| Autor |
Zpráva |
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:40
- Nahlásit
Jani, nám tedy neřekli, kde jsou kusy a já bych se ani nezeptala, zkrátka je ohraničený prostor a je to na psovi. My třeba měli prostor, kde jsi viděla jen pár metrů a dál nic, takže to bylo jen na Denim. To by pak byl už skoro handling, když by Ti řekli - jeden je před váma a další více doleva ...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:49
- Nahlásit
Ewka
evčo,jak píšu,taky to tak chápu,ale někde prostě psali,jak psa rychle naváděli.... každopádně pro nás budou asi jiný věci kamenem úrazu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:49
- Nahlásit
Zuzana TVlasta
No děvčátka, jsem ráda, že se mě to netýká. Tedy týká, ale jen v sobotu na čumendu.
Určitě to zmáknete!!
Tak máme za sebou cvičák, mimina jsou úžasná, někdo už s pejskem pracuje víc, někdo míň, ale všichni už umí přijít na přivolání (když zrovna nezabíjeli bráchu či ségru)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:51
- Nahlásit
Ewkajana33
Oni to vědět musí,protože když pes nedohledá,jdou ti to ukázat,kde kus byl.
Většinou ale stojíš někde na cestě a psa pošleš do roští a jen se dohaduješ,kde momentálně je....Je to na něm.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:52
- Nahlásit
Jani, ono záleží na rozhodčích, co si budem povídat, někteří se snaží pomoci víc, než je vhodné. Jedna chovatelka labíků mi taky říkala, že jí rozhodčí ze známosti pověděl, že jeden kus je zcela vlevo a druhý zcela vpravo, takže jen vyslela dopředu aa bylo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:53
- Nahlásit
bilksa
díííík...
To musela
být sranda s těmi lumpíky .Stihla jsi fotit?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:55
- Nahlásit
Zuzana T
Ewka
To je dobře, Fany má nejradši,když si to může dělat po svým proto si myslím,že handling bude komedie,když má vlastní nos
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:57
- Nahlásit
Jani, já mám doma něco podobného ale aspoň se s ním nenudím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:59
- Nahlásit
Ewka
No tak já se nenudím s nikým,každej mi to umí spestřit po svým co mrňucha?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:00
- Nahlásit
jana33
Když si to najde sama a rychle a půjde ke kusu,kam jí pošleš první,tak v tom problém není .
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:02
- Nahlásit
Ewka
Tak v Třeboni jsem skoro přesvědčená,že to tak nebude.Navíc si myslím,že pes zmizí za zelenou hradbou a ty jen čekáš,jak to dopadne,popřípadě párkrát hlesneš hledej- ztratil )) a počítáš minutky .
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:04
- Nahlásit
Mrňavá je skvělá, jsem z ní fakt nadšená, hrozně se změnila oproti prvním dnům, to byla na zabití hrozně odmlouvala a byla jak střelená a teď je to klidné štěňátko, moc bystrá a kontaktní, Denýska nešikanuje, hezky si hrají, jediné, čím mě zlobí je, když běží venku ke psovi, ke kterému jí nechci pustit nebo když najde kočičí bobek, ale tak je malinkatá, to časem vychytáme
Každopádně jsem moc ráda, že jsem se rozhodla pořídit druhého pejska. Ikdyž někdy padám na hubu, když je venčím převážně odděleně.
|
bilksa
Člen |
- Nahlásit
Zuzana T
Fotit jsem bohužel nestíhala - protože jsem jim velela při cvičení a pomáhala. Jsou úžasný - bylo tam dneska dalších 15 psů, co už jsou v pokročilých a mimča se vůbec nebála, i když jim některý ze starších jemně vysvětlil, že do ocásku se tedy nekouše...
|
jana33
Člen |
- Nahlásit
Zuzana T
No hele,zrovna letos mi říkala Evča Píchová,že na všestrankách od RK jí dali handling za 3 jen za to,že poslala Dorču dopředu,ona se trochu stočila,tak jí zadaunovala,vrátila do strany a pak zas poslala dopředu....i když to doufám,že snad nehrozí,to je podle mě už na palici
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:05
- Nahlásit
Ewka
Tak to je super,užívej si to
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:06 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
tak proč se to pak jmenuje handling???
Ewka
a copak máš doma za pejsky?
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:06
- Nahlásit
Zuzana T
Ale takové terény mám moc ráda, nic psovi nemůžu pokazit a je to jen na něm a na jeho nose a ten nás nikdy nezradil. Jen je to velké napětí, kdy už se vynoří a zda s kusem nebo bez.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:09
- Nahlásit
Ewka
no já nevím,jak to dělám,ale letos jsem si tedy vybrala zkoušky s terény....
Ale to já vždycky.Přeci např. nepojedu na výstavu,kde budeme dvě,musím jet do konkurence 8 a více,ne? :d
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:09
- Nahlásit
Zuzana T
To není dotaz na mě Evča z toho byla dost smutná,protože je to odsunulo z předních pozic. To já bych nebyla smutná,ale nasra....D
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:10
- Nahlásit
Jana 33
Užívám si to moc, s každým je procházka jinak krásná, s Denim pohoda a vzájemné souznění, s Cloe legrace a nové zkušenosti.
Zuzana T
Mám dva černé labíky, kluka a teď nově holčičku, ale už teď musím říct, že se dvěma je dvakrát více legrace, je to změna, ale krásná.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:11
- Nahlásit
Ewka
JJ,souhlasím dva psi jsou lepší na všechno!
Také máme doma dvojku,ale já mám zrzavé goldenky.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:12
- Nahlásit
Zuzana T
Ale to je úplně jasné, to jsem si tak vybírala stejně, přece nepojedu na zkoušky, kde není ani jeden LR nebo jen pár, když můžu někam, kde je jich 10, že výstavám jsem moc nedala, ale to je zákon schválnosti. Každopádně já mám moc ráda samostatnou práci, on si teda Deni do toho nerad nechává "kecat", takže co mi zbývá
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:13
- Nahlásit
Zuzana T
Já sleduju fotky ze zkoušek a výsledky, takže i vím, jak vypadáte mezi retrívry se nikdo neschová.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:29
- Nahlásit
Ewka
evčo,jak píšu,taky to tak chápu,ale někde prostě psali,jak psa rychle naváděli.... každopádně pro nás budou asi jiný věci kamenem úrazu
no já jsem třeba na ZPR když jsem viděla že Greeny stojí na kraji a čumí na mě taky řekla "dopředu" ale jenom aby se pohnul a šel něco dělat - nebylo to o tom, že bych ho někam navigovala
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:55
- Nahlásit
Vlasta
Tak to je jasný,že nebudeš čekat,až dopřemýšlí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 21:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ewka
No my moc ani na výstavách ani na zk. nevynikáme.Ráda se účastním akcí,kde se pobavím a ty bývají obvykle nařachané konkurencí .
Stydím se,ale já tedy nevím,jak vypadáte vy .
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 21:25
- Nahlásit
Zuzana T
Stydím se,ale já tedy nevím,jak vypadáte vy
O nic jste nepřišla
http://www.deni-bricol.cz/ třeba tady někde taky jsem
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 22:20
- Nahlásit
Ahoj! jak vypadáte vy
O nic jste nepřišla
tady si teď vykáme?
bilksa
no počkat, Kuba mi má zítra pomáhat s tréninkem a on je u Vás na jihu, jo? to mi ani nehlásil - doufám, že to stihne! Sice má být hnusně, ale stejně se těším, bude to velmi plemenně pestré, přijede goldenka, labradoři, fletka a curlyk - na toho se obzvlášť těším, to se nevidí každý den. Taky se přijede ukázat Borgova půlroční dcerka a Evči Andreasek.
jo a co se týče toho čtverce v lese, tak jednou na všestr. se mi v Třeboni stalo, že rozhodčí rozhodli, že nám nedovolí se pohybovat ani po té jedné straně. Museli jsme stát jak solné sloupy a opravdu nás hned zostra napomínali, jak jsme udělali krok. Je fakt, že hýbání by bylo stejně k ničemu, protože čtverec byl samé houští, ale aspoň by člověk rozchodil tu nervozitu už si nepamatuju který rok a s kterým psem to bylo, ale vím že to byli pánové rozhodčí Schejbal a Danielovský!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 22:30
- Nahlásit
Ketrin1
ta jo ,jsem o hodně starší.
Ewka navrhuji tykání -
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 22:53
- Nahlásit
Ketrin1
Neboj, stihne to. Byl tu minulý týden, protože vedl také na všestrankách, vypadl, tak jsme ho využili při výcviku. O nácviku mluvil, tak jsem si hned říkala, že jsi to 100% ty. A taky jo.
|