Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 21:22
- Nahlásit

bilksa joo tak taky úklid - no jo, akorát u nás to zítra nebude poznat - Greeny začal línat - těší se moooc do Brna a potomci taky zrovna neoplývají schopností udržovat pořádek - jejich pokoj je stále nedotčen jakýmkoliv úklidem, ale jsem v klidu, raději zavřu dveře

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 21:32
- Nahlásit

Tak nám právě Brambora sežrala upečenej pecen chleba,já se z ní zblázním

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 21:52
- Nahlásit

Vlasta
No jo, kluci, to nemá cenu se rozčilovat. Jen počkej, až si najdou holky a nastěhují se společně. Michal byl taky dost nepořádník, já ho péruju, tak už se chudák taky chytá....

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 10:20 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Athosek včera u nás...

Apolline včera prvně okusila sníh...

Jinak všichni tmavnou, takže žádná běluha nebude.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 11:01
- Nahlásit

bilksa byli na horách? U nás žádný sníh ještě nenapadnul, včera pršelo se sněhem a dneska ráno náledí jako hrom, ale mokro - sníh nikde.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 11:48
- Nahlásit

Vlasta
No oni jsou Karlových Varů, tam mají sněhu až moc, ale tohle si popojeli někam na hory.

U nás včera chumelilo hodně, ale všechno to roztálo. Dneska ráno slunečno, teď se mírně zatáhlo.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 12:30
- Nahlásit

Tak já jsem ráno stihla dvojí venčení bez mytí psů, ale teď už je zase všechno roztáté. chci sníííh

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 13:30
- Nahlásit

Závidíme, tady to vypadá na bahno stále. Koukala jsem na ČHMÚ a i na svátky hlásí teplo, takže nic...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 13:35 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

bilksa
no vždyť u nás už je taky zase hnus a sníh v nedohlednu a to včera fakt krásně chumelilo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 17:19 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

U nás to vítr trochu vyfoukal, takže jsme z dnešního cvičáku čistí

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 20:16
- Nahlásit

Vlasta
Závidíme - naše holky vyrazili s bráchou na kraťoučký dogtrekk, tak se vrátili všichni, včetně něj, jako prasátka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 17:41
- Nahlásit

Dneska nikdo? Normálně jsem dneska byla jako každý den v Praze a co jsem neviděla??? Mají tam sníh - sice jenom nahoře u Rudné, ale je tam i silnice klouzaly a to bylo poledne - pražáci... a u nás není nic

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 17:57
- Nahlásit

Vlasta
Fakt?? U nás taky ani vločka... Dokonce ani u našich na chalupě, je to bída.

Já jsem dnes byla s dětma na divadle a odpoledne jsem vezla mamku na nákupy do Rakouska - potřebovala taneční lodičky, tak sehnala. No a za chvíli letím do kostela na zkoušky České mše vánoční od Ryby. Hrajeme ji na Štedrý den o půlnoci.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:06
- Nahlásit

bilksa na co vlastně hraješ??

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:15 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
Na klarinet. I když dnes už opravdu jen občas.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:22
- Nahlásit

bilksa to musí být hezké v tom kostele - vždycky se přežeru a přestože jsem se kolikrát chystala na půlnoční tak jsem tam nikdy nedošla

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:08
- Nahlásit

Jé,to závidím,já bych na půlnoční šla,ale tady není

Tak jsem dneska dostala zpravodaj RK a koho nevidím v gratulacích ve zlaťácích,co Vlasti?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:17
- Nahlásit

zdar vespolek.Nestíhám nic a je mi to jedno

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:24
- Nahlásit

Zuzana T
To jsme rádi,že jsi nám to řekla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:28
- Nahlásit

jana33
viď.No vy na dědině jste v klídečku ,neee?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:35
- Nahlásit

Zuzana T
No jasně,a my,co se kvůli novýmu čoklovi nikam nedostaneme,jsme v klídečku zvlášť v lese nic novýho a všechno v poklidu

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 20:19
- Nahlásit

jana33 já ho ještě nemám - ale měla by tam být gratulace ke Greenovému šampíčkovi práce??? Blanka Novotná mi říkala že nás tam dá
Zuzana T jj, Jana má klídek - na konci vesnice u pole - tam možná projede každý týden jednou traktor tak si podle toho otočí kalendář fakt idyla - závidím Jani to je vtip jo??

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 20:43
- Nahlásit

jana33
U nás také klideček - a to už bydlím ve městě...
JInak Rybovka je fakt skvělá a o půlnoci zvlášť. My většinou chodíme, když hrajem, tak musíme, tak to člověka vytáhne.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 20:44
- Nahlásit

Vlasta
Jj,gratulace tam je.
A zas nepřeháněj, ten traktor projede i dvakrát třikrát a stejně často i myslivci. Jo a taky pošťačka,na tu nezapomínej. Máme tu čilej ruch

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 07:38
- Nahlásit

jana33 2x až 3x projede o žních néé, to je fakt slepá závist, taky by se mi tam líbilo

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 07:59
- Nahlásit

Vlasta
jana33
k nám nechodí ani pošťááák
Už aby byl pátek večer, fakt mi z tý práce je*e
jo a sníh máme, to je jediný štěstí že se se psy vyřádím venku, válejí sudy na louce a jsou pořád čistí
Jani co Bramborka, co zas vyvedla? - je mi čím dál sympatičtější, neb mi připomíná Corinu hoď nějakou fotku na FB (nebo jsem přehlédla?)

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 09:20
- Nahlásit

Ketrin1
Já chci taky sníh!!!

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 09:28
- Nahlásit

Tak jsem si potřebovala odskočit z vánočního stresu (nemám skoro žádné dárky a stejně si to omlouvám, že všichni zlobili) protože nenávidím fronty a jsem alergická na vánoční výzdobu a melodie v obchodech k cela odlišné problematice a to k návrhu zkušebních řádů, které zveřejnilo na svých stránkách KCHLS.
Všeobecnou část nekomentuji, tu proberu na našem zasedání kynologické komise. Za to ZŘ u retrívrů - tak se jeden vyřádí.
=========================
1) změny, proti kterým nic nemám jsou:
vodění psa - kdo jste vedli psa před rokem 2006, tak se to vrací zpět a je to stejné, jako u řádů, kdy jeětě retrievři byli posuzováni podle jezevčíků a teriérů
------------------------------------------------
2) přinášení vlečené pernaté - stejné jako před rokem 2006, pes se řídí vlečkou, počet nasezení max 3, časový limit 5 minut. Nejsem si jistá, jestli nebyl limit delší, musela bych zapátrat.
3) přinášení vlečené srstnaté- stejné jako před rokem 2006, pes se řídí vlečkou, počet nasezení max 3, časový limit 8 minut. Nejsem si jistá, jestli nebyl limit delší, musela bych zapátrat.
4) ochota práce na hluboké vodě (pouze SZVP a VZPR) - to jsme také měli před rokem 2006 (podle ohařů) a taky nic proti tomu nenamítám.
5) přinášení kachny z hluboké vody - změna v disciplině - na povel rozhodčího a v hodnocení , bez námitek
a nyní námitky:
===========================
1) pamět aportu - je doplněno, že je chybou, pokud pes ke zvěři neběží přímo a dohledá ji s využitím nosu. Co se stane, když se rozhodčí netrefí na stejné místo a pes nos automaticky použije? Snížená známka. V tom případě navrhuji, aby měl každý pes při přezkušování této discipliny svůj prostor. Jistě nikomu nohy neupadnou, aby popošel o 15-20 kroků vedle.
2) Slídění a vyhledávání - samostatně obodovaná disciplina a za kterou následuje dohledávka. Na čtyřku se vyžaduje člunkovitý způsob prohledávání terénu, před pomalu postupujícím vůdcem, bez častých povelů a s neumdlévající snahou najít zvěř. Z mé strany souhlas, za předpokladu, že opět každý pes bude mít svůj prostor.
3) 2 kachny - handling - záměna kusu sníží pouze dílčí poslušnost? Jenom!!!!! proč ne disciplinu???? Vždyť o tom handling je. Takže nesouhlas a záměna sníží známku z discipliny.
4) Práce na pobarvené stopě - nebude se po stopní dráze táhnou spárek, a za nakladení barev zodpovídá pořadatel ve spolupráci se sborem rozhodčích? To jako správce zkoušek ráno můžu nakapat barvy a rozhodčí, který za to spoluzodpovídá pak bude řešit nějaký problém???? Nebo jak to tvůrce myslel?????
5) Bonbonek na konec. ZPR můžou být při menším počtu psu i jednodenní. Super!!! Nahlásím se na zkoušky, zajistím ubytování a zaplatím poplatek a pak zjistím, že budou jednodenní. To jako bude dvojí cenník, někdo mi bude vracet poplatek a nebo v průběhu prvního dopoledne vypadne půlka psů, tak ten zbytek do večera doklepeme či jak. Nehledě na souvislosti oznámení o pořádání zkoušek veterinární správě .....
==========================
Po poradě s předsedou kynologické komise jsem se dozvěděla, že ZŘ by měly být na ČMMJ odeslány do 31.1.2012. 8.1.2012 je sekční schůze KCHLS.
Kdo vodí psy po zkouškách a chce se k tomu vyjádřit, protože toto není na programu, tak to tam musíme nechat zařadit, prosím přijeďte. Už jednou nám schválili řády bez širšího projednání s členskou základnou. Máme právo se k nim vyjádřit.
PS: Pojedu na ose Kladno - Praha a mám v autě volná místa )))

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 09:30
- Nahlásit

Vlasta
Tak my to takhle sháněli,to byla podmínka baráku, že musí být na konci vesnice,abychom mohli smečku rovnou vypustit a ne je někde tahat na vodítkách
Ketrin1
Vůbec to neříkej, vůbec tě nemám ráda, já chci taky sníííííh. Zááááávidím
Barbucha se za týden naučila od Fany štěkat (při příchodu uměla jen pískat), naučila se, že vrčící Ferda není nebezpečnej a nic jí neudělá,tudíž ho prudí, nově roztrhala Karlovi nějaký předvolání k soudu (ale tenhle vztah ke státním institucím sdílíme), a učí nás schovávat věci z kuchyňskýho stolu i linky, protože si všechno nenápadně stáhne a sežere.... prostě je s ní legrace, ale teď po týdnu už se docela uklidnila a občas s Fandulí i usnou,poprvé se to povedlo ve čvrtek,do té doby jely nonstop a dneska jedeme na nákup,tak bude mít premiéru doma sama, očekáváme vysoké škody
S fotkama nevím,nenašla jsem stále čtečku do foťáku a bez ní se to blbě stahuje

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 09:44
- Nahlásit

jana33
každopádně nás teď budeš trvale zásobovat veselýma barbušíma historkama z natáčení, takže super

sníh je fajn, ale v pátek jsme nemohli vůbec domů na kopec vyjet - jako obvykle, údržba obecních cest - všeobecný děsný údiv že v zimě padá sníh, a kdepak máme radlici?

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání