Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ewka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:50
- Nahlásit

bilksa
hodné
Vyděsilo by mě to štěkání, čekala bych tichého zlaťáčka ale o Charlottce jsem toho četla už dost, takže mě to nepřekvapuje

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:57
- Nahlásit

Ewka
No jo, takový typický tichý a klidný golden. Koukám, že ti naši psi mají ale pověst - Corinka, Fanča a Charlotte.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 08:41
- Nahlásit

Kdo bude psát knihu - na vedlejším tématu - jsem to nenašla?? Já abych věděla a nekazila to těma škodičovýma kecama

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 09:34
- Nahlásit

Tina zase tak moc neničila, z větších škod snad jen díra ve stěně a rozcupovaný pelech, ostatní drobnosti. Na chatě postupně stěhuje dřevník do mého pokoje, takže tam mám trvale svinčík. Přes léto jsou všechny dveře pořád otevřené, takže jí v této podvratné činnosti nic nebrání. Taky děsně krade - co je k jídlu, to ukradne a sežere. Ještě že se zatím nenaučila otevírat ledničku. Bailinka je proti ní úplně svatá - neničí, nekrade, neleze mi pořád do postele...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:02
- Nahlásit

U nás byl největší šikula Maxík, který kompletně zrekonstruoval chodbu - ztrhal tapety, rozpáral koberec, okousal botník (včetně bot, jelikož se ho naučil otevírat) a po položení plovoucí podlahy ji během dvou hodin kompletně odlištoval... no a likvidace jakékoliv hračky - to je asi normální.
Lara byla hodná, ta neudělala dá se říct nic.. za ní si to od svého roku vybírá Bocka, která vyhrabala díry do zdi až na cihly a občas si něco půjčí ze stolu a nenávratně tomu změní podobu...
A Andrýs zatím nic.. snad jen pár roztrhaných ponožek.

Takže mám doma typicky šáhlého labíška (kdo ho zná, tak potvrdí), dva klidné goldeny a jednoho bílého švihlého goldena.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:20
- Nahlásit

Vlasta knihu budeme psát my s janou33, o klidných samosevychovávajících labrouších, bude to takový Marley po česku. Na titulce bude tahle fotka a na zadním přebalu tahle, pokud tedy Jana nedodá něco lepšího. Nejspíš to napíšeme na těch všestrankách, tam po té nule z 1.disciplíny budeme mít moře času.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:26
- Nahlásit

Ketrin1
Ty fotky jsou boží... A kdyby nějaká pochybila, tak můžu dodat z vlastního repertoáru..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:28
- Nahlásit

Ketrin1 hustýý!!!!!! pozvete mě na křest knihy??? Dodám občerstvení - tedy zadara to nebude
EvkaS díru ve zdi jsem viděla - potvrzuju - a kdybych ji chtěla udělat dá mi to dost práce i s kladívkem a nebo něčím podobným

U nás nejméně ničil Kejsa - ten byl fakt hodný, pouze se snažil prohrabat zdí u dveří jak byl sám doma, ale v paneláku pouze oškrábal štuk, panel ho dál nepustil Greeny to byla pohroma a teď se to asi taky blíží s Hawkeyem. No ale hlavně když bude zdravý že jo....

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:09
- Nahlásit

Ketrin1
Ještě musíme zvolit název, První rok s labradorem si už zabrala paní,tak my třeba První roky temna nebo První kroky ke konci a pod tím ten obrázek,to bude ono a samozřejmě reprotáž z všestranek tam taky zapracujeme, v našem podání to budou takový zkoušky z nezapomenutelnosti

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:41
- Nahlásit

jana33 máte to paní nějaký negativní ty názvy - takhle by nikdo nekupoval štěnda a za chvíli by labrador byl v červené knize - něco pozitivnějšího by to chtělo.....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:51
- Nahlásit

Na webu RK jsou výsledky těch podzimek - tedy docela masakr.... většina vypadla na 1.disciplíně - tedy podle té tabulky.....
jana33Ketrin1 tak s tou knihou pohněte, aby Vás někdo nepředběhl třeba já - jdu v neděli na trial na Konopiště

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:07
- Nahlásit

Vlastamáte to paní nějaký negativní ty názvy
no právě, účelem je potenciální zájemce o LR co nejvíc vyděsit, aby odpadli ti málo odolní a tudíž nevhodní-ti co lpí na podružnostech jako jsou záclony, kytky, polštářky, kanáři, náušnice, drobná elektronika, jogurt bez chlupů a podobně

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:20
- Nahlásit

Ketrin1

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:21
- Nahlásit

Vlasta
Knihy o tom,jak se labrador vychová sám a jak je to klidný mazlíček na klíček už dávno vyšly

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:36
- Nahlásit

Ketrin1
tasmánský čert nemá chybu

romcca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:16
- Nahlásit

Vlasta
Tam se muselo něco stát, protože los 13-18 včetně byla jedna skupinka, která měla chodit jednotlivými disciplínami spolu....a z celé té skupinky dokončil jediný pes

13 I. cena
14 odstoupil
15 nula přinášení srstnaté
16 nula přinášení pernaté
17 nula přinášení
18 odstoupil

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:40
- Nahlásit

romcca
To se přeci občas stane - v Kosičkách z naší skupiny vypadli tři po sobě na slídění v rákosí,v další skupině zase s handlingu.

romcca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:58
- Nahlásit

já jsem začátečnice, tak to neznám

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:07
- Nahlásit

Zuzana T
No,spíš je divný,že každý vypadl na něčem jiným,že to nebylo třeba jen slídění nebo vlečka...prostě smůla

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:08
- Nahlásit

Zuzana T potom to ale mají divně napsaný, bo mají jenom jednu nulu čili jakoby vypadli na první disciplíně, ale každý na jiné což v jedné skupince nejde

romcca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:09
- Nahlásit

podle mě už se jim nechtělo u těch vypadnuvších vypisovat zbytek, tam tam dali jen nulu na čem vypadli ??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:11
- Nahlásit

romcca jo to asi jo...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:56
- Nahlásit

romcca
no tak u těch,co mají nulu to byla 1. disciplína,takže víc mít ani nemůžou a u těch co nahlásí odstoupení se pak také už nepíšou ev. dosažení výsledky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:05
- Nahlásit

článek o Poháru Světa myslivosti
http://www.kchls.cz/zkousky/2011/20110814_psm_kosi cky/2011_10_svet_myslivosti.doc

romcca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:13
- Nahlásit

Zuzana T
u těch co mají nulu to nemohla být první disciplína, protože celá skupinka chodila spolu, jedno stanoviště byla vlečka pernaté a jiné zase bylo vlečka srstnaté. Pak bylo ještě stanoviště na slídění s dohledávkou a 4. stanoviště bylo kachna z vody, marking a vodění. Vím to protože jsem na zkouškách byla taky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:15
- Nahlásit

romcca
aha,tak pak je to špatně.

romcca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:23
- Nahlásit

to nejspíš nevyplnovali krom nul

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 17:35 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

romcca
jj,vypadá to trochu na lenost.Nějak se ty zk.prý protáhly až do večera,tak asi nebyl čas,no

choco
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 09:33
- Nahlásit

Ketrin1
jana33
Ježiš, já teda zůstanu u své sladké představy,že se mi další hafan bude vychovávat podobně lehce jako Andy Šlo to přesně podle příručky,kterou jsem k němu dostala A Andy ani Ellie teda taky nicmoc nezničli - Andy prvních pár dnů škrabkal jen u pelíšku svého do stěny, okousal si trochu deky a když se se mnou učil do školy,tak mi ocumlal nějaký papíry a pak snad až v šesti sedmi měsících rozštípal Bibči proutěný pelech a Ellie ta má snad na účtě jen trochu škrábnuté vchodové dveře a ožužlaný úchyt od šuplíku...

Ale šílenství a fantasmagoria je jednou za čas popadne taky

Ale jako když to chytí Foxy,tak kam se na ni hrabou všichni raplové světa

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:23
- Nahlásit

choco
dobrý fotky, to je pěkně krvelačná šelma, vidím že máme konkurenci ještě ukaž Foxy

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání