Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:38
- Nahlásit

bilksa
Já mám na Denýska reflexní obojek, jen převlíkací přes hlavu a je fakt, že minule mi myslivci říkali, že se chytl o strom za ten pásek ... jenže on jak je černý, je nezbytné, aby ten obojek měl.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:40
- Nahlásit

Ewka
Obojky naši mají vždycky, to je automatika a my lidi vlastně taky, dáváme si je na klobouk ae za sezonu jich X psiska poztrácí,takže vždycky v létě dokupuju. Tak bych se toho oblečku fakt bála

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:44
- Nahlásit

jana33
Upřímně, já si klobouk sundávám, vadí mi na hlavě i čepice, natož klobouk.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:49
- Nahlásit

Ewka
hele,to je o zvyk, já si na něj zvykla tak,že ho nosím kromě léta i na venčení a cvičení s psiskama, nefouká na mě a hlavně mě do hlavy nekoušou hmyzáci a nepletou se mi do vlasů.-) a zrovna teď o víkendu jsem říkala,že by to mělo být povinný, protože když jsme během leče drželi řadu,tak ti,co měli na kloboucích "obojky" byli skvěle vidě

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:51
- Nahlásit

jana33
Já nevím, nezvykla jsem si, ale tak my nechodíme každý víkend na hony. Ale mně to zničí účes ..
Ne, jde o to, že mám pocit, ikdyž mám čepici, že nejsem tak "ve střehu", to je ale v mé hlavě, nic s tím nenadělám . Ale brát si klobouček na procházky, tak mně tady budou mít už za úplného cvoka.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:57
- Nahlásit

Ewka
hihi,tak my,když někoho už venku potkáme,tak zas myslivce. A já chodím na procházky celá v zeleným,takže to nevypadá jak pěst na oko
účes,tak to jo

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 20:41
- Nahlásit

jana33
Jj, taky zůstaneme u obojků. Jinak my taky všichni nosíme reflexní prvky - střelci mají povinně pásky na kloboucích a v leči nosíme navíc reflexní vesty. Je to fakt super věc, v lese se člověk jinak nevidí.

Ewka
A co jen reflexní čelenka? Tu také nenosíš??

Ewka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 08:53
- Nahlásit

jana33
Tak já když jdu ven s pesany a mám holiny, tak už na mne koukají lidé divně, nedejbože, když si Denda nese domů hrdě bažanta, s kterým jsme cvičili .
bilksa
Nenosím, mám celou reflexní bundu. Ale on měl snad jeden člověk na klobouku pásku, jinak nikdo, co si vybavuji.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:07
- Nahlásit

jana33
U slídění nějak změnu nevidím. je tam rozdíl v hodnocení, po novu už by měl dostat za 4 jen pes pracující samostatně, ne ten který je pořád upískáván - jak bývá časté.
Jinak teď fakt nemám čas to zkoumat, možná dnes večer.
Nemáte někdo házedlo? - jaké to je? s mou nyní nefunkční pravou rukou o něm uvažuju, aby labradorstvo nebylo zkracováno o venkovní kratochvíle ... levou nic nehodím. No a možná se i s házedlem spíš sama ještě víc přizabiju

Ewka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:20
- Nahlásit

Taky mi přijde u slídění změna, že je rozděleno na dvě disciplíny - slídění samotné a pak dohledávka, pokud jsem to prolétla a všimla si dobře. Že by se to mělo samostatně hodnotit. Ale možná se pletu.

Fresh
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:15
- Nahlásit

Ketrin1

nezabijes, to je vec k nezaplaceni, ja bez toho pomalu nelezu ven Male je v podstate do kapsy od bundy, velke beru na treninky - http://www.psimafie.cz/80-hazece-micku

A taky to je dobre na bolave zada, s tim dlouhym se v podstate nemusis shybat, si to naberes a hned hazes

Pak mas jeste dalsi variantu, Stefano Martinoli to hazedlo na treninku zahodil a porucil si tenisovou raketu

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:39
- Nahlásit

Fresh dík za tipy, to do kapsy je ono
dobre na bolave zada, s tim dlouhym se v podstate nemusis shybat,
to já se teda neshýbám nikdy a pro nic, od čeho mám psa?

choco
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:51
- Nahlásit

jana33

Tyjo, Jani, vy budete za chvíli dobrej útulek

Ketrin1
to já se teda neshýbám nikdy a pro nic, od čeho mám psa?

Tak tak a ještě je za to rád,že to mohl zvednout

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 11:15
- Nahlásit

Ketrin1
Házedlo je skvělá věc, já moc daleko házet neumím, ale s házedlem je to poráda.

Jinak souhlas se zvedáním - zrovna teď na honu jsem si zakopla klobouk daleko pod stůl, tak jsem si tam poslala Charlotte - přece nepolezu pod stůl....

Fresh
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 15:38
- Nahlásit

Ketrin1

tak vidite, a ja si to obcas zvednu sam - tedy chuckitem, prece se nebudu shybat Obcas si to mrcha cerna nezaslouzi, aby dostal tu svoji odmenu

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 19:06
- Nahlásit

Fresh
ahá, no já myslela i spadlé věci běžné denní potřeby - klíče, telefony, kapesníky, jídlo, tužky, pistole... akorát drobné mince Borgovi nejdou sbírat, tak ty zakopávám pod nábytek

michna
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 19:07
- Nahlásit

to Fresh

tak to mne dostalo "ja si to obcas zvednu sam" ))))

pritomne dame s dovolenim prominou...

Fresh
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 19:36
- Nahlásit

michna

a dokonce chuckitem...jak nad tim tak premyslim, hms...pomerne zajimava predstava))))

Ketrin1

pistole...zajimava to domacnost

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 08:26
- Nahlásit

Hezké ráno všem!! Tak já strávila včerejší večer na střelnici - nebylo to špatné, dokonce jsem si i vzpomněla, jak se dělá rozborka a sborka pistole. Horší bude teorie - nějaké zámky a závěry u zbraní, to je pro mne španělská vesnice.

Ale měla jsem radost - od střelmistra jsem dostala obrovskou pochvalu, že střílím líp, než kdejaký chlap.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 10:29
- Nahlásit

bilksa
no vidíš,jak jsi šikovná hele když jsem to zvládla já,musí to zvládnout každej

Barča asi půjde v noci do kotce (ještě ho postavit), v noci obchází, dělá bordel a škodí

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 12:29
- Nahlásit

jana33
Když ona se chudinka nudí....

Jinak já mám dnes skvělý den - Michala vybrali jako právníka pro město! Mám radost.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 14:08
- Nahlásit

bilksa
tý jo - honorace! blahopřeji!
jana33
Další labík?

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 14:19
- Nahlásit

Zuzana T
Jakej další?
bilksa
Gratuluju
Já jí dám,že se nudí,že se jí hlavička otočí, ve tři ráno bude chrápat a basta

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 14:56
- Nahlásit

jana33
to není labík? Ta nová holčička?

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 15:07
- Nahlásit

Zuzana T
Je,vždyť jsem to tady psala,i na FB
Už jsem jí i vyfotila,ale jaksi jsem při debordelizaci někam "uklidila" čtečku k foťáku,takže už asi nikdy žádný fotky nebude

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 15:09
- Nahlásit

Zuzana T
No to zrovna, honorace... Jsem moc ráda, možná se teď doma i potkáme...

jana33
Ty jí taky nic nedopřeješ, ona byla zvyklá, že si mohla dělat, co chtěla a najednou se jako vedoucí smečky tváříš ty?? To tedy nevím....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 15:39
- Nahlásit

jana33 pche, skřipec do vlasů, nespí... buď ráda že nerozkousala gauč a dveře jako ve stejným věku Rambo Baruška je určitě móc hodná, za rok vás tu očekávám na veverkách!
přijela jsem s Brestíkem z každotýdenní kontroly, je to docela dobrý ještě 1x za týden a když na tom bude tak jako teď, tak už nás nebudou zvát a budem chodit jen cca 1x měsíčně pro léky
bilksa
to je skvělý

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 15:40
- Nahlásit

Ketrin1
Jůůů, tak jen tak dál!! Já jsem věřila, že se to srovná a bude ještě užívat života!

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 16:42
- Nahlásit

bilksa
Ty jí taky nic nedopřeješ, ona byla zvyklá, že si mohla dělat, co chtěla a najednou se jako vedoucí smečky tváříš ty
Můžu tě ujistit,že na vedení čehokoli si ambice nedělám tím míň těch našich saní
Ketrin1
Baruška je střevo, s Fany se ještě od neděle nezastavily.. dobře,píšu si to do Barunčinýho kalendáře, podívat se přijet můžeme
Brestička super, jen tak dál

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 17:14
- Nahlásit

Ketrin1
dobré zprávy

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání