Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 20:16
- Nahlásit

Tak Evičce držíme palečky!!

Já jsem doufala, že papíry štěníkům přijdou ještě dřív, než odejdou do nových domovů, ale zatím nic nedorazilo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 20:23 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Zavolej pí.Dvořákové,jestli už je poslala.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 20:38
- Nahlásit

Zuzana T no jo - jsem už baba
Taky držím Evě palce - mooc - zaslouží si to - třeba přijede s Cactem

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 20:51
- Nahlásit

Zuzana T
To jedině až ve čtvrtek. Což mi už nepomůže. Posílala jsem to minulé pondělí, tak nevím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 20:53
- Nahlásit

bilksa
Víš kolik toho mají denně na stole - o tolika plemen?Tak to majitelům pošleš.Já čekala na PP 10 měs..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:11
- Nahlásit

bilksa no jo, málokdo má PP při odběru - já u třech psů ani jednou při odběru tak nezoufej!

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:38
- Nahlásit

Zuzana T
Jo, tak to je jasný, že toho mají hodně. Ale tajně jsem doufala, že by to mohlo vyjít.

Vlasta
Já jsem PP měla už při odběru, měla jsem štěstí.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:39
- Nahlásit

Zuzana T
10 měsíců? Tak to je síla.
Já dostala papíry s Fančou při odběru

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 22:08
- Nahlásit

jana33
to víš - maňáána,Španělé se nepřetrhnou.Tam na výstavu stačí mít přidělené L.O.E. číslo.
Moje štěňata PP také dostala při odběru,ale já mám výhodu místa bydliště.Chodím si to vyřizovat osobně na plemenku.Proto vím,že jsou tam zavalení papírama .

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 23:04
- Nahlásit

Tak sláva - dneska jsem nebyla na svém novém bydlišti a táta mi právě přivezl papíry pro štěnda!! Jen u Athoska udělali chybu - chybí jim tam h. Tak nevím, jestli mám PP poslat zpět, aby mi vystavili nový??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 08:45
- Nahlásit

bilksa a je pro Tebe H tak podstatné? Všichni budou mít Athose a jenom Ty Atose - na jednu stranu je to to co nikdo nemá - sice s chybou, ale nemá

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 09:02
- Nahlásit

Vlasta
No to sice ano, ale vypadám, jako totální blbec, který chce mít mušketýra a ani neví, jak se to píše....

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 09:49
- Nahlásit

Zuzana T
Aha,já si nevšimla,že to bylo u Lexynky,myslela jsem,že se to zaseklo u štěňat tady v Čechách. Tak ve Španělsku věřím,že mají na vše spoustu času
bilksa
A kdo ví,že to měl být Athos a ne schválně Atos? Rozmysli se rozmysli,na své štěstí pomysli Já bych se na to asi vyprdla

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 10:16
- Nahlásit

jana33
Taky nad tím pořád přemýšlím. No mám na to dnešek, tak uvidím, jak se rozmyslím.

Dneska přijede Dita s tatínkem, tak dáme rodinnou poradu...

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 10:20
- Nahlásit

bilksa
A prckové jdou už o víkendu? Ježiš,já bych se zbláznila,asi je dobře,že nemám na čem chovat

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 10:27
- Nahlásit

jana33
Ano, první odchází Arlettka v pátek večer, v sobotu ráno pak Aramis, odpoledne Apolline a v neděli Athosek. Amálka bude odjíždět do Budějovic asi v neděli večer.

Už teď je mi šííílený smutno, nejhůř se mi bude loučit s Athoskem.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 11:34
- Nahlásit

bilksa
Tak ještěže oranžádka zůstává doma

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 15:23
- Nahlásit

HURÁ,HURÁ - EVČA NA PZ s Larou MÁ 1.CENU A Res.CACT - musím to vykecat a Eviii, moooc gratuluju!!!!!!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 15:27
- Nahlásit

Jo a res.Cact je po rozstřelu!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 15:34
- Nahlásit

Supeer,holky si to zasloužily

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 16:31
- Nahlásit

No skvěleeee!! Mooooc gratulujeme!! Holky si to opravdu zaslouží!! Jsou to šikulky!!!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:44
- Nahlásit

Vlasta, bilksa, jana33
Holky moc a moc děkuju. Pořád tomu nemůžu uvěřit, mám opravdu velkou radost, Lara mě mile překvapila!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:55
- Nahlásit

EvkaS
Laruška je jednička!! Takhle krásně to vzládnout po štěňatech, to je paráda!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 21:40
- Nahlásit

EvkaS
Gratulace,měly jste být první,ale co,hlavně,že pracuje Lara krásně a spolehlivě,že?To je nejhlavnější!
bilksa
Takže Athosek jde taky - majitelé se rozhoupali! Hele klidně si to nech v PP opravit - to není problém.Domluv se s pí Dvoř. a pošli ji tohle a ona to přepíše.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 22:00
- Nahlásit

Zuzana T
No jo, odejde mi bobísek. Po tom mi tedy bude stráááášně smutno. Ještě se mi dokonce ozvali další dva zajemci, takže i kdyby ho něchtěli ti naši známí, tak by pravděpodobně někam odešel. Musím říct, že nakonec jsem byla překvapená, jak velký zájem o štěnda byl ( a to nepočítám šílené případy, kterým bych nesvěřila ani morče). Jen ty, u kterých by štěndo teoreticky mohlo být.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 22:05
- Nahlásit

bilksa
tak vidíš

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 22:22
- Nahlásit

EvkaS
Chceme podrobnou reportáž
My se vrátili z Prahy,konečně jsme byli na Jesus Christe Superstar, až na nějaké maličkosti moc pěkný zážitek

EvkaS
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:22
- Nahlásit

bilksa
Taky jsem moc ráda, že to po štěndech udělala a navíc tak pěkně. Jsem na ni moc pyšná a určitě se budeme pilně připravovat na další zkoušky.
Tak ať se má Athosek krásně!!

Zuzana T
Zuzi, jestli měly nebo neměly, to je jedno. Rozhodli rozhodčí a já jsem spokojená! ;) Lara pracovala opravdu spolehlivě, takže alespoň mám chuť pokračovat dál v práci.

jana33
Jak podrobnou? Bylo krásně, fajn rozhodčí, skvělá parta lidí, nádherné prostředí a samí šikovní hafani. Zkoušky byly skvěle připravené a moc jsme si to všichni užili.
Ale udělal mi radost Andrýsek, který tam s námi byl celé odpoledne - střelba v pohodě a navíc hupnul do rybníka za mámou a plaval!! No a když jsme šli kolem položené zvěře, tak mi málem utrhl ruku, jak moc ji chtěl.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:59
- Nahlásit

EvkaS taky moc gratuluju, jste šikovné! A krásné fotky, ostatně jako vždy Andrýsek, takhle úplně stejně jsem měla s sebou pětiměsíčního Borga na prvním Jihočeském derby před 5 lety... to už snad ani není pravda...
Jinak trénink se plní, Laru ani Coru brát nemusíme

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:08 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Hezké pracovní dopoledne!!
Jak se vám chtělo po volnu do práce?? Mně vůbec!!

EvkaS
Je super, že to takhle zvládla, a že chce makat!! Já se chystám v neděli na výcvik k Chlupaťákům, tak jsem zvědavá, jak bude holka makat. Je plánovaná barva, tak se těším.

My už letos zkoušky nestihneme, ale za to si plně užíváme lovecké sezóny!

Jo a fotečky z včerejší návštěvy Libušky Štorkový a taťky Deana s páníčkama zde: http://deanecek.rajce.idnes.cz/Navsteva_u_stenatek _Lueur_Doree_28.9.2011_Charlotte_x_Dean/

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání