| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 18:07
- Nahlásit
bilksa no super - on pan trubač je ještě i právník jo?? Hustýýý...
jana33 psala jsem Ti na FB jestli můžu zítra, ale nějak se to nemůže poslat nebo co??
Byla jsem s Greenem na veterině a tentokrát mu nic nepíchali ani nedostal mazadlo domů - divný pocit - už jsme si zvykla tam 2x v týdnu jezdit, zastavit se 2x v týdnu v cukrárně - asi už bude zdravý nebo co?? ne ale vypadá to dobře, takže prý už nic nedostane a přijít pouze v případě, že by se to nějak měnilo a nebo si chtěl drbat- toř uvidím, možná i do Brna zaroste
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 18:18
- Nahlásit
Vlasta
No tak sláva!! Hlavně, aby to už měl dobrý, trápilo ho to dost dlouho.
Jinak my už také začali úspěšně nasrsťovat, takže možná také do Brna vyrazíme pro Déčko, zatím se tam jedno krčí strachy, tak bychom mohli rozšířit sbírku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 18:35
- Nahlásit
Vlasta
Předpokládám,že tohle jsi psala předtím než jsme se dohnali
Tak hlavně,a´t to Mydlíkovi vydrží a zas si něco nevymyslí.
bilksa
Ale no tak,proč by měla dostat déčko,ty jsi trdlo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 18:51
- Nahlásit
jana33
Omyl, já ne - Charlottka. Kdybych se měla vystavovat já, tak je to na nějaké D v hrobečku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 19:22
- Nahlásit
bilksa
No,jako zlatej retriever nevypadáš
Já plánuju zahájit výstavy až naší oblíbenou krajskou v MB, uvidíme,jestli vezmeme i ošklivé káčátko
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 19:53
- Nahlásit
jana33
Jo, tam se taky chystám, tak snad už se tam uvidíme. Budu mít s sebou zase nějaká mimina, tak bude veselo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 20:02
- Nahlásit
bilksa
No to doufám,že to konečně vyjde. Ráda bych i na jednu klubovku, ale musím vymyslet na kterou,do obou investovat nebudu... škoda,že jsou tak blízko sebe
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 20:18
- Nahlásit
jana33
My razíme do Humpolce, letos nám to kvůli státnicím nevyšlo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 16:32
- Nahlásit
Tak hlásím, že jsem zvládla i zbroják a můžu tak střílet pro sportovní účely, lovecké a dokonce se mi povedl zvládnout test i na ochranu života, zdraví a majetku. Uf. Teď tu zase mám na víkend Athoska, tak razíme ven, pak na posezení od práce, kde dělám letní brigádu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:08
- Nahlásit
bilksa
Gratuluju,tak to máš stejně jako já. Já teda od tý doby měla pistoli v ruce asi třikrát
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:16
- Nahlásit
bilksa super, vzpomínám jak jsem se na sportovní střelnici netrefila ani do terče na 10m fakt, ale byla to taková ta malá pistole a střílelo se stylem Makepiesová no a na ty lítající holuby už jsem tedy nešla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:50
- Nahlásit
jana33
My si jezdíváme dost zastřílet na střelnici, tak snad ji budu držet častěji.
Vlasta
To by ses naučila, je to o cviku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:54
- Nahlásit
Vlasta
Na holuby se na zbroják naštěstí nestřílí,to bych ho nikdy neměla
Dojela jsi v pohodě? Fakt se udělalo humusně,na řízení teda hnus
bilksa
My taky jezdívali,ale teď nějak nebyl čas a mě to ani nijak zvlášť nebaví,musím mít náladu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 18:32
- Nahlásit
jana33 jj, dojela jsem v poho - na Eváni jsem dala kávu a potom jsem musela stavět u nás v lese - a pršelo mi na.... záda...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 19:10
- Nahlásit
Vlasta
No vidíš,to sis jí mohla dát u nás
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 19:41
- Nahlásit
jana33 no to jsem právě nechtěla - abych to vydržela domů
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 19:50
- Nahlásit
Vlasta
A stejně ti zmokla...záda
Holky,tak zázrak,čertice se po necelém týdnu začíná přizpůsobovat a teď už asi hodinu spinká,seúplně bojím pohnout,abych nespustila další kolo řádění. Jen se bojím,že teda asi nebude vstávat ve tři ráno,ale už v jednu,když má te´d oddych
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 20:26
- Nahlásit
jana33 třeba jde do sebe
cukroví jé skvělé - já jsem ochutnala a potom jsem ho schovala na balkon pod péřovou duchnu kterou tam mám připravenou na odnos do čistírny a na přešití na prošívanou deku -snad to tam nikdo hledat nebude tedy jenom psi tam ňuchají a taky mě pěkně sjížděli nosama když jsem přijela jak cítili tvoji smečku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 20:40
- Nahlásit
Vlasta
Důkladná prověrka musí být,to je jasný,to známe
To jsem ráda,že chutná,dneska jsem už nám taky naskládala na talířek,tak můžeme spokojeně tloustnout,abychom v lednu měli co shazovat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 10:27
- Nahlásit
jana33 jj, zařadíš příští rok do kolekce ty úžasné knoflíčky jak jsem u Tebe jedla?? byly mooc dobré
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 11:46
- Nahlásit
Vlasta
ne
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 14:12
- Nahlásit
jana33 škodááááá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 17:18
- Nahlásit
Vlasta
Tobě je udělám,když se připomeneš ale jinak je to technicky náročný
Tak jsme si fakt pořídili druhou Fanynku - od rána tady Bára s Fany a Rozárou řádily jak černá ruka, bez přestávky, v půl třetí přijeli kamarádi se sedmiměsíční zlaťandou na cvičení,dneska jsme to pojali spíš procházkově a vzala jsem sebou i Bramboru, takže další lítání,řádění, vrátily jsme se a začala nanovo s Fany. Další pes bez vypínání nutno ale říct, že jsem jí dneska hodila první aportek a schovala první spárek a je to čubka vlohová
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 18:21
- Nahlásit
jana33 supéér - stejně jsi si ji vybrala už dávno, tak jsi věděla co děláš ne?
Já jsem dneska měla jít na hon na zajíce, no ráno v 5 lilo, tak jsem to vzdala, vyvenčila smečku a šla spát - a v 8 hodin když jsem se vzbudila podruhé a bylo už pozdě vyrazit to celkem šlo, sice foukalo ale nepršelo - no alespoň jsem si doma mírně poklidila, ale už se musím rozhýbat a fakt někam na hon vyrazit nebo bude po sezoně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 18:31
- Nahlásit
Vlasta
teda ty jsi ostuda, chudák Mydlík mohl nosit zajíčky,jemu by určitě mokro nevadilo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 18:52
- Nahlásit
jana33 já vím, jsem měla starost o svoji starou kostru
Kde dneska všichni jsou??? Se tady celý den bavíme sami...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 18:57
- Nahlásit
Vlasta
To víš,nikdo nemá čas. Já jsem ho taky mít neměla,kdyby nepřišla Brambora
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 19:01
- Nahlásit
jana33 já využívám, že jsem sama doma a úklid už mám hotový, dokonce i dárky jsem zabalila - doperu poslední pračku, pověsím a zítra hurá do žehlení.... ale jdeme alespoň na cvičák.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 19:14
- Nahlásit
Vlasta
Tak to jseš hvězda,já ještě nemám dárky doma
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 19:17
- Nahlásit
Vlasta
My dnes také měli velký úklid - mám vyprané a pověšené záclony, všechno dobobí omyté a uklizené již do skleníků. Takže ještě obrovská hora žehlení, kterou jsem odkládala, a máme hotovo. Těšně před Vánoci už jen běžný úklid a nákup jídla.
|