sousedům a vyměnit odměrku granulí, aby měl Medvěd změnu plus jsem nakázala ráno v Sázavě koupit kuřecí skelet. Se skeletem byla sranda, Medvěd nevěděl, co s tím, ale nakonec prý zbyl jsem kousek kůže.
Na druhou stranu se mu nedivím, protože když jsem měla naposledy takhle silná antibiotika já, tak jsem si ani nemohla olíznout rty, natožpak třeba ruku nebo jinou část těla. Všechno mi na olíznutí chutnalo strašně hořce.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 22:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Bergeron už třetí den prakticky nejí - snad to bude jen těma lékama..Berry s nima taky odmítal jíst, připadlo mi, že i proto, že věděl, že pak dostane léky. Když jsem mu je začala dávat před jídlem bylo to trochu lepší.
půjdeme v úterý na další RTG (modlíme se doma všichni... :-/ ) - už jsem nad tím uvažovala s Berrynkem, že jak náboženství nesnáším, snad se kvůli němu(a pršení taky) nakonec dám na modlení... Budem na vás myslet...
Workovi čenich pořád pozoruju. Ráno tam měl bouli(otok) zkoušela jsem to pomačkat, ale chudinku ho to bolí a nic z toho neteklo. Odpoledne se mi to zdálo skoro splasklé, tak doufám, že to ještě nenaběhne. Vrkal něco na Berrynka, tak jsem mu říkala, ať neprovokuje, protože Berrynek by mu neprokousnul jen čumec, ale celou hlavu, jak má velkou hubu
Fuj, dneska jsem makala jak magor, respective už třetí den po sobě. Včera s mamkou jsem teda měla alespoň pauzu na oběd(v půl páté ) no dneska ani to ne Až po sedmé hodině obědovečeři a po osmé jsem ještě letěla dosadit kytky, aby mi neuschnuly, pak přišel i Tom, mi to pomoct uklízet(odvézt traktůrek, co jsem si vozila na záhon hnůj, vyvézt plné velkokapacitní kolečko plevelů...) domů jsme přišli úplně, ale úplně potmě, po desáté hodině
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2015 06:00 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Jsem zpět. reportáž bude jen co najdu chvilku. Mají to tam krásné. Škoda jen, že nám moc nevyšlo počasí, pršelo a bylo 12 st., takže třeba orly jsem neviděla, prý při tomto počasí nelétají.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2015 11:24
- Nahlásit
Evey
To jste byli někde kolem těch Lužických jezer, jako byla kdysi LuckaM? Nebo někde úplně jinde? Mi to připomnělo, jak jsem o nich sledovala před časem nějaký dokument(bylo to tedy primárně o vlcích) ukazovali, jak z té vytěžené krajiny, udělali perfektní území pro všemožná zvířata(mají tam prostor) a pro lidi na rekreaci(skvělé cyklotrasy)
Orly, to mi připomnělo: umyla jsem v hale ta horní okna, onehdá...aby jsme vůbec i z venku viděli ty lustry Kupodivu tam od té doby nevletěl žádný pták, ovšem dneska ráno Tomovi do ložnice, říkal, že ho málem klepla pepka, poprvé nějaký pták, ale to druhé snad káně, že to byla příšerná šupa Pod oknem nikdo neležel, takže buď ho ,,odklidila" Gucci, nebo to rozchodil Onehdá jeden v týdnu to nerozchodil Mamka má záclony a nikdy jí do oken pták nenarazil. Posledních pár týdnů prý několik...už i ti ptáci nějak blbnou...
Počasí: zataženo, pochopitelně neprší
Večer jsem nestihnula klukům uvařit, přišli jsme z prochajdy až někdy kolem 22h, dostali tedy granule. Teďka ráno se mi Berunek posr... po dlouhé době...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2015 22:27
- Nahlásit
Noemi
Myslíme na vás
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 14:58
- Nahlásit
My jsme doma z veteriny, Berunek zdravý, schopný, přeočkovaný. Kéž by s dobrou zprávou přišla i Noemi...
Leon mňoukal celou cestu tam, ale neřádil v přepravce, mysleli jsme, že bude horší cesta zpátky, jako minule, když se snažil drápat přes mřížku sedačky(vydrápat se ven) a zlomil si i dráp, všude krev a počůral se. Dneska zpátky dokonce jen párkrát mňouknul a jinak byl zticha...až jsem se bála, jestli nemá reakci na očkování. Ale doma vypadá normálně
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 16:20
- Nahlásit
worick
Berunek zdravý, schopný, přeočkovaný
Takové zprávy bych tady rád četl od všech.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 07:36
- Nahlásit
No jsme napjati, jdeme az po obědě. Nejraději už bych to mela za sebou.
V rámci odpoutání myšlenek od veteriny koukam na auta.Mám už skoro pul roku ridicak a k tomu po 20 letech (evidentně inspirace moji osobou ) sedl za volant i můj chlap. Auto už mám od podzimu,ale napůl s mámou ( i když je vlastně moje,ale tady v Praze ho moc nevyuzijeme...) a nedělá to dobrotu ...Tak si chci nechat přivézt něco levnějšího ojeteho z Německa,aby nám nebyl líto nějaký drobný karambol... Roky jsme autem pohrdali a ted z nás na stará kolena budou evidentně fandové...
P.S. Az budu mít chvilku času napisu zážitky z květnového výletů do Bavorska na Neuschwanstein, kdy se nám už v Mnichově porouchaly blinkry.:-D
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 17:31
- Nahlásit
už se sem bojím koukat
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:20
- Nahlásit
Tak setrvaly stav. Asi tam byl i zánět,takže Medvěd chodí lépe, ale jinak diagnoza zůstává stejná . Na další týden ATB a za měsíc další RTG,abychom viděli vývoj...Prognóza cokoliv mezi 14dni a 9 měsíců.
Zítra budu ještě do Brodu volat, jelikož by měl večer dostat nějaké informace o studií na nějaký nový přípravek, který by nám mohl pomoci. Tak to omrknu a jinak objednán z US Hepalin. V Brodu jsme dostali doporučení na sodu s javorový sirupem, zná to divně, budu si to muset vygooglit.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:19
- Nahlásit
Noemi
ale jinak diagnoza zůstává stejná -
O Hepalinu jsem toho v souvislosti s nádorem kosti dost četla. Určitě to za zkoušku stojí.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:02
- Nahlásit
Noemi
Prognóza cokoliv mezi 14dni a 9 měsíců. Ach jo, to je hrozné.
worick
Tady jsem byla: URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:38
- Nahlásit
Evey
Tady jsem byla - no trvalo mi hodně dlouho, než jsem to nastudovala Je to teda úplně jinde, než jsou Lužická jezera(ne tedy úplně jinde ale o hodně víš ) ale vypadá to tam moc hezky. Ta fotka se starými buky, to je jako tady u nás v horách...bohužel nevím, jestli se to tu ještě opravdu dá najít, protože tam probíhá velmi, ale velmi intenzivní těžba už cca 5let a to místo, kde bych tohle nafotila je prakticky odlesněné
Včera tu měl Tom na tenis bývalého spolužáka z gymplu, který řediteluje tu u nás ve fabrice a když se po letech potkali, tak pořád sliboval, že si přijde zahrát. Mezitím si odvařil rameno a teď tu konečně párkrát na tenis už byl. Minule se ptal, že když bude mít na starost děcka, jestli by nevadilo, kdyby je vzal s sebou, že však ony jsou celkem hodné. Jsem mu říkala, že děcka mi nevadí(nevím co mu Tom nakukal ) když je nemusím hlídat a bavit. Že né, mají nějak kolem deseti, 12let. Včera vzal dceru. Se mnou na prochajdu s klukama nechtěla(styděla se) tak prý trochu pochodila zahradu, byla si na maliny a sledovala jak hrajou. On se pak smál, že: ,,to jsem si zavařil" ,,Taťko...a proč mi nemáme taky tak velkou zahradu a taťko, proč nemáme taky takového psa(Berrynka)...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:45
- Nahlásit
Ona Alenka plánuje reportáž na blog, ale prozradím, že mi včera večer volala, že jsou venku a mají úžasný zážitek s tisíci švédkých fandů, kteří přijeli na finále ve fotbale ME 21. I Erwínek, který byl středem pozornosti si to užil(a prý už pochytil i něco švédštiny )
Drakopes
Áji, Jirko, i jste to sledovali? Já tedy až nastavování a penálty, ale Tom se smál, že fanoušci a Ája šílí ...když vyhráli No bylo to o fous
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:53
- Nahlásit
Dneska ráno samá katastrofa Tedy ono to začalo už večer, kdy šel na prochajdě Berunek co noha, nohu mine a my s Workou museli s ním Moc se mi to nezdálo. O půlnoci po večeři mi tom hlásil, že Worka nemůže vstát na přední nohu Ráno před vchodem ležel mrtvý krtek..asi práce Gucci. Na křesle za barákem mrtvý drozd...asi okno Worka sotva dopajdal do pracovny, nohu vytočenou jak šmatla do strany. Prohlédla jsem nejmíň třikrát, prohmatala...kromě slepených prstů k sobě za chlupy, od nějakého lepidla, do kterého něvím kde vlezl, jsem nic nenašla. To jsem mu vystříhala, ale nějak výrazně to nepomohlo. Berry při obchůzce zahrady několikrát ležel pod keři, nakonec si lehnul před barák a odmítnul jít na potok Šla jsem jen s pajdavým Woričkem. Nevím, nevím, pořád tvrdí, že srdce dobré, voda nikde, ale tohle se mi vážně moc nelíbí, ještě nikdy to neudělal. Jinak ale žere a krom toho, že funí, je OK.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 19:57
- Nahlásit
Dneska je evidentně den blbec, Bergeron včera prakticky nekulhal a dnes nejen, že nejedl, ale pajdá 3 x tolik... Přijde mi, že je to hlavně tím teplem, u nás bylo dnes strašně.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:19
- Nahlásit
Noemi
Tak to nejsou dobré zprávy
O tom javorovém sirupu s jednou sodou jsem už slyšela. Zní to opravdu divně, ale pokazit se tím snad nic nedá, tak bych to zkusila. Dokonce jsem slyšela, že to několik lidí i psů uzdravilo. Naděje umírá poslední....
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 22:00
- Nahlásit
Noemi - taky na vás pořád myslím... držte se!
U nás jinak nic nového... Kess hárá... chudina, zrovna v těch největších vedrech... zase bude ležet v chodbě na studené dlažbě (ale zakažte jí to) a vím, co ta studená zem a hárání udělalo v zimě... že? Když jí tam dám deku, odtáhne si ji...
Vedro je tedy děsné... až o půl osmé večer jsme vyrazili na prochajdu s kočárkem, protože začal trochu pofukovat větřík...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 23:02
- Nahlásit
Kessie
Ale chuděra malá, to si to blbě naplánovala...
Vedro šílené, Tom do mne hučí ať nefrflám...co prý budu říkat v neděli, kdy má být ještě o 10st víc?!? Nevím, to asi zdechnu
Dneska jsme nešli ráno na obchůzku zahrady, ale rovnou na potok, tak Berunek šel Zato Worinka pajdá hrozně, skoro na nožku nestoupá. Prohlédla jsem mu ji asi 20x a nakonec jsem našla...no nevím co vlastně? U toho horního samostatného polštářku měl malý stroupek, normálně jsem si myslela, že po klíštěti, ale když jsem to odškrábnula, tak zareagoval, že ho to bolí. Byla jsem udivená, že tam přece ani nestoupá..a už mi v hlavě šrotovalo: sakra, on občas pajdal, hlavně po delších prochajdách se většinou pak o půlnoci nemohl došourat k jídlu. Ale nikdy nás nenapadlo zjišťovat, která noha to je, další den to bylo dobré, tak jsme si říkali, že si ji asi namohl, jak lítal jak blázen, jak on to umí...No a teď mne napadlo, co když je to něco horšího? Noemi mne vystrašila Ale když to pomačkám, je to jen malá bulečka, připadne mi volná, jen v podkoží se hýbá, není to přirostlé...ke kosti. Ještě mne napadla zapíchlá osina..hodně se to v tuto dobu řeší. Jen mi neleze do hlavy, že se to nepodebírá, když jsem to odškrábnula, ani náznak hnisu, jen trošku krvavé, no jak když seškrábnete strup právě. Doprčic, já myslela, že to bude zase něco píchlé v tlapce a to se jednoduše vyřeší. Kousek od nás na cestě je rozbitá sklenka a Worka mi tam někde v tom místě zdrhnul přes náš hnůj na potok, ale jen chvilinku, jen to obešel za muldou...no a o pak o půlnoci už nemohl dopajdat k misce Dneska jsme pochopitelně na prochajdu nešli: Berry jen funí, Woruška sotva jde...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2015 14:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
V reakci na Alenčin blog, jsem konečně stáhnula fotky ze znovuzprovozněného foťáku Takže dlužím lustry: ze dne Za tmy
A rozkvetlou(teď bohužel přesvícenou) katalpu za dveří Tomovy pracovny
|