| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 15:39
- Nahlásit
Zuzana T psali že od zítra bude sněžit i v nížinách ... tak uvidíme
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 17:28
- Nahlásit
Vlasta
No,ale od soboty už má být zase osm nad nulou já musela dneska nahnat psiska do koupelny, protože se trochu ochladilo a studenou vodou ze zahradní hadice ty bahnitý obaly drápů nechtěli dolů a to byla teda chuťovka, už je mi z toho fakt zle.
biksa
no, já uvidím,co zítra, na Silvestra nejdeme, protože jsme zvaný na naháňku, ale bude se brát kopec hned vedle hlavního tahu Lovosice-Most a tam odmítám psiska pouštět, náhoda je blbec
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 17:49 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
No to chápu, také si dávám velký pozor, kde Charlotte pustím...
My jsme dnes byli venčit s Athoskem a Charlotte se taky pěkně zaneřádila, když vlítla do vypuštěného rybníka.
My jsme kvůli psům zavedli teplou vodu do kotelny, takže je to fajn, že natáhnu ven hadici a osprchuju je na kanálku.
Jinak jsem pocvičila s Athoskem běh a postoj a musím říct, že když mu to sedne a nebude rvát pryč, tak má mooooc krásný pohyb.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 17:51
- Nahlásit
bilksa
no,to my bohužel nemáme,takže když je takhle,musí do sprchy. Btw s Barbuchou se sprchuju i já, a to doslova, jinak se bojí,bojí, bojí
Tak to je Athosek šikulka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:17
- Nahlásit
jana33
No uvidíme, jak se mu bude chtít... No tak to máš s Barbuchou fakt veselo, ona je čistá a ty lezeš ze sprchy špinavější, než když si tam lezla, ne??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:37
- Nahlásit
bilksa
Tak nějak nejlepší je venku,kde už před hadicí panicky nezdrhá,ale má tendence se přilepit na zem,takže si zaprasí opakovaně celý břicho no a ve sprchovým koutu si buď lehá nebo leze po stěnách ale už se to pomaličku lepší,musíme vydržet, ona se to naučí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 20:50
- Nahlásit
jana33
chuděra, hadicí venku
bilksa
Athosek měl hezký pohyb už v říjnu,co jsem ho viděla.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 20:55
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, to byl ještě malý bobeček... Jsem na něj zvědavá, na kluka. Ve třídě jsou jen s bráchou..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 20:57
- Nahlásit
bilksa
v lednu v Brně?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 21:01
- Nahlásit
bilksa
nemůžu otevřít obsazení kruhů - mám to v nějakých klikyhácích
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 21:11
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, teď 7. ledna. Ve štěňatech u psů jsou moji kluci samotní a ve fenkách je Amálka a další dvě bojovnice.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 21:24
- Nahlásit
bilksa no tedy tak budeme držet palce
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 21:38
- Nahlásit
Vlasta
No uvidíme, už teď jsem nervózní. Nikdy jsem si tedy nepředstavovala, že budu na výstavě koukat na svůj odchov...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:57
- Nahlásit
Tak právě začalo chumelit Ale hon jsme odpískali, ráno ještě pršelo, bahno bude všude, do toho fučí vítr a Kare včera do dvou do rána nacvičoval Silvestr
Tak doufám,že alespoň trochu napadne a udrží se, že bych odpoledne absolvovala alespoń jednu vycházku bez mytí a bláta, prosíííím.-)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 10:06
- Nahlásit
jana33
Jak se " nacvičuje" Silvestr ?
To je dobře,že chumelí - v Praze ještě ne
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 10:09
- Nahlásit
Zuzana T
Tak,že se te´d bojí jet autem nebo střílet,že by nadýchal
Hm,tak nic, to byla jen nějaká sněhová provokace
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 12:35
- Nahlásit
jana33
U nás také ranní provokace - v půl sedmé začalo sněžit a v sedm přestalo. Teď už je z toho jen bahno.
Jinak my na hon jdeme - včera v deset volal předseda, že dneska je hon jen pro členy, tak ve dvě razíme.
Jo a vzpomněla jsem si na tvoji Barbuchu - Charlotte dneska byla s Britou čtyři hodiny sama doma na dvoře, a když jsme přijeli, tak byla vykopaná růže u dveří, vytahané a rozkousané větve z dřevníku a jako třešnička na dortu byla rozrhaná santovská čepice, kterou někde vyhrabala...
No tak jsem se jí snažila vysvětlit, že kdyby byla u nějakých normálních lidí, tak už si dávno sbalila batůžek, dvě hračky a šla by přes plot do útulku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 13:43 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
U nás nesněží ale prší, stihla jsem kadeřníka - probrali jsme, že letos jsem ho navštívila celkem potřetí - a udělala jsem nákup jako pro somálskou vesnici..... večer ještě jedu s Greenem na veterinu a potom bude relax - snad se to už zlepšuje i když po mém odjezdu z domova mi volal manžel, že Greeny vyblil po bytě 4 hromady - no rezignovala jsem na vrácení se, ale po návratu byla v koupelně umytá lopatka - tož to sbíral asi do koleček
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 14:16
- Nahlásit
Vlasta
ježiš,co mu zas je? Snad ty vaše zdravotní lapálie se zítřkem skončí a příští rok budete znát veta jen z očkování
Tady je fakt hnus, sněžoprší, všude jsou jen sračky mačky a do toho vichr, ještěže jsme nikam nešli. Ať žije zapálenej krbíček
bilksa
nj, sranda musí být I když co se týká větví, v sedmým nebi je hlavně Fanča, protože když byla malá,tak je taky mohla tahat a hryzat doma jako teď Barbucha a pak jí to bylo postupně omezeno jen na zahradu, takže když teď zjistila, že "klackový" časy se vrátily, tak je nadšená A jinak Barbucha teda docela v klidu, jasně, má tu psiska na hraní, ale hlavně je zaměstnaná, takže sem tam to něco odnese, ale co jsme teď byli na honě a ona byla celý den sama, tak kromě klacků zdemolovala jen krabici kapesníků a dvě videokazety, na to, že má přístup ke knihovně, cd i dvd i všemu ostatnímu, tak v normálu. To i Fandul toho zničila víc. Ale radši mlčím a zaklepávám, ona nám ještě uháže růžky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 17:05
- Nahlásit
Tedy musím vám říct, že dneska se mi na hon nechtělo, ale ještě, že jsem šla - fakt nejúžasnější hon, který jsem kdy zažila, ačkoliv se nic nestřelilo:
jeleny zde potkáváme hodně často, ale většinou jen v lese, tohle nám vyběhli na volné prostranství a hnali to po loukách ohromnou dálku. Něco tak nádherného jsem nikdy neviděla, majestátně si to běželi po obzoru, do toho chumelilo, všude bílo, fakt dokonalý. Dva se vyřítili z lesa tak 15metrů od nás. Charlotte byla nadšená. No a aby toho bylo málo, tak za chvilinku Charlotte neomylně zvedla z rákosí bachnu se seletem.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 17:12
- Nahlásit
Snííííííh!!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 17:13
- Nahlásit
bilksa
Tak to je super, jeleni jsou to jediný,co tady nemáme-)
A na prasátka Charlotka šikovná, nám se taky na posledním honu podařilo vyhnat dva rudly
Jinak u nás stále bláto
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 17:20
- Nahlásit
jana33
Tak to je zvláštní, že u vás bláto a u nás sněží. Je mírně umrznuto, tak to i drží. Ale na neděli hlásí zase teplo, tak to roztaje...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 17:23
- Nahlásit
bilksa
Tady se snažilo sněžit,ale jak bylo nad nulou,tak to hned tálo a hlavně to padalo napůl s deštěm. Prostě nám není přáno
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 17:54
- Nahlásit
jana33
No nemáte nám co závidět - dneska první den jsem nesprchovala, ale dlouho to trvat nebude...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 18:01
- Nahlásit
jana33 nám to taky nepřeje - mometálně pršo-sněží
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 18:13
- Nahlásit
Vlasta
Nj,k vám to většinou dojde od nás
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:47
- Nahlásit
Tak jsem Michalovi upekla vánočky, protože odjíždí zítra na čtyři dny do Německa a jdu koukat na telku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2011 09:37
- Nahlásit
Hlásím že sníh NIC!!!!! Jsem si chtěla vyfotit Kokina
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2011 09:48
- Nahlásit
Vlasta