| Autor |
Zpráva |
Zita
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 22:31
- Nahlásit
jana33 http://www.psi-kramek.cz/ "Nabízíme možnost hlídání pejsků po dobu dovolených a prázdnin a to celoročně." Tel. na stránkách funguje, ale moc ho nebere. Asi chodí i na CZ-psa, ale nevím kam.
|
Zita
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 22:43
- Nahlásit
michna já si taky myslím, že nejsme vepři. Ale u trialu by se těch chyb odpouštět moc nemělo, přeci jen by to měla být vrcholová soutěž.
No, to je jedno, tady o tom můžem stejně leda tak kafrat a nic z toho. Každopádně, nemyslím to jako útok na nikoho, jen jako povzdechnutí.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 22:46
- Nahlásit
jana33
http://www.psi-skolka.cz/
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 08:31
- Nahlásit
jana33
Mám tip na výbornou hlídací firmu - má ji majitelka Charlottky sestry. Je výborná, pejsky hlídá normálně u sebe doma, takže mají veškerou péči. Je ale z Prahy, jestli by to nevadilo... WEB: http://nechcibytsam.cz/
|
alikova
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 10:30
- Nahlásit
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte video, nebo popis postupu úpravy srsti zlatého retrívra.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 10:42
- Nahlásit
Holky,moc dík,pošlu jim to,ať si vyberou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 11:43
- Nahlásit
alikova
třeba tady : http://artemis-gold.cz/srst.htm ,ale dá se toho vygooglovat více.
Pokud chcete jít se svým psem na výstavu,doporučuji alespoň poprvé nechat psa upravit někým zkušeným a bacha na psí salóny- většina si s goldenem neví rady.
|
alikova
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 11:52
- Nahlásit
Zuzana T
Dobrý den, děkuji za odkaz. S pejkem nechci jít na výstavu, ale chci, aby byl správně upravený a salónům moc nevěřím, raději bych si ho upravovala sama, proto hledám nějaké instrukce, jak na to a video je nejlepší .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:25
- Nahlásit
Tak a je to tady - můžeme se k připravovaným řádům vyjádřit:
http://www.kchls.cz/zkus_rady/2011_zzr_k_diskuzi/v ycvikar_informuje.htm
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:31 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
jen jsem to přeletěla očima,ale to jsou stávající platné řády - návrhy změn jsem tam nenašla?
jj,je to tak....
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:51
- Nahlásit
bilksa
asi tak, jak pise Zuzka. V rychlosti jsem to proletel, ale v podstate nic jsem tam nenasel - u MFTR se zmenil min. vek z 12 na 18 mesicu, nic vic tam tak na rychlo nevidim
Ale uz jsem mluvil chvili s p. Horynou a pisu jim mail, tak jsem zvedav, jestli tentokrat dostanu odpoved.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:09
- Nahlásit
Já jsem doufala že se upraví a lépe specifikuje marking- když už tam musí být .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:30
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem to také prolítla a našla jsem pár změn - např. u SZVP je ochota k práci na vodě, ta tam do teď nebyla. Jiné jsem nečetla.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:38
- Nahlásit
bilksa
ochota k praci na hluboke vode je v tabulkach, ale nikde jsem nevidel, jak ji vlastne budou rozhodci zkouset?
Zuzana T
marking na LZ je bolest. Uz jen to, co je tam napsany o pouziti nosu atd...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:57 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit
taky nemám moc čas to zkoumat, ale změn vidím víc - u vlečky, u slídění s dohledávkou... vodění...
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 14:52
- Nahlásit
Ketrin1
asi bych si mel precist stary rady, protoze nektery veci me v nich jaksi nezajimaly
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:58
- Nahlásit
Fresh ochota k práci na vodě bude moje černá můra, mělo by to být jako u ohařů - oni to tam v tom novém popisují - 10 až 15 metrů na vodu kde nic není a na pokyny vůdce pes mění různě směr - to to nevím to neumíme když tam nikde nic není.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:05
- Nahlásit
Ještě je tam změna ve vodění psa - bude dráha přes příkop, stromy apod.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:07
- Nahlásit
Fresh
Je to tam - viz. jak píše Vlasta. 15 metrů na vodu a 2 minuty ochotně pracovat. Tak pro vás by to neměl být problém, vždyť ho umíš výborně navádět. My už to trénujeme, někdy to jde super, jindy hůř, no uvidíme. Asi zkusíme zkoušky letos, a pak už jen praxe.
Ketrin1
Večer si to musím pročíst. V práci jsem neměla čas to pročítat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:10
- Nahlásit
co jsem se v rychlosti dívala,tak největší rozdíl je v ochotě na vodě (popis disciplíny tam je),což mi přijde úplně zbytečný, ve vodění, který má být stejný jako u ostatních, tedy jen na řemeni (to mi přijde škoda, chůze navolno u nohy je koneckonců pro retrívry taky typické) a pak u vleček,kde jsou obě vlečky stejné se stejnými oblouky a hlavně je psané, že pes se musí řídit vlečkou. U slídění nějak změnu nevidím. Suma sumárum za mě zůstalo to,co mi nejvíc vadí - dvojka z chování po výstřelu dostačující pro první ceny, abych jen nekecala, svůj názor mailem pošlu
A jinak mi mladá mrcha rozkousala skřipec do vlasů,půjde z domu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:26
- Nahlásit
jana33
Tak každý na to má jiný pohled, já s tebou naprosto souhlasím.
Jen nevím, jestli vůbec můžu mít nějaké připomínky - mám prvního psa, zkoušky jsme sotva prolezly, tak je mi to blbé.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:28
- Nahlásit
jana33 no táák, Kokino včera vyžral v obýváku do koberce dírku cca 10 cm v průměru - bohužel ještě ke všemu uprostřed místnosti - ani květináč tam nemůžu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:33
- Nahlásit
bilksa
Chtějí připomínky,mají je mít mě to sere,protože se podle mě upřednostňují psi bez zájmu nebo dokonce bázlivý před temperamentními.
Vlasta
Asi ti tam něco upadlo šikulka
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:54
- Nahlásit
jana33 jo máš pravdu - manžel tam vysypal talíř se pstruhem, ale dušoval se, že to vyčistil jarovou vodou - no známe chlapy žéééé
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 18:08
- Nahlásit
Vlasta
Ještě, že nemáme koberce - když přijede Amálka a my jsme třeba na dvoře něco stahovali, nebo zabíjeli kapry, tak vykusuje trávu, i když to splachujeme. Myslím, že s kobercem by to skončilo úplně stejně, jako u vás...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 18:30
- Nahlásit
Vlasta
Nj,tak to jen svědčí o čtyřkovým nosu
Tak jsem právě Barušce objednala obojek s tagiskou, nerez misku a taky nějaký hračky, máme tady asi černou díru,protože všechny přeživší hračky někam zmizely. I když zatím to vypadá,že bude jak Fanynka,nejoblíbenější hračka a zábava je dělání třísek
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:12
- Nahlásit
jana33
Hmmm, koukám, že už se holka opravdu zabydlela...
Já jsem přemýšlela, jestli Charlotte na naháňky a hony nekoupím reflexní obleček: URL
No nevím, ještě se musím rozmyslet.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:18
- Nahlásit
bilksa
Hele já se toho bojím, naši pravidelně ztrácí i reflexní obojky,jak se někde zaháknou a za tohle by se opravdu mohli zachytit..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:24
- Nahlásit
jana33
Právě, proto si to rozmýšlím. Ještě jsem přemýšlela jim napsat, jestli je to na suchý zip - zatím, co jsem viděla na psech, měli suché zipy kolem krku a ve slabinách.
Zatím to ale na koupi nevypadá - za prvé nejsou finance a za druhé mě pořád uklidňuje to, že je světlá a je vidět.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:33
- Nahlásit
bilksa
já bych se bála i těch suchejch zipů,že se někde zaháknou,zamotaj, nakonec se z toho vyvlíknou,ale odnesou si z toho špatnej zážitek... nevím no
|