Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 23:38
- Nahlásit

bilksa
minulý týden
aha, jj to vím, když jeli domů mi Ivča podrobně referovala - nechtěla bych vidět ty účty za telefon

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 07:45
- Nahlásit

Ewka
ahoj, můžu se zeptat, kde jsou ty krásný lomy na fotkách na rajčeti?
něco mi říká, že je znám...

Ewka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 08:32
- Nahlásit

Kertin
Já nevím, jak to tady chodí, ale jsem zvyklá ze začátku vykat (když nejsme přibližně stejně věkově), dokud není z druhé strany navržen opak

Zuzana T
Děkuji ráda přijímám

Eda
To jsou lomy kousek od naší chaty v Lulču (u Vyškova) je tam Libuše - což je koupání pro lidi a Hartlovka - tu využívají především pejskaři. Znáš to tam?

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:39
- Nahlásit

Tak my dneska konečně zvládli s Fany les,barvu a lesní disciplíny, sice se jednou na barvě trochu zamotala,ale zase se rychle našla,takže fajn

Ale jinak mám teda pocit,že cca poslední dva měsíce je to průser za průserem. Jen co jsem se ted trochu oklepala z toho dědy,tak jsme se dozvěděli,že kamarádce (holka stará jako já) našli nádor na mozku má jorkšírku a žije sama,tak to vypadá,že se na dobu léčby,smečka rozroste o prťavce...

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:36
- Nahlásit

Jani, no to je teda hrůza

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:40
- Nahlásit

Ewka
aha, tak to je už mimo můj "rajón"
jana33
jo, když se to se..., tak jenom pořádně taky mám teď blbý období

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:42
- Nahlásit

jana33 Bože to je hrozný.....
S tím blbým obdobím: v ročním horoskopu jsem měla že na podzim se všechno urovná a bude jasné a v pohodě - taky nemám ten pocit

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:45
- Nahlásit

choco
Eda
Vlasta
no teď jen doufáme,že výsledky lumbálky budou co možná nejlepší a hlavně,že to má někde,kde se to bude dát operovat...fakt je to nějak všechno nalevačku...
Vlasta
hele tak máš nový štěndo,novou práci,tak to jsou samý pozitiva

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:54
- Nahlásit

jana33 nevím proč, ale nějak to nevidím úplně pozitivně - pořád mám obavy jestli uspěju v nové práci, když ne tak jak uživím nové štěně - tedy nejenom Kokina,ale všechny tři, že jo - je to nějaké pokažené nebo co - nebo jsem stará a už to moc prožívám, ale jsem pořád v nějakém napětí jak všechno ustojím.....

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:00
- Nahlásit

Vlasta
Tak to je jasný,že v nový práci je člověk vždycky nervozní,ale určitě to byl dobrý krok a ty to zvládneš

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:15
- Nahlásit

jana33
Ježiš, to je hrozný, hlavně, aby to v rámci možností bylo co nejlepší!! Naší rodinné známé našli zase rakovinu prsu.... Taky nic moc.

Vlasta
Vlasti, neboj, určitě všechno zvládneš v pohodě!! Já jsem teď spokojená, ale pořád to není ono - mám smlouvu jen za mateřskou, a tak taky nevím, co bude dál... Člověk si ale musí užívat toho, co je teď, protože fakt neví, co bude zítra.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 09:46
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, všechno nejlepší, hlavně zdraví, pohodu v práci i doma a hooodně radosti s chlupáčkama!!

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 09:55
- Nahlásit

Tak je to tady,padá déšť se sněhem ještěže mám krbíček

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:19
- Nahlásit

bilksa děkuji
jana33 tady je 5°C a fučí občas prší, sice nám topí, ale vůbec se mi nechce vylézt ven - a to nemám nic proti takovému počasí,ale nějak na to nejsem připravená, mohlo to přijít postupně - fuj, mě taky nic není dobré jak to tady po sobě čtu

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:43
- Nahlásit

Vlasta
Tak já za hodinu zasedávám k televizi a sedím tam až do šesti,je dostihovej den, takhle hezky z tepla od krbu to bude ideální. Psiska jsou napatlaný spotama,takže by ven ani nemohli,tudíž nemusím mít žádný výčitky Ale Fany už včera při cvičení byla moc spokojená, poprvé po dlouhé době nebyla ufuněná

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 11:13
- Nahlásit

jana33 no to já vyrážím po O cvičit a budu koukat až potom - nějak jsem myslela že Míša přijede dneska a ono jo, ale až o půlnoci.... tak musím jít sama, bo zvířátka a barva jsou připravené

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 11:15
- Nahlásit

jana33jsem nějak mimo - kdy má Evča ty OVVR u Ketrin?? Dneska?? Nebo to je nácvik?

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 11:23
- Nahlásit

Veverky jsou až 28.10.
Dneska jsou podzimky u Prahy,měla by tam být Jana s Triny

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 15:00
- Nahlásit

Vlasta
Dneska jsou nácviky.

jana33
Já jsem se taky těšila, že strávím den u telky, ale vrhli jsme se na stěhování, takže jsem ráda, že jsem teď přilítla k telce.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 15:52
- Nahlásit

jana33 tak třeba Jana napíše výsledky na FB - protože pokud to jsou zkoušky od RK tak budou výsledky tak asi v listopadu kachní trial který mě zajímá výsledky ještě nemá a to byl tuším 1.10.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 16:41
- Nahlásit

Teda já mám slzy v očích,to je neskutečný. A Sixteen druhá,přesně jak jsem si přála

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:09
- Nahlásit

jana33
No je to fakt neuvěřitelný!! Tumen má obrovský srdce bojovníka!! Fakt úžasný kůň!! No a Váňa musí být napůl kůň.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:16
- Nahlásit

Mám taky velkou radost, fakt mě to dohnalo až k slzám.. mačkala jsem prsty a fandila jak o život.. fakt nádherný finiš dvou úžasných koní. Moc jim to přeji...

Ketrin1
Ještě jednou děkuji za skvěle strávený včerejší den. Moc jsme si to užili i přes ten déšť a zimu. Bohužel díky dešti jsme nevyfotili vůbec nic.. snad o OVVR nebude pršet.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:17
- Nahlásit

Tak letošek se u nás u TV nic nezměnilo.Zase jsem u Velké... slzela .

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:49
- Nahlásit

EvkaS
My před dvěma lety měli u Helči na nácvicích snad ještě hnusnějc,protože v týdnu předtím snad i sněžilo prostě taková drsná oblast

Bylo to krásný a hlavně za celej den se žádný kůň ani jezdec vážněji nezranil,takže co víc si přát

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:10
- Nahlásit

jana33
No jo, tak uvidíme, zda nám nebude za tři týdny taky sněžit. Aby ten rybníček nezamrznul..

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:14
- Nahlásit

EvkaS
Já bych se tomu u nich nedivila. I když myslím,že v termínu veverek bylo tehdy líp než na nácvik,ale to už bylo na nás moc hezky,takže jsme se neúčastnili
Nevíš,jak dopadla ta Janča?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:28
- Nahlásit

jana33
Taky právě pořád čekám na zprávy a stále nic. Slíbila, že písne.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:29
- Nahlásit

EvkaS
Asi slaví zas nějakej titul

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:30
- Nahlásit

jana33
No bez tak jo. Moc bych jí to přála!!!

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání