| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:33
- Nahlásit
EvkaS no nejspíš se někde rozmrazuje - určo zase jela v šortkách
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 19:44
- Nahlásit
Já myslím, že Janča nemůže nacpat do auta všechny ty ceny
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 19:46
- Nahlásit
Ewka
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 19:48
- Nahlásit
No, je hodně podezřelé, že pořád nenapsala, přece už musí být jasno
Tipuju Triny Vítězem zkoušek a v závěsu Tolek, to by byla nádhera
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 19:51
- Nahlásit
Taky jsem to oslzela, fakt úžasný. Jak Tiumen,Váňa tak Sixteen, šikulky A taky to bylo fajn,že se tam nic hrozného nestalo
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 20:21
- Nahlásit
Tak mám zprávy, Jana s Triny 1.cena (mají 3 trojky), ale zkoušky byly těžké. Vypadlo 10 pejsků.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 20:26
- Nahlásit
EvkaS
A Tolek? Tři trojky,to je krásnej výsledek,zvlášť když bylo tolik vypadnuvších. Jsem zvědavá na celkový výsledky,ale ty se asi jen tak nedozvíme...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 20:27
- Nahlásit
jana33
Tolek byl právě mezi těmi, co vypadli. Prý byl těžký terén na slídění.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 20:35
- Nahlásit
EvkaS
Tak to je škoda,ale myslím,že může být Jana spokojená,vím,jak mi říkala,jak dlouho válčili s vlečkama a te´d se takhle krásně zadařilo
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 20:36
- Nahlásit
jana33
Já si taky myslím, že je to úspěch a Jana to taky tak bere. Tak mám radost, jsou to holky šikovné.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 21:39
- Nahlásit
jana33měli u Helči na nácvicích snad ještě hnusnějc,protože v týdnu předtím snad i sněžilo prostě taková drsná oblast jj my tu jsme drsňáci co povídáš, ty kecko, jak jste tu byli vy, to byla nádhera proti tomu, co se konalo včera - fakt děs, zima a skoro nepřetržitý slejvák aspoň že jsme si spravili chuť v hospodě, uvařili nám dobré poctivé jídlo.
EvkaS jsem ráda, že jste byli spokojení, snad to i ostatním něco dalo a naše snaha nebyla marná.
Dnes už bylo lépe, lijáky střídalo sluníčko, tak jsem Corince udělala vlečku, aby se beze zbytku využil včera používaný báža - asi 180 kroků, 1 minuta 2 vteřiny, zvíře jedno šílený ovšem co je strašlivé, že celou dobu co jí to natahuju (a ona je uvázaná tak, aby to neviděla) - celou dobu nedočkavě ječí děsnou fistulí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 07:35
- Nahlásit
Hezké ráno!! No tedy u nás spíš opět deštivé...
Včera se nám povedlo odstěhovat tu největší část z pokoje, takže dnes kluci postaví skříň a já odpoledne budu cpát oblečení zpět. Během týdne by snad již měl být hotový stůl a židle, tak snad budeme do víkendu přestěhovaní. Jsem už z toho na prášky - nepořádek všude, všechno v pytlích a krabicích, takže vůbec nevím, kde co mám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:23
- Nahlásit
Tak máme po všestrankách,pro malej zájem byly zrušeny
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:36
- Nahlásit
jana33
To je škoda!! Člověk se na něco připraví, a pak to zruší, to je otrava, co??
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 14:59
- Nahlásit
Tak už mám výsledek Borgova testu na CNM-HMLR: N/N. tedy ne že bych čekala něco jiného, ale když se naskytla ta příležitost.... mimochodem máte někdo (Petro?) nějaké info, že by se v tuzemsku vyskytla i tato nemoc?
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 15:18
- Nahlásit
Ketrin1
Ve výstavních liniích se to prakticky nevyskytuje, v Evropě nevím ani o přenašeči z čistě výstavní linie. Spíš je to problém trialáků. V ČR vím o nejméně dvou potomcích potvrzených přenašečů. Velmi podrobný přehled testovaných jedinců z pracovních chovů je tady: http://www.retriever.biz/files/cnm.htm
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:13
- Nahlásit
bilksa
Jj je to škoda,ale my už jsme se domluvili s Helčou,že na příští rok uděláme nemocné psychopsí komando z Cory a Fanči a vyrazíme společně,to teprve bude hukot ale mrzí mě to,to je jasný
Ketrin1
gratuluju i tak
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:57
- Nahlásit
Ketrin1
Také gratuluji, každý takovýto výsledek člověka potěší.
jana33
To je fakt smůla. Kor když se na to člověk psychicky připravuje. To moc dobře znám...
No jinak můj bílý golden se dneska vyznamenal!! Rozebrala mi brýle. Vůbec nechápu, jak ji taková věc napadla - sundala si je ze stolu a normálně se na nich vyřádila, že jsem je jen smetla na lopatku.. a to je mám teprve půl roku.. Kdyby tak občas člověk viděl do té jejich hlavinky..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:02
- Nahlásit
EvkaS
Tak aspoń můžu žít spokojeně v iluzi,že by je určitě udělala a nejmíň do léta se opak neukáže
A jak znáš viníka?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:08
- Nahlásit
jana33
Protože v té místnosti byla sama..
Prosím mohla bys mi dát znovu odkaz na ty tvoje stránky s cukrovím? Děkuju. Jsem to někde zašantročila.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:50
- Nahlásit
EvkaS
Nj,já nechat stejně starou Fanču někde sólo,tak je z místnosti kůlnička na dříví a nějaký brýle jsou jen detail
http://www.vanocni-svatebni.estranky.cz/
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:06
- Nahlásit
jana33
nějaký brýle jsou jen detail
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:09
- Nahlásit
Ketrin1
co to je --- Tak už mám výsledek Borgova testu na CNM-HMLR: N/N.
Petra Bailie
Ty máš zebrubné informace.Já si chci nechat udělat PRCD ze slin - víš jestli to ta Genomia už dělá ? mají napsané,že zatím nee.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 19:06
- Nahlásit
Zuzana T
Další labradoří specialitka, svalová myopatie,Petra o tom má článek na stránkách
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 19:15
- Nahlásit
jana33
teda snad je lepší ty LR už nezkoumat - chudáce,jsou to chodíci marodi toho je už tolik ,že snad není šance najít úplně čistého jedince na všechno!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 19:40
- Nahlásit
jana33
Počkej, jestli děláte psychózní komado, tak to bych doma taky něco podobného měla...
Tak dnešní odpoledne opět strávené stěhováním - dnes jsem umyla veškeré nádobí a uložila ho do kuchyně, hurrá!! Kluci postavili velkou skříň do ložnice a předsíňovou stěnu, tak zítra budu skládat oblečení zpět do skříní. Bože, už aby toho byl konec.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 19:50
- Nahlásit
bilksa psychózní komado tak tak, my to tam totálně rozvrátíme, Cora bude ječet na odložení, Fany na klidech, čím může program obohatit Charlotte?
Zuzana T kliiid, vždyť Petra píše, že tady se to téměř nevyskytuje... a mě by to ani nenapadlo testovat, jenže jsem za ten vzorek měla možnost 1 testu zdarma, a když už jinak všechno máme otestované, tak co jsem měla dělat?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 19:50
- Nahlásit
Zuzana T
Tohle se týká tralaláčků. Hele,ale GR a CBR taky nějaký extra špeky mají,někde jsem o tom četla,ale už nevím přesně kde...
bilksa
Sorry,ale zdravý psy nebereme,my jen nemocný chudinky to už jsem taky slyšela,proč s tím čoklem jezdím výstavy a dělám zkoušky,když z něj stejně nic nebude
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 19:54 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Ketrin1
My bychom mohli vložit kulturní vložku při slídění, alias panička mě konečně pustila z řemene, tak budu lítat a řvát jako debil po louce (ovšem bez použití nosu) a při průběhu kolem paničky na ni vyskočím a srazím ji k zemi, páč to je fakt bezva...
No a kdyby to bylo málo, tak může Charlotte předvést své sebevražedné skoky do propastí, apod.
jana33
No počekej, po jejím bezhlavém skoku alias Šemík se k vám můžeme klidně přidat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 20:00
- Nahlásit
bilksa
Hele s tím nic nenaděláš,zdravá chovná fena se našim psychoblbkám s positženým nervovým systémem rovnat nemůže ale jestli nahlas sešikanuje nějakýho rozhodčího,může dělat komandu pobočníka
|