| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 11:23
- Nahlásit
Ewka
no,ono když dělají digitální RTG,tak jde udělat snímek ramen i loktů v jednom,takže to není snímkování navíc. A určitě bych řekla,že větší pravděpodobnost je,že se vyskytne nějakej průšvih u ramen než u patel, ale ani ty ramena nebudo moc častý.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 11:24
- Nahlásit
jana33
NO jo, oni byly velké boje - já ji chtěla do spoluvlastnictví, ale švagrová si postavila hlavu, že jim budu povídat do výchovy a výcviku a oni jsou dost svéhlaví, prostě si chtějí všechno udělat po svém. No nakonec jsem řekla, že se s nimi nebudu hádat, tak jsem jim ji dala.
Teď samozřejmě volají kvůli každé kravině - oba kynologové, ale ani jeden nevychoval žádného psa od štěněte, to si vždy jen na chvíli půjčili Britu nebo Charlotte.
No prostě je to složité, mají ji jako dítě a bojí se, že jim ji asi převychovám nebo co??
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 11:24
- Nahlásit
o problémech s rameny se občas dá něco zaslechnout
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 11:29
- Nahlásit
bilksa
no,spíš se bojí,aby tebe neposlouchala víc než je nebo aby tě neměla "radši",to se pak blbě něco vysvětluje
Ketrin1
Nechcí mluvit za Evču,ale mít psa a čubu v bytě a nechtít chovat,tak je rozhodnutí jasné. Ale třeba má někoho na hlídání,tak to pak jde
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 11:32
- Nahlásit
jana33
NO asi tak. Problém je, že ona už mě poslouchá víc teď.... Já vždycky říkám, že to musí být tím, že oni na ni volají Mio a ona je Amálka, protože my, co jsme ji odchovali jí říkáme Amálko.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:03
- Nahlásit
Ketrin1
Černá je jednoznačně nejlepší nechtěla bych jinou.
S kastrací, jak psala Janča, nevím, zda budu chovat, to vše uvidím. A pokud by Deni nějak moc vyváděl a nedalo by se to zvládat... a další rozhodující věc bude, kolikrát ročně bude hárat a zda bude trpět na falešky, to také rozhodne. Pokud by hárala 3x ročně, tak jde .
jana33
Tak pokud to jde v jednom udělat, tak není co řešit je fajn, mít něco navíc, to je fakt.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:05 - Změnil/a: Petra Bailie
- Nahlásit
Ewka
S patelami u LR pokud vím problémy moc nejsou, někteří chovatelé dělají ramena kvůli OCD. Pokud ti ramena přijdou jako zbytečnost, pak pately tuplem. Já dělala jen kyčle a lokty, že by OCD proběhlo úplně bezpříznakově mi přijde nepravděpodobné. Takže kdyby mi štěně během růstu občas pokulhávalo, vzala bych to důkladněji, ale pokud nikdy nic....
Na ty testy držím palce!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:08
- Nahlásit
Ketrin1
Zkouška jsi už ty známí??
Jaké je u vás počasí?? Koukám na zprávy, všude 30cm sněhu a u nás sice fučí, ale ani vločka.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:10
- Nahlásit
bilksa
Fučí ledový vítr a silně prší, nepříjemné na venčení, příjemné tak na ležení v posteli .
Petra Bailie
Tak pokud se to dá vyčíst z jednoho snímku, tak proč ne, ale uvidím. Zvažovala jsem před RTG, ale asi na to nepůjdem a počkám si do toho roku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:19
- Nahlásit
bilksa
Uragán a chčije a chčije, chci si zatopit,ale nechce se mi ani do dřevníku
Ewka
Jestli nemá problémy,tak se na předrentgeny vybodni, aspoň já bych to nehrotila. Ad ty snímky, nevím, jak kde, ale Duchek to Fanče dělal na jeden, lokty i ramena a říkal,že je to právě ta výhoda digitálu. Ale nebyly to snímky pro ofiko posuzovatele,takže si to stejně budeš muset zjistit konkrétně u toho,co vás bude snímkovat
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:21
- Nahlásit
bilksa
jj,přeposlala jsem jim ten email, rozmýšlejí se. Ale nevím jestli je nevyděsí to otevírání skříněk, lednice atd.- u Cory -kterou dobře znají - by taková dovednost byla zničující
Tady fučí a sněží.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:22
- Nahlásit
jana33
Problémy nemá (ťuk ťuk ťuk), ale úplně trnu při tom, jak ona lítá, skáče, padá, no už bych chtěla vědět, ale to si ještě počkám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:25
- Nahlásit
Ketrin1
To nám bylo jasný,tebe se nikdo na počasí neptal
jinak já už to taky viděla na FB,myslím,že se pro ní někdo najde, osobně je mi to teda divný,že jí Helppes udává takhle
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:26
- Nahlásit
Ewka
nj,tak ten rok ještě vydrž
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:31
- Nahlásit
jana33 je mi to teda divný,že jí Helppes udává takhle
třeba právě tu lednici a špajz otvírá i bez povelu, ba i bez přítomnosti páníka
ad počasí -
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:34
- Nahlásit
Ewka úplně trnu při tom, jak ona lítá, skáče, padá neboj, Corinu taky nešlo zbrzdit, prováděla děsný věci, skákala z balíků slámy apod., a má 4x0.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:56
- Nahlásit
Ketrin1
to je fakt
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 13:21
- Nahlásit
Tak koukám na goldeny a nezdá se mi málo přihlášených po 1.uzávěrce - so 94 a ne 72,to je dost.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:19
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, já koukala na neděli, kde je jich míň a nevšimla si, že ještě není po druhé uzávěrce. Já se snažím stíhat tu první, už takhle je to hodně peněz, nač jim strkat ještě další.
Tina už se začala na tu slávu chystat, pouští chlupy po hrstech. Konec konců nejlepší doba na přelínávání je uprostřed zimy, ne? Předpokládám, že na DUO bude skoro holá, s podsadou ala trialák. Ještě že už má aspoň odháráno, napínala mě osm měsíců. Vyváděla při tom ale neskutečně. Že mi venku zdrhala, jen jsem odepla vodítko, no dejme tomu. Ale že celý den kvílela jak Viktorka u splavu, to jsem ještě nezažila. A to jsem si myslela, jaký je Bailinka erotoman, ovšem na Tinu nemá, takovej cirkus! Na Silvestra jsem byla na návštěvě u kamarádky, které též zrovna začala hárat fena - no Sodoma Gomora, holky šukaly jak veverky celý odpoledne!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:27
- Nahlásit
Bailinka erotoman
to je ošklivá pomluva, pamatuješ Petro jak jsme spolu bydlely na JČ derby? - Borgo se na ní nesměl ani podívat, jinak hned předváděla reklamu na zubní pastu
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 15:05
- Nahlásit
Ketrin1
No jo, to je tím, že s ní chudák bydlel v ty nesprávné dny. To pak byl obrat o sto osmdesát stupňů, znásilnila by i kocoura. Patnáctý den pryč a už se k ní zase nesmělo ani čuchnout, jinak....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 15:13
- Nahlásit
Petra Bailie
Haha,to mi něco připomíná, Samoušovi je hárající Babucha zatím ukradená,ale ona ojíždí všechny
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 15:19
- Nahlásit
Petra Bailie
nojo, on je chudák z domácího matriarchátu zvyklej, naši kluci mu říkají podpantoflák
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 15:48
- Nahlásit
Petra Bailie
Sodoma Gomora, holky šukaly jak veverky celý odpoledne!
ježiš
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 17:12
- Nahlásit
Petra Bailie
No to je pěkné,tak to nebudeš mít problém s event.nakrytím.Takovéty Hitlerky jsou zase opačná extrém.....
Já v celku mám čuby v únoru v srsti - u nás je obvykle katastrofa v květnu a červnu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 08:22
- Nahlásit
Hezké ráno!!
Tak jak dneska u vás?? Já jsem dneska jako praštěná - do dvanácti jsme připravovali sál na dnešní bál. Hospodář vždycky jen navěsil obrazy stromů a zvířat a to se nám nelíbilo, tak jsme v pěti lidech předělali celou výzdobu, navozili naše vycpaná zvířata, chlapi dovezli své trofeje a vypadá to skvěle.
V jedenáct jdu ke kadeřnici, tak mi nabarví hlavu a něco mi na ní vytvoří. Ples máme od půl osmé, tak si ani nelehnu a zítra ráno v půl šesté odjezd do Brna.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 16:57
- Nahlásit
bilksa Šárko znovu jsi mě přesvědčila že jsi ďábel!!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 17:31
- Nahlásit
bilksa
jj Vlasti,můžeme jen tiše závidět
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 19:08
- Nahlásit
Zuzana T oni to mají s manželem společné co?? Ten je taky akční - jo a pes do toho jenom zapadá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2012 17:09
- Nahlásit
bilksa
Tak jaká byla výstava? A co ples, předpokládám,že jste zase vyhráli v tombole,co jste mohli
Já jsem dneska jak praštěná palicí a podlehla jsem akutní lenoře
|