Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 11:02
- Nahlásit

bilksa
Ketrin1
Hahaha, jste opravdu vtipná, děvčata
Ale pro ty tvoje známé,Helčo, by mohla být fajn. Od koho je?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 11:38 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

jana33
pro ty tvoje známé,Helčo, by mohla být fajn
právě, se těším že bych jim ji aspoň někdy hlídala, Cora by měla parťačku a oběť
bilksa: také by mě zajímalo, po kom je.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:24
- Nahlásit

Ketrin1
Máš bližší informace v mailu.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:34
- Nahlásit

bilksa
A já nic?
Ketrin1
hele,jestli chceš mermomocí hlídat nějakýho labradořího poděsa, tak ti dám na výběr a já si aspoň odpočinu

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:43
- Nahlásit

bilksa
Díky
jana33
jenže já chci černoooouuuuu

nechci to zakřiknout, ale dneska Bresta sípe úplně minimálně/skoro vůbec. Po cestě na/z veter. důležitě seděla na místě spolujezdce, držíc v tlamě plyšáka, co jsem jí koupila za odměnu jaká je šikovná a trpělivá pacoška (jídlo teď moc jako odměnu nebere). Když jsem čekala u přechodu, až přejdou chodci, tak si náhodou opřela tlamu o tlačítko na otevírání okna, to se celé otevřelo, prostě estráda pro kolemjdoucí

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:48
- Nahlásit

Ketrin1
není problém,půjdu před předávkou venčit

Tak to je fajn, ono to holt bude nahoru dolu, ale určo bude víc těch lepších dnů To teda musel být pohled pro bohy

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:10
- Nahlásit

půjdu před předávkou venčit tak tos mě dostala

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:37
- Nahlásit

Ketrin1
Každodenní realita

Tak máme doma oficiálně háravku. Ale Samouškovi je to zatím absolutně jedno, zjistila jsem to,když jí furt oňuchával kastrovanej Ferda

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:51
- Nahlásit

Přeji všem všechno nejlepší do nového roku. Máme aktualizované stránky o seminářích.

Ewka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 16:09
- Nahlásit

Tak Duocacib má předběžné obsazení kruhů, nás je zatím po oba dny 6, to je na dorost tedy dost.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 16:22
- Nahlásit

Ewka
Na těhle výstavách to bývá. Jdete do dorostu? Mě docela zarazilo,že je v mezitřídě víc čubek než v mladých,ale to se změní,jakmile budu chtít vyrazit někam s ošklivkou a koukala jsem,že jestli otevřená nebo pracovka,už je to taky prašť jako uhoď, normálně bývá v otevřený o dost víc fen

Fresh
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 17:55
- Nahlásit

Ketrin1

pekne divadlo, lidi se museli bavit Drzim palce, at je ok a jeste ma par let pred sebou;)

Jsme se s Tanou rozhodli, ze otocime kormidlem k jinemu plemeni a dnes vecer jedem ke znamym, co si poridli tosa inu...ze pry toho svyho kluka chteji vychovat, tak uz se tesim

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 18:48
- Nahlásit

Ewka
Já si pamatuju, že nás v dorostu bylo i 12.

Ewka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 19:05
- Nahlásit

bilksa
12, to už je masakr.

jana33
Já vím, na tyhle rozhodčí bych čekala i více Jdeme do dorostu a už se těším, jsou to opravdu prima rozhodčí.

Nejprve jsem se tedy koukala na dorost, ale psi, jak jsem zvyklá a zaradovala jsem se, je tam 1 ale pak mi došlo, že mám doma fenku.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 19:12
- Nahlásit

Ewka
A to až budeš v pracovce,to se zvencneš Ale bacha,u takovejch bernskejch salašnickejch bývá na klubovkách v jedný třídě třeba šedesát psů,to je masakr

Ewka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 19:45
- Nahlásit

jana33
Já jsem to o berňácích už slyšela
Joo, pracovní třída, to bude za dlouho, pokud někdy

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 09:20
- Nahlásit

Ewka
No jasně, Tina je neomylně v nejvíc obsazené třídě. No aspoň se tam potkáme a já konečně uvidím naživo ten tvůj poklad.
Jinak ale účast nic moc, na tyhle rozhodčí bych čekala větší zájem. Dva zahraniční rozhodčí při tomhle počtu psů, to pořadatel moc nejásá. Mám vážnou obavu, že příště bude chtít někoho, kdo může posuzovat i další plemena, nejlépe all-round.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 09:37
- Nahlásit

Petra Bailie
To mluvíš o Brnu v lednu nebo o Duocacib? A koho máte?

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 09:45
- Nahlásit

Zuzana T
O DUOCACIB, na lednovou národku by to byl standartní počet. Jsou pozvaní manželé O'Donoghue, když tu byli minule, lidi si je chválili. Dva rozhodčí na cca 60 psů, to je děs, čekala bych tak jednou tolik. A goldeni na tom nejsou o moc líp - na dva rozhodčí to tedy není, klidně by to zvládnul jeden.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 09:52
- Nahlásit

Petra Bailie
Neboj,hodně to naskočí pod ruhé uzávěrce.To ještě asi nemají zpracované.Ale zase není divu dáš 1700 za jednoho psa na oba dny,musíš se někde ubytovat a stravovat...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 09:53 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Petra Bailie
O´Donoghue mám ráda,zvláště jeho .

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 10:00
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, ono to naskočí - taky jsem lajdák a ještě jsem přihlášku neposlala. Zatím stále nevím, jestli pojede i Amálka (brácha se švagrovou mi ji nechtějí půjčit) a sami na to nemají.

No každopádně jedu s Athoskem, s broučkem mým. Já jsem tak ráda, že ho mám takhle blízko, fakt to bylo pro mě nejúžasnější štěndo.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 10:38
- Nahlásit

Tak já jsem ráda,že výstavě v Brně se nás netýkají,protože Fany te´d vážně vypadá jako kdybychom jí využívali na psí zápasy
A jinak souhlasím,že to po druhý uzávěrce určitě naroste, já se taky vždycky lajdám
Btw jsou vypsané propozice na Prahu
bilksa
Proč ti jí nechtějí půjčit? Já myslela,že jste se tak domlouvali při pořizování,že jí budeš mít na výstavy a zkoušky

Ewka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 10:54
- Nahlásit

Petra Bailie
No to máš vlastně pravdu, asi to nezpracovávají průběžně a nahlášení po první uzávěrce tam asi ještě nebudou, tak to jsem zvědavá, kolik nás tam bude, ikdyž oni se lidé do dorostu moc neženou.
Také jsem čekala dvakrát takovou účast, zvlášť na tyto rozhodčí.
Ale jsem moc ráda, že jedete a že vás konečně uvidím, myslím, že naposledy jsme se viděly na schůzi RK, pokud se nepletu. Tak to mám radost .

Ewka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 11:00
- Nahlásit

Petra Bailie
Jinak už budeme mít asi brzy výsledky EIC a testů na barvy, posílalo se to 22.12. a teď si už strhávali peníze z účtů, tak snad do týdne by to mohlo přijít na email, tak jsem napnutá .

A chtěla jsem se zeptat, kamarádce chovatelka doporučila udělat krom RTG loktů a kyčlí i pately ... slyším o tom u LR prvně, navíc jsem myslela, že se vyšetřují jen pohmatem. Není spíše lepší udělat RTG ramen nebo to je "zbytečné"?

Mimochodem marně tady pátrám, jak vložit obrázek, buď něco změnili nebo jsem po Vánocích přišla o část mozku

Ewka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 11:03 - Změnil/a: Ewka
- Nahlásit

URL
Tak to zkusím.
Denýsek a Cloe (6 měsíců)

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 11:12 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ewka
Nevidím
Já Fany nechávala dělat i ramena,abychom to měli všechno. Pokud vím,tak pately jsou spíš problémem malých plemen,ne labrošů a ano,pokud by tam byl výraznější problém,tak to pozná ortoped pohmatem.
A proč děláš testy? Já myslela,že na ní nebudeš chovat?

Ewka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 11:14 - Změnil/a: Ewka
- Nahlásit

jana33
Já vidím, že nevidíš, taky nevidím
Jen nevím, jakto, když jsem to uměla
To taky nevím, proč dělám testy prostě abych věděla, asi nevím, kam dát peníze .
S chovem, nevím, to je ve hvězdách, záleží to na mnoha věcech, uvidíme časem.

Ewka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 11:19
- Nahlásit

jana33
Ha, už vidím spraveno
No já nikdy ještě neviděla labíka, co by měl problém s rameny, tak nevím, zda to není zbytečnost, víš.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 11:23
- Nahlásit

Ewka
vidím, moc hezký ta nejlepší labradoří barva, klasika nejklasičtější
a proč proboha kastrovat??

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání