Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 16:10
- Nahlásit

no jo nestíhám.... teď jsem přijela, objížděla jsem ŠJ na Praze - musím říci, že bych chtěla mít taky takové věrné zákazníky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:00
- Nahlásit

Vlasta
Ale v Jesenince ses líbila .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:05
- Nahlásit

Zuzana T fakt?? Teď nevím která to byla, mě se moc líbila Scarlet - představovala jsem si ji úplně jinak, ale byla moooc hodná a milá. Jasně že vím, že nečekají až pojedu okolo abych jim něco prodala...

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:56
- Nahlásit

Ahoj!!

Tak my dnes opět našlapaný páteček - ráno se mnou šla Charlotte do práce, tak byly děti nadšené, pak jsme hned jeli do Budějovic, kde jsme měli preventivní program na bezpečný život se psem v základce, pak domů, sbalit věci na flyballový turnaj a večer na dvě hodiny na cvičák.

Mimča byla moc šikovná - Aramis je již pěkný noháč, Athosek úžasný medvídek a Amálka je naše torpédo. Všichni krásně nosí aportky, tak teď to udržet.

My máme celý víkend flyballový turnaj - je to největší turnaj v roce, přijedou i družstva z Belgie, Rakouska, Německa a Polska, tak bude velká konkurence. Tak nám držte palečky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:29
- Nahlásit

bilksa
držíme,podej pak raport!

Ewka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 12:09
- Nahlásit

Máte někdo tip na eshop, kde by měli hezké mikiny na hony? Jsme pozváni na hon a mikina mi dosloužila

Ewka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 12:11
- Nahlásit

Odeslala jsem dřív, než jsem chtěla, děkuji za rady.

Ewka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 17:11
- Nahlásit

Tak už nic, našla jsem .

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:12
- Nahlásit

Uff,tak jsme tu měli dva dny na hlídání jorkšírovou,to fakt není pes,ale myš

Ewka
Tak hlavně,že sis pokecala Jinak já na hony mám nejvíc věcí z Petexu,mají hodně věcí nejen v sekci "myslivecké",ale i v pracovních oděvech. Ono sehnat ženský myslivecký hadry na ven není úplně jednduchý

Ewka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:16
- Nahlásit

jana33
No, právě pokecala
Nakonec jsem kupovala v hunter-shop

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:04
- Nahlásit

jana33
Jo a ještě sehnat něco na velikost 12ti letého dítěte, to už je tepr kumšt!!

Jinak my dnes máme za sebou kvalifikaci - 6 rozběhů po dvou až třech bězích. Charlotte běhala báječně, dokonce prolomila svůj rekord a dostala se pod 5 vteřin - 4,92s. Je fakt neuvěřitelná!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:22
- Nahlásit

bilksa to tedy je tak brzo po štěňatech - asi vy obě jste nějaké moc aktivní. My jsme byli naposledy cvičit barvu před těmi Všestrankami - no nemám vůbec dobrý pocit, myslím, že ten Tvůj manžel bude hodněkrát troubit až půjdeme my
Greeny jde naprosto předvědčivě a naprosto do řiti - takže asi budeme v pasti ... no jo, no... zítra jdeme na trial na KOnopiště tak prosím držet palce, v lednu se nám na Kono moc nedařilo

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:44
- Nahlásit

Vlasta
Greeny jde naprosto předvědčivě a naprosto do řiti
promiň,ale to mě fakt pobavilo to víš,já už jsem se smířila s tím,že letos všestranky nebudou,tak se mi to směje,všechny nervy pryč

Palce držím,napiš,až skončíte,to dáte
bilksa
jste hvězdy

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:02
- Nahlásit

Vlasta
On bude troupit jen fanfáru na konci u kusu a já věřím, že to bude stačit!!

Zítra držíme moooc palečky, budeme se vzájemně na dálku podporovat - my jdeme zítra do boje o "bednu". Všechna družstva jsou ale šíleně namakaná a běhají úžasné časy, tak to bude o nervech lidí i psů... komu déle vydrží.

Charlotte je totální magůrek, fakt netuším, kde se ta energie v ní bere. Chtěla jsem ji po štěňatech šetřit, ale po volném dni doma stráveném na dvorku to skončilo sežranou botou, komplet vyhrabanýma růžema a nahryzanou nohou od stolu. A to nepočítám ty výstupy, když jsem přijela z práce!! Když jsme šly na procházku - slídila tak daleko, že už jsem ji skoro neviděla. Hlavně, že na zkouškách mi skáče až nad hlavu a vypadá, že nikdy neslídila, a od paničky se vzdálí tak na půl metru.

PesManie
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:42
- Nahlásit

Ahoj, tak jsme upravili formular. Prosime i Vas, pokud si najdete 10 -15 minut casu, o vyplneni. Je to anonymni, povinný není ani email. http://psiformular.wz.cz/
Děkujeme za spolupraci

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:23
- Nahlásit

Ha Vlasta ještě nedorazila,tak hlásím: Trial na Konopišti vyhrála s Cact a Cacitem Míša Tomcová s Ferrari,ale Mydlíček byl nej golden a tím pádem dostal poslední Caczík ,nezbytný k Šampíkovi práce - Jsou to pašáci : šampík s 2x Trialu a jednou z vodek!

Jo a Místrem ČR retiever - je Kerry Chluapté štěstí s plným počtem bodů.Evička s Dorkou 4. s jednou troječkou po rozstřeliu o 2. až 4. místo.Paráda!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:24
- Nahlásit

Tak oznamuji veřejně, že dnes na MFTR na KOnopišti Greeny 1.cena a CACT, takže máme splněny podmínky na Českého šampiony práce máme to za dva trialy a jedny vodky - Jsem moc ráda a Greeny je borec
Jinak CACIT má Míša s Ferrari

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:25
- Nahlásit

Zuzana T jsme se těsně minuly - o minutu
Tedy gratuluju těm na MSR - to bylo asi nesrovnatelně těžší.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 19:41
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti i tady gratuluji!! Jste úúúúžasní!! Fakt vám to s Mydlíčkem moc a moc přeji! Zaloužíte si to!!

Zprávy z MSR jsem měla hned čerstvé - Michal opět troubil. Také gratulujeme!!

My se pochlubíme naším mini úspěchem - Charlotte si dvakrát vylepšila osobní rekord na flyballu - časem 4,92s, čímž také ohromně dopomohla k tomu, že i celé družstvo si dvakrát během jednoho dne posunulo rekord družstva na úžasných 20,76s!! Tímto Charlotte získává další flyballový titul FLY20!!! Také mám ohromnou radost!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 19:54
- Nahlásit

bilksa
Sice vůbec nevím vocogou ,ale určitě jste byly holky úžasné.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 20:02
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti ještě jednou moc a moc a moc a ještě jednou strašně moc gratuluju!! Mám tak velkou radost, že jsem si hned načala víno, abych to oslavila.

bilksa
Taky nejsem odborník na flyball, ale moc gratuluju k osobnímu úspěchu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 20:03
- Nahlásit

Zuzana T
Charlottka se tímto titulem stává oficiálně nerychlejším goldenem, co u nás běhá flyball.

Jinak pro představu: dráha měří 31,1 metrů, pes musí 8x překonat skočku vysokou, v Charlottky případě, 35cm a ještě stihnout sebrat míček z boxu. Toto všechno ona zvládá za ty 4,92s. Průměrná border colie má čas okolo 4,40s. Tak na goldena to není špadné.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 20:10
- Nahlásit

bilksa
Není to borderka po plastice ?

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 20:18
- Nahlásit

Zuzana T
Jo, dneska jsem to zrovna říkala, že měla být borderka a pán Bůh si to na poslední chvíli rozmyslel, tak je to brdera v goldením kožíšku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 20:37
- Nahlásit

bilksa no tedy tak já taky gratujuju - jste neobvykle šikovné myslím v goldením světě

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 22:03
- Nahlásit

Vlasta
Já taky ještě jednou moc gratuluju,jste hvězdy!
bilksa
A vy taky

My tenhle víkend ani nebyli na kachnách,ani jinde, jsme hvězdy ve flákání

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:14
- Nahlásit

tedy tady chcípl pes....

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:21
- Nahlásit

Ahoj!

My dnes s Chalottkou absolvovaly tři akce v rámci canisterapie - prevence úrazů způsobenýho psem. Bylo to náročné, ale děti si snad něco odnesly.

Odpoledne jsem vyžehlila obrovskou hromadu prádla a zítra nás čekají velké nákupy do nového bydlení. Tak bych se ráno potřebovala probudit tak s dvaceti tisíci pod polštářem.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:24
- Nahlásit

bilksa
Na to už čekám léta,ale asi spím na blbým polštáři

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:36
- Nahlásit

jana33
Hmm, tak dám vědět, co můj polštář...

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání