| Autor |
Zpráva |
Ewka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 18:42
- Nahlásit
Fresh
Souhlasím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 12:36
- Nahlásit
Tak Barbucha dneska prvně viděla koně, málem jí kleplo,pak v lese asi na ti minuty zmizela,to zas málem kleplo mě,pak začala něco děsně hlásit ve křoví,ale na píšťalku se tedy přiřítila zpátky,vysmátá jak lečo. Nějak začínám pochybovat,že je to labrador, čemuž by i odpovídal Ferdův poměrně kladný postoj k ní
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 14:15
- Nahlásit
Ahoj, jen vám chci všem popřát krásné svátky My za chvíli odjíždíme na chalupu
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 15:41
- Nahlásit
Přeji všem nadějný rok 2012, mnoho osobních i pracovních úspěchů.
"Budoucnost má mnoho přívlastků. Slabým je nedosažitelná, bojácným neznámá. Pro statečné nadějná." Viktor Hugo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 17:00
- Nahlásit
Marie Šustová
Ten zajíc je boží
Tak už vypsali propozice na mezinárodku v Litoměřicích, tea rozhodčí víc nic než moc ale když to máme "za domem",je škoda nejít
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 17:21
- Nahlásit
Marie Šustová už jsem koukala na FB - pěkné přáníčko a duchaplný citát.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 17:41
- Nahlásit
jana33 my máme Studeníka tak taky jedeme
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 17:55
- Nahlásit
Vlasta
Jo,vy to máte fajn
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 18:11
- Nahlásit
jana33 já ho tedy vůbec neznám - má kokry - ale slyšela jsem, že je spravedlivý a rozumí tomu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 18:21
- Nahlásit
Vlasta
Já ho taky jako rozodčího neznám,labiny neposuzuje, ale kokry má krásný a slyšela jsem o něm jen dobré
Malíkovou,kterou máme my,taky jako rozhodčí neznám,ona je čerstvá rozhodčí a zažila jsem jí jen při hospitaci,ale vycházím z jejích odchovů - to je naprosto odlišnej typ,než co se líbí mě Ale tak Fany nějak dopadne a Barbucha se bude v mladejch jen otrkávat,ona bude taky ten typ,co bude do dvou let jak zagroškudla ale s ní stejně nic neplánuju, příští rok budeme vůbec vychytávat,kdy a jak často bude hárat. Jestli jako Fanča co čtyři měsíce,s měsíční faleškou uprostřed, tak mě odvezou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 18:30
- Nahlásit
jana33Jestli jako Fanča co čtyři měsíce,s měsíční faleškou uprostřed, tak mě odvezou fakt? tak to je nářez...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 18:39
- Nahlásit
Vlasta
Jj, Fany hárala místo tří týdnů měsíc, kritický dny měla až okolo dvacátýho dne, pak po cca sedmi týdnech začala faleška a jen,co skončila,už se začala chystat na další hárání a to ještě hárala tak,že jsme měli ohozený i zdi
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:02
- Nahlásit
jana33
No budete to mít veselé - já jsem taky zvědavá, jak zkombinujeme Amálku a Charlotte na výstavy. Taky to asi bude veselé. Tajně doufám, že se Charlotte po porodu vrátí ke svému obvyklému hárání jen jednou ročně - to bylo moc prima.
Jinak Litoměřice my asi nepojedeme - to je pro nás daleko, ale těším se moc do Brna a pak snad do Boleslavy. Pak mám v plánu klubovku v Humpolci a v létě se uvidí - to budou snad nové starosti o přírůstek ve smečce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:04
- Nahlásit
bilksa proč daleko, Litoměřice máš po dálnici z Prahy skoro stejně daleko jako Boleslav - mrkni na mapu
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:19
- Nahlásit
jana33
A ty budeš kastrovat i Barču nebo na ni chceš chovat?
Já jsem hrozně zvědavá na nějakou její fotku .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:47
- Nahlásit
Vlasta
Já vím, ještě o tom uvažuju - my vždycky jezdíme Boleslav tak, že jeden den jsme u tchýně v Benešově u Prahy, a druhý den dojedeme do Boleslavy, tak bychom to mohli spojit i s Litoměřicema.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 22:14
- Nahlásit
bilksa
Tak Fany je kastrovaná,takže kombinovat nemusíme,ale pevně doufám, že bude hárat nějak rozumně
Tak my klasicky Litoměřice, Bolka a event. Praha,kdyby byl nějaký zajímavý rozhodčí. A klubovka spíš Konopiště,ale zatím to neřeším, uvidíme podle peněz, času, zdraví....
A jinak v Liťáku jseš z Prahy za necelou hodinu
Ewka
Zatím neplánuju, uvidíme,jak vyjde zdraví, ale kdyby byla zdravá a pracovně šikovná,tak bych si konečně ráda vrh odchovala, ale to je tak daleká a nejistá budoucnost, že nad tím zatím vůbec neuvažuju...
Fotka z vánoc určitě nějaká bude, ale momentálně je to fakt naše roztomilá ošklivka
Btw po týdnu a půl se mi jí podařilo uondat natolik, že zvládla naší dvouhodinovou nepřítomnost bez ztráty kytičky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 08:17
- Nahlásit
bilksaVlasta
Na Stuďu určitě jeďte - alespoň uvidíte taky rozumného českého rozhodčího.Posuzuje dobře,většinou hlasitě komentuje čtyři v pořadí,tak z toho mají i něco okolostojící .Je přísnější,vidí chyby v anatomii a potrpí si na kvalitní úpravu srsti a dobré předvedení,ale ne styl na nafoukaného bišonka ( chovatelé bišonků prominou - je to příměr ).
Já se pojedu jen kouknout,do kruhu mu nevlezu,kamarádům to nedělám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 08:31
- Nahlásit
jana33 nelži - není vůbec ošklivá!!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 08:33
- Nahlásit
Zuzana T tak s úpravou se objednávám s předstihem už máš nový kalendář???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 09:13
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to ti na úpravu pošlu mimino. Já to mám poněkud z ruky, tak to asi zbyde na mne a ty mi budeš zase online radit. Potřebovala bych Tě na jedno střihání u sebe, abys mi vždycky vrazila lepáka, když střihám špatně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 10:03
- Nahlásit
Vlasta
Ty to tak poznáš ale ona z toho vyroste
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 10:26
- Nahlásit
jana33
Umím si ten vzhled představit, teď mi něco podobného roste doma Ti labíci prostě vošklivý většinou bývají, naštěstí se z toho někteří vylížou věkem.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 10:36
- Nahlásit
jana33 no, néé že bych to tak úplně poznala, ale žádná ošklivka není... je to normální labrador.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 10:58
- Nahlásit
labíci prostě vošklivý většinou bývají, naštěstí se z toho někteří vylížou věkem.
moc krásně řečeno!!
Holky, přeju vám krásné svátky, ještě jsme v práci ale za chvíli mažu domů a pc už nechci vidět
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 11:41
- Nahlásit
Ketrin1
Krásné svátky a hlavně zdravíčko pejskům.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 11:48
- Nahlásit
Ewka
Ketrin1
Jj,to je přesný, viděla jsem její fotku jako štěkanátka a byla krásná,ale teď je to prostě hubená samá ruka a noha s hubenou hlavou a k tomu má ještě zadní o fous delší než přední prostě echt věk jen doufám,že už moc neporoste,už teď je větší o fous než Fanča
Všem,kdo už sem nezavítají taky přeji krásné svátky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 11:53
- Nahlásit
Ketrin1
Krásné a pohodové svátky!!
Já jsem ráno zadělala na vánočky, pak letěla ještě na nákup (hrůza - až mne z toho rozbolela hlava). No a teď jdu vánočky dodělat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:26
- Nahlásit
bilksa
Tak vánočky už mám,ale bláznivá Karlova matka si ještě objednala dort,tak ten musím dneska udělat. Mám toho pečení sladkýho málo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:46
- Nahlásit
jana33
Ježiš, tak to jsi dobrá. Já mám dost práce s vánočkama.
|